• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

Sakıncası yoksa yaşını söyleyebilir misin ? Ayrıca bu konuyu ailene hiç beklemeden anlat. En azından annenle paylaş derim. Sana yol gösterir erkek arkadaşının ailesi ile görüşür. Bebek büyümüş olduğundan hem tıbbi açıdan zararlı hem de dini açıdan kesinlikle çok günah. En mantıklısı erkek arkadaşınla ve ailenle konuşup bu işi tatlıya bağlamanız ve evlenmenizdir. Erkek arkadaşın bunu yapmak zorunda. Kendine de yazık etme, derhal bugün ailene konuyu anlat derim.

onlarca kişi bebek özlemiyle yanıp tutuşurken,siz eli ayağı olan bebeğinize,erkek arkadaşınızı kaybetmemek için kıymak istiyosunuz.vicdansızlığınızla başbaşa kalmanız dileğiyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben sevddiğim insanı kaybetmemek için böyle bir karar almadım Cümleyi iyi okuyun. Ben aldırmak istemiyorum ve aldırmayacağım sadece erkek arkadaşım suan evlilik olmadığı içinm aldırmak istedi ben istemediğimi söyleyemiyorum nasıl söylemeliyim ne yapmalıyım diye fikir almak için yazdım umarım şimdi açık olmuştur.

kusura bakmayın da ben sizin gibileri anlamıyorum..
evli değilsin ilişkiye giriyosun..
bir de ustune korunmuyorsun..
birde hamile kalıyosun..
16 haftalık hamilesin ve aldırmaktan bahsediyosun.
sizde vicdan yokmu
şimdi onun her şeyi belli elleri yüzü ayakları..
sizi vicdansızlığınızla başbaşa bırakıyorum...

Bakın benim niyetim tartışmak değil durumumu arz ettim yardım fikir isityorum. Birincisi her ne kadar yanlış da evlilik dışı birlikteliğim oldu bunu yargılamak kimsenın haddi değil. ikincisi ben korundum ve korunduğum halde hamile kaldım. Üçüncüsü vicdansız olsaydım bu bebeği aldrsaydım hamile olduğumu öğrendiğim ilk dk gider aldırırdım bu zamana kadar beklediysem sahip çıkmak için oraya buraya atmak için değil. Sadece erkek arkadasım aldırma istiyor ben istemiyorum söyleyemiyorum nasıl yapabilirim nasıl söylemeliyim çagresiz kaldım yardım istedim o kadar...ben vicdansız falan değilim.

Evlilik dışı bir hamilelik !!!!!!!! Ondan sonra haberlerde izle şu çöpe bebek bırakıldı bu çöpe bebek bırakıldı...Vay halimize ! Millet şeyini tutamıyor zevkinin derdine düşmüş...Olan masum çocuklara oluyor...Ama eminim ki ahirette hesap sormak için bekleyecekler........ ffeeeeeerr EEeee cxcxxcxcxcxcxcxcxEeeeeeejEeeEEeee

Bakın sizi saygıya terbiyeye davet ediyorum. Ben evlilik dışı korunduğum halde hamile kalsam da bundan pişman değilim sitem etmiyorum ve aldırmak istemediğimi söyledim ve bebeğe sahip çıkmak için uğraşıcam oraya buraya atmak için değil her insan aynı değildir. bu daha ne kadar açık yazılabilir, yardım almak için derdimi arz ettim saygısızca haksızca muamele görmek, hakaret için değil... Ben her şeyin vebalini menaviyatını bildiğim vicdanım olduğu için 4 ay bekledim bunu anlamamak zor olmasa gerek...

Öncelikle bana bu kadar ılımlı güzel yaklaştığınız için allah razı olsun sizden ve durumunuza gerçekten çok üzüldüm inşallah bunu cani gönülden diliyorum sizin de bir bebeğiniz olur çok içimden gelerek dua ediyorum. Evet ben dediğiniz gibi herşeyi göze aldım bütün bu kötü yaşananları bildiğim için bebeğimi aldırmak istemiyorum aldırmayacağım allah izin verirse ve allaha şükrediyorum böyle bir şeyi bana nasip ettiği için evlilik dışı da olsa bu çok farklı bir duygu çünkü beni anlarsınız. Erkek arkadaşımı da kaybetmek istemiyorum babasız büyümesini istemiyorum çünkü ben babasız büyüdüm nasıl sahip çıkmasını aldırmamasını hangi dille hangi sözcüklerle ifade etmeliyim lütfen yardımcı olun fikrinizi söyleyin anneme de söyleyemedim söylersem erkek arkadaşımın annesini arayacak bu nasıl olur acaba kafam çok karışık ne yapacağımı inanın bilmiyorum erkek arkadaşım da çöktü psikolojik olarak

