bakın allah islah etsin deyip günaha girip benim hakkıma giriyorsunuz ayıp çok ayıp bana bebeği aldırmışım gibi muammale ettiniz ben de yine diyorum ki bebeği aldırmayacağımı aileme de söyledim ve aldırmadım benimle diyorum okuduğunuzu anlayın aldırmıcam diyorum aldırırsanız allah belanı versin bilmem ne bu ne biçim bi saygıdır ya söyleyenlere diyorum.. Zaten zor bir dönemdeyim aileler biliyor bebeği istemiyorlar ben ona rağmen aldırmamısım siz bana kalkıp ne diyorsunuz bu kötü sözler sahibine yakışır ben saygımı bozmak istemiyorummmm
rümüş ne yapıyorsun sen yaaa sen sakin ol !! Senin en degerlin canın kanın bebegın etkilenecek kendine dikkat et yazma buraya boşver kım ne yaparsa yapsın millet hamile kalmak için ugrasıyo bazılarıda aldırıp aldırmamakta kararsız hayat böyle işte allah bilsin boşver bitanem sen kendine dikkat et bebegıne dikkat et
annem de işin içinden çıkamadı kaç gündür ağlıyor bebeğin ve benim ziyan olamsını istmediği içi öyle söyledi babasız büyütme anne olacaksın çocuunu her zman göremiceksin bu cok acı o yüzden dedi öyle yoksa ilk başta annesine gereğini yapın dedi kadın da sağolsun yapılacak dedi fakat erkek arkadraşım rahat durmadı bebeği istemedğini beni istediğini söyledi ve çeker giderim ailem de beni bulamaz kardeşi gelsin beni vursun bebeği istemiyor ben isteme ben bakıcam dedim buna da izin vermiyor iste kan dökülür aileler ters düşer ben de düşsün ailem de olmasın sen de olmasın dedim o da öyle olmuyor işte herkes duydu bu çok büyük sorumluluk ilerde allahın izniyle güzl bir zamanda olacak diyo annemlerin de bakacak durumu yok kızının evlilik dışı bebek doğurmasını istemiyor zorluklarını bildipği için eğer o erkek arkadaşım isteseydi annmler böyle demeyecekti ben de bu durumda ne yapsam acaba diye düşünüyorum erkek arkadaşım çok sıkıştıryor tamam ne yaparsan yap başının çağreine bak aramıcam demişti ama hiç de öyle yapmadıerkek arkadaşın hep yuvarlak konuşuyor ilerde evlilik olur olmaz belli olmaz, söz meselesini düşünücem hep yuvarlak laflar. Bence sen kesin niyetini erkek arkadaşının dediklerini, hatta seni tehditlerini kayinvalide adayina anlat. Kadın realist ve oğlunun hatasını telafi etmeye çalışıyor annen gibi aldirip konuyu kapatma düşüncesinde.değil. En azından üzerlerine düşün neyse yaparlar bence.
annem de işin içinden çıkamadı kaç gündür ağlıyor bebeğin ve benim ziyan olamsını istmediği içi öyle söyledi babasız büyütme anne olacaksın çocuunu her zman göremiceksin bu cok acı o yüzden dedi öyle yoksa ilk başta annesine gereğini yapın dedi kadın da sağolsun yapılacak dedi fakat erkek arkadraşım rahat durmadı bebeği istemedğini beni istediğini söyledi ve çeker giderim ailem de beni bulamaz kardeşi gelsin beni vursun bebeği istemiyor ben isteme ben bakıcam dedim buna da izin vermiyor iste kan dökülür aileler ters düşer ben de düşsün ailem de olmasın sen de olmasın dedim o da öyle olmuyor işte herkes duydu bu çok büyük sorumluluk ilerde allahın izniyle güzl bir zamanda olacak diyo annemlerin de bakacak durumu yok kızının evlilik dışı bebek doğurmasını istemiyor zorluklarını bildipği için eğer o erkek arkadaşım isteseydi annmler böyle demeyecekti ben de bu durumda ne yapsam acaba diye düşünüyorum erkek arkadaşım çok sıkıştıryor tamam ne yaparsan yap başının çağreine bak aramıcam demişti ama hiç de öyle yapmadı
