Hamileyim Fakat Kanamam Var..

tatlım kalp seslerini dinledimi, yada vaginal muayene yaptımı.. kanaman olabilir ama bazı düşükler durdurulabiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... kadın dogumcuya gitmen lazımdı

gittim.. dusuk yasiyosun dedi.. muayene etmedi bile.. yarin kendi doktoruna git dedi..

nasıl bir şey yapmaz..ya senin için tehlikeli bir durum varsa.. özel falan yok mu oralarda.. kendi doktoruna ulaşamaz mısın ya da?biliyorum orda doktor bulmakta zorlanıyorsun...ne denir ki bu durumda..

Son düzenleme:
her kanama, yada düşük başlangıcı düşükle sonuclanmaz sekerimmm.. nerdeyse herkesin böyle kanaması olurrr, 1 hafta tuvalet dısında yataktan kalmak yasaklanır,ilac verilir veee bebiş kalırrr:))

Elvan hangi ara gittin geldin, nereye gittin hastaneye ?

Yanlizmisin ? Esin yanindami haberi varmi ?

Muayne etmedigine inanamiyorum.... eger gercekden öyleyse sikayet et o hastaneyi saglik bakanligina....

cnm vaginal muayene yapılır,, anlayacagın dilden söyleyim acılma varsa boyutuna bakılır.. boyutuna göre degerlendirilir,durdurulamaz sekildeyse ok, ama azsa yatısss verilir.. cok buyuk cogunlugu gebelik devammm benim gördüğüm
üzülmeee , olmassada Allah öyle dilemiş dersin çünkü elinden bişe gelmez Allah sana inş. yine nasip eder.. ama ben bunu en kötü ihtimal yazıyorum

benim teyzem hep şunu derdi. doğanın kabul etmeyeceği dünyaya gelmez derdi. kendisi yıllardır ebelik yaptı ve yapıyor da. o yüzden üzülme bu olmazsa başka bir tane mutlaka olur. stres iyi değil.

ciddimisin canım sen? anlamamıştır o

tatlım kalp seslerini dinledimi, yada vaginal muayene yaptımı.. kanaman olabilir ama bazı düşükler durdurulabiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... kadın dogumcuya gitmen lazımdı

gittim bu sabah kadin dogum doktoruna, saglikli bi gebelik olmayablr dedi vajinl ultrasnla bakti dusuk tehlikesi var dedi rahimde aciklik vardi

geliyorum bi sn bilg aciorm telden yazyrm suan

bence senın suan burda olman hata gıt hemen dra bnm bebegım ıkızdı 12haftalıkken tekı dustu senınde dedıgın gıbı parca parca geldı drun sana progestan yada nıdılat vermedımı bıde gelen parcayı sıcak suya tut eger dagılırsa kan eger renk degıstırırse et seklınde olursa buyuk ıhtımal bebegın duser ben mesela gelen parcayı sıcak suya tuttumda cıger gıbı olmustu dra gıttımde bana bebegın tekının dustugunu soylemıstı gecmıs olsun bu arada ınsallah yerlesme kanamasıdır

Bgn vajinal ultrasonla baktilar kalp atisi yoktu.. belki erkendir dedi..

nasıl bir şey yapmaz..ya senin için tehlikeli bir durum varsa.. özel falan yok mu oralarda.. kendi doktoruna ulaşamaz mısın ya da?biliyorum orda doktor bulmakta zorlanıyorsun...ne denir ki bu durumda..
ya karnima eliyle bastirdi aci varmi fln diye.. kendi doktoruma hiç ulasamadimki simdi ulasayim nefret ediyorum yasadigim bu yerden!
hep bastan savma!!
her kanama, yada düşük başlangıcı düşükle sonuclanmaz sekerimmm.. nerdeyse herkesin böyle kanaması olurrr, 1 hafta tuvalet dısında yataktan kalmak yasaklanır,ilac verilir veee bebiş kalırrr:))

şiiiiiiiiii duydunmu beni, üzülme... bende doktorum atmıyorum yani
Bede öyle söyledim, yapabilcek oldugunuz bisey yokmu, önleyemezmisiniz, düsüyosa önleyemeyiz dedi bakmadida.. bekle yarina kadar sonra kendi doktoruna git baktir dedi.. burda verilerin yok yapabilecegimiz biseyde yok fazla dedi!! Doktora bak! Güya teselli etti beni

Elvan hangi ara gittin geldin, nereye gittin hastaneye ?

Yanlizmisin ? Esin yanindami haberi varmi ?

Muayne etmedigine inanamiyorum.... eger gercekden öyleyse sikayet et o hastaneyi saglik bakanligina....
Burda yakinimizda hastane zaten.. adet gibi sanci yasiyosan ve çok kanaman varsa dusuktur napabilirmki dedi..

Canim brda bukadar bakiyorlar iste. Trde okadar diyorlar hap yaziyorlar fln, adama soruyorum yok oyle bsy diyo ya. Yarin kendi doktoruma gitmeye çalisacam tabi randevu verirse oda yoksa yine asistani bakacak. Ise bak, esimde Trden buraya damat gelmis biri olark söyleniyo burdaki doktorlara..

Kendi doktoruma ulasamiyorumki, yatiyorum suan, göz yumuyorm belkide. Adam diyorki, ilk hamilelikte genelde düsük olur kadinlarin çogunda, vucudun tanimiyo ve atiyo. Nekadar avutucu degilmi üzüldm senin adina ama bitanesini nasip etmis Allah iste.. Nasibi varmis dmek.. Napalim böylesi hayirliymis demek

:) böyle bir acıklamayıda ilk kez duyuyorum,gülüyorum kusura bakma..
ama ben seni şöyle avundurayım bu aylarda ki düşüklerde , bebekte cok ciddi genetik anomali,kromozomal durum varsa bebek yaşamaz ve düşer yada plasenta olusma zamanlarıdır ki bu dönem bazı pıhtılasma bozukluklarına baglı olabilir,yani az daha kalsa yine yasamıycak bu bebek..
ama ben kesin düşüyor demiyorum, doktorun acıklık var demiş,sancında var muhtemelen düşürüyosun zaten bebekde yasamıyor zaten ama ıstırahat önerilmesi gerekiyordu.. mutlak ıstırahat tuvalet harici kalkmamak, ben tam anlamadım bu işden hiiç bişe ama önerim güzelce dinlen, sıcak bişe koyma(bilirsin zaten) birde gece sık sık eş,n seni uyandırsın kendini zorlamadan kanamanın boyutuna bak.. Allah korusun cogalırsa kalk yine hastaneye git

Son düzenleme:

üzülme belki korktuğun gibi değildir.. İnşallah değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…