Hamileyim Fakat Kanamam Var..

Tskr ederm canim yazin iyi geldi bana.. senin adina cok sevindim ins bu bebegini saglikla kucagna alirsn.. sagliksiz gebelik oldgu icn mudahale etmek istemedler herh..

malesef kaybettm bebegimi..
Geçmiş olsun canım dediğin gibi Allahın takdiri,her şeyde vardır bir hayır.senin sağlık durumun nasıl?
cok kan kaybettm halsizm bogazm dugum dugum.. eve gdyrm smdi.. 6eylul kucuk bi parca kalmis kendilgden dusmezse kurtaj yaplcak iste..
elvan cok uzuldum ne dedır bılmyıorumkı uzulme desem uzulmemek ımkansız ama yıpratma kendını

sagol gulum nasip deglms.. saglik olsn.. 1 ay bekle dedi doktor.. kismet

Canım benim çok büyük geçmiş olsun sana inş bunuda atlatırsın sakın üzülme eğer düşersede herşey bizim için bende düşürdüm bak şimdi 2. bebek düşünüyoruz.İnşallah hayırlısı neyse o olsun senin için...

çok geçmiş olsun..eminim şuan çok üzgünsündür ama herşeyde bi hayır vardır emin ol..
başta oluşan düşüklerde bebekte bir anormallik,kromozom eksikliği varsa düşermiş,buda aslında hem anne hem bebek için hayırlı olandır diye düşünüyorum..
benimde 16. haftamda kanamam oldu ki tedaviyle evlat sahibi oluyoruz inş Rabbimin izniyle tabi..bende şuana kadar hep yattım herşeyden uzak kaldım..herkes birşeylerle imtihan oluyor..
kendini toparlamaya çalış,moralini yüksek tut inşallah..

E_lvan çok geçmiş olsun canım... Allah sana ve eşine sağlık versin, yine olur bebeğiniz.. dinlen ve kendini üzmemeye çalış, allah yardımcın olsun..

Allah kavstursn bebegine.. kanamalarin sebebi neymis peki devamli geldimi yoksa kisa sureliginemi oldu

Cok sagol canim.. Amin Ins.. Ins Rabbim sana hayirli zamanda hayrli bi evlat nasp eder

canım geçmiş olsun Hakkında hayırlısı boyleymıss ne hissettiğini çok iyi anlıyorum inan bana ...ben bebeğimi kaybwttiğimde 1 hafta durmadan agladım nerdeyse esımle tartıstım kımseyle dogru duzgun konusmadım bıle ama sonra bırden ne yapıyorum dedım Yaradanın takdırı bu verende o alanda ya engellı dogsa ya hayırsız olsa ya ..ya...bir sürü sık gelıyo ınsanın akılına bın bır turlu sınav seklı benım ıcın hayırlı olan buymus bas edebılecegım yuk buymus Allah bana bunu yasatmıs bu kadarını...ser gorunende hayır vardır bana guven...uzulme tevekkül et rabbim yenisine saglık sıhhat versın ve yapabıelcegın en ıyı sey butun ultrasonr esımlerını kaldr saklama

hep yanındayız gercekte fızıken yanında degılız belkı ama sureklı burdayız kendını asla yalnız hıssetme

geçmiş olsun

Canım kardeşim, çok üzüldüm. Hayırlı buymuş demekki, kendini yıpratma sakın...

kusura bakma canım acını anlıyorum bende yaşadım ikizlerimi kaybettım.. dünyam yıkıldı kendime gelemedim.. her gece ağladım yemedım içmedim.. çünkü anneydim ben alışmıştım onlara içimdelerdi her gece konusurdum hayallerim vardı.. ama nasip olmadı.. her neyse kanaman başladıgından beri nettesin düşük yaptıgın ana kadar hatta düşük yaptıktan sonra bile ! NASIL BU KADAR RAHAT OLUYOSUN sanki başkasının başına gelmiş gibi bir havan var ve hala onlinesin.. anlamıyorum garibime gidiyorsun

canım içim bir tuhaf oldu, ne desem boş,üzüleceksin, ağlayacaksın,kendini boşlukta hissedeceksin ama rabbim büyük yine yüzünü güldürür yine nasip eder.

dusuk rıskınden suphelendıgı an ıtıbari ile doktora gıttı doktor evine yönlendirdi yapıck bısey yok dıye cunku zaten bu gıbı düşük durumlarında kanama yoluyla bebek atılır ve yapıcak bırsey yoktur gıtmesı gerekn zaman dılımlerınde doktora gıttı elvan ve oradakı sıstem turkıyeden odlukca farklı...su an yapması gereken sey nedır pekı? bende bebegımı kaybettım agladım bı hafta yataktan cıkmadım ama ben kanama yolu ıle degıl kurtaj yolu sonlandırdım kalbı durdugu ıcın..rahat oldugunu hıc sanmıyorum kaldı kı anne olmayı cok ıstıyordu sadece su an tevekkul ettıgıne ınanıyorum yalnız kalıp benım gıbı sızın gıbı evde yatagında aglaması dogru olan degıl emın olun bu rahatlktan degıl bızı bılgıelndırmek ıstemesınden ve kendını dınlememk ıyı hıssedıcek bırkac cumle duymak ıstemesınden ...

canım ya çok ama çok geçmiş olsun Allah hayırlısını bu yoldan nasip etmiş sana elvan. için nasıl rahat edecekse onu yap belki acını konuşarak atabilirsin burdan sana bütün arkadaşlar destek olmaya çalışırız. kimisi tamamen yalnız kalmayı seçer. sen kendini yıpratmadan seni ne rahatlatacaksa onu yap Allah almışsa kendimizi parçalasak ne fayda. Allah bir daha yaşatmasın sana böyle bir şey. Kimseye yaşatmasın bütün dileğimiz o ama olacaksa önüne geçemiyoruz maalesef.

Siz böyle bir üzüntüyü yaşadığınız halde nasıl olur da düşük yapmış birine bu şekilde yaklaşıyorsunuz. Ben böyle bir acı yaşamamış olmama rağmen Elvan için çok üzüldüm. Elvan gereken zaman içinde gereken herşeyi yaptı, anne olmayı çok istiyordu. Lütfen böyle şeyler yazarak, insanları bu kötü zamanlarında kırmayın...

Son düzenleme:

Arkadaslar gereken cevabi vermis.. Burda bu tür seyleri yasayanlardan destek gelince, tecrubelerini paylasinca güç buldum.. Anneligi nekadar istedigimi bi Allah bilir bide çabalarimi gören arkadaslarim.. Cep telfnumdan girdim bu süreçte.. acilde beklerken, evde yatarken sizden gelen mesajlarla toparladim kendimi! esim isteydi yalnizdim.. simdi yine yalnizim.. Ne yapaydimya dün bütün gece boyunca kivrandim agladim sizladim.. hayirlisi böyleymis.. daha fazla yipratsam kendimi ne kazanirim ki.. Hayirlisi böyleymis içim kan aglamiyomu agliyo ama zaten baska sorunlarim var, daha fazla üzlpte herseyi daha çok yokusa Sürmek istemiyorum.

canım ne biliyosun içinde ne yaşadığını, metin olmaya çalışıyor kızcağız zaten üzgün bir de böyle kırıcı şeyler yazarak daha da üzme, gurbette yaşıyor üzüntüsünü anlatacağı kimse yok, nasıl sevincini bizle paylaştıysa acısını da paylaşıyor.

Aynen öyle.. yalniz kalmamayi tercih ettim, sagolsun arkadaslar yalniz birakmadilar.. mesajlariyla toparladim kendimi biraz.. Bebegime yazdigim günlügün son sayfasini yazdim dün gece.. nasip olmadi hayallerimi gerçeklestirmek.. bu durumu kabullenmekten baska çarem yok.. ins bidahakine Rabbim saglikli gebelik nasip eder..

canım içim bir tuhaf oldu, ne desem boş,üzüleceksin, ağlayacaksın,kendini boşlukta hissedeceksin ama rabbim büyük yine yüzünü güldürür yine nasip eder.

Allah razi olsun.. bekletmeden nasip etti Allah, neler yasadik nelerin üstesinden geldik.. bunuda atlacagiz Allahin izniyle.. dün bütün gece agladim.. damla uyku uyuyamadim.. hem kahrimdan hem sancimdan.. daha fazla yipranmanin manasi yok isyana düsmek istemiyorum.. 1 ay beklemeliymisim iple çekecegim o 1 ayi.. sonra dilerim Rabbim yine bekletmeden yasatir bana bu mucizeyi.. ins bidahaki sorunsuz geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…