Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne munasebet
Kim savunabilir siddeti
Adam muhtemelen hala sogumadi, bebegi de gozden cikardim havalarinda ki bu cok cig bir hareket
Bebek bu, istediginde yapilan istemediginde sokup atilan bir sey degil ki

Eger bu yonde korkulariniz varsa konu sahibi, esiniz de hala durumun ciddiyetinin farkinda degilse ve iletisime bile gecmiyorsa ki anlamadim bile ayni evde degilsiniz galiba esinizle, bebege gerekirse ben kendim bakacagim deyip fazla da muhatap olmadan yolunuzu ayirmaya bakmalisiniz.

Bilemiyorum tabii sartlarinzi ama ben bebege kiyamazdim.
Aslinda maddi acidan bir sorun yasayacaga benzemiyorsunuz ama tabi bebek salt maddiyatin tamam olmasiyla heh oldu tamam diyebilecegimiz bir sey degil, sadece bakiminda bile ilk zamanlar baskasina ihtiyac duyulabilir kolik olursa vs. ki manevi acidan cok daha zor olabilir.
Bunu da tam olarak kestirebilmek mumkun degil zaten.

Bu konuda karariniz nedir konu sahibi, agirlikli fikriniz?
eşi mesaideymiş onun dönmesini bekliyor.hiç bir şey olmamış gibi devam edecek bence.ayrıca annen bebeğe ne alacak altın mutlaka takmalı ben haklıyım da diyecek.çünkü burada tanımadığı üyelere karşı bile hatasını kabul etmedi eşine eder mi?eşi zaten kapı cam kırarak komple hatalııı.

Herseyden once cogumuz kv lerimizin herseyi sevmiyoruz ama eslerimizinde onlar sayesinde hayatımıza girebildiklerini unutuyoruz bazen.
Benim kayinvalidemin evimde bir iğnesi yok ama ben kendisini çok seviyorum. Çok iyi niyetli, saygılı bir insan. Maddiyata araya sokunca aralar bozuluyor. Bana zamanında ordugu iki sal var benim için çok değerliler. Evdeki tek hediye de o. Altın da takmadı. Evlilik öncesi veya sonrası eş ailesi ile maddiyat konularına girmeyeceksin kadın veya erkek fark etmez. O konu bozar araları genelde.

ben niye takılayım yahuu var çeyreklerim çok şükür.çeyrek yüzünden kavga çıkaran sizsiniz.bebeğime hiçbir görümcem çeyrek takmadı ne yapsaydımmm nerede benim çeyreklerimmm diye olay mı çıkarsaydımm? :KK45: :KK53:
Buarada herkesin de ne çok çeyreği varmış 🙄

Benim kayinvalidemin evimde bir iğnesi yok ama ben kendisini çok seviyorum. Çok iyi niyetli, saygılı bir insan. Maddiyata araya sokunca aralar bozuluyor. Bana zamanında ordugu iki sal var benim için çok değerliler. Evdeki tek hediye de o. Altın da takmadı. Evlilik öncesi veya sonrası eş ailesi ile maddiyat konularına girmeyeceksin kadın veya erkek fark etmez. O konu bozar araları genelde.
Haa bir tam altın takmıştı ya. Ben onu bozdurup harcayamadigim için unutuyorum hep:KK70: Neyse ne maddi beklenti hiç manevi beklenti %40 falan olmalı bence.

Bu hayatta iyi niyetten ve saygıdan daha önemli hicbirsey olamaz. Huzur bu hayattaki en önemli şey ne guzel sizler bunu cok guzel saglamissiniz 😍

benim pişmanlığım çocuk yapmak bu adamdan
Çocuk sahibi olmak böyle bir duygu mu sanıyorsunuz? Rahminize bir çocuk düştüğünde babasıyla ilişkinizi düşünmezsiniz. O bebek sizin içinizde hayat buluyor ve pişmanlık duymazsınız.
ona da inanmıyorum doktor da araştırıyorum aldırma düşüncem var onu da boşama !
Sabah bebeği aldırmayı düşünüyorsunuz, akşam sağlığını düşünüyorsunuz?
Bebeğim sağlığını şuan sadece ben düşünüyorum aldırmakta istemiyorum siz konuyu altına getirip duruyorsunuz
Sizinde çok dengeli olduğunuz söylenemez. Doğursanız da, doğurmasanız da olan çocuğa olacak.
Evlenmeniz ve çocuk sahibi olmanız şart değildi. Belli ki ne eşiniz ne siz ebeveyn olmak için yeterince olgun, dengeli bireyler değilsiniz.

Hayir durmadan adam 40 yasinda demis sanki kendisi 18 yasinda gibi sen de 30lari yarilamissin, erkek için geç değil ama senin için asıl zaman aleyhte isliyor ,bu yüzden kendini kutsal görmeye gerek yok
konu sahibi okudunuz mu K karanfilla
vakit nakittir diyecem ama çeyrek nakit olan değil o :KK70:

Kaçırdın mı bilmem. Bir yorumda diyor ki kardeşim nedensiz yere boşanmamızı istedi diye abimden gıcık almış gibi birşey dedi. Abisi nedensiz boşanmalarını istemiş eşinden hurmet bekliyor abiye karşı
36 sayfa olmuş ben birkaç sayfa ancak okuyabildim
Allah topunu ıslah etsin hepsi anormal, bir kv normal geldi bana bir de doğmamış bebe

mesai kalmış gelmedi henüz çalışma aşkı içinde hatasının farkında belki bilmiyorum sessizliğe gömülüp unutturmaya mı çalışıyorum bekliyorum
Anneniz sizde mi hâla? Annenizi evine gönderin gitmediyse.. oturup konuşmaya çalışın. Ben mantıklı bulmadım kalmasını, sanırım aranızı bulmaya çalışıyor ama ters etki yapabilir. Siz aile konularında fazla direttiğinizin ya da çok abarttığınızı kabul ediyor musunuz yani geçmiş konularda ben de hatalıyım diyebiliyor musunuz şu an? Pişmanlık var mı?

kavga is loading :KK70:
millet cumhuriyet altını takmış , senin annen bir tane çeyrek takamıyor :KK70:
Sorun su ki ne takmadan önce ne de sonra umrumda olmadı, altını da ne yaptim hatirlamiyorum zira kendi annem de aynisini takti.Su an züğürtüm onu biliyorum🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X