- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim fakat erkek arkadaşım suan evlenmemiz mumkun olmadığı için bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum eger bebeği aldırmazsam sevdiğim kişiyi kaybedebilirim bu konuda bana fikir verip yardımcı olursanız memnun olur acil cevaplarınızı bekliyorum önümüzdeki hafta hastaneye götürmek istiyor ben de şuan olmak istemediğimi söyleyemedim. bu kürtajın zararı olabilir mi
sanırım kendimi yanlış ifade ediyorum söylediğiniz kelimelere lütfen dikkat edin ben bebeğimi aldırmak istemiyorum. aldırmak istemediğim için de bekledim bu kadar ay beni yanlış anlamayın kimseyi kandırdığım vs yok ve korunduğum halde hamile kaldım Durumu erkek arkadaşıma söyleyince şuan evlilik durumumuz olmadığı için aldırmayı istedi ben de aldırmak istemediğimi söyleyemedim bunu nasıl söyleyebilirim ne yapabilirim diye sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar duygusuz vicdansız olsam şimdi gider aldırırdım ya da ilk öğrendiğimde böyle bir durum yok aldırmak istemiyorum. Korunduğum halde allah bana nasip etti evlilik dışı da olsa ben pişman değilim çünkü çok özel bir duygu canım benim o ve allah olmayanlara naip etsin Herkes isterken ben aldırmayı tabiki istemiyorum öncelikle beni bu konuda iyi anlamanızı rica ediyorum ve ağir ihtamlarda bulunmayın çünkü tekrar söylüyorum aldırmak İSTEMİYORUM sadece bunu erkek arkadaşıma nasıl söyleyebilirim nasıl sahip çıkmasını ifade edebilir ne yapabilirim diye çağre yardım arıyorum umarım şimdi beni anlamışsınızdır.
lütfen bu kadar ağır konuşmayın. Ben aldırmak istemediğim için ilk basta kimseye söyleyemedim karnım cok fazla büyümedi ki ben asla aldırmak istemiyorum sizin gibi düşünüyorum vebali çok büyük ve böyle bir şeye karşıyım. biz korunuyorduk korunma sonucunda hamile kaldım. allah inş size de verir. Peki ben erkek arkdaşıma aldırmak istemedğimi söyleyemiyorum nasıl söylicem ve ne demeliyim sahip çıkması konusunda anneme söyleyip o da erkek arkadaşımın annesini araması doğru olur mu ailesiyle tanışıyoruz lütfen ne yapacağımı bilemiyorum. tek bildiğim aldırmak istemiyorum ve cagre arıyorum
Ben arsız, vicdansız da duygusuz da değilim dikkatli konuşun rica ederim hepimiz insanız ve bayanız bu şekilde konuşmayalım lütfen, ben durumu sizlerle paylaştım dediğim gibi bebeği aldırmak istemediğim için bu kadar zaman bekledim allahın bana bir lütfu korunduğum halde kaldım. Rica ederim fikir verip yardımcı olun ve bana bu kadar ağır konuşmayın ben katil değilim kendi bebeğimin canına kıymammmmmm
Yazacağım o kadar çok şey varki hangisinden başlayım bilemiyorum!!!!
Nikah yokken biriyle birlikte olmak normal bişeymiş gibi yazmışsın birde yaptığınızı.
Hadi özel hayatım kimseyi ilgilendirmez diyerek (!!!) bu konuyu kapatalım.Neden korunmuyorsunuz???
Yasal süre 10 haftadır kürtajda.16.haftada hiçbir aklı başında dr bunu yapmaz.
Belki sevgilinle ilerde evleneceksiniz ama sen ömrün boyunca ÖLDÜRDÜĞÜN bebeğin gölgesinde mutlu olmaya çalışacaksın.
Yıllarca bebek isteyen ama sahip olamayan milyarlarca insan varken sen bir cana kıymak istiyorsun.Hemde suçlu olduğun halde.Bir de bencilce "bana zararı olurmu" diye soruyorsun!Sen biriyle nikahsız birlikte olacak,ondan çocuk yapacak sonra da onu aldırmayı düşünebilecek kapasitede birisin.Sana bişey olmaz korkma.
ALLAH KORKUSU OLAN KİMSE ŞU CÜMLELERİ YAZMAZ.Ya bi anlıktır bu düşünceler yada sağlıklı düşünemeyen birinin sözleridir.
Bi kapı önüne koyacaksan,onu yapayalnız bırakacaksan hiç durma yap dediğini.Senden ne kadar anne olabilirki zaten???