hanımlar merhaba bir sürü şeyler oldu erkek arkadaşımla haftasonu görüştük karnıma basını koydu bebeğin kalp atışlarını dinledi ben onu da seni de seviyorum ve çok üzgünüm mahvoldum ben bebeği kaybetmek istemiyorum dedi ağlamaya başladı ikimizde birbirimize sarıldık ağladık. Sen benim için çok değerlisin ve çok özelsin sana hiçbir zaman arkamı dönmedim hep yanında destek oldum ama bu bebeğe bakacak durumumuz yok şuan için sen de hazır değilsin ben de daha ikimizin hayatlarının ne olacağı belli değilken nasıl bu bebeği dünyaya getirip ona rezillik çektirebiliriz sen bu çocuğu doğurursan annenler kabul etmeyecek ben bu iş zorla inatla olacağı için iyice istemicem seninle olan bağlarımız da kopacak ben o cocuk doğunca onu senin elinden alırım beni de onu da göremeyeceksin işi bu kadar zorlaştırma çirkinleştirme birtanem ben ikimşz herkesi düşünüyorum sana yemin ediyorum söz veriyorum bu duyguyu sana ilerde sen istediğin zaman ne olursa olsun yasatacağım ikinize de sahip çıkacağım ve bu bebeğimizin kefaretini de kardeşine vereceğiz bunları söylerken ağladı ben de.. ve o zaman her şey daha güzel olacak benı işimi sen işini hayatını düzene sokmuş olacaksın hayat öyle ki ne olacağımız belli olmaz bakmışsın evliliğimiz olmuş bu bebeği tek başına büyütmeye kalkarsan hayat hepimize zindan olacak ya annesiz ya babasız olacak ona buna yaşatmaya hakkımız yok çünklü şuan zamanı değil ama ikinci bebeğimizde hersey daha düzenli ve güzel olacak bu zor bir sözdür ama ben bunu göze alıyorum sözünü veriyorum. herşeyi allah biliyor ben seni bu zamana kadar hiç bırakmadım. bundan sonra da kürtajdan sonra bile bırakmayacağım ne olursa olsun eger tek başına yapmaya karar verirsen ben ve ailen yanında olmayacak doğduğunda senden onu alacağım ama bu acı olur senin için benim için de güzel ve doğru bir zamanda yapmak varken neden kötü olumsuz bir zamanda yapalım sadece suan için doğru bir karar verelim dedi saatlerce karnımda bebeğin kalp atışlarını dinledi ağladık sarıldık. Ve pzt gunu oldu doktora gittik doktor bana istemiyorsan almayalım dedi ben de erkek arkadaşımla tekrar konuştum bana senin her kararına saygı duyarım ama yanlış bir karar verme yanında ben de ailen de olmayacak ikiniz de harap olacaksınız ben de aynı zamanda ben de kararımı verdim bebeği aldırmayacağım dedim o da tamam sen bilirsin beni de göremeyeceksin bebek doğduğunda onu ben alacağım ailelere de bu konuyu anlayacağım yazık ettin üçümüze de bebeğin hiçbir günahı yok ben sana ilerde istediğinde bu duyguyu sana yasatacaktım sadece suan zaman değildi yolun açık olsun dedi doktıordan çıktık aksama kadar konuştuk beni ikna etmeye çalıştı zorlayarak değil tabi ben de vazgecmedim sonra terminalde vedalaştık onun gittiğini sanıyordum dışar çıktım baktım bankta bekliyordu duygulandım çekip gidememiş konuştuk tekrar o gitti ben de otobüsün saatin bekliyordtürsünler senium oyun yaptım acaba beniml ilgilenecek mi ilgilenmeyecek mi diye hanı bana umrunda değilsin hayat orda demişti ya ben de karnım agrıyor başım dönüyor falan dedim o da hemen aradı acmadım 10 kere aradı açmadım neyin var iyi misin ben güvenliğe haber verdim anons ettirdim seni saglık kuruluşuna götürcekler seni yardım iste kalkmaya çalış dedi halbuki ben iyiyim numra yaptım sadece ilgilendi banane demedi hani öyle diyordu neyse ben ankaraya geldm erkek arkadaşım nasılsın iyi misin diye aradı konuştuk bu kararla ne yapığının farkında değilsin ama senin kararın o bebeği de üzeceksin kardeşin gelsin vursun beni gözümde yok mesleğimde kariyerim de önemli değil ben sadece bu zamanın uygun zaman olmadığını ilerde daha güzel bir zmanda isteyerek yapıp bebeğimize daha iyi mutlu gelecek verecektik. kendine iyi baka bir daha aramıcam mesaj da atmıcam dedi aradan zaman gecti yine aradı. ben ankara ya gelince durumu anneme