Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz aynı şeyi yasasaniz sineye çekersiniz de dedi. Sanırım yansıtma yapıyor bizlere. Savunma mekanizması çok fazla çalışıyor konu sahibinin.

Kocayi kvyi sevenler klubu deyip ezikliyor kendince ama bir taraftan kvyi gomerken diger taraftan oturmus donsun diye kocasini bekliyor.

Bir kere bile bebek icin aldiramam ben ona nasil kiyarim gibi bir sey dememis, aldirsam nasil hissederim, altindan kalkabilir miyim diye sormamis, hala altini hala kv konusunu konusuyor, sonra yetissinnn siddet var, siz zavalli siddet yanlilari da siddete ugrayana tahrik var mi sorun diye feveran ediyor.

Siddete ugramissam bosanirim, (ilk etapta anlayamadi olsa tamam, ama su an siddete ugradiginin farkinda, lami cimi yok ki bunun) bosaniyorsam da ne kv ne baskasi umrumda olmaz.
Aldiramayacaksam bebegime odaklanirim, selametle der yoluma bakarim.
Aldiracaksam kendimi olcup tartmam gerekir, vaktim az, koseme cekilirim vs vs.

Yani kriz yonetimi yok, sorun cozme istegi ve sanirim becerisi de yok.
Ama iyi manipule ediyor bence.

Hayirlisi olsun.

şunu anladım
siz şimdi onların 40 yaşındaki oğullarına bebek doğuracaksınız, onu baba yapacaksınız, siz de anne olacaksınız , kutsal anne kutsal gelin olacaksınız. bu yüzden bunu da yapıversinler canım ne olacak diye düşünüyorsunuz.
adamı çıldırtıp delirttiniz en sonunda. ve o da çocuktan bile vazgeçecek noktaya geldi. sizin aklınız evliliği kurtarmakta falan değil, çocukta hiç değil. siz nasıl olsa boşanıp başkasıyla evlenir ve tekrar doğurursunuz ama kocanızın yaşı geçiyor ve o sizin her isteğinize tamam demek zorunda diye düşünüyorsunuz.

böyle giderse adam sizi boşar ve kurtulur. belki gün yüzü görür, gerçekten onu sevecek biriyle evlenme şansı olur.

insanlar elimizde yok demiş , o kadar aç gözlüsünüz ki adam sizi direkt boşasa haklı
Hayir durmadan adam 40 yasinda demis sanki kendisi 18 yasinda gibi sen de 30lari yarilamissin, erkek için geç değil ama senin için asıl zaman aleyhte isliyor ,bu yüzden kendini kutsal görmeye gerek yok

Hayir durmadan adam 40 yasinda demis sanki kendisi 18 yasinda gibi sen de 30lari yarilamissin, erkek için geç değil ama senin için asıl zaman aleyhte isliyor ,bu yüzden kendini kutsal görmeye gerek yok
erkek eli yüzü düzgün kariyerliyse değil 40 yaşa 30 yaşında kadın 20 likler sıraya diziliyor ayol artık.ha doğru mu hayır.ama maalesef böyle

Ne saçma sapan düşenceleriniz var yaa. Onlar sizin aileniz tatlı için neden teşekkür etsinler. Siz burda düğün borcunu ödeyen aileye teşekkür etmiyorsunuz ama bir tatlı için teşekkür bekliyorsunuz. Size ikram etmemişler iyide size ikram etsinler diye mi aldınız tatlıyı. Bırakın siz gidince tatlıyı yesinler. Onlar yesin diye aldınız. Bu kadar derin düşünüyorsunuz yani.
siz konu sahibine hak veriyordunuz , sizi bile kızdırmış :)

Kocayi kvyi sevenler klubu deyip ezikliyor kendince ama bir taraftan kvyi gomerken diger taraftan oturmus donsun diye kocasini bekliyor.

Bir kere bile bebek icin aldiramam ben ona nasil kiyarim gibi bir sey dememis, aldirsam nasil hissederim, altindan kalkabilir miyim diye sormamis, hala altini hala kv konusunu konusuyor, sonra yetissinnn siddet var, siz zavalli siddet yanlilari da siddete ugrayana tahrik var mi sorun diye feveran ediyor.

