- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim fakat erkek arkadaşım suan evlenmemiz mumkun olmadığı için bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum eger bebeği aldırmazsam sevdiğim kişiyi kaybedebilirim bu konuda bana fikir verip yardımcı olursanız memnun olur acil cevaplarınızı bekliyorum önümüzdeki hafta hastaneye götürmek istiyor ben de şuan olmak istemediğimi söyleyemedim. bu kürtajın zararı olabilir mi
Yazacağım o kadar çok şey varki hangisinden başlayım bilemiyorum!!!!
Nikah yokken biriyle birlikte olmak normal bişeymiş gibi yazmışsın birde yaptığınızı.
Hadi özel hayatım kimseyi ilgilendirmez diyerek (!!!) bu konuyu kapatalım.Neden korunmuyorsunuz???
Yasal süre 10 haftadır kürtajda.16.haftada hiçbir aklı başında dr bunu yapmaz.
Belki sevgilinle ilerde evleneceksiniz ama sen ömrün boyunca ÖLDÜRDÜĞÜN bebeğin gölgesinde mutlu olmaya çalışacaksın.
Yıllarca bebek isteyen ama sahip olamayan milyarlarca insan varken sen bir cana kıymak istiyorsun.Hemde suçlu olduğun halde.Bir de bencilce "bana zararı olurmu" diye soruyorsun!Sen biriyle nikahsız birlikte olacak,ondan çocuk yapacak sonra da onu aldırmayı düşünebilecek kapasitede birisin.Sana bişey olmaz korkma.
ALLAH KORKUSU OLAN KİMSE ŞU CÜMLELERİ YAZMAZ.Ya bi anlıktır bu düşünceler yada sağlıklı düşünemeyen birinin sözleridir.
Bi kapı önüne koyacaksan,onu yapayalnız bırakacaksan hiç durma yap dediğini.Senden ne kadar anne olabilirki zaten???