kısaca özet geçicem arkadaşlar. 7 aylık hamileyim hamileliğimin 3 veya 4. ayından itibaren eşimin kumar oynadığını öğrendim. Önce 20 30 binlerdi bu borç kapattı tekrar oynadı derken 3 kez yakalamama rağmen defalarca sözler yeminler etti oynamıcağına. Şuan 7 aylık hamileyim ve bana arabayı sattım diyerek geldi bugün. Delirdim evde her şeyi yıktım döktüm. Kendi annem babamda dahil 6 kişiye kumarda oynamak için kredi çektirmiş ve bu 1 senelik aylık ödemesi 90.000tl olan bir borç. Ekstra olarak kredi harici kumar için aldığı borçlarda 120.000 tl yani kredilerle birlikte kumarda 700 800 bin para kaybetmiş. Ve bugün hiçbir şeyden haberim olmamasına karşılık arabayı sattım demesiyle öğreniyorum bunu. Delirdim ağlamaktan içim çıktı asla o arabayı satmıyosun nasıl battıysan öyle çıkıcaksın dedim ama mecburum başka yolum çarem yok diyor. 2 işe giricek 1 sene sonrasında daha güzelini alıcam diyor. Ama içinde her şeyi öldürdü ve asla inancımda güvenimde yok. Kendimi evden dışarı attım ve eve gidesim gelmiyor yerimde olsanız napardınız nolur akıl verin nolur. Bu arada araba için de kredi ödememiz var ve ben arabasız yapamam sırf araba istiyorum diye bütün altınlarımı bozdum. Şuan elimizde borç harici hiçbir şey kalmadı.