Siddete ugramissam bosanirim, (ilk etapta anlayamadi olsa tamam, ama su an siddete ugradiginin farkinda, lami cimi yok ki bunun) bosaniyorsam da ne kv ne baskasi umrumda olmaz.
Aldiramayacaksam bebegime odaklanirim, selametle der yoluma bakarim.
Aldiracaksam kendimi olcup tartmam gerekir, vaktim az, koseme cekilirim vs vs.

Yani kriz yonetimi yok, sorun cozme istegi ve sanirim becerisi de yok.
Ama iyi manipule ediyor bence.

Hayirlisi olsun.
Hakkını yemeyelim bir kere ayrilirsam çocuğa tek başına bakabilir miyim, annem yardım ederim diyor ama bilemiyorum falan demiş.
Bu kadar insan aynı şeyi diyor bir durup düşünse keşke. Hiçbirimiz şiddeti savunmuyor zaten. Hatta belki çoğumuz böyle olay yaşasa çoktan evden gitmiştik ya da kapı kilidini değiştirmiştik. Kendisi kuzu olsun diye bekliyor. Ki öyle olsa şimdiye yazardı.
Kendini inandirmis ama 3. Gözleri inandiramaz

erkek eli yüzü düzgün kariyerliyse değil 40 yaşa 30 yaşında kadın 20 likler sıraya diziliyor ayol artık.ha doğru mu hayır.ama maalesef böyle
Çok kızıyorum böyle şeylere.
Geçen bir şey öğrendim bir dizide kadın 50 yaşında oğlu rolündeki adam 54 yaşında. Hic oğlu gibi de durmuyor zaten. Yok artık. Böyle şeyleri izleye izleye de normal geliyor demek ki.

Kocam hatasını anladi galiba demişsin ama bence kocan senden soğumuş ben ne halt ettim de cocuk yaptim ,simdi ne yapacağım diye düşünüyor.Bana sorarsan beni boşayacak diye panik olan sensin ,keske bebis olmadan yollariniz ayrilsaydi.Simdi bebek var karar sizin ama ben sizin evliliginizde er ya da geç gelecek göremiyorum
size katılıyorum, eşinin sevgisini saygısını kaybetmiş , bitirmiş.
adam yakında ayrılmak ister zaten, zira konu sahibi katlanılacak bir insan değil. erkeklere de yazık

Ben ne takacaklarını düğünde gördüm. Ki düğünü eşyayı her şeyi eşim yaptı. Annesi bileziklere yardımcı oldu eline geçtikçe birikim yapmış kadın ki düğünden sonra öğrendim ki kızından altın borç almış takı seti yapmış. Takı seti olsun diye ki ben onuda düğünde gördüm. Birbirimize saygıda kusur etmeyiz gelir kahvesini içer beni çağırır yine içeriz hoş bak ayağında sorun var o haliyle gelince yerinde durmaz yemek yapayım size diye tutturur yapar gider. Bak bu benim için tonla altından değerli zira beni düşünüyor. Canın yemek yapmak istemezse bana gelin yada ben yapıp yollayayım ders çalışırsan sakın yapma ben yollarım der ben bu kadına hayatta saygısızlık yapamam Allahda göstermesin🤷🏼‍♀️
Benim kaynana fena, kendi çocuklarını sevdiğinin emaresi yok ki, ben de torunları için bişey beklemiyorum kendisinden. Verdiğini faizi ile alır. Vermesin daha iyi. Ama kalkıp da eşime, senin anan benim anam, senin sülalen benim sülalem, senin ailen benim ailem karşılaştırması yapmam; adamı böyle ezmeye kalkmam. Kim olsa ehh yeter be der, en önce ben derim.