hani siz dediniz ya bebeği görsün birlikte gidin diye Doktora birlikte gideceğiz ve görecek doktor muayene sağlığına vs bakacakmış ve sonra.... ben o anda kürtajı istemediğimi söyleyeceğim ve kürtaj olmucam sizin başka fikriniz var mı gerçekten bana bu şekilde yaklaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim allah kalbinize göre versin

Asel hanım dediğiniz gibi yapacağım mücadelemi bırakmayacağım Allah yardım edecektir. Aileler de girsin araya anneme vs söyleyeceğim Yalnız bundan önce erkek arkadaşım beni hastaneye götürecek operasyon için ve yasal olarak yapılcağını doktorun sağlığımı herşeyimi kontrol edeceğini söyledi ben kontrolden sonra aldırmak istemediğimi söylemeyi düşünüyorum Kontroldeyken görsün ultrasonda neyin ne olduğunu. sizce? ya da ondan önce mi soylesem aileme karar veremedim of kafam çok karışık

Canım bak şimdi ... Önce annen ile uygun bir şekilde bu konuyu konuş ne tepki verirse versin annen aldırma . Kadın çünkü bunu hazmetmek zor olacak onu da anla . şimdi sana kim ne derse desin kulaklarını tıka . Tamam kimse kimseyi yargılamaz yaptın diyelim ki bir hata .
bunu en iyi şekilde nasıl düzeltebilirm onu düşün .
annen ile görüş büyükler girsin canım araya . sen şimdi sağlıklı düşünemiyorsun erkek arkadaşın sağlıklı düşünemiyor .
Erkek arkadaşını hastaneye götür görsün bebeği zaten yasal süre geçtiği için orada doktor kesinkez alınmayacağını alınırsa senin hayatının tehlikeye gireceğini anlatacaktır ki sakın erkek arkadaşın orada aldırmaktan bahsetmesin direk suç işlemiş gibi olur .
Sakin sakin git annen ile konuş her şey yoluna girer canım
bak benim bir arkadaşım .... liseden

liseyi bitirir bitirmez evlendi . mutlu bir evliliği vardı . bebekleri olmadı . ne tedaviler ne tedaviler gördü olmadı . 9 sene sonra boşandılar . Sonra kızın hayatına birti girdi şeytana uymuşlar birlikte olmuşlar . tek seferde kız hamile kaldı ki hiç şüphelenmedi bile elinde doktor rağoru var tüpler tıkalı yumurtlama yok diye . Meğer hamile kalmış . çok sonra anladı . 3 aylıktı sanırım . anladığında zaten ADAMIN tavırları değişti kızdan uzaklaştı . ama o bir kez bile aldırmayı düşünmedi . ne olursa olsun ne söylerlerse söylesinler ben dünyaya getireceğim bu bebeği dedi . Aşağılık adam 9 aylık hamile iken bıraktı gitti . o doğumunu yaptı bebeğini büyüttü şimdi 2 yaşında bir oğlu var . Babası yok annesi var adam aramıyor sormuyor bile . Ama kız ne yaptı gece gündüz çalıştı temizliğie gitti bebeğini bırakmadı . Allahtan onun bir annesi vardı annesi bebeğine baktı o çalıştı . Halen daha aynen . hayatındaki tek erkek oğlu . Dünyaya getirdiği için hiç pişman değil .
benim en büyük hediyem diyor ve yaşama sebebim diyor ...
ne olur iyi düşün . lütfen .:43::43:

Sakıncası yoksa yaşını söyleyebilir misin ? Ayrıca bu konuyu ailene hiç beklemeden anlat. En azından annenle paylaş derim. Sana yol gösterir erkek arkadaşının ailesi ile görüşür. Bebek büyümüş olduğundan hem tıbbi açıdan zararlı hem de dini açıdan kesinlikle çok günah. En mantıklısı erkek arkadaşınla ve ailenle konuşup bu işi tatlıya bağlamanız ve evlenmenizdir. Erkek arkadaşın bunu yapmak zorunda. Kendine de yazık etme, derhal bugün ailene konuyu anlat derim.

