• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim fakat kürtaj olmak istemiyorum

bebeqi aldırma taraftarı olmadıqını belirten mesajlar nasıldı bizede yazarmısın canım analiz edelim...

canım erkek arkadaşının her dediqine inanma :20: suçluluk duygusunu sana yansıtıp sana duygu sömürüsü yapıyor olabilir..böylece sende üzülüp bebeqin alınması yönünde karar vermeni saqlamaya çalışıyor olabilir...çok dikkatli ol...peki senin attıqın o mesaja cevabı ne oldu sevgilinin?

ultrason resimlerini verirler canım ama cdyi sanırım özel doktorlar veriyor...birde merak ediyorum hiçmi mide bulantın olmadı? annen nasıl anlamadı hala anlamıyorum..
sena canım sen böyle şeyler söyledikçe aklıma daha farklı şeyler geliyor ayrı şehirdesiniz nasıl güveniyorsun belki başka bir ilşkisi vardır seninle evlenemeyi düşünmüyor vs şeyler yazan sen miydin hatırlamıyorum bulamadım o cevabı eger sen yazdıysan bunu biz evlenmeyi 2 yıl sonra düşünüyorduk çünkü o mesleğe yeni başladı ikimizin de işleri yerine koymamız gerekiyor o yüzden .... bir de daha fazla detaya girmek istemiyorum özel hayatım kalmayacak sadece konumuza çare bulmaya devam edelim...

Aldımak istemiyorum ve bu aya kadar beklememin ifadesi zaten doğurcam anlamına geliyor bunu açıkca yazmama gerek yok ki şimdiye kadar birçok kez vurguladım bunu ama hala ısrarla soruLUYOR yargılanıyor vs vs.. Evet erkek arkadaşıı da kaybetmek istemiyorum bebeği de benim varsayımım erkek arkadaşımı kaybetmek şöyle ki benim sonraki açıklamalarımda dediğim istediğim şey yardım olarak erkek arkadaşım bu bebeği aldırmak istiyor ben istemiyorum ne yapmalıyım bu ve bundan sonrası için yazdım... yeterince açık değil mi kimi yok kürtaj olucamı sanarak kat,l diyor beddua ediyor kimi yok nikah için erkek arkadaşımı denemişim, yok erkek arkadaşımı kaybetmemk için bu bebeğin canına kıyacakmışım gibi bir sürü gerçekliği olmayan saçma sapan ihtamlarda bulunuldu evet ilk başta öyle anlşılabilir BELKİ ama ben konuyu açarken bebeği aldırmak istemiyorum fakat o istiyor ne yapmalıyım onu da kaybetmek istemiyorum yazdım bundan kürtaj olucam anlamı asla çıkmaz erkek arkadaşımı kaybetmemek için bebeği aldırıcam anlamı da çıkmaz... Diğer bir konu ben şimdiye kadar bekledim ki bebeğe sahip çıkmak için madem aldırmak gibi bir niyetim olsaydı basta alıdırırdım ben 12 yaşında değilim ki hamilelliğimin vs farkında olmayım ya da ihmal edeyim... O yüzden lütfen yazdıklarımı iyi okuyup HAKARET ETMEYİN ETİKL DAVRAQNIŞLARDA BULUNMAYIN BEN SİZLEDEN YARDIM ALMAK İÇİN BU KONUYU AÇTIM.....TEŞEKKÜRLER

bak cefamm ben sana ne hakaret ettim nede beddua
sadece konuyu açarken yanlış ifadeler kullanmışsın dedim
''eğer aldırmazsam erkek arkadaşımı kaybedebilirim'' yerine ''ben bebeğimi doğurmak istiyorum ama bunu erkek arkadaşıma söyleyemedim'' yazsaydın sanırım daha anlaşılır olurdu diyorum anlatabiliyormuyum ...sonradan değil baştan yazmalıydın
ilk cümleye bakıp herkes kürtaj olacağını düşünüyor... bak 24 sayfa olmuş herkes ilk yorumunu okuyup o bebeği aldırma diyorsa bir açıp kendinde tekrar oku
ne yazıyor erkek arkadaşım haftaya doktor ayarladı eğer aldırmazsam erkek arkadaşımı kaybedebilirim ama ben istemiyorum bu kürtajın zararı olurmu yazdığın için herkes yanlış anlamış.... konunu düzeltsen iyi olur

