Bizler burada bbebeğimiz olsun diye denemediğimiz seyler kalmadı siz hiç canınız acımadan vicdanınız sızlamadım 16 haftalık bir yavruyu aldırmaktan bahsediyorsunuz birde utanmdan zararı olur mu diyorsunuz yok canım ne zararı olacak en fazla ölürsünüz siz zaten ölmüşsünüz o bebeğin günahına girerek yazıklar olsun sizin gibi kadınlara
sen doğur o bebegı bana gonder seve seve bakarım ben ona!!!yazık yaa sizin gibi cahıllerın gunahını ne dıe o masuma cektırıosunuz..umarım bı gun evlenırsınde evlat hasretıyle yanar yanar tutusursun rabbım vermesın senın gbılere ınsallah..gunaha soktun bnı gece gece...aldır aldır bu kadr buyuk bebegı de gor.........
sen doğur o bebegı bana gonder seve seve bakarım ben ona!!!yazık yaa sizin gibi cahıllerın gunahını ne dıe o masuma cektırıosunuz..umarım bı gun evlenırsınde evlat hasretıyle yanar yanar tutusursun rabbım vermesın senın gbılere ınsallah..gunaha soktun bnı gece gece...aldır aldır bu kadr buyuk bebegı de gor.........
yavrum bunun cahilliğimi var yaa 10 yasında bı cocuga bıle sorsan boyle bı seyı kabul etmez!!nedır bu kızlarda kendını onemsemeyenlerın pesınde dolasmak yapısıp kalmak!!ben boylesıne ederım arkadas haketmıolar cnku boylelerı o guzellıklerı..mantıga bak yaaaa sevgılısı evlılıge hazır deılmıste o yuzden kocaman olmus bebegı aldırcakmıs!!neymıs aldırmazsa sevgılısı onu terkedermıs!!brak gtsn ya bırak o zaten senden vazgecmıs sen neyın derdındesın hala!!!en cokta senın AILENI merak edıom ben bılolarmı bılmıolarmı dıe!!aksam aksam asabım bozuldu yaakız yasooom beddua etme be. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın,düşmanımı bile evlat hasreti ile yakmasın. dua edelim Allah akıl fikir versin kızcağıza, vicdanının sesini dinlesin. belli ki cahil.
yavrum bunun cahilliğimi var yaa 10 yasında bı cocuga bıle sorsan boyle bı seyı kabul etmez!!nedır bu kızlarda kendını onemsemeyenlerın pesınde dolasmak yapısıp kalmak!!ben boylesıne ederım arkadas haketmıolar cnku boylelerı o guzellıklerı..mantıga bak yaaaa sevgılısı evlılıge hazır deılmıste o yuzden kocaman olmus bebegı aldırcakmıs!!neymıs aldırmazsa sevgılısı onu terkedermıs!!brak gtsn ya bırak o zaten senden vazgecmıs sen neyın derdındesın hala!!!en cokta senın AILENI merak edıom ben bılolarmı bılmıolarmı dıe!!aksam aksam asabım bozuldu yaa
yavrum bunun cahilliğimi var yaa 10 yasında bı cocuga bıle sorsan boyle bı seyı kabul etmez!!nedır bu kızlarda kendını onemsemeyenlerın pesınde dolasmak yapısıp kalmak!!ben boylesıne ederım arkadas haketmıolar cnku boylelerı o guzellıklerı..mantıga bak yaaaa sevgılısı evlılıge hazır deılmıste o yuzden kocaman olmus bebegı aldırcakmıs!!neymıs aldırmazsa sevgılısı onu terkedermıs!!brak gtsn ya bırak o zaten senden vazgecmıs sen neyın derdındesın hala!!!en cokta senın AILENI merak edıom ben bılolarmı bılmıolarmı dıe!!aksam aksam asabım bozuldu yaa
merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim fakat erkek arkadaşım suan evlenmemiz mumkun olmadığı için bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum eger bebeği aldırmazsam sevdiğim kişiyi kaybedebilirim bu konuda bana fikir verip yardımcı olursanız memnun olur acil cevaplarınızı bekliyorum önümüzdeki hafta hastaneye götürmek istiyor ben de şuan olmak istemediğimi söyleyemedim. bu kürtajın zararı olabilir mi
Eğer bu yazdıkların doğru ise Allah seni islah etsin !!!
Eğer burada kafa yapmak için bu konuyu açtınca burada içi yanan bir dünya insanın vaktini alıyorsun haktır Allah İslah etsin .
Eğer Gerçek ise sana şu kadarını söylim . Bak arkadaşım ben 11 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda öldü onun psikolojisini hala atlatamadım . bu sende büyük bir yıkım olur . iş işten geçtikten sonra son pişmanlık fayda etmez . bunu vebali büyüktür ödeyemezsin .
Madem yedin böyle bir nane adam gibi erkek arkadaşın mıdır neyindir git konuş gerekeni yapsın . Evleniyormu yanına alıp sahip mi çıkıyor ne yapıyorsa yapsın ! Bunu yapmadan önce düşünemeyecek kadar zeka probleminiz va o ayrı konu ki bu çocuğa nasıl bakacaksınız bilmiyorum . Senin ailen de nasıl aile anlamadım 16 haftalık karnı büyür insanın hiç mi etrafında kimse anlamıyor ya da çok genişsniz evlilik dışı bir çocuk olsa bile sesleri çıkmıyor .
Ay sinir bastı beni . bak ben 12 senedir bekliyorum . Böyle bir mucize için . Sadece lütfen ama lütfen Vicdanını dinle !!!
lütfen bu kadar ağır konuşmayın. Ben aldırmak istemediğim için ilk basta kimseye söyleyemedim karnım cok fazla büyümedi ki ben asla aldırmak istemiyorum sizin gibi düşünüyorum vebali çok büyük ve böyle bir şeye karşıyım. biz korunuyorduk korunma sonucunda hamile kaldım. allah inş size de verir. Peki ben erkek arkdaşıma aldırmak istemedğimi söyleyemiyorum nasıl söylicem ve ne demeliyim sahip çıkması konusunda anneme söyleyip o da erkek arkadaşımın annesini araması doğru olur mu ailesiyle tanışıyoruz lütfen ne yapacağımı bilemiyorum. tek bildiğim aldırmak istemiyorum ve cagre arıyorum
senin gibi duygusuz,vicdansız,arsız ,analıktan bi haber insanlara bebek nasip olmasın inşallah,zaten o çoçuğu haketmiyorsun.
senin gibi duygusuz,vicdansız,arsız ,analıktan bi haber insanlara bebek nasip olmasın inşallah,zaten o çoçuğu haketmiyorsun.
merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim fakat erkek arkadaşım suan evlenmemiz mumkun olmadığı için bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum eger bebeği aldırmazsam sevdiğim kişiyi kaybedebilirim bu konuda bana fikir verip yardımcı olursanız memnun olur acil cevaplarınızı bekliyorum önümüzdeki hafta hastaneye götürmek istiyor ben de şuan olmak istemediğimi söyleyemedim. bu kürtajın zararı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?