Derdim bişey yapıp yapmamaları değil ki kocamın büyük tepkileri benim için öylesine söylenmiş bi kelime ısrarla o altın alınacak değil ki ..Benim Kardeşim de benden hediye istedi ne alıcan yeğenine diye tamamen samimiyetten :)o da bana sordu yeğenime ne alayım ben de bi doğsun da alırsın dayısı diyerek cevap verdim hediyeleşmek güzel düşündüğünü göstermek hangi babaanne torununa hediye almaz ki beni arkadaşlarımın bebeğine hediye aldım o sorumluluğu hissettim ..Düğüne de takısız gidin bebek görmeye de eli boş gidin madem
Bir bekleseydiniz bebek doğsun kayınvalide de bir hediye alır. Hediyeleşmek güzel ama talep etmek ayıp, siz kardeşinizle şakalaşırsınız o ayrı.

millet aç kalmış , hala bilezik alan altın da takar diyor ya :KK70:
düşünsene kış geliyor yakıt faturalar mutfak masrafı el yakıyor.ben eşime tutturmuşumm sevgililer gününde bana ne alacaksın aradan bir ay geçmeden hem doğum günüm hem de kadınlar günü var.onlarda ne alacaksın diye sorup dursam sakin kara :KK12: kterli adam bile cinnet geçirir ayoll.

düşünsene kış geliyor yakıt faturalar mutfak masrafı el yakıyor.ben eşime tutturmuşumm sevgililer gününde bana ne alacaksın aradan bir ay geçmeden hem doğum günüm hem de kadınlar günü var.onlarda ne alacaksın diye sorup dursam sakin kara :KK12: kterli adam bile cinnet geçirir ayoll.
Okurken ben bile gerildim :KK70: adam ceketini falan satar artık :KK70:

Hakkını yemeyelim bir kere ayrilirsam çocuğa tek başına bakabilir miyim, annem yardım ederim diyor ama bilemiyorum falan demiş.
Bu kadar insan aynı şeyi diyor bir durup düşünse keşke. Hiçbirimiz şiddeti savunmuyor zaten. Hatta belki çoğumuz böyle olay yaşasa çoktan evden gitmiştik ya da kapı kilidini değiştirmiştik. Kendisi kuzu olsun diye bekliyor. Ki öyle olsa şimdiye yazardı.
Kendini inandirmis ama 3. Gözleri inandiramaz

Ne munasebet
Kim savunabilir siddeti
Adam muhtemelen hala sogumadi, bebegi de gozden cikardim havalarinda ki bu cok cig bir hareket
Bebek bu, istediginde yapilan istemediginde sokup atilan bir sey degil ki

Eger bu yonde korkulariniz varsa konu sahibi, esiniz de hala durumun ciddiyetinin farkinda degilse ve iletisime bile gecmiyorsa ki anlamadim bile ayni evde degilsiniz galiba esinizle, bebege gerekirse ben kendim bakacagim deyip fazla da muhatap olmadan yolunuzu ayirmaya bakmalisiniz.

Bilemiyorum tabii sartlarinzi ama ben bebege kiyamazdim.
Aslinda maddi acidan bir sorun yasayacaga benzemiyorsunuz ama tabi bebek salt maddiyatin tamam olmasiyla heh oldu tamam diyebilecegimiz bir sey degil, sadece bakiminda bile ilk zamanlar baskasina ihtiyac duyulabilir kolik olursa vs. ki manevi acidan cok daha zor olabilir.
Bunu da tam olarak kestirebilmek mumkun degil zaten.

Bu konuda karariniz nedir konu sahibi, agirlikli fikriniz?

geyiğe son vereyim haklısınız da her kaynana altın takmalıymış torununa.bu konuda ne düşünüyorsunuz cidden merak ettim.kadın 4 ay önce düğün yapıp 10 bilezik takmış yetmez mi?borç ödüyormuş.canını mı alacağız kaynana diye kadıncağızların?
buldum ceycey
konu sahibi kv açlıktan ölene kadar sınırlarını zorlayacak. soran olursa da ben kutsal anneyim , ben hamileyim diyecek

İste be. Sosyal medyaya da yaz altın, dolar ucmustur ama kocisim bana dolar verip altın bilenzik almıştır yaz:KK70:Bari bir bilezik alsin zaten demeyi de unutma:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X