canım annen evlilik dışı cinsel birlikteliqe sıcak bakıyor sanırım hamilemisin falan diye sormuş :26:
annen erkek arkadaşının annesine torun geliyor desin hatta cinsiyetini öqrenebilirsen bir kızımız yada oqlumuz olucak müjde desin...öyle tutupta benim kız hamile kalmış napıcaz falan demesin...tam tersine hemen nikah kıyalım ele güne karşı olmaz böyle ben kimseye laf söyletmem ben kızımı babasız büyüttüm hemen bu işi tatlıya baqlayalım desin :34:

yok canım sıcak baktığından değil tabiki karşı zaten anneme çoooook sonra söyleyebildim bunu kadın kızdı üzülü ama ne fayda senden beklmezdim dedi zaten başka hiçkimseyle asla birlite olmadım onda kaldım biraz türk filmlerindeki kadınlar gibiyim çok izlerdim türk filmi... ama erkek arkadaşımın annesi bilmiyor özel cnsl birlikteliğimiz annemin onu söylemesi lazım değil mi önce bilemedim ya annem çirkef değildir bunları söylerken bile çekinir ama beni savunması bu işin yaptırmlı olmasını sağlayacal sözler kullanması lazım daha güzel bir cümle kur annem o şekilde söylesin canımmm

cefam..
canım her mesaja cevap yazma boşver kim ne derse desin sen çözüm öneren senin yanında olanlarla muhatab ol..
aynen ben de öyle yapmayı düşünüyordum yalnız o kadar çileden çıkaran seyler yazıyorlar ki dayanamıorum diğer yazılanları okumuyorlar

sena canım sen böyle şeyler söyledikçe aklıma daha farklı şeyler geliyor ayrı şehirdesiniz nasıl güveniyorsun belki başka bir ilşkisi vardır seninle evlenemeyi düşünmüyor vs şeyler yazan sen miydin hatırlamıyorum bulamadım o cevabı eger sen yazdıysan bunu biz evlenmeyi 2 yıl sonra düşünüyorduk çünkü o mesleğe yeni başladı ikimizin de işleri yerine koymamız gerekiyor o yüzden .... bir de daha fazla detaya girmek istemiyorum özel hayatım kalmayacak sadece konumuza çare bulmaya devam edelim...

yok canım detaya girme zaten burası yeri deqil anlatılamsı gerekenleri yaz yeter...evet bendim her türlü ihtimali göz önünde bulundurup adımlarımızı dikkatli atalım diye yazıyorum..madem aldıqınız bir evlilik kararı var neden bukadar sorun yaptınki aldırmazsam benden ayrılır diye...2 yıl sonra düşünmüşsünüz ama bebiş süpriz yapmış annesine babasına erken çıkmış yollara... ee ne demişler evdeki hesap çarşıya uymaz...şimdi artık daha olumlu düşünüyorum canım...olacaqı şu düqün biraz erken olucak hayırlısı olsun şimdiden:34:

yok canım sıcak baktığından değil tabiki karşı zaten anneme çoooook sonra söyleyebildim bunu kadın kızdı üzülü ama ne fayda senden beklmezdim dedi zaten başka hiçkimseyle asla birlite olmadım onda kaldım biraz türk filmlerindeki kadınlar gibiyim çok izlerdim türk filmi... ama erkek arkadaşımın annesi bilmiyor özel cnsl birlikteliğimiz annemin onu söylemesi lazım değil mi önce bilemedim ya annem çirkef değildir bunları söylerken bile çekinir ama beni savunması bu işin yaptırmlı olmasını sağlayacal sözler kullanması lazım daha güzel bir cümle kur annem o şekilde söylesin canımmm

aslına bakarsan kayınvalide adayına bu olayı annenin deqil erkek arkadaşının söylemesi münasip canım...madem karşı taraf cinsel birlikteliqi bilmiyor annene yükleme lütfen bunu :20: hamile kalan ve etrafına karşı zor durumda olan sensin seni temize çıkarıp nikah kıymak vacip oldu erkek arkadaşına...bu durumu usulüne uygun olarak ailesine söylemesi sevgiline düşer...bunu erkek arkadaşınla konuş baktın ailesine açıklamıyor o zaman annen devreye girip olanları güzellikle anlatsın bunun başka türlü bir yolu yok zaten uygun olanda budur cnm..

