hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

cefacim, bebegini aldirmadigin icin sana kocaman sariliyorum canim, afferim sana.bak Allah yardimcin olucak emin ol buna.yapabilcegin seyleri sana bu konuda diger mesajlarimdada yazmistim.baktin eger annen fikrini degistirmiyor evde olmak cekilmez oldu senin icin, o zaman devlete siganacaksin canim.karakola gidip basina gelenleri anlatip senin ve bebeginin can güvenliginin olmadigini devlete sigindigini söylüceksin.mor catiya götürülürsün büyük ihtimalle.ve inan oradaki herkes yardima ihtiyaci olan herkese büyük bir sevkle yardim ediyor.seni basindan beri kinamadim, tek basina bebegini büyüten bir anne olarak degil seni kinamak, önünde saygiyla egilirim, cünkü üstlenecegin görev her yigidin harci degil.sevgilin ahhkindaki düsüncelerimi zaten biliyorsun.onun hakkinda hicbir sey yazmicam bu yüzden, anneninde bebegi dogurduktan sonra yumusayacagina, torunu icin canini verebilcek duruma gelecegine sana garanti verebilirim.inan bana yapayalniz kalmicaksin.bebegini koru oldu mu?

Kesinlikle katılıyorum. Adama bak ya daha hamile kadına saygısı yok. Bu kadar üçkağıtçı olunur mu... Böyle adamın çocuğu doğurulmaz. Tek bakacak olsan da başa bela. Çocuğun babaya ihtiyacı da ayrı bir mesele...

Niye öyle yapmadı? Bebekten ve senden kurtulmak için kürtaja ikna etmeye çalıştığından olabilir mi? Kanma bu adama daha fazla.

Yazini suan okuyorum durumun cok zor allahim sana ve karninda yavrunun yrdimcisi olsun isin cok zor adam olan senin ve karnindaki bebeginin yaninda olur kardesim ne erkek arkadasinnede aileni dinleme sen o evladi dogur rabbim sana yardin edecektir her ser de bir hayir vardir cinsiyetini ogrendinmi buarada hukuk mucadelesi surdur davani acc bu kadar kolaymi bir insanin hayatini alt ust etmekninsaniz hatalar bizler icin kimse kimseyi yargilayamazzz seni simdiden merak ettim

ben sizin ne yaptiginizi vr bebeğinizi dogurup dogurmadiginizi merak ediyorum cok üzüldüm inşallah hersey yolunda gitmistir

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmek istemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimi oldurmek istemiyorm ama korkuyorum.moralin çok bozuk lütfen yardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin.

canım sonuc ne olursa olsun o senin evladın en doğrusunu rabim bilir. bu kadar kısa süre içinde nasıl hamile kaldın ki tekrar. vardır her şer de bir hayır... eşine gelince.. Allah cezasını versin yani evli barklı adam utanmamıs mı eşi hamileyken birde boşan demek zor ama baska bir yolu yok gibi duruyor... boşanmasan bile iyi korunda bari 3. olmasın belliki kolay hamile kalıyorsun

Y

Merhaba
İlk defa buraya yazıyorum. Bu post tam olarak anlatmasa da su an hissettiklerime çok yakın birşeyden bahsetmiş. Dün test yaptım ve pozitif çıktı o kadar beklemiyordum ki. Hala okulumda tez aşamasındayım erkek arkadaşım ne yapıcaz diye bana sordu napabiliriz ki dedim. Yolda insanların çocuklarını sevmeye çekinme hatta o da kızardı bana kacircakmis gibi bakma diye. Şimdi sevdiğim adamdan istemeyerek de olsa böyle bişey geldi başıma ve ben çok korkuyorum. Kendisi daha 5-6 haftalikmis ama Google ladığım kadarıyla kalbi atıyormuş. Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Bize kalsa hemen evlenir miyiz bilmiyorum ama ailelerimize erken mi doğdu dicez bizim ailede düğünleré karar verilmesi zaten 1 yıl sürer ki kızlar da 30 yaşından önce evlenmesin denir. Hiç kimseyle paylaşamıyorum. Dünden beri karnımı ovusturup özür dileyebiliyorum gerçekten çok zor bi durumdayım.

evlenin gitsin dugun dernek olmadan masraf istemedik dersin olur biter cana kiymayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…