- 13 Ocak 2021
- 327
- 315
-
- Konu Sahibi birhaberbekleyen
Aminn inşAllah Allah razı olsun duanızı eksik etmeyinÖncelikle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Benim şu an reglime 4-5güm falan var. Bu ayki testlerimi gönderiyorum bir bakar mısın? Çünkü benimde üç gündür ovulasyon testim pik yapmış durumda reglime birkaç gün kala. Yorumlarsan sevinirim. Son üç günü ayrı ayrı gönderiyorum diğerlerinde pik var mı anlayamadım yoksa benimki geç yumurtlama mı kafam çok karışık
Bana geç yumurtlama gibi geldi eğer 23.gğne kadar en son gönderdiğin test gibi pik olsaydı derdim ki evet pik olmuş daha önceden o yüzden bu gebelik olabilir ama rn son teste kadar pik olmamış canım değerlendir benceÖncelikle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Benim şu an reglime 4-5güm falan var. Bu ayki testlerimi gönderiyorum bir bakar mısın? Çünkü benimde üç gündür ovulasyon testim pik yapmış durumda reglime birkaç gün kala. Yorumlarsan sevinirim. Son üç günü ayrı ayrı gönderiyorum diğerlerinde pik var mı anlayamadım yoksa benimki geç yumurtlama mı kafam çok karışık
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ediyorum. Bana da geç yumurtlama gibi geliyor. Ama ay içinde daha önce hiç bu kadar koyu pik görmemiştim. Değerlendiriyoruz umarım istediğimiz gibi olur, çatlayıp çatlamadığını kontrol edicem 2gün daha sonra bekleme süresi başlıycak hayırlısı olsun hepimiz içinBana geç yumurtlama gibi geldi eğer 23.gğne kadar en son gönderdiğin test gibi pik olsaydı derdim ki evet pik olmuş daha önceden o yüzden bu gebelik olabilir ama rn son teste kadar pik olmamış canım değerlendir bence
Hayırlı olsun, sağlıçakla bebeğini kuçağına al inşallah. Sizlerin mutluluğunu okuyunca bizlerde umutlanıyoruz, Rabbim evlat isteyen bütün anne adaylarını sevindirsin. AminMerhabalar arkadaşlar Rabbime hamd-û senalar olsun ki bu konuyu açmak nasip oldu. Bende buralarda devamlı merak ettiklerimi araştırıp bulmaya çalıştığım için şimdi sizin içinde elimden geldiğince merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışacağım inşAllah birbirimize umut oluruz.
İlk düzenli denememizde gebe kaldım diyebiliriz. Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım. Bu korunmayı bırakalı 7.ayımız ama takvimden baktığım zaman bazen iki günde bir bazen üç günde bir değerlendirmeler oldu ve bu 6 ay içinde yumurtlama haftasını kaçırdığımız aylar bile oldu bu yüzden ilk kez bu şekilde düzenli denedik ve çok şükür oldu.
Benim reglim hep düzenlidir 28 günde bir olurum ama yinede ovülasyon testi almak istedim gerçekten çok faydalı.
22 aralık regl oldum ilk kez kullandığım için ve gün kaçırmamak için biter bitmez 8. Günde yapmