Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Iyi yaptın cnm inşallah Olur.
kullandiklarınızın şifasını alırsın umarım hepside faydalı şeyler cnm bnde ilk kez test kullandım .Bizde naturellan diye macun karışımı var eşli onu kullandık sadece nasip artık hiç olmadığı kadar çalıştık bu ay yumurtlama gününde 6 günde 5 gun çalıştık nasip inşallah Geri daha da olmuyorsa Allah belkide bidaha bebiş nasip etmez bilmiyorum artık eşinde bıktı kurmalı gibi gezmekten oyuzden valla ne olur bilmem Hayırlı haberleri alırız inşallah test ne zaman yapican cnm
Ammann o da ne öyle hersey biz katlanıyoruz onlar işin zevkli kısmındaki aslında ben pazar günü bi bakayım diyom testle😜

Iyi yaptın cnm inşallah Olur.
kullandiklarınızın şifasını alırsın umarım hepside faydalı şeyler cnm bnde ilk kez test kullandım .Bizde naturellan diye macun karışımı var eşli onu kullandık sadece nasip artık hiç olmadığı kadar çalıştık bu ay yumurtlama gününde 6 günde 5 gun çalıştık nasip inşallah Geri daha da olmuyorsa Allah belkide bidaha bebiş nasip etmez bilmiyorum artık eşinde bıktı kurmalı gibi gezmekten oyuzden valla ne olur bilmem Hayırlı haberleri alırız inşallah test ne zaman yapican cnm
Bugun biraz kasık ağrım var hafif hafif sızı şeklinde bir umut oldu icimdee😜valla kendimi dinliyor sürekli araştırma yapiom off nasıl geçecek

Bugun biraz kasık ağrım var hafif hafif sızı şeklinde bir umut oldu icimdee😜valla kendimi dinliyor sürekli araştırma yapiom off nasıl geçecek
Aynen bnm öyle cnm ama her ay boş oluyor üzülüyorum sanki Adetle gebelik belirtileri ayni yha umutlanmak istemiyorum kendimce bnm oyle sizi şeklinde ama bekleyip gorucez

Kozlar kafam çok katışık 14 15 gün pik oldum 16 silik geldi çatladı zannettim bıgum ama hala koyu ilerliyo çizgiler anlayan bi bakabilir mi.

Eklentiler

• A040293A-B397-4995-8735-6DBB5432135E.jpeg
    A040293A-B397-4995-8735-6DBB5432135E.jpeg
    162 KB · Görüntüleme: 97
  • EF4A858F-CCF6-449C-963A-B2041A5C39CF.jpeg
    EF4A858F-CCF6-449C-963A-B2041A5C39CF.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 88
  • image.jpg
    image.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 92
Kozlar kafam çok katışık 14 15 gün pik oldum 16 silik geldi çatladı zannettim bıgum ama hala koyu ilerliyo çizgiler anlayan bi bakabilir mi.
Kuzum tam çatlamamis çatlasın tamamen siliklesicek ondan dolayı bi havuc suyu sık iç istersen anında çatlama olur degerlendir sonrasında eğer makina yoksa rendele 1 bardak suyla hasla püresini de ic o da olur geç çatlama da olabilir test de devam sen bilirsin ne yapman gerektiğini bazen catlamadan da atılabilir yumurta

Rica ederim tatlım ne demek sen foto at mutlaka insallah buraya güzel haberler veririz ben de ilk defa bu ay uyguladım testleri zaten resmini de paylaştım rabbim emeklerimizi zayi etmesin allalim saglikli sıhhatli evlatlarımızı kucaklarimiza🧿🙏👨🏽‍🍼🤰
Benim bugün T çizgim yol denecek kadar silikleşti. Bu ne anlama geliyor acaba ? Adetime henüz 17 gün var 🤷‍♀️ Olmadı mı acaba? Bu anlama mı geliyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 100
Aslında senin olursa 2. Olucak dimi tecruben var hissedersin mutlaka ilkini hatırlıyor musun nasılsın oldugunu
Canm benim olursa inşallah 3. olucak🙈 ilk oğlumdaAdet olucak gibi sandım ve bol akintim oldu cnm supriz olmuştu 2. aşılama sonrası kendiliğinden kaldım .2. oglumda ise klomen sogan kuru kullandim kendi kendime sonra adet 3.5 gun kala kahverengi akintim geldi ve o gece uykudan uyandiran kasığımda siddetli bir agri bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim cnm

Canm benim olursa inşallah 3. olucak🙈 ilk oğlumdaAdet olucak gibi sandım ve bol akintim oldu cnm supriz olmuştu 2. aşılama sonrası kendiliğinden kaldım .2. oglumda ise klomen sogan kuru kullandim kendi kendime sonra adet 3.5 gun kala kahverengi akintim geldi ve o gece uykudan uyandiran kasığımda siddetli bir agri bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim cnm
Masllah o zaman sana ...☺her hamilelik farklı olur diyorlar seninki de öyle olmuş tatlim neyse rabbim gönlümüzdeki hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🧿güzel haberler alalim ilerleyen günlerde

Masllah o zaman sana ...☺her hamilelik farklı olur diyorlar seninki de öyle olmuş tatlim neyse rabbim gönlümüzdeki hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🧿güzel haberler alalim ilerleyen günlerde
Sağol Canm
Amin hepimize hayırlısıyla versin inşallah Haberleri bağıra bağıra deniz hep birlikte inşallah cnm

Heyyy :halay::KK50:kizlar ne alemdesinizz nasıl geçiyor günleriniz bat a kac gun kaldi sayıyor muyuz var mi belirtiler benim bat 22 sanirimm ...içimde değişik hisler var garip garip bir yanım hamilesin sen dikkat et diyor diğer yanım amannn boş ver kendine tepkini boşa evham yapma diyorr.Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

Kızlar benim yumurtlama 15. Gün oldu bugün 20. Gün ovulasyon testi yaptım gebelik olursa koyu kalıyor silikleşmiyor diyorlar böyle çıktı yani sili K değil fazla

Eklentiler

• B3EC3795-BFD0-4720-8E72-D1690123586C.jpeg
    B3EC3795-BFD0-4720-8E72-D1690123586C.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar benim yumurtlama 15. Gün oldu bugün 20. Gün ovulasyon testi yaptım gebelik olursa koyu kalıyor silikleşmiyor diyorlar böyle çıktı yani sili K değil fazla
Insallah vardır kuzum adet ne zman senin malum günleri degerlendirmistin hatirladim ben de yaptım bugün bisey çıkmadı 8 gün var adete daha ama yaparken test kurallarına göre yapmamıştım sen öyle mi yaptın peki

10 gün Çar daha bu arada
Hmm 10 gün var ama yumurtlamadan 5 gün geçmiş daha rahme inmişmi mıdır bilemedim Allah bilir zaten döllenme süreci tuplerde geçiyor rahme iniyor blasto evresini gerçekleştiriyor sonra tutunuyor bi da 5 ila 8 günü arasında oluyor sonra da işte malum hcg salglaniyir o zman da kanda belli oluyor en erken döllenme sonrasi 10. Gün kanda belli oluyor tatlim ama inşallah vardır yine de bunlar bilimsel veriler takdiri ilahi gerisi..

X