- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
- Konu Sahibi karanfilla
10 bilenzük de düğünde taktı mı annesi?hele önce bir onu sorKonu sahibi siz kv den çeyrek altın bekliyorsunuz, sizin anneniz ne takacaktı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 bilenzük de düğünde taktı mı annesi?hele önce bir onu sorKonu sahibi siz kv den çeyrek altın bekliyorsunuz, sizin anneniz ne takacaktı ?
Kendi ailesi ne takmış acaba ? Onu hiç cevaplamıyor belli ki bu tarz görgüsüzlerde olduğu gibi tek ince bilezik aghjjKarışır ortalik oda derki dugunde 10 tane bilezik takti diye hepimiz kalırız 3 5 te
Görenler el kaldırsın bence belkide hiç cikmaz10 bilezik mi valla yok onu görmedim
Elbette elbetteHerseyden once cogumuz kv lerimizin herseyi sevmiyoruz ama eslerimizinde onlar sayesinde hayatımıza girebildiklerini unutuyoruz bazen.
eee damat 40 yaşında baba olma şerefine erişiyorsa, ailesi hem düğün masrafı karşılasın, hem çocuğa çeyrek taksın.30 cmlik özel altın kemer yaptırır diye düşünüyorum ben. Yaptırsın bari değil mi
Öhöööö şey 9 bileziğim var ahjkkGörenler el kaldırsın bence belkide hiç cikmaz
deme şunu , gülme krizine girdim burda10 bilenzük de düğünde taktı mı annesi?hele önce bir onu sor
Herkes ilk başta çok naif, çok mantıklı yazdı. Ama buraya yazarken hic ders, fikir almama konusunda inat edince insan yorumlar da dönebiliyor. Ki yine Hamile olduğu için olabilir çok sert yazan yok.İnsanlar dertleşmek yada fikir almak için yaşadıkları olumsuzlukları paylaşıyorlar ama yapılan yorumlar ne kadar kırıcı. Foruma her sorununu yazan haklı olacak yada desteklenecek diye bir kural yok ama yanlışı da söylemenin bir üslubu var. Bu şekilde yorum yapanların hayatları dört dörtlük ve prenses muamelesi görüyor demek ki. Biraz empati lütfen.
Çeyrek takmadılarsa tırtÖhöööö şey 9 bileziğim var ahjkk
sizi tebrik ediyor alkışlıyor ve ömür boyu mutluluklar diliyorumMadem böyle düğün yapıp aylarca borcunu ödeyecek bir halde olacaktınız maddi durumunuz yoktu neden düğün yaptınız? O insanlar düğünüzü de yapmak zorunda değildi. Altın takmak zorunda da değil. Ben de nişanlıyım. Ailelerimizin durumu iyi sayılır ama asla düğün düşünmüyoruz. Altın da takı da istemedim kayınvalidem bir set taktı su yolu o kadar. Evlendiğim zaman düğünüm olduğunu belli etmeden kuaför işini halletmeyi düşünüyorum. Bedenime uygun birinin gelinliğine talibim. Kayınvalidemin ya da annemin gelinliği olsa kendime uygun yaptırır giyerdim. Çok zor değil bazı şeyler. Evlenmek için çok paralar harcıyoruz. Sonra böyle ailecek huzurumuz bozuluyor yazık günah.
Çok ilgincsiniz ya hu yaptıklarında da suçlu olmuşlar. 10 bilezik takip mağduru mu oynamışlar ? Nasıl bir bakış açısı. Borcumuz var demekte ne var ki direk size söylenmiş bir söz bile değil. Oğulları evlilik sürecinde biliyordur elbette ne kadar borca girdiklerini. Benim eşimde biliyordu ve evlenirken ailem borcumuzu ödüyor demisti ne var ki hic mağduru oynadıklarını düşünmedim. Hatta biz madem bizim borcumuz aylık bizde yardim edip ödeyelim dedik ama eşimin ailesi kabul etmedi. Bende bir sene önce evlendim sizin gibi altın hiçte uygun değildi. Ve de eşya vs konusunda da yardim ettilerse cidden mağduru oynamıyorlar borçları var demektir.Adam beni boşasa sevinecek üyeler var
Benim takıldığım nokta da çeyrek değil nasıl aldır der ?Ama işi iyice geyiğe vurdu burdakiler açgözlü şımarık olduk yahu Allah akıl fikir versin emi elimizde yok dediler 10 bilezik taktılar ben sürekli mağduru oynamalarına kızıyorum kimse borçla 10 bilezik takmaz ha illa bişey yapsınlar alsınlar demedim illaki torunlarına bişey alırlar dedim yorumda bulundum...
Dayı birikim hesabı açabilir bence. 18 yaşına gelene kadar hee ay bir çeyrek parası atar. O kadar zengin dayı bir tane şey takacak değil yaeee damat 40 yaşında baba olma şerefine erişiyorsa, ailesi hem düğün masrafı karşılasın, hem çocuğa çeyrek taksın.
konu sahibinin annesi de 33 yaşında anne olma şerefine nail olan kızına bari bi bunu yapar
dayı ne takacak ? çok düşkündü konu sahibine
Çocuk yok ki adhjkÇeyrek takmadılarsa tırt
Hayatımız dört dörtlük ve prenses muamelesi görüyor olmamız çok mu anormal?İnsanlar dertleşmek yada fikir almak için yaşadıkları olumsuzlukları paylaşıyorlar ama yapılan yorumlar ne kadar kırıcı. Foruma her sorununu yazan haklı olacak yada desteklenecek diye bir kural yok ama yanlışı da söylemenin bir üslubu var. Bu şekilde yorum yapanların hayatları dört dörtlük ve prenses muamelesi görüyor demek ki. Biraz empati lütfen.
Vaşşş o neÖhöööö şey 9 bileziğim var ahjkk
İnanın ilk iki sayfayı okuyup da bu yorumu yazdım. Arada mantıklı yorumlar yapanları tenzih ediyorum ama okumaya da o yüzden devam edemedim maalesef.Herkes ilk başta çok naif, çok mantıklı yazdı. Ama buraya yazarken hic ders, fikir almama konusunda inat edince insan yorumlar da dönebiliyor. Ki yine Hamile olduğu için olabilir çok sert yazan yok.
Yine de tırtÇocuk yok ki adhjk