Ben 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim eşim ayrılmak istiyor
- Konu Sahibi mrv-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Şubat 2018
- 97
- 27
- 8
- 28
Bir kadının yaşayabileceği büyük zorluklardan biri. Allah yardımcınız olsun . Bir süre ayrı yaşayın ikimizinde düşünme fırsatı olur böyle şeyler bi anda olmaz öncesinde bi belirti bişey vermedi mi?Ben 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum
Erkekler de hamilelik sürecinden psikolojik olarak çok etkilenirmis . Benim nacizene tavsiyem biraz gozlemleyin eğer böyle psikolojik bir süreçse bunu destekle atlatabilirsiniz ama eğer aldatma varsa ne yapacaginiza karar vermeniz gerekir. Öncelikle iyi gozlemleyin eğer aldatma varsa kanıt toplayın ve sakin seni seviyorum cümleleri kurmayın inanın onun gözünde değeri olmaz . Ben de hamileyim başıma böyle bişey gelse ne yaparım diyorum ama inanın o ruh halini düşünmek çok zor bunlar sadece mantıken aklıma gelenler .
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
Eşim zaten yanımda değil görevi asker o yüzden hep uzaktaydı şimdi de o yüzden yine uzağımda acaba babalık sedromu olabilir mi diye düşünüyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum maddi manevi hep destekçim olduğunu doğumdan sonrada olacağını söylüyo ama ben yine beni sevsin ayrılmasın istiyorum başka birimi var diye sordum ama hayır dedi severek evlendim seni ama sonradan birbirimize uymadığımızı farkettim acele ettik dedi bebeğide belki düzeliriz diye yaptım dedi son 3 aya kadar farketmemişim ama son 3 aydır hissettirmişti benden uzaklaştığını
Boşanma aşamasında biri olarak söylüyorum benim de 10 aylık bir bebeğim var hic kendini üzme o bebeğine yazık soğudum diyen adamdan olmaz hele sen hamileyken bunu diyen adamdan hic olmaz bugun olmasa yarin yine diyecek hic uğraşma yoluna baksınKonuştuk işte sadece bana evlenmek için acele ettiğimizi aslında birbirimize uymadığımızı söyledi ortak hiç bişeyimiz yokmuş
Ya barı dogumu bekleseydı ben hıc etık bulmadım esının davranısını. Görevı zor olan bır yerse belkı psıkolojık olarak ıyı degıldır sen ona dogumdan sonra tekrar konusalım suan bunu konusmak bana ve bebege zarar verebılır de sonucta streslı olmaman lazm dogru beslenmen lazm bunları dusunmemen lazım. Aılesı bılıyor mu bu durumu bırıyle bırsey paylasmıs mı
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.776
- 163
- 35
Çocuğu anasız babasız büyütmek istiyorsa vicdanı el veriyorsa buyursun ayrılsın.. bir erkek soğudum diyorsa altından pislik çıkar hamilesiniz bende hamileyim ama sizi üzmek için değil gözünüzü acın çocuk doğurduktan sonra nedenBen 26 haftalık hamileyim eşim bnden soğuduğunu beni sevmediğini söylüyo oysaki severek evlenmiştik ve hamile kalmadan önce çok mutluyduk şimdi bebeği benden öok istemişti şimdi ise bebek doğunca ayrılalım diyo var mı böyle bişey yaşayan doğum yaptıktan sonra boşanmaktan vazgeçer mi ben onu hala çok seviyorum
Yok kimseye söymedi ailesine yada arkadaşlarına kimsenin haberi yokYa barı dogumu bekleseydı ben hıc etık bulmadım esının davranısını. Görevı zor olan bır yerse belkı psıkolojık olarak ıyı degıldır sen ona dogumdan sonra tekrar konusalım suan bunu konusmak bana ve bebege zarar verebılır de sonucta streslı olmaman lazm dogru beslenmen lazm bunları dusunmemen lazım. Aılesı bılıyor mu bu durumu bırıyle bırsey paylasmıs mı
- 22 Mart 2019
- 1.476
- 3.826
- 53
neden uyuşamıyorsunuz ? eşin bu konu da haklı mı ? ne yapmanı istiyor ? ya da ne yapmamanı ?
gebelik bir kadın için gerçekten zor hormonlar resmen halay çekiyor ve bir gergin bir mutlu zaman geçiyor. bu tip sorunlar hamilelikte daha da zor geliyor. eşinize anlatın durumu anlaşamadığımız nokta ne falan gibisinde sorular sorun ve en önemlisi güçlü durun kimseye muhtaç değilsiniz gerçekten sevmiyor ve istemiyorsa restinizi çekin derim ama hayat sizin
gebelik bir kadın için gerçekten zor hormonlar resmen halay çekiyor ve bir gergin bir mutlu zaman geçiyor. bu tip sorunlar hamilelikte daha da zor geliyor. eşinize anlatın durumu anlaşamadığımız nokta ne falan gibisinde sorular sorun ve en önemlisi güçlü durun kimseye muhtaç değilsiniz gerçekten sevmiyor ve istemiyorsa restinizi çekin derim ama hayat sizin
- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
- 83
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
Bence o duyguyu tadinca sana bakisi daha farkli olacaktir. Bu tarz hamilelikte ayrilip sonra donen pisman olan babalar gordugum olmustu cevremde. Sen icini ferah tut sadece bebegine odaklan bence. Canin kanin karninda sadece senden besleniyor kendini ona odakla sadece. Gerisi icinde hayirlisini diliyorum hakkinda