Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Merhaba,

benim de Bugün reglimin bitişinin 6. Günü. Adet takviminde yumurtlama dönemine 5 gün kaldı dese de testim böyle çıktı. Sizce ovülasyon testim pozitif mi? Değerlendirmeli miyim?

Eklentiler

• 39D8C5CC-F8E4-4356-83AA-A678B25F0C0F.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 147
Merhaba,

benim de Bugün reglimin bitişinin 6. Günü. Adet takviminde yumurtlama dönemine 5 gün kaldı dese de testim böyle çıktı. Sizce ovülasyon testim pozitif mi? Değerlendirmeli miyim?
Canim evevt pik yapmis degerlendir mutlaka silik olana kadar siliklestiginde de değerlendirme yap çünkü silik gördüğün de çatlamış demektir gayet güzel çıkmış devam et test yapmaya... lakin ilişkiden sonra hemen yapma ilk idrar atılsın sonraki idrarda yapabilirsin eger çatlayıp catlamadigini merak edersen tabi ...

Çok teşekkür ederim. İlk defa yapıyorum biraz da heyecanlıyım açıkçası genelde regl başlangıcından sonra 14. Gün (28 günde bir oluyorum) denilince biraz erken gibi geldi çift çizgi için o yüzden sormak istedim çook teşekkürler

Ne demek valla hepimiz takvim yöntemine bakıyoruz ama vucdumuz bizi yanıltabiliyor böyle testler daha güvenli oluyor ✌benim 8 yılım boş gecmis diyorumm

Rica ederim burda herkes birbirine yardımcı oluyor merak etme tatlmm

Bence de takıyoruz ama olumlu düşünelim yine de bunlar geçecek allahin izniyle hersey yoluna girecek o güzel haberi alacağız...bangır bangır bağıracağım burda ben de hamileyimmmm diyeee
Inslalah cnm bağırırız sağlıkla.
Cnm birde bnm bu gun bayağ sümüksü akintim oldu yine şeffaf acaba bu kadar uzarmi çatlama ve devam edermi çatlaması sonuçta 24 saat sürüyordur çatlama

Inslalah cnm bağırırız sağlıkla.
Cnm birde bnm bu gun bayağ sümüksü akintim oldu yine şeffaf acaba bu kadar uzarmi çatlama ve devam edermi çatlaması sonuçta 24 saat sürüyordur çatlama
Genelde ilk 24 saat içinde derler ma bilmiyorum ki bünyeye bağlı düşünme sen içindeki sperm 72 saate kadar yaşıyor tuplerde bulunursa ne mutlu onlarabenim de bugün biraz biraz akintim var ama günlük ped kullandığım için anlamıyorum nasik yapısı diye gun saymaya başladım ayin 15 inde bir test yaptırayım diyorum 6 si çatlama görünüyor diye en azindan kanda cikar acaba ovulasyon testinde de anlaşılır mı ki o gün gitmeden evde yapıp öyle giderim saglik ocağına diyorum ne dersin valla nadik geçecek zaman bilmiom

Canm yumurta çatlamış 24 saat ile 12 saat aradı yaşıyormuş..Spermler vajende gitmeden tüplere öldüyse değerlendirmek mantıklı diye düşündüm bu gun yinede olsun dedik Gerisi nasip artık valla 18 likler gibi 1 haftadır neredeyse çalışıyoruz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..Benm tuvalet sonrası bildiğin vajinadan aşağı doğru kopmayan şeffaf sümüksü akıntı geldi ne oluyoruz dedim .Yap sen belli olur zaten ovu testinde koyu çıkıyormuş bayağ varsa Rabbim o güzel çift çizgiyi göstersin cnm ikimizede ve tüm isteyenlere inşallah olmadı evde bitane gebelik testi al sen neler yarın bu ay kür felan

Canim ben dün gece de değerlendirdim valla artik herseyin hayırlısı ben kur uygulamadım öyle bariz bi şey yok sadce caksir suyu içtik eşimle esim yumurtlama bitene kadar havuc suyu içti bir de keçiboynuzu pekmezini içti ben de arada içtim adet bitiminden yumurtlamaya kadar sadece uyguladık bunları onun dışında ektra bisey yok ha bir de ben hayit macunu almıştım bi ara kullandım bi ara bıraktım adet başladığının 3 4 günü sabah aksam ac karnına yedim sonra bıraktım hiç sevmiomm onu sen yaptın mı bisile

Kızlar sizce pik olmuş nu ilk denemem yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• 4348B3DB-872C-4B54-9723-46B3E4471F99.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 164
İlk yaptığım an böyleydi kuruyunca renkleri değişmiş 14 ve 15 gün pik demek mi
Aynen pik görünüyor lütfen susuz kalma saatine dikkat et seyrettiği için lh hormonunu net çıkmaz en az 1 saat öncesinde su dahil hiç bir sıvı alımı yapma cay cirba falan..yarinda yap testi mutlaka çatlamak üzere degerlendir mutlaka bugünü catladikdan sonra siliklesecek o zman da değerlendireceksin tatlim

Iyi yaptın cnm inşallah Olur.
kullandiklarınızın şifasını alırsın umarım hepside faydalı şeyler cnm bnde ilk kez test kullandım .Bizde naturellan diye macun karışımı var eşli onu kullandık sadece nasip artık hiç olmadığı kadar çalıştık bu ay yumurtlama gününde 6 günde 5 gun çalıştık nasip inşallah Geri daha da olmuyorsa Allah belkide bidaha bebiş nasip etmez bilmiyorum artık eşinde bıktı kurmalı gibi gezmekten oyuzden valla ne olur bilmem Hayırlı haberleri alırız inşallah test ne zaman yapican cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…