Bu sabah çektirdigim ultrason resmi kalacak bana hatira.. Minicik elleri bacaklari.. kafasi.. ona öyle alismistimki.. öyle bi bosluk içindyimki suan..Allah kimseyi böyle bi aciyla sinamasin Ins.
elvancımmm.. doktora gittin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah çektirdigim ultrason resmi kalacak bana hatira.. Minicik elleri bacaklari.. kafasi.. ona öyle alismistimki.. öyle bi bosluk içindyimki suan..Allah kimseyi böyle bi aciyla sinamasin Ins.
elvancımmm.. doktora gittin mi?
gittim.. dusuk yasiyosun dedi.. muayene etmedi bile.. yarin kendi doktoruna git dedi..![]()
gittim.. dusuk yasiyosun dedi.. muayene etmedi bile.. yarin kendi doktoruna git dedi..![]()
ciddimisin canım sen? anlamamıştır o
tatlım kalp seslerini dinledimi, yada vaginal muayene yaptımı.. kanaman olabilir ama bazı düşükler durdurulabiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... kadın dogumcuya gitmen lazımdı
cnm vaginal muayene yapılır,, anlayacagın dilden söyleyim acılma varsa boyutuna bakılır.. boyutuna göre degerlendirilir,durdurulamaz sekildeyse ok, ama azsa yatısss verilir.. cok buyuk cogunlugu gebelik devammm benim gördüğüm
üzülmeee , olmassada Allah öyle dilemiş dersin çünkü elinden bişe gelmez Allah sana inş. yine nasip eder.. ama ben bunu en kötü ihtimal yazıyorum
Bgn vajinal ultrasonla baktilar kalp atisi yoktu.. belki erkendir dedi..tatlım kalp seslerini dinledimi, yada vaginal muayene yaptımı.. kanaman olabilir ama bazı düşükler durdurulabiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... kadın dogumcuya gitmen lazımdı
ya karnima eliyle bastirdi aci varmi fln diye.. kendi doktoruma hiç ulasamadimki simdi ulasayim nefret ediyorum yasadigim bu yerden!nasıl bir şey yapmaz..ya senin için tehlikeli bir durum varsa.. özel falan yok mu oralarda.. kendi doktoruna ulaşamaz mısın ya da?biliyorum orda doktor bulmakta zorlanıyorsun...ne denir ki bu durumda..
her kanama, yada düşük başlangıcı düşükle sonuclanmaz sekerimmm.. nerdeyse herkesin böyle kanaması olurrr, 1 hafta tuvalet dısında yataktan kalmak yasaklanır,ilac verilir veee bebiş kalırrr:))
Bede öyle söyledim, yapabilcek oldugunuz bisey yokmu, önleyemezmisiniz, düsüyosa önleyemeyiz dedi bakmadida.. bekle yarina kadar sonra kendi doktoruna git baktir dedi.. burda verilerin yok yapabilecegimiz biseyde yok fazla dedi!! Doktora bak! Güya teselli etti benişiiiiiiiiii duydunmu beni, üzülme... bende doktorum atmıyorum yani
Burda yakinimizda hastane zaten.. adet gibi sanci yasiyosan ve çok kanaman varsa dusuktur napabilirmki dedi..Elvan hangi ara gittin geldin, nereye gittin hastaneye ?
Yanlizmisin ? Esin yanindami haberi varmi ?
Muayne etmedigine inanamiyorum.... eger gercekden öyleyse sikayet et o hastaneyi saglik bakanligina....
cnm vaginal muayene yapılır,, anlayacagın dilden söyleyim acılma varsa boyutuna bakılır.. boyutuna göre degerlendirilir,durdurulamaz sekildeyse ok, ama azsa yatısss verilir.. cok buyuk cogunlugu gebelik devammm benim gördüğüm
üzülmeee , olmassada Allah öyle dilemiş dersin çünkü elinden bişe gelmez Allah sana inş. yine nasip eder.. ama ben bunu en kötü ihtimal yazıyorum
geliyorum bi sn bilg aciorm telden yazyrm suan
bence senın suan burda olman hata gıt hemen dra bnm bebegım ıkızdı 12haftalıkken tekı dustu senınde dedıgın gıbı parca parca geldı drun sana progestan yada nıdılat vermedımı bıde gelen parcayı sıcak suya tut eger dagılırsa kan eger renk degıstırırse et seklınde olursa buyuk ıhtımal bebegın duser ben mesela gelen parcayı sıcak suya tuttumda cıger gıbı olmustu dra gıttımde bana bebegın tekının dustugunu soylemıstı gecmıs olsun bu arada ınsallah yerlesme kanamasıdır
Kendi doktoruma ulasamiyorumki, yatiyorum suan, göz yumuyorm belkide. Adam diyorki, ilk hamilelikte genelde düsük olur kadinlarin çogunda, vucudun tanimiyo ve atiyo. Nekadar avutucu degilmiüzüldm senin adina ama bitanesini nasip etmis Allah iste.. Nasibi varmis dmek.. Napalim böylesi hayirliymis demek
Kendi doktoruma ulasamiyorumki, yatiyorum suan, göz yumuyorm belkide. Adam diyorki, ilk hamilelikte genelde düsük olur kadinlarin çogunda, vucudun tanimiyo ve atiyo. Nekadar avutucu degilmiüzüldm senin adina ama bitanesini nasip etmis Allah iste.. Nasibi varmis dmek.. Napalim böylesi hayirliymis demek