Çok teşekür ederim hakaret değil yardım amaçlı fikir verdiğiniz benim de isteğim buydu. 24 yasındayım.3 yıldan fazla birlikteliğim var ailem tanıyor kendisini. Anneme söyleyeceğim dediğiniz gibi o da sevdiğim insanın annesini arar ne olacaksa olsun yalnız şöyle bir durum var erkek arkadaşım doktor buldu denkleştirp beni önce sağlığımı muayenemi vs hepsini kontrol ettikten sonra yasal bir şekilde aldırmayı düşünüyor ben kesinlikle istemiyorum aldırmıcam onun bebeği ultrasonda görmesini istiyorum kontrolden sonra kürtaj koltuğuna oturmucam ona da aldırmak istemediğimi söylicem
burdaki sorum şu anneme doktora gitmeden önce mi soylemek yoksa doktora gidip erkek arkadaşm gördükten sonra mı söylemek? bu durumda bile erkek arkadaşıma hak iddaa edemiyorum kendimi savunamıyorum bebek çok büyüdü aldırmanın riskli olması vs vs durumunda bile bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. isminizi bilmiyorum ama.Evet zorunda haklısınız ben dini açıdan manevi açıdan her yönden düşündüm göze aldım bazı şeyleri o yüzdn şimde kadar bebeği aldırmadan bekledim daha eni söyledim bu durumu erkek arkadaşıma zaten.

Canım bak şimdi ... Önce annen ile uygun bir şekilde bu konuyu konuş ne tepki verirse versin annen aldırma . Kadın çünkü bunu hazmetmek zor olacak onu da anla . şimdi sana kim ne derse desin kulaklarını tıka . Tamam kimse kimseyi yargılamaz yaptın diyelim ki bir hata .
bunu en iyi şekilde nasıl düzeltebilirm onu düşün .
annen ile görüş büyükler girsin canım araya . sen şimdi sağlıklı düşünemiyorsun erkek arkadaşın sağlıklı düşünemiyor .
Erkek arkadaşını hastaneye götür görsün bebeği zaten yasal süre geçtiği için orada doktor kesinkez alınmayacağını alınırsa senin hayatının tehlikeye gireceğini anlatacaktır ki sakın erkek arkadaşın orada aldırmaktan bahsetmesin direk suç işlemiş gibi olur .
Sakin sakin git annen ile konuş her şey yoluna girer canım
bak benim bir arkadaşım .... liseden

liseyi bitirir bitirmez evlendi . mutlu bir evliliği vardı . bebekleri olmadı . ne tedaviler ne tedaviler gördü olmadı . 9 sene sonra boşandılar . Sonra kızın hayatına birti girdi şeytana uymuşlar birlikte olmuşlar . tek seferde kız hamile kaldı ki hiç şüphelenmedi bile elinde doktor rağoru var tüpler tıkalı yumurtlama yok diye . Meğer hamile kalmış . çok sonra anladı . 3 aylıktı sanırım . anladığında zaten ADAMIN tavırları değişti kızdan uzaklaştı . ama o bir kez bile aldırmayı düşünmedi . ne olursa olsun ne söylerlerse söylesinler ben dünyaya getireceğim bu bebeği dedi . Aşağılık adam 9 aylık hamile iken bıraktı gitti . o doğumunu yaptı bebeğini büyüttü şimdi 2 yaşında bir oğlu var . Babası yok annesi var adam aramıyor sormuyor bile . Ama kız ne yaptı gece gündüz çalıştı temizliğie gitti bebeğini bırakmadı . Allahtan onun bir annesi vardı annesi bebeğine baktı o çalıştı . Halen daha aynen . hayatındaki tek erkek oğlu . Dünyaya getirdiği için hiç pişman değil .
benim en büyük hediyem diyor ve yaşama sebebim diyor ...
ne olur iyi düşün . lütfen .:43::43:

Teşekkür ederim tekrar. Evet annemle konuşacağım dediğiniz gibi yapacağım zaten erkek arkadaşımın psikolojisi de çok kötü oldu hiç iyi değil bir doktor bulmuş yasal yapacak dedi herşeyini kontrol edecek sağlığını vs vs nasıl yasal oluyor o zman bu anlamadım ve ben hiç istemiyorum.... Haftaya beni doktora götürmeyi düşünüyor ben bu süreyi baska bir bahaneyle uzatıp doktora gitmeyeceğim sonraki tarihte Biz doktora gideceğiz ve kontrolden sonra aldırmayacağımı söyleyeceğim ve aldırmıcam o da görsün bebeği dediğiniz gibi olan oldu ben çözüm arıyorum ve aldırmamak için sevdiğim insandan olduğu için günah vs için bu kadar ay söylemeden bekledim erkek arkadaşıma da hamile olduğumu daha iki önce söyledim. Ben sağlıklı düşünemiyorum aklım çok karışık ne yapacağımı bilmez olduğum için buraya yazdım yardım istedim. Peki bunu yasal yaparım diyen doktor nasıl diyebiliyor anlamadım.Peki doktorda sevdiğim insana aldırmayacağımı söylediğimde tepki verirse yine anneme söyleyip araya aileler girsin mi

Sen yanmışsın arkadaşım...Neden dersen;
Birincisi seni bu gerçeği ailene açıklama sürecinde çok zor günler bekliyor.
İkincisi bu süreçte yalnız olman. erkek arkadaşım dediğin kişiden sana destek yok..
Ve şunu bil ki,bu bebeği aldırırsan ömür boyu vicdan azabı çekeceksin,adın çıkacak,hayatın kararacak.
Aldırmazsan da kararacak çünkü adam gibi adam afedersin bu b.ku yiyosa sahip çıkar ve gerekeni yapar ne demek evlenme durumu yok? nikah dediğin 5 dk. bu adam seni sevmiyor,yavrunuzu sevmiyor. sorumluluktan kaçıyor. sen bu adamla sorunu çözüp evlensen de işin zor çünkü ömür boyu böyle bencil bi adamla yaşamak zorunda kalacaksın ve her problem olduğunda kafana kakacak ben zaten istememiştim diye.
Anlayacağın aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Allah kolaylık versin.

evlilik disi iliski herkesin kendi tercihidir bu konuda yorum yapamam. ama keske hamilelik olusmasaydi, demekki erkek arkadasin daha evlilige hazir degil , ama ben senin yerinde olsam cocugumu dogururdum.Erkek arkadasin seni bu konuda zorlamasina izin verme sakin ben subatta 9+6 günlük düsük yaptim. düsük sonrasi bile insan hem kendini suclu hissediyor hem hersey anlamini yitirdi inan. keske benimle birlikteyken karnimdayken, beraber ölseydik dedigim bile oldu baskasi dese sacma gelirdi bu durumu yasayana kadar, aldirmak istemiyorum diyorsun bu kararda kal, erkek arkadasini kaybedecegiin icinde üzülme seni düsünse hamile oldugunu ögrendiginde neler yapmaliyiz diye beraber karar vermenizi önerirdi. senin ne istedigin önemli kendi aldirmak istesede onun tek basina alacagi bir karar degil bunda bile saygili davranip seni dinlemesi lazimdi.

Çok teşekür ederim hakaret değil yardım amaçlı fikir verdiğiniz benim de isteğim buydu. 24 yasındayım.3 yıldan fazla birlikteliğim var ailem tanıyor kendisini. Anneme söyleyeceğim dediğiniz gibi o da sevdiğim insanın annesini arar ne olacaksa olsun yalnız şöyle bir durum var erkek arkadaşım doktor buldu denkleştirp beni önce sağlığımı muayenemi vs hepsini kontrol ettikten sonra yasal bir şekilde aldırmayı düşünüyor ben kesinlikle istemiyorum aldırmıcam onun bebeği ultrasonda görmesini istiyorum kontrolden sonra kürtaj koltuğuna oturmucam ona da aldırmak istemediğimi söylicem
burdaki sorum şu anneme doktora gitmeden önce mi soylemek yoksa doktora gidip erkek arkadaşm gördükten sonra mı söylemek? bu durumda bile erkek arkadaşıma hak iddaa edemiyorum kendimi savunamıyorum bebek çok büyüdü aldırmanın riskli olması vs vs durumunda bile bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. isminizi bilmiyorum ama.Evet zorunda haklısınız ben dini açıdan manevi açıdan her yönden düşündüm göze aldım bazı şeyleri o yüzdn şimde kadar bebeği aldırmadan bekledim daha eni söyledim bu durumu erkek arkadaşıma zaten.

elinizin altında internet var iken araştırmanızı tavsiye ederim.kürtajın yasal sınırı 10 haftalıktır erkek arkdaşınızın buldgu doktor büyük ihtimal bebeğin kalbini durduracak ve raporlara bebeğin kalbi durdu kürtaj yapıldı diycek yani siz ve devlete yalan söyleyecek.özel hayatınızı kimse yargılayamaz.bebeği aldırmamak için bu kadar beklediyseniz amacınız gercekten bu ise lütfen anneniz ile konuşun önce kızacak bağıracak belki bi iki tokat atacak sonra size sahip cıkacak arkdaşınız ile araya girecektir bu olayda aileler araya girmez ise o masaya yattığınızda bebeğiniz olmadan kalkacaksnz cünkü 16 haftalık bebeği alırım diyen doktordan herşey beklenir.size yapacağı bi morfin ile uyur kalırsınz bu tür insanlar zaten saedce aldığı paraya bakar.ayrıyeten konuyu öyle biryere açmışsınız ki bu tepkileri almanız gayet normal burdaki insanlar senelerdir bebek sahibi olmaya calışanlar,olsalar bile bebeğini kaybedenler hemde üste üste 3 ayda düşük yapanlar bebeğinin kalbi duran insanlar bebeği düşmesin diye 9 ay yataktan kalkamyanlar var ki siz bu insanların bamteline bastınız.erkek arkdaşınıza gelince nacizane fikrim şu ki bebeği aldır diyen kişidn size hayır gelmez ben evliyim 3 aylık hamileim tarama testlerinde bebek zihinsel engelli olursa aldırırz dedi eşim eğer böyle bişey cıksa ve eşim illa aldırcaksn deseydi bu evlilik biterdi benim için.şimdi yapmanız gereken arkdaşınızı kaybetme korkusu olmamalı bebeğinizi nasıl koruyacağınızı düşünmelisiniz.

artık o bebek çok büyük bu saatten sonra o bebek alınmaz artık herseyi belli elleri ayaklrı parmakları cinsiyeti bırak erkeği ayrılırsa ayrılsın cok zor günler gecirirsin belki ama o olduktan sonra hersey farklı olur ailenin maddi durumu nasıl ve anlayışlı bir ailenmi var bence birde annenle konus allah yardımcın olsun ama sakın o bebeğe kıyma çünkü onlar melek benm yeni bebeğim oldu ve hayatım tamamen değiştii ve herseyy onunla cok güzel

Burda bır ton arkadas tüp bebekle bebeklerıne kavusurken yada hala kavusamazken bole ınsanlara dıyecek sozum cokta neyse...

Ya arkadas anladik adama nasil söyliyecegim aldirmak istemedigimi diyorsun.

ne demek nasil söyliyecegim ya??

Can bu can,sizin ikinizin evladi,ne demek nasil söyliyecegim aldirmak istemedigimi??

eger adama bunu söylüyemiyeceksen,zaten demek ki o beraberlik sadece cinsellikten ibaretmis meger!!!!!

Cok Basit!!!! : ben bebegimizi aldirmak istemiyorum ve istiyorum ki yavrumuzu birlikte büyütelim,var misin yanimda?

yok derse yolu acik olsun. yahu anam sen deli misin Nesin ya?? adami kaybetmekten mi korkuyorsun???

Annelik duygusu olusmadi mi sende?????

Yavruna simsiki saril, o sana verilen bir Nimet bunuda unutma,her kadinn karnina bir bebek düsmüyor,yillarca o melegi bekleyenler,hayatini yiyip bitirenler var o melek icin.

Sen kendine gel ya.

biz ne için uğraşıyoz arkadaş ya :41:

bebek 4 aylık olmuş..bu zamana kadar kıyamamışsın,aldırmamışsın..bundan sonra da azcık güçlü ol..çık karşısına adamın..o da adamsa hayır demez zaten..adam değilse de bebeğe baba olamaz .neyine üzülüyorsun..babasız çocuk büyüten bir sürü anne var..sana mı fazla gelecek..herkes nasıl yapıyorsa sen de yapabilirsin..

Ben sevddiğim insanı kaybetmemek için böyle bir karar almadım Cümleyi iyi okuyun. Ben aldırmak istemiyorum ve aldırmayacağım sadece erkek arkadaşım suan evlilik olmadığı içinm aldırmak istedi ben istemediğimi söyleyemiyorum nasıl söylemeliyim ne yapmalıyım diye fikir almak için yazdım umarım şimdi açık olmuştur.

hayatım öyle diyorsun da kürtajın zararı olur mu diye sormuşsun ama! tabiiki böyle yazınca sen de aldırabilirmişsin, bunu düşünüyormuşsun gibi bir anlam çıkıyor

her neyse bence adamın karşısında dik dur geri adım atma. mutlaka annenle de konuş. Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

Canim cokda gencmissin ilk gebelik kurtaj olursa sonra hamilelik zorlasabilir..bence ultrasonda gorunce kalp atisini duyunca fikri degisecektir. evlenme isine gelince sade bi nikahla halledetsiniz... olmazssa onceden doktora da soyle duygusal konussun o gun kontrolle. artik elleri ayaklari olusmustur miniginin.. sen en dogru karari verirsin. hic uzulme... ailenle kontrolden sonra konus bence.. kontrolde sakin kurtaja gitmee

kaç yaşındasın?
ailenin haberi varmı bu durumdan onlardan korktuğun içinmi bu duruma geldin anlamadım?
sevgilin giderse gitsin bunu söyledikten sonra anlaki seni sevmiyor. ve o bebeği aldırdıktan sonra seni başından atıcak.
ah be canım hangi çağda yaşıyosun niye korumadın. ki 4 ay niye bekledin bu kadar.
bence aldırma yaşamaya hakkı var..

konu sahibi arkadaş zaten bebeğinden vazgeçmek istemiyor dikkatli okursanız
ayrıca milletin hayatına yargılamak kimin haddıne
evet olmasaymış daha iyiymiş ama bu herkesin başına gelebilir insanız
ablası,kız kardeşi hele de kız çocuğu olanlar bir kez daha düşünüp yorum yapsınlar
Arkadaşım sana gelince 16.haftadaki bir bebek gerçek bir bebek Allah yardımcın olsun
ben başka yorum yapamayacağım
Ailenin tepkisi çok önemli ,eğer doğurusan o çocuk büyyünce neler yaşayacak onu da düşün
ama 16haftalık,hatta ana rahmine düşmüş bebeğe kıymak ,düşünmek bile istemiyorum
Allah yar ve yardımcın olsun

siz bukada olumsuzlukların içinde hala nasıl mutlu olabılıyorsunuz anlamıyorum sevdiğiniz adam sızı sevmıyor bunuda blın yoksa ne kendı bebeğine kıyar nede sıze çocuk 4 aylık olmuş kurtaj masasından kalkamıyabılırsınızde çok mutlu oldğunuz sevdiğiniz adam bunları düşünüyormu

bbazı kadınların nıkah için böyle hamıle kaldıklarını düşünüyorum

Son düzenleme:
dayanamadım ya yazmıyayım yazmıyayım dedim tutamadım kendimi afedersin ama bebek sahibi olabilmek için yıllarca uğraşan bebeği olmayan bebek isteyen okadar çok insan varki sen bütün organları oluşmuş bu meleğe kıymayı düşünüosun sebeb erkek arkadaşını kaybedecekmiş peki ya o karnındaki evlat evlatttttttt canından can kanından kan senden bi parça ondan nasıl vazgeçeceksinki :14: madem korunsaydınız sizin hatanızı çekmek zorundamıydı bu bebek bu bebeğin suçu ne :43:

ben kendimi açıklamaktan sıkıldım açtığım konuyu iyi okumuyorsunuz ya da anlamıyorsunuz. Öncelikle ben korundum ve korunduğum halde hamile kaldim. İkincisi erkek arkadaşımı kaybetmek istemediğim için kürtaj olucam demedim. Kürtaj olmak istemiyorum erkek arkadaşımı da kaybetmek istemiyorum yazdım Bu açık ve net. Ben bu bebeği aldırsaydım 4 ay beklemzdim ilk öğrendiğimde aldırırdım. Olayın iç yüzünü bilmeden saçma sapan hakaret içerikli yorumlar yapmayın. Ben aldırmamak bebeğe sahip çıkmak için bu kadar ay bekledim. Umarım açık olmuştur. Burdaki arkadaşlardan fikir ve yardım almak için böyle bir konu açtım. Erkek arkadaşım evilik durumumuz olmadığı için bebeği istemiyor fakat ben istiyorum böyle bir durumda ona nasıl söylemeliyim istemediğimi aldırmayacağımı ve ne yapmam gerekiyor diye sormuştum.

Back