Son düzenleme:
aslına bakarsan kayınvalide adayına bu olayı annenin deqil erkek arkadaşının söylemesi münasip canım...madem karşı taraf cinsel birlikteliqi bilmiyor annene yükleme lütfen bunu :20: hamile kalan ve etrafına karşı zor durumda olan sensin seni temize çıkarıp nikah kıymak vacip oldu erkek arkadaşına...bu durumu usulüne uygun olarak ailesine söylemesi sevgiline düşer...bunu erkek arkadaşınla konuş baktın ailesine açıklamıyor o zaman annen devreye girip olanları güzellikle anlatsın bunun başka türlü bir yolu yok zaten uygun olanda budur cnm..

evet öyle ama sorun yaptım çünkü hamile olduğumu söylediğimde bana evlilikle değil kürtajla geldi bu yüzden sorun yaptım ve kendi ailesine bu durmu söyleyeceğini sanmıyorum soyleseydi bana kürtajla gelmezdi evet kesinlikle vacip oldu allah kalbine inş merhamet vicdan verir de beni de cocuğunu da ortada bırakmaz erkek arkadaşım aldırmama karşı çıktığında ben nikah mı apacaksın diyeceğim ona.. söyle demeyi planlamıştım bu ikimzin bebeği beni vizdanım canımız kıymaya el vermiyor ya bize sahip çık usulünce niahla herşeyinle yanımızda ol ya da devam et yoluna ben birlikte büyütmek istiyorum kendim gibi babasız büyümesini istemiyorum gibi şeyler söyleyecedğim ters tepki verirse zaten zaten annem onun annesini arayıp söyleyecek mcbur erkkek arkadşım ailesine söylemzse işte zaten normal olanı senin dediğin gibi olmalı iişte ben belki olnazsa diye kendimi hazırlıyorum ve annem aradığında nasıl bir dille sözcuklerle ifade etsin diye soruyorum sana canım... onun ailesi kesinlikle bilecek ben ve benm ailem bu yükü tek başına üstlenmeyecek ben sahipsz değilim onlar da uğraşacak.... işe bu yüzden somut yollar arıyorum yasal nasıl oluyor diye yazılanlara dikat ediyorum bazı arkadaşlar yasal boyutundan bahsetti sen ondan değil onun senden korkması lazım dedi

ben herşeyin kötüsünü düşünüp ona göre davranmak istiyorum güzel düşünüp kötü birşeyle karşılstığımda ne yapacağımı bilmeliyim o yüzden kötüsünü düşünerek hareket edelimm ona göre düşünelim iyi olursa sürpriz olsun

Canım sen niyetini belli etmişsin ama susmuş çünkü senin ona karşı güvenin tam olmasını istiyor. Asla onunla başbaşa kalma doktoru bırak içeçeğine birşey koyar yine aldırır o bebeği.Annene söyle, annesiyle muhabbetin varsa ona çıtlat. Karnın büyümeden düğün yapılsın vakit geçiyor karnın büyüyecek. Bir anda oyuna getirir bebeğinden, bir daha annelik duygusu tadmaktan hatta canından olursun. Asla güvenme ve annen olmadan görüşme asla ve asla doktora gidip bebeğimize bakalım kürtajdan vazgeçtim desede o yüzüğü takıp davetiyeler dağıtılana kadar başbaşa gitme yanına anneni al.

sağolun inş her şey güzel olur allah bana yardım eder inş sizler de dua edin lütfen ben hala olayın şokundayım sanki bana gerçek değil gibi geliyor ama ultrason sonucuna baktığımda uyanıyorum karışık duygularım tek kararım aldırmamak doğurmamak anneme ve onun ailesine bu durumu söylemek alah bana güç versin dilimdeki düğümü çözsün bunun için sizin gibi fikir verenlerin fikirlerini çok dikkatli okuyorum sık eleyip sık dokuyorum her birinizdn bir şey alıyorum ve şuan daha güçlüyüm sizler sayesinde daha da aydınlık olacağıma inanıyorum çünkü bilmediğim çok şeylr var sizler benden daha tecrübelisin bu fikirleri tekrar okuyorum