Bakın çok ağır konuşuyorsunuz kimse kimseyi yargılayamaz evet yaptığım doğru değil evlilik dışı birliktelik ama oldu bir kere ben size anlatamıyorum galiba korunduğum halde hamile kaldım bebeği kesinlikle aldırmak istemediğim için bu zamana kadar bekledim yasal olmadığını biliyorum fakat erkek arkadaşım aldırmak istiyor ben istemedğimi söyleyemiyorum cesaret edip nasıl söylemeliyim ne yapmalıyım diye soruyorum sizlere allah korkusu olmayan biri değil vicdansiz da değilim öyle olsa şimdiye kadar beklemezdim ben şuan ne yapacağımı bilemiyorum ben kesinlikle bebeğimi kapıda koymam bunu siz bilemezsiniz beni tanımadan ağır ihtimalarda bulunup günahımı alıyorsunuz yapmayın rica ediyorum Ben kendi canıma kıymak istemiyorum ve kıymayacağım bunu anlatabiliyor muyum sizlere umarım şimdi beni daha iyi anlarsınız zararı olur mu diye sorarken tamamen boş bulundum
Bakın çok ağır konuşuyorsunuz kimse kimseyi yargılayamaz evet yaptığım doğru değil evlilik dışı birliktelik ama oldu bir kere ben size anlatamıyorum galiba korunduğum halde hamile kaldım bebeği kesinlikle aldırmak istemediğim için bu zamana kadar bekledim yasal olmadığını biliyorum fakat erkek arkadaşım aldırmak istiyor ben istemedğimi söyleyemiyorum cesaret edip nasıl söylemeliyim ne yapmalıyım diye soruyorum sizlere allah korkusu olmayan biri değil vicdansiz da değilim öyle olsa şimdiye kadar beklemezdim ben şuan ne yapacağımı bilemiyorum ben kesinlikle bebeğimi kapıda koymam bunu siz bilemezsiniz beni tanımadan ağır ihtimalarda bulunup günahımı alıyorsunuz yapmayın rica ediyorum Ben kendi canıma kıymak istemiyorum ve kıymayacağım bunu anlatabiliyor muyum sizlere umarım şimdi beni daha iyi anlarsınız zararı olur mu diye sorarken tamamen boş bulundum
Ve ben evlilik dışı da olsa korunduğum halde hamile kaldığım ve bu duyguyu yaşadığım için allaha şükrediyorum lanet etmiyorum bebeğimi kendimden çok düşünüyorum dikkat ediyorum herşeyime aileme henüz söyleyemedim ailem zaten erkek arkadaşımı tanıyor anneme söylerim o da erkek arkadaşımın annesini arayacak arasın bir korkum yok şuan ne yapacağımı bilmiyorum bu aya kadar beklememin sebebi kesinlikle aldırmak istemediğimdir ve asla onu diğer vicdansızların yaptığı gibi ortada bırakmam beni tanımadığınız için bu kadar acımasız konuşabiliyorsunuz sadece sizden fikir yardım istiyorum
Şimdi doktordan geliyorum arkadaşım . Bebeğimi kaybettikten sonra tekrar tedavi olma şansım olmadığı için gidemiyorum . Yinede tırmalıyorum işte umut dünyası . o kadar tedaviden sonra daha uygun diye en azından tüp bebek yaptırana kadar kendimi oyalarım diye yumurta takibi yaptırmaya başladım . Bak canım arkadaşım 13 sene içindeyim ve 18 e gelmeden evlendim ben . 12 senedir bebek istiyorum . Hiç bir sebebi yokken olmuyor ! onca tedavi iğne ilaç ameliyatlar derken ben 12 sene sonra evladıma kavuştum dedim ve 3 aylık onu kaybettim . O kürtaj masasına benim sanki canımı aldılar . Ben onca anesteziye rağmen yarı baygın lütfen yapmayın lütfen yaşıyor deyin diye ağlarken BENİM KOCAM KAFASINI DUVARLARA VURARAK AĞLAMIŞ !!!! ZEYNEP KAMİL DE O KATTA KOCAMI ZOR ZAPTTETMİŞLER ... nasıl bir acıydı Allahım hiç kimseye yaşatmasın . Ki henüz 3 aylıktı diyorum .
İçimin acısı hala bitmiyor biliyor musun acaba ben ne yaptım ne yedim ne içtimde bebeğim beni bıraktı diye düşünmekten kafayı yedim .
Erkek arkadaşınla birlikte gidin oda görsün neticede senden olan ondan olan bir canlı belki hisseder ya da görürse fikri değişir .
fikri buna rağmen değişmiyorsa duyguları olmayan insan olmayan birini kaybettiğin için bence sen çok şey kazanmış olursun .
Bebeğini ne şarttta olursa olsun aldırma . Sahip çıkmassa sen sahip çık bırak gitsin nereye gidiyorsa . Bu adam kendi canından olan bir canlıya hala gözünü kırpmadan kıyıyorsa eğer o bir katildir benim gözümde . Sana ne faydası olacak böyle bir adamın söyler misin bana ?
