siz bukada olumsuzlukların içinde hala nasıl mutlu olabılıyorsunuz anlamıyorum sevdiğiniz adam sızı sevmıyor bunuda blın yoksa ne kendı bebeğine kıyar nede sıze çocuk 4 aylık olmuş kurtaj masasından kalkamıyabılırsınızde çok mutlu oldğunuz sevdiğiniz adam bunları düşünüyormu
bbazı kadınların nıkah için böyle hamıle kaldıklarını düşünüyorum
Ben sevmediğim ve beni sevmeyen bir insanla 4 yıl birlikteliğim olmaz benim özel hayatım bunu bilemezsiniz erkek arkadaşım evlilik dışı bebek sahip olmadığı için aldırmak istiyor beni istemediğinden veya sevmediğinden değil ben bunu açıklamak zorunda değilim fakat o kadar ağır konuşuyorsunuz ki dayanamıyorum. Ben kürtaj olmucam bunun yolunu ve bundan sonrasında ne yapmalıyım diye fikir almak istedim sadece o kadar. Aldırsaydım hamileliğimi öğrenir öğrenmez aldırırdım bu zamana kadar aldırmamak için bekledim sahip çıkmak çıkmak için bekledim. Ve nikah için böyle bir yola başvurmuş olsaydım ilişkimin ikinci yılında yapardım lütfen böyle saçma şeyler yazmayın rica ederim biraz mantıklı düşünün benim ilişkim 4 yıllık ve hamile kalmamak için korundum korunduğum halde şuan hamileyim. Ve ben babasız büyüdüm bebeğin de babasız büyümesini istemiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor diye fikir almak istedim. yaşı çok küçük cahil insanlar değiliz ama sizlerin çoğu malesef olayın iç yüzünü bilmeden ağır ihtamlarda etik olmayan sözlerde bulunuyorsunuz. Ailem de erkek arkadaşımı tanıyor vs vs...Ben başta da konuyu açarken kürtaj olmak istemiyorum yazdım, kürtaj lucam yazmadım açık yani bu neyse hayırlı cumalar ben kimseyle tartışmak istemiyorum insan gibi derdimi açtım yardım edenler sağolsun etmeyip yanlış düşünenler de sağolsun....