Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar dertleşmek yada fikir almak için yaşadıkları olumsuzlukları paylaşıyorlar ama yapılan yorumlar ne kadar kırıcı. Foruma her sorununu yazan haklı olacak yada desteklenecek diye bir kural yok ama yanlışı da söylemenin bir üslubu var. Bu şekilde yorum yapanların hayatları dört dörtlük ve prenses muamelesi görüyor demek ki. 😊 Biraz empati lütfen. 🙏

Herseyden once cogumuz kv lerimizin herseyi sevmiyoruz ama eslerimizinde onlar sayesinde hayatımıza girebildiklerini unutuyoruz bazen.
Elbette elbette
Yoksa bir imzayla hayatimiza girmis bir kadin, bir imzayla da cikiverir ama bu ihtimal bizi saygisizliga itemez mesela.

Biz ortayi bir turlu bulamiyoruz millet olarak sanirim ya.
Onceden gelinler cok ezilmis genel olarak, su anda da yine genel olarak bir, guc benim elimde artik mucadelesi guduyor gelinler gibi geliyor bana.

Eger evliligime kastetmiyorsa, laflariyla beni dovmuyorsa, kisaca kotu niyetli biri degilse o benim, cunku melek degilim, ben de kv'nin bazi huylarini gormezden gelerek, beklentilerle yormayarak, her ikimizin de kendimizi buralarin agası benim, benim! havasına sokmadan inisleri cikislari olan ama az olan bir iliskiye devam etmemiz gerekiyorsa ki gerekiyor, o zaman daha sakin daha dusunerek hareket edilmeli.
İnsan bir donup arada kendine bakabilmeli.

Konu sahibi bu tarz isteklerle ancak bezdirir, yapilmali da yapilmali diye bir sey yok, adam normal davranmamis ama cok stabil cok sakin diyebilecegimiz biri dahi buna buyuk tepkiler verebilirdi bir yerden sonra.
Anlatmaya calistigimiz sey buydu aslinda.

Bu huy, kiminle evli olursa olsun torpulenmeliydi ki bu yaslarin derdi de bu olmamaliydi zaten.

30 cmlik özel altın kemer yaptırır diye düşünüyorum ben. Yaptırsın bari değil mi
eee damat 40 yaşında baba olma şerefine erişiyorsa, ailesi hem düğün masrafı karşılasın, hem çocuğa çeyrek taksın.
konu sahibinin annesi de 33 yaşında anne olma şerefine nail olan kızına bari bi bunu yapar
dayı ne takacak ? çok düşkündü konu sahibine

Madem böyle düğün yapıp aylarca borcunu ödeyecek bir halde olacaktınız maddi durumunuz yoktu neden düğün yaptınız? O insanlar düğünüzü de yapmak zorunda değildi. Altın takmak zorunda da değil. Ben de nişanlıyım. Ailelerimizin durumu iyi sayılır ama asla düğün düşünmüyoruz. Altın da takı da istemedim kayınvalidem bir set taktı su yolu o kadar. Evlendiğim zaman düğünüm olduğunu belli etmeden kuaför işini halletmeyi düşünüyorum. Bedenime uygun birinin gelinliğine talibim. Kayınvalidemin ya da annemin gelinliği olsa kendime uygun yaptırır giyerdim. Çok zor değil bazı şeyler. Evlenmek için çok paralar harcıyoruz. Sonra böyle ailecek huzurumuz bozuluyor yazık günah.

İnsanlar dertleşmek yada fikir almak için yaşadıkları olumsuzlukları paylaşıyorlar ama yapılan yorumlar ne kadar kırıcı. Foruma her sorununu yazan haklı olacak yada desteklenecek diye bir kural yok ama yanlışı da söylemenin bir üslubu var. Bu şekilde yorum yapanların hayatları dört dörtlük ve prenses muamelesi görüyor demek ki. 😊 Biraz empati lütfen. 🙏
Herkes ilk başta çok naif, çok mantıklı yazdı. Ama buraya yazarken hic ders, fikir almama konusunda inat edince insan yorumlar da dönebiliyor. Ki yine Hamile olduğu için olabilir çok sert yazan yok.

