16 haftalık bebek çok büyümüştür. aldıramassınki .hem ne kadar yazık o bebeğemerhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim fakat erkek arkadaşım suan evlenmemiz mumkun olmadığı için bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum eger bebeği aldırmazsam sevdiğim kişiyi kaybedebilirim bu konuda bana fikir verip yardımcı olursanız memnun olur acil cevaplarınızı bekliyorum önümüzdeki hafta hastaneye götürmek istiyor ben de şuan olmak istemediğimi söyleyemedim. bu kürtajın zararı olabilir mi
merhaba kızlar
ben 16 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve çok mutluyum evli değilim fakat erkek arkadaşım suan evlenmemiz mumkun olmadığı için bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum eger bebeği aldırmazsam sevdiğim kişiyi kaybedebilirim bu konuda bana fikir verip yardımcı olursanız memnun olur acil cevaplarınızı bekliyorum önümüzdeki hafta hastaneye götürmek istiyor ben de şuan olmak istemediğimi söyleyemedim. bu kürtajın zararı olabilir mi
merhaba kızlar
kürtajda yasal sınır 10 haftadır!!!!!!!!!!
siz 16 haftalık hamileyim diyorsunuz ve haftaya kürtaj olmaktan bahsediyorsunuz bu da 17 hafta eder
cinsiyetini de öğrenirsiniz kürtajda sevgilinize söylersiniz ...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?