:) böyle bir acıklamayıda ilk kez duyuyorum,gülüyorum kusura bakma..
ama ben seni şöyle avundurayım bu aylarda ki düşüklerde , bebekte cok ciddi genetik anomali,kromozomal durum varsa bebek yaşamaz ve düşer yada plasenta olusma zamanlarıdır ki bu dönem bazı pıhtılasma bozukluklarına baglı olabilir,yani az daha kalsa yine yasamıycak bu bebek..
ama ben kesin düşüyor demiyorum, doktorun acıklık var demiş,sancında var muhtemelen düşürüyosun zaten bebekde yasamıyor zaten ama ıstırahat önerilmesi gerekiyordu.. mutlak ıstırahat tuvalet harici kalkmamak, ben tam anlamadım bu işden hiiç bişe ama önerim güzelce dinlen, sıcak bişe koyma(bilirsin zaten) birde gece sık sık eş,n seni uyandırsın kendini zorlamadan kanamanın boyutuna bak.. Allah korusun cogalırsa kalk yine hastaneye git
benim teyzem hep şunu derdi. doğanın kabul etmeyeceği dünyaya gelmez derdi. kendisi yıllardır ebelik yaptı ve yapıyor da. o yüzden üzülme bu olmazsa başka bir tane mutlaka olur. stres iyi değil.
üzülme belki korktuğun gibi değildir.. İnşallah değildir..
:) böyle bir acıklamayıda ilk kez duyuyorum,gülüyorum kusura bakma..
ama ben seni şöyle avundurayım bu aylarda ki düşüklerde , bebekte cok ciddi genetik anomali,kromozomal durum varsa bebek yaşamaz ve düşer yada plasenta olusma zamanlarıdır ki bu dönem bazı pıhtılasma bozukluklarına baglı olabilir,yani az daha kalsa yine yasamıycak bu bebek..
ama ben kesin düşüyor demiyorum, doktorun acıklık var demiş,sancında var muhtemelen düşürüyosun zaten bebekde yasamıyor zaten ama ıstırahat önerilmesi gerekiyordu.. mutlak ıstırahat tuvalet harici kalkmamak, ben tam anlamadım bu işden hiiç bişe ama önerim güzelce dinlen, sıcak bişe koyma(bilirsin zaten) birde gece sık sık eş,n seni uyandırsın kendini zorlamadan kanamanın boyutuna bak.. Allah korusun cogalırsa kalk yine hastaneye git
Elvan hangi ara gittin geldin, nereye gittin hastaneye ?
Yanlizmisin ? Esin yanindami haberi varmi ?
Muayne etmedigine inanamiyorum.... eger gercekden öyleyse sikayet et o hastaneyi saglik bakanligina....
Olmaz öyle şey.Ne demek düşüyorsa bişey yapamayız.Ablam 30 sene önce düşük tehdidi ile gitti doktora.Biri ölmüş alacağız demiş.Hemen başka doktora.Ozaman ultrason falan nerde yeni yeni çıkıyordu.
O ilk doktorun ölmüş dediği şimdi 30 yaşında
Ya eger öyle bisey olursa yikarim o hastaneyi baslarina! Nekadar büyük bi sorumlulugun altina girdiginin farkinda degilmi?!
Ben anlamiyorum ya anlayamiyorum! Ne bi hap, ne durdurmak gibi bi söz konusu geçti. Bana zarari olmazmi diyorum adama düsük olsa, yok kendiliginden atar, yarina kadar sabret, artarsa kanaman agri kesici iç yarin erkenden git doktoruna diyor ya! Suan okadar bitkinimki yerimden kalkmaya mecalim yok.. sabah erkendn kalkip gidecegm
pardon da sen neden hala burada duruyorsunki? kalkıp acile gider misin?! belki kurtarılabilecek bir durumdadır bebeğin bir sürü yöntemi yolu ilacı iğnesi vs var bunun..
acile gitmeyi hala düşünmüyor musun?
Kizlar topik topik dolasip okumaya ne halim var ne vaktim oyzdn konu acmak zorunda kaldm.. 5 Hafta 6 gunluk hamileyim.. Gecen haftalarda doktora gittim vajinal ultrasnla bakti kahverengi kanamalarim oluyordu.. eski kandir dedi.. kirmizilasirsa gel dedi.. tahmin ettigimiz kadar ilerde deglsn dedi galiba gec dollenme olmus..
bgn kirmizi geldi ve yine gittim.. iki kez vajinal ultra son yaptilar, doktor normalde kalp atisi duymamiz gerekirdi dedi, ama belkide erkendir dedi.. haftaya verdi randevuyu haftaya kesin duymamiz gerek dedi.. Rahim agzini eliyle kontrol etti aciklik varmis braz.. ya dusuk gerceklesecek yada yerlesiyo dedi.. bebek gecen haftaya gore buyumus..
simdiyse kirmizi cogaldi ve sancim artti.. acile gitsemmi napsam dusukmu oldu acaba parca seklinde kati kirmizi geliyo.. sancim var.. cok endiseliyim.. yine gtsem acile ultrasnla baksalar ust uste zararli olmazmi..napmaliyim lutfn yardim
Doktora gidiyorum, ya alicaz derlerse naparim belki atar kalbi belki kanamalar gecer yokmu boyle bi sans
Geçmiş olsun canımkaybettim bebegimi.. dusmus.. cok kucuk bi parca kalmis oda kendilignden duseckms herh.. 6 eylul tekrar ultrasnla bakacaklar bsy kaldimi diye. Anlamsiz bi bosluk icindeym suan.. Allahin takdiri napalim nasip boyleyms..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?