anlattım annem ağladı çok üzüldü erkek arkadaşımın annesini aradı kadın tamam gereğini yapalım o bizim de çocuğumuz hep birlikte sahip çıkacağız babası sehirdişinda o 1 ay sonra gelecek o zman birşeyler yaparız zaten durumu düzeltene kadar aynı evde benim yanımda dururlar ne gerekiyorsa yapacağız merak etmeyin akşam olsun ben oğlumla ve babasıyla konşacağım dedi erkek arkadaşımın annesi.. ben bu durumdan haberim yokmuş gibi davrandım erkek arkadaşıma hiç söylemedim sadece annem ultrason kağıdını görmüş bni aradı dedim annemim annesini aradığını söylemedim akşam oldu görkeme annesi söylemiş görkem de sen bunu bilerek yaptın herşey çok kötü olacak ben nikah yapmayacağım sırf bu durumu inat uğruna yapıp bu durumlara getirdiğin için ya kararını değiştir ya da sonuçlarına katlanacağız o cocuğa başka anne bulurum seni yine yapmam sen malesef bu duruma getirdin herşey güzellikle çözüp ilerde yapacaktık falan dedi. sonra erkek arkadaşım teyzemi aramış teyze ben meryemi istiyorum ama bu çocuğu istemiyorum isterse kardeşi gelsin beni öldürsün meslek hayatım bitsin hiçbirşey umrumda değil bu çocuğu istemiyorum suan hazır değilim ve bu cocuk olursa ailemi herşeyi bırakır giderim ben ölümü bile göze aldım size söz veriyorum kız arkadaşıma bu duyguyu yasatacağım onun hep yanında olacağım ben burdayım kaçmıyorum olursa o olacak ben bütün kız hayatımı bitirdim bu lay beni bitirdi ilerde evlilik de olur bunu biz bilemeyiz bebek olursa ben yokum olmazsa her zaman yanındayım o benim için çok değerli çok özel ama bunu yapmasın teyze bu sözümü yerine getirmezsem gelin beni vurun hiçbir sey gözümde yok ne ailem ne kendm ne başka bir şey vicdansız biri değilim siz de anlayın şuan bunun zamanı değil ilerde söz veriyorum yapacağız her sey daha güzel olacak ben onu da kaybetmek istemiyorum ama bu cocugu istemiyorum suan ben onu umursamasam bu kadar uğraşmam tamam doğur ne halin varsa gör derdim ama yapamadım vicdanım el vermiyor degerli benim için çünkü falan demiş... sonraaa...
annem de işin içinden çıkamadı kaç gündür ağlıyor bebeğin ve benim ziyan olamsını istmediği içi öyle söyledi babasız büyütme anne olacaksın çocuunu her zman göremiceksin bu cok acı o yüzden dedi öyle yoksa ilk başta annesine gereğini yapın dedi kadın da sağolsun yapılacak dedi fakat erkek arkadraşım rahat durmadı bebeği istemedğini beni istediğini söyledi ve çeker giderim ailem de beni bulamaz kardeşi gelsin beni vursun bebeği istemiyor ben isteme ben bakıcam dedim buna da izin vermiyor iste kan dökülür aileler ters düşer ben de düşsün ailem de olmasın sen de olmasın dedim o da öyle olmuyor işte herkes duydu bu çok büyük sorumluluk ilerde allahın izniyle güzl bir zamanda olacak diyo annemlerin de bakacak durumu yok kızının evlilik dışı bebek doğurmasını istemiyor zorluklarını bildipği için eğer o erkek arkadaşım isteseydi annmler böyle demeyecekti ben de bu durumda ne yapsam acaba diye düşünüyorum erkek arkadaşım çok sıkıştıryor tamam ne yaparsan yap başının çağreine bak aramıcam demişti ama hiç de öyle yapmadı
evlilik dışında cinsel ilişki yaşamak işte bu sıkıntılara düşülmesin diye yasak ama olmuş bir kere..
artık ortada bir can var..
erkek arkadaşın çok sorumsuzca davranmış, aldır da ne demek, keyfine bakarken iyiydi, madem o kadar korkuyordu bu riski göze almayacaktı..
seni kandırmaya çalıştığı çok açık. bebeği aldırdıktan sonra arkasını dönüp bakmayacak bile, üzerinden yük kalkacak..
konunun başında kararlı aldırmak istemiyorum demişsin, yine de bazı arkadaşlar kızmışlar..
şu anda aldırmayacağım diyorsun yine sana kızıyorlar..