Arkadaşım lütfen iyi düşün bebeğini doğurmak için elinden geleni yap .
Allah yardım edecektir .
Öncelikle bana bu kadar ılımlı güzel yaklaştığınız için allah razı olsun sizden ve durumunuza gerçekten çok üzüldüm inşallah bunu cani gönülden diliyorum sizin de bir bebeğiniz olur çok içimden gelerek dua ediyorum. Evet ben dediğiniz gibi herşeyi göze aldım bütün bu kötü yaşananları bildiğim için bebeğimi aldırmak istemiyorum aldırmayacağım allah izin verirse ve allaha şükrediyorum böyle bir şeyi bana nasip ettiği için evlilik dışı da olsa bu çok farklı bir duygu çünkü beni anlarsınız. Erkek arkadaşımı da kaybetmek istemiyorum babasız büyümesini istemiyorum çünkü ben babasız büyüdüm nasıl sahip çıkmasını aldırmamasını hangi dille hangi sözcüklerle ifade etmeliyim lütfen yardımcı olun fikrinizi söyleyin anneme de söyleyemedim söylersem erkek arkadaşımın annesini arayacak bu nasıl olur acaba kafam çok karışık ne yapacağımı inanın bilmiyorum erkek arkadaşım da çöktü psikolojik olarak
Aldirma desek aldirmayacakmisin cocugu?
hem hamile oldugunu ne Zaman ögrendin ki?
biraz gec degil mi?
ya sen bizimle dalga geciyorsun yada cok safsin,yada bilemiyorum yani.
cünkü diyorsun ki aldirmazsam erkek arkadasimi kaybedecegim,peki aldirisan ve o adamla hala beraber kalirsan sen senligini kaybetmeyecek misin?
bence canı sıkılmış oturmuş bizle kafa buluyoooor
hani siz dediniz ya bebeği görsün birlikte gidin diye Doktora birlikte gideceğiz ve görecek doktor muayene sağlığına vs bakacakmış ve sonra.... ben o anda kürtajı istemediğimi söyleyeceğim ve kürtaj olmucam sizin başka fikriniz var mı gerçekten bana bu şekilde yaklaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim allah kalbinize göre versin
Bakın tekrar söylüyorum benim kimseyi kandırdığım yok ve siz beni nikahsız birlikte olduğum için yargılayamazsınız. Ben korunduğum halde hamile kalmamı bahane olarak göstermedim asla neden korunmadınız diye soran kişilere cevap olarak söyledim. İkincisi bana söyleyememek kürtajdan daha ağır gelmiyor bu duyguyu belki yaşamadığınız için beni anlayamıyorsunuz. Ben burda kendimi ispatlama zorunda değilim sadece sizlerden insan gibi fikir istedim hakaret ağır söz vs istemedim. Kimse kimseyi neden böyle yaptın diye yargılama hakkına sahip değildir. Ve ben erkek arkadaşımla yeni tanışmıyorum birkaç yıldır birlikteyiz. Beni diğer kişilerle karşılaştırmayın lütfen ben bilinçli korundum fakat hamileyim bunun ötesi yok bahane de değil.bilinçli birlikte oldum hiçbir şeyden pişman değilim
Bu duruma asla lanet etmiyorum isyan da etmiyorum sadece ne yapacağımı bilmediğim için fikir yardım istiyorum. Ben allahın izniyle sorumluluğuma sahip çıkacağım, Ve Allahın bu bebeği bana lütuf olarak mı uyarı olarak mı bağişladığını bilmeniz mümkün değil. Neyse ben kimseye tartışmak istemiyorum beni anlayan kişilere teşekkür ediyorum Bu konuyu yardım almak için açtım hakaret almak için değil. Herkes istediği şeyi düşünmekle özgür ben kimseye kendimi ispatlamayacağım. Bu kadar ay beklediysem aldırma için değil sahip olmak için. bunu anlamak zor olmamalıydı ki ben erkek arkadaşımı kaybetmemek için kürtaj olucam asla demedim ddiğim şey ben aldırmak istemiyorum fakat o istiyor aldırmazsam belik onu da kaybedebilirim bu kesin değil ne yapmam gerekiyor diye yazmıştım. Lütfen iyi okuyun.
Bakın ben zaten en başta konuyu açarken bebeği aldırmak istemediğimi söyledim ve aldırmayacağım allahın izniyle erkek arkadaşım evlilik durumumuz olmadığı için şuan istemiyor ama ben aldırmıcam tekrar söylüyorum o kadar açıklama yaptım hala beni anlamayanlar var
Bakın ben zaten en başta konuyu açarken bebeği aldırmak istemediğimi söyledim ve aldırmayacağım allahın izniyle erkek arkadaşım evlilik durumumuz olmadığı için şuan istemiyor ama ben aldırmıcam tekrar söylüyorum o kadar açıklama yaptım hala beni anlamayanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?