evet öyle ama sorun yaptım çünkü hamile olduğumu söylediğimde bana evlilikle değil kürtajla geldi bu yüzden sorun yaptım ve kendi ailesine bu durmu söyleyeceğini sanmıyorum soyleseydi bana kürtajla gelmezdi evet kesinlikle vacip oldu allah kalbine inş merhamet vicdan verir de beni de cocuğunu da ortada bırakmaz erkek arkadaşım aldırmama karşı çıktığında ben nikah mı apacaksın diyeceğim ona.. söyle demeyi planlamıştım bu ikimzin bebeği beni vizdanım canımız kıymaya el vermiyor ya bize sahip çık usulünce niahla herşeyinle yanımızda ol ya da devam et yoluna ben birlikte büyütmek istiyorum kendim gibi babasız büyümesini istemiyorum gibi şeyler söyleyecedğim ters tepki verirse zaten zaten annem onun annesini arayıp söyleyecek mcbur erkkek arkadşım ailesine söylemzse işte zaten normal olanı senin dediğin gibi olmalı iişte ben belki olnazsa diye kendimi hazırlıyorum ve annem aradığında nasıl bir dille sözcuklerle ifade etsin diye soruyorum sana canım... onun ailesi kesinlikle bilecek ben ve benm ailem bu yükü tek başına üstlenmeyecek ben sahipsz değilim onlar da uğraşacak.... işe bu yüzden somut yollar arıyorum yasal nasıl oluyor diye yazılanlara dikat ediyorum bazı arkadaşlar yasal boyutundan bahsetti sen ondan değil onun senden korkması lazım dedi

ben çocuqumuzu evlilik dışı dünyaya getirmek istemiyorum canım herşey güzellikle tatlıya baqlansın gücümüz yettiqince yuvamızı hemen kuralım vaktimiz yok bebişimizin gelmesine 5 ay kaldı çabuk hareket etmeliyiz vs şeklinde konuş canım...baktın umduqun cevabı alamadın annen konuşsun...dediqim gibi ben kızımı babasız büyüttüm ele güne karşı bu şekilde bir bebek dünyaya getirmesini istemiyorum çocuklar birbirlerini sevmişler ve bebek olmuş bu saatten sonra yapılacak şeyler bellidir el birliqiyle çocukalrın yuvasını kuralım desin...konuşmanın seyrine göre annen söyleyeckelrini toparlar canım dert etme..

evet tatlım ben doktorum ve böyle yapılıyor malesef:5:

canım gerçekten zor durumdasın. Allah yardımcın olsun. tekrar aynı şeyi söyleyeceğim. ilk mesajında kendini çok yanlış ifade ettiğinden ve burası da gebe kalmaya çalışan, bu yolda zorluk yaşayan, düşük yapan vs insanların yazdığı kısımda başlık açtığından bu kadar tepki topladın. herkes hayalinde canlı bir bebeğin öldürülerek alındığını hayal etti, içi parçalandı ve travmatize oldu. ve tabiiki bu tür durumlarda insan olarak çeşitli tepkiler verebiliyoruz. öfkeli, incitici sözler gibi...
sana tavsiyem ilk yazdığın mesajı mesaj düzenleme panelinden tam olarak demek istediğin şekilde düzeltmen.

doktor hanım suni sancı durmunu bilmiyordum peki bana bu doktor böyle yapmayacak derse ne demeliyim vazgeçmesi için somut seyler sunmalıyım benim kararımdan vazgeçiremez zaten inatçıyımdır ki bu konuda asla taviz veremem ne kadar evlilk dışı yanlış da olsa...ve msaj bölümünden nasıl düzelteceğim buraya yeni üyeyim bilmiyorum dediklerinzde haklıısınız öyle anlaşılmıştır.

ben çocuqumuzu evlilik dışı dünyaya getirmek istemiyorum canım herşey güzellikle tatlıya baqlansın gücümüz yettiqince yuvamızı hemen kuralım vaktimiz yok bebişimizin gelmesine 5 ay kaldı çabuk hareket etmeliyiz vs şeklinde konuş canım...baktın umduqun cevabı alamadın annen konuşsun...dediqim gibi ben kızımı babasız büyüttüm ele güne karşı bu şekilde bir bebek dünyaya getirmesini istemiyorum çocuklar birbirlerini sevmişler ve bebek olmuş bu saatten sonra yapılacak şeyler bellidir el birliqiyle çocukalrın yuvasını kuralım desin...konuşmanın seyrine göre annen söyleyeckelrini toparlar canım dert etme..