şu anki durum farklı çünkü sen de kararsızlığa düşmüşsün ve korkun yazdıklarından hissediliyor, aldırmaya meyletmişsin..
korkman çok normal, hepimiz korkardık, endişelenirdik, sonuçta babasız bir bebek büyütmek bir çok açıdan zor.
toplumda kabul görmen ve çocuğunun da görmesi zor olacak, birçok kişi evlilik dışı bebeği onaylamaz sonuçta..
ama böyle düşünüp bebeği aldırmakta olmaz bence, heleki bu kadar büyümüşken..
sana detaylı bir öneride bulunucam.. çünkü bazı arkadaşlardan söylemem gerekenleri tam ve düzgün bir şekilde yazarmısınız diye istekte bulunmuşsun.
ben de düşüncelerimi ifade etmeye çalışayım.
madem erkek arkadaşının ailesi seni ve bebeği kabul ediyor, annesine git içeri girmeden kapıdan görüş.
ve de ki ben sizi de onu da zorlayamam, babalık ve eşlik yapmak istemiyorsa yapmasın, kendimi zorla kabul ettirecek kadar düşmedim.
benim bebeğim sizin de torununuz herşeyin en güzelini hakediyor. ama nasibinde babası ile büyümek yoksa ben bunu değiştiremem.
duygu sömürüsü yapmıyorum, acıtasyonla size bebeğimizi kabullendirmekte değil amacım..
mutsuz bir evlilik yapmayı kimse istemez, ben de istemem, bebeğimin mutsuz bir ortamda büyümesini de istemiyorum..
çok fazla stres ve baskı altındayım, bebeğime yansımasını istemiyorum,
bizi koruyacak sahipsiz bırakmayacak bir dernek buldum, oraya gideceğim,
oğlunuz korkuyor biliyorum ben de korkuyorum ama korku yüzünden bebeğimden vazgeçecek değilim,
size söylemeden ortadan kaybolmak doğru bir davranış olmayacağı için bilgi vermek için geldim.
bunlar de ve sus..
muhtemelen senden birkaç gün isteyeceklerdir. konu yeni değil ama sizinde son sözlerinizi söylemeye hakkınız var.
düşüncelerinizi duymak için yarına kadar bekleyeceğim de.
aklıma bunlar geldi. çok uzun olmuş. Bana böyle bir konuşma mantıklı geldi.
Tabi bunun adı acıtasyon ama adam korkmuş kaçacak yer arıyor.
Korkması normal ama bu sorumluluklarını ihmal edeceği anlamına gelmez.
Acıtasyonsa acıtasyon, bir çok kişinin bekleyip sahip olmadığı bir bebek söz konusu olan..
Bu kadar uzun yazdım çünkü arkadaşın bunca baskıya dayanabileceğini sanmıyorum..
dün erkek arkadaşım tekrar aradı bu işi çözmemiz lazım dedi güzellikle .konuştuk annnesi ona eger istiyorsan böyle bir olay da olmuşken evlendirelim sizi demeiş erkek arkadaşım ben onunla bu şekilde zoraki evlenmek istemiyorum ilerde zaten güzellikle evlenirim demiş erkek arkadaşım bana herşey daha güzel olacak ilerde evlenedebiliriz bu hiç belli olmaz ben bu zamana kadar senin yanında oldum şimdiden sonra da yanında olacağım cok degerlisin benim için sen görüşmeyeli de ben kabul etmem boyle zor durumda seni yalnız bırakmam dedi ben .de o zaman bunu yaparsak söz takacağız dedim o da tamam bunu da düşüneceğim sen kalbini ferah tut dedi sana inanmıyorum ikna etmek için söylüyorsun dedim ben de o da ikna etme çabam niye olsun cocugu doğur ne yapıyosan yap derim bu kadar çaba göstermem dedi durumlar böyle hanımlar tek başına kaldım ailem de yanımda olmayacak herkes aldırmamı istiyor
Allahım kimseye yaşatmasın bunları ama cidden bu konu yüzünden banlanacam ben bu forumdan onun için artık girip bakmayacam bile !
sinirlerim zıpladı ya . ben kaç senedir bebek diye yanıp duruyorum. adama baksana bunu aldıralım sonra daha iyisini yaparız diyor bir de garanti veriyor . utanmasa son model sarı saçlı mavi gözlü bir kız yaparız falan diyecek . Adam kendine son hız güveniyor valla sinirlerim beş milyon oldu ! Allah ıslah etsin .
ne hali varsa görsün artık !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?