Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

Gonlune göre versin Allah. :KK6: inşallah hem ruhen hem kalben seni doyuran biri çıkar önüne
Amin canım ınsallah. Senin dana da umarım etkıye tepkı verır. Salı sallanır, carsamba carsafa dolanır derken bu haftayı da yedınız desene :KK53: :KK70: :KK70: :KK70:

Aldatsam asıl ben aldatırdım onu. Neden evlenıyorsun kı o zaman. Cınsel olarak yetersız ınsanlar gercekten evlenmesın. Madem aynı evde sadece takvımlerı devırecektık ev arkadası bulurduk ne gerek var sevısmeye falan.

Aldatsam asıl ben aldatırdım onu. Neden evlenıyorsun kı o zaman. Cınsel olarak yetersız ınsanlar gercekten evlenmesın. Madem aynı evde sadece takvımlerı devırecektık ev arkadası bulurduk ne gerek var sevısmeye falan.
gider kankamla evlenirdim değil mi? hem huyunu suyunu biliyorum. çok haklısınız...

gider kankamla evlenirdim değil mi? hem huyunu suyunu biliyorum. çok haklısınız...
Yani iç çamaşır falan diyorlar ya gönülsüz adama amuda da kalksan yok karşim. Şimdi 1çuval çamaşır çöpe gidecek. Salak saçma mı bılmıyorum ama günlük giydiğim çamaşırlarımı bıle o gördü diye çöpe atmak zorunda hıssettım kendımı. Yarın boş bir arazi bulup kontrollü şekilde yakmayı dusunuyorum çuvalı. İyice nefretim kalktı ondan. Hiç haketmediğim ne muamele varsa gördüm bu pislikten

Olmadi dermişim hahah yok yok oldu ama bence çok az ya 😔 dogum yapali 6 ay oldu 4 kere oldu 4 ne ya çok az adam dükkanı kapattı kepenkleri indirdi galiba müzeye kaldıracak herhalde surekli bir ama evde bebek var günah modunda geziyor beni kocada rahibe Teresa olmaya karar vermiş sanırım
Ürküyorlar ablası ürküyorlar. Avına sinsice yaklaşıp gafil avlamayı denedin mi? .d

Valla yapmaz da istemez de oraldan pek hoslanmiyordur anlarim.
Ama yapmayıp sürekli istemesi çok bencilce.

Önce bana yapmazsan yapmiycam artık gözüm dışarı mi kaysın deyin.

Göz tek onda mi varmış tövbe tövbe.

Yani yanlis mi biliyorum? Hamilelikte cinselligin yasak olmasinin sebrbi orgazm kasilmalari degil mi?
Cinsellik yasak ama bana oral yapmiyor diye yakinmak. Anlayamadim.
Valla biz yaptik hic bir sorun yasamadik dr da birsey soylemedi yasak diye
Ayrica hamile.oldugumu 1.5 aylikken ogrendim

X