Madem böyle düğün yapıp aylarca borcunu ödeyecek bir halde olacaktınız maddi durumunuz yoktu neden düğün yaptınız? O insanlar düğünüzü de yapmak zorunda değildi. Altın takmak zorunda da değil. Ben de nişanlıyım. Ailelerimizin durumu iyi sayılır ama asla düğün düşünmüyoruz. Altın da takı da istemedim kayınvalidem bir set taktı su yolu o kadar. Evlendiğim zaman düğünüm olduğunu belli etmeden kuaför işini halletmeyi düşünüyorum. Bedenime uygun birinin gelinliğine talibim. Kayınvalidemin ya da annemin gelinliği olsa kendime uygun yaptırır giyerdim. Çok zor değil bazı şeyler. Evlenmek için çok paralar harcıyoruz. Sonra böyle ailecek huzurumuz bozuluyor yazık günah.
sizi tebrik ediyor alkışlıyor ve ömür boyu mutluluklar diliyorum :KK200:

Adam beni boşasa sevinecek üyeler var

Benim takıldığım nokta da çeyrek değil nasıl aldır der ?Ama işi iyice geyiğe vurdu burdakiler açgözlü şımarık olduk yahu Allah akıl fikir versin emi elimizde yok dediler 10 bilezik taktılar ben sürekli mağduru oynamalarına kızıyorum kimse borçla 10 bilezik takmaz ha illa bişey yapsınlar alsınlar demedim illaki torunlarına bişey alırlar dedim yorumda bulundum...
Çok ilgincsiniz ya hu yaptıklarında da suçlu olmuşlar. 10 bilezik takip mağduru mu oynamışlar ? Nasıl bir bakış açısı. Borcumuz var demekte ne var ki direk size söylenmiş bir söz bile değil. Oğulları evlilik sürecinde biliyordur elbette ne kadar borca girdiklerini. Benim eşimde biliyordu ve evlenirken ailem borcumuzu ödüyor demisti ne var ki hic mağduru oynadıklarını düşünmedim. Hatta biz madem bizim borcumuz aylık bizde yardim edip ödeyelim dedik ama eşimin ailesi kabul etmedi. Bende bir sene önce evlendim sizin gibi altın hiçte uygun değildi. Ve de eşya vs konusunda da yardim ettilerse cidden mağduru oynamıyorlar borçları var demektir.
Ayrıca bir tatlıya tesekkur beklemenizi hic anlamadim. Teşekkür edilse ne cevap vereceğimi bilemediğindem saçmalarım muhtemelen oyle gereksiz geldi ://

eee damat 40 yaşında baba olma şerefine erişiyorsa, ailesi hem düğün masrafı karşılasın, hem çocuğa çeyrek taksın.
konu sahibinin annesi de 33 yaşında anne olma şerefine nail olan kızına bari bi bunu yapar
dayı ne takacak ? çok düşkündü konu sahibine
Dayı birikim hesabı açabilir bence. 18 yaşına gelene kadar hee ay bir çeyrek parası atar. O kadar zengin dayı bir tane şey takacak değil ya

Hayatımız dört dörtlük ve prenses muamelesi görüyor olmamız çok mu anormal?
Önümüze gelene empati yapmak zorunda mıyız? Herkesin tiyneti farklı, siz de bize empati yapın neden eleştiriyorsunuz ki öyleyse

Herkes ilk başta çok naif, çok mantıklı yazdı. Ama buraya yazarken hic ders, fikir almama konusunda inat edince insan yorumlar da dönebiliyor. Ki yine Hamile olduğu için olabilir çok sert yazan yok.
İnanın ilk iki sayfayı okuyup da bu yorumu yazdım. Arada mantıklı yorumlar yapanları tenzih ediyorum ama okumaya da o yüzden devam edemedim maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X