sağol cnım bu söylediklerin güzel oldu aynen bunları aklıma kaydetim zaten burda söylenenleri kağıda ayzdım belki o an aklıma gelmez diye

doktor hanım suni sancı durmunu bilmiyordum peki bana bu doktor böyle yapmayacak derse ne demeliyim vazgeçmesi için somut seyler sunmalıyım benim kararımdan vazgeçiremez zaten inatçıyımdır ki bu konuda asla taviz veremem ne kadar evlilk dışı yanlış da olsa...ve msaj bölümünden nasıl düzelteceğim buraya yeni üyeyim bilmiyorum dediklerinzde haklıısınız öyle anlaşılmıştır.

canım başka bir şey demene gerek yok. kararlı net bir ses tonu ile bunu istemediğini söyleyeceksin.

kendi gönderdiğimiz mesajların altında "alıntı ile cevapla", "mesajı düzenle" yazıyor. o ilk mesajının altındaki "mesajı düzenle"yi tıklayıp düzenleyebilirsin

canım başka bir şey demene gerek yok. kararlı net bir ses tonu ile bunu istemediğini söyleyeceksin.

kendi gönderdiğimiz mesajların altında "alıntı ile cevapla", "mesajı düzenle" yazıyor. o ilk mesajının altındaki "mesajı düzenle"yi tıklayıp düzenleyebilirsin

ben net söyleeceğim sunu sormuştum size suni sancı durumunu kendisine söylediğimde bana bu doktor öyle riskli sekilde yapmayacak gibi bir şey derse ne demeliyim

o bebeği aldırma
hem hukuki cezası hemde dini açıdan yapma ve o erkek arkadaşına söyle buraya bir gelsinde bizlerin halini görsün
tam 12 ay yapmadığım kalmadı bebek için ama olmadı
her ay regl günümde benimle üzülüp ağlayan bir eş
psikolojisi bozulmuş bir kadın
ve olmayan bir bebek...

aldırma o bebeği ikna et sevgilini bir gün istediğinde tekrar bulamayabilirsin
Allahın adaleti sen bunu bulmuşken onun canına kıyıyorsan bir daha zor bulursun mantığı

o bebeği aldırma
hem hukuki cezası hemde dini açıdan yapma ve o erkek arkadaşına söyle buraya bir gelsinde bizlerin halini görsün
tam 12 ay yapmadığım kalmadı bebek için ama olmadı
her ay regl günümde benimle üzülüp ağlayan bir eş
psikolojisi bozulmuş bir kadın
ve olmayan bir bebek...

aldırma o bebeği ikna et sevgilini bir gün istediğinde tekrar bulamayabilirsin
Allahın adaleti sen bunu bulmuşken onun canına kıyıyorsan bir daha zor bulursun mantığı

ben aldırmamak için mücadele edeceğim bu yüzden içimde bu kadar büyüttüm sevgilimin de alah kalbine vicdan merhamet versin de aldırmaktan vcgecsin ben karşı çıktığımda bize sahip çıksın istiyorum sadece...siz de sabredin allah birgün hiç bekllemediğiniz anda bebeğinizi size verecektir hayırlısıyla ama isyan etmeyin allaha güvenin eger tedaviler yanıt vermediyse zorlmayarak sabırla beklemek.. belki bu da sizin sabır sınavınızdır. sizin gibi bana destek verenler sayesinde bebiğime daha da çok sarıldım ve başından beri şükrediyorummm evlilik dışı ds olsa...

ben aldırmamak için mücadele edeceğim bu yüzden içimde bu kadar büyüttüm sevgilimin de alah kalbine vicdan merhamet versin de aldırmaktan vcgecsin ben karşı çıktığımda bize sahip çıksın istiyorum sadece...siz de sabredin allah birgün hiç bekllemediğiniz anda bebeğinizi size verecektir hayırlısıyla ama isyan etmeyin allaha güvenin eger tedaviler yanıt vermediyse zorlmayarak sabırla beklemek.. belki bu da sizin sabır sınavınızdır. sizin gibi bana destek verenler sayesinde bebiğime daha da çok sarıldım ve başından beri şükrediyorummm evlilik dışı ds olsa...
Annene soyledinmiii.. birde sana tavsiyem sakin bu sitedenbahsetme erkek ark. na... cunku yazdiklarin delil oluristenmeyen bi durum olursa... dava falan acilirsa yaniii... allah kolaylik versin cok zor bi durum...ozel yasantin kimseyi ilgilendirmez..

iyi bir insansin saygili bi insansin belli. cunku tum yargilayici mesajlara uslubunu bozmsdan terbiyeli bi sekilde cevap yazdin.. allah annelik sabrini vermis bile sana canim... allah kolaylik versin

Selam cefam ...
Ne yaptın merak ettim bir gelişme oldu mu canım . Bu stres bebeğini de etkiliyor umarım her sey istediğin gibi olur . Allah yardımcın olsun .

Ben katil olmayı asla göze almadım dünyaya getirmeyi göze aldım. bakın ben bir erkek için canıma kıymak istiyorum yazmadım ya iyi okuyun açtığım konuyu ben kürtaj olmamak sahip çıkmak için bu kadar ay bekledim yoksa ilk öğrendiğimde aldırırdım demek ki beklediğime göre var bir sebebim ben cahil küçük biri değilim ki 4 aydır hamileliğimin farkında olmayım ben dünyaya getirmek istiyorum mücadele edeceğim ben vicdanı olan dini maneviyatı vebalini bilen farkında olan bir bireyim. Bunları bildiğim için ve vicdanım olduğu için kendi canıma kıymak istemiyorum kıymıcam da ve korunduğum halde hamile kaldım ben pişman değilim isyan da etmiyorum sadece erkek arkadaşım şuan evli olmadığmız için doğru olmadığını düşündüğü için aldırmak istiyor onun psikolojisi de çok kötü fakat ben aldırmak istemediğimi aldırmayacağımı cesaret edemediğim için söyleyemedim diğer yandan bebeğimin babasız büyümesini istemiyoruz ben babasız büyüdüm çünkü.. şuan ben 24 o da 28 yasında küçük değiliz oyun da oynamıyoruz.;ikimz de her şeyin farkındayız ama kontrole gittiğimizde aldırmayacağımı kendisine söyleyeceğim, aileme de bu konuyu açacağım ki ailem kendisini tanıyor. Onun ailesi de bilecek.

bak canim. sanirim ilk yazdigin mesaji degistirmissin. bu o kadar insan tepki erdiyse demekki birseyleri yanlis yazmissin. mesaji duzeltmen de iyi olmu. farkindaysan ben senin iliskini yargilamadim. sadece bebege kiymayi dusenmene kizdim ki o konuyu zaten yeterince aciklamisin suan normal yani yazdigin. ben 6 ay arayla iki bebek kaybeden biri olarak bu kadar tepki verdim yoksa herkes istedigi gibi yasar. ama aciklamalarin yeterli benim icin.

yazdiklarina soyle bir goz attim. bence mutlaka annenle konus. cok zor olacak ama mecbursun. su bir gercek hayatta sadece anne insani karsiliksiz seviyor. bak sen de daha dogmayan bebegini korumak icin care ariyirsun. onun icin annene guven. sevgilinle kesinlikle dr.a gitmen taraftari degilim. cunku kurtajda yasal sinir 10 hafta. yani dr seni oyuna getirip alir o bebegi. bence sevgilin de bunu ayarladi. yani seni dusundugu hikaye.
sevgilin eger seni gercekten sevseydi coktan seninle care aramaya bakardi. ailelerle bir sekilde konusur seni yanliz birakmazdi. fama o en kolayi sectigine gore zaten seni onemsemiyor bence. seni uzmek icin yazmiyorum sadece cok kizginim sevgiline.

en kotusunu dusunelim. annene soylersin belki bir sure konusmaz senle, bur iki tokat atar, belki agir konusur ama sonunda ikinizi de krur. svgilinde olmazsa gider kendi hayatini kurar. o bebek senin. lutfen yasinda kucuk bence annene sigin.

belki söyleyen olmuştur ama ben yine de söyliyim kürtaj yasaklandı yasaklanmamış olsa bile 10 haftadan sonra kürtaj yapılmıyo ancak yasal olarak doktor olmayanlar belli bi miktar karşılığı kürtaj yapıyolar fakat bu cinayete girer çünkü artık bebeğin çoğu organı oluşmuştur tam bi bebek görünümündedir kalp atışları vardır cinsiyeti belli olmuştur doğmuş bi insanı öldürmek gibi bişey olur kürtaj bu durumda

Back