Hamileyim Fakat Kanamam Var..

Yok kürtaj olmadim.. kendiliginden düstü ve hala temizleniyo demekki kanamam ondan..
Bana 1 regl bekle dedi ama bilmiyorum sanirim uzayacak.. Allahtan herseyin hayirlisi..
Yani hangi doktora sorduysam öyle söyledi.. Nasibi yokmus varsa progestan olmadanda gelirdi..

Cnm bu bnm ikinci dusugum gecen sene temmuzda 10 haftalik bebek kaybettim kalbi durdu
Simdiki ise 7+ 2 deydi rahmin asagisins yerlesmis tutunamadi ay bide grlismis ya buxumus caba gostermis olmadi
Kendi drum 3 ay korun dedi hastanedeki dr bir adet bekle dedi
Kendi basladi kanama iki sefer vajinal ilca koydum kanama cogalsin diye 5 gun oldu kanama sonra leke geldi
Agiz yolu ile aliyorum hala kalintilar var rahimde
Buyuklugune gore kurtaj yada bir adette atilacakmi ona bakacak cuma gunu
Allahim yasatmasin bir daha iki melek anneside olmsk guzel

Benim kalbimde hep yasayacak melegim.. her an aklimda.. unutamiyorum.. resmine bakiyorum sürekli.. bide sanirim vajinal ultrasonla baktigi için detayli görebiliyorum onu minicikti büyütülmüs resmini verdi.. gelismisti ama iste.
InsAllah kurtaja fln gerek kalmaz.. beni habersiz birakma.. Bundan sonra Rabbim InsAllah saglikli hayirli evlatlar nasip eder..
Her olanin bir sebebi vardir.. Rabbim herseyin hayirlisini versin hepimize InsAllah

Sorma ya minik insan yaaa dr cekti verdi resim dimdik ayakta onu gordum ya unutamiyorum
Sebebsiz birsey yok Allahim diledi oldu boynumuz kildan ince
Bunada hamdolsun ne diyelim
Hani biran once duzene girsem iyi olacak halen ugrasmak yipratiyor beni

Kiyamam
Ugrasmak derken canim düzen tutturamadin demi? Ara ara kanamalarim oluyo kahverengi tarzinda hala adet olmadim bende.. çok tuhaf 35 gün oldu.. sendede böylemi?
hatirlatmak istemem ama kürtaj olmadin demi? kendiligindenmi düstü

11 eylulde lekelenme basladi
18 eylulde kanama basladi
16. Gun bugun arada geliyor kanama var
Ben ilac koydum iki sefer vajinal
kurtaj olmak istemedim bide 5 gun sureyle ayni ilaci
Agiz yolu ile aldim bugun son hapi ictim. Icerde hala parcalar var tamamen dusmedi
Cuma drum var eger hala 10 gundur axni ise buyukluk kurtaj olcam sanirim
Yoksa az birsey varsa adeti bekliycem onunla atilmasini
Cnm 40 gune kadar adet olmassin sabret

DuZenin bozLur merak etme
Bnm bu ikinci dusugum o yuzden hazirlikliyim hic sormuyorum neden nasil diye

Anladim canim..
Haber ver merak ediyorum seni.. Umarim reglinle gider o parçada ya..

Slm elvancim ben geldim iyi haberle insAllah asagi inmis parca vede kuculmus adetle atilmasini bekliycem insAllah
Kanama az az devam ediyor 3-4 haftaya adet olursun gel o zaman kontrol edelim dedi cok sukur Allahim
O adetten sonra korunmayi birak dedi :))))

Slm canimmm çok sevindim sükürler olsun.. InsAllah adetle atilir temizlenirsin ve tekrar hamile kalirsin en hayirli zamanda.. Senmi demistin hatirlamiyorum ama ada çayi içini temizler demisti bana biri..

Slm canimmm çok sevindim sükürler olsun.. InsAllah adetle atilir temizlenirsin ve tekrar hamile kalirsin en hayirli zamanda.. Senmi demistin hatirlamiyorum ama ada çayi içini temizler demisti bana biri..

Sagol cnm insAllah 20 gundur adacayi iciyorum hakikaten yardimci oldu kolay gebe kalmayada yardimci oluyor ama icim disim adacayi oldu Allahim cabucak saglicakla yollar hepimize insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…