Hamileyim ! Eşinde varikosel, marfoloji, sperm azligi hareketsizliği olanlara umut olsun..

sürekli bi engel arıyorum demek mantar belki tam engel değil ama bu sefer beçsin diye ilişkşnin yasak olduğu fitilleri kullanıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Mrb yazınızı okudum ve aynı sorunlar bizde de vardı bu yazıyı okuyanlara umut olsun diye yazıyorum esimde varikosel başlangıcı vardı ve sperm sayısı 80.000 morfoloji de %0 di ve umudumuzu kesmistik artık tam tüp bebek tedavisi göreceğimiz karar verdiğimiz zaman hamile olduğumu anladım bizim için bir mucize oldu ve şimdi ikiz bebislere hamileyim tedavi görmeden hamile kaldım rabbim isteyen herkese versin

Kızlqr bir de ben çok üşüyen bi insannım auaklarım neredeyse sürekli soğuk acaba bu da engeller mi ü
Canım sordum yiğenime dediğim gibi o branşı olmadığından bilemedi baska arkadaşına sormuş eğer isterse ilaç adı verebilirim demiş
Sağol canım ama bu ay ilaç kullanmamaya çalışcam okadar çok ilaç kullandımki hem ben bıktım hem de ilaçlara direnç oluştu etkisi olmuyo nelki de psikolojik bakalım inş dua edin o da yeter bana

Böyle güzEl sonuçları bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz umut oluyor bize de tabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Canım benim ilk hamilelik belirtileri m ayaklarda aşırı üşüme ve sarımtırak bir akıntı oldu ama ayaklarını çok sıcak tut ben şu torbasiyla geziyordum

Psikoloji k olarak ta çok etkiliyor ben her adet döneminde test yapardım erkenden her seferinde hayal kırıklığı ve doktor çocuk olması biraz zor aşılama deneyelim dediğinde umudum iyice kırıldı ve esimle eve geldik oturduk agladik umursamadim nasılsa bu ayda olmaz diye iki gün geçmişti adetim ve test yaptım hamile olduğum u öğrendim hemde ikiz bir mucize oldu bize yazımı okuyan herkese umut olsun en önemlisi umudunuzu asla kaybetmeyin halamın 15 sene sonra bebeği oldu rabbim nasip edince oluyo bol bol dua edin

kızlar merhaba,
Benim eşimde 17ağustos 2017 de varikosel ameliyatı oldu ama hala bi tık yok malesef buradaki herkez doğal yolla mı hamile kaldı yoksa tüp bebek mi lütfen süreçlerinizi yazar mısınız ?

kızlar merhaba,
Benim eşimde 17ağustos 2017 de varikosel ameliyatı oldu ama hala bi tık yok malesef buradaki herkez doğal yolla mı hamile kaldı yoksa tüp bebek mi lütfen süreçlerinizi yazar mısınız ?

Ben doğal yolla kaldım ameliyattan birkaç ay sonra. Şimdi doğurdum rabbim sizlere de kısmet etsin inşallah.
Canım yazdığım gibi çokta umursamadigim bir ayda oluverdi mucizem planlı bir hamilelik değildi o ay için.
Ama ameliyat sonrası bakım şart ki eşim kendinden çok ödün verdi maşallah tam bir sigara bagimlisiyken bir anda bıraktı iyi beslendi Vs .

Rabbim çocuğunu sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşalah bizlerede nasip olur eşimde sigara bağımlısıyken bıraktı ilaçlar iğneler falan derken 9 ay bitti ama bişey yok artık cok umutsuzluğa kapıldım Allahın izni ile başlıcaz Erbil Yağmurda bu ay

merhaba kızlar benim de bir cocugum var 5 yasında bir tane daha istiyoruz ama 2 yıldır olmuyor eşimimn değerleri düşük diye proxeed plus ilacını kullandı iki ay keciboynuzu kürü de yaptım içirdim henüz gelen giden yok bu ay son kez keçi boynuzu kürünü denicez olmadı esim tahlile gidecek ve baska yolla araryacagız inşallah dogal yolla olur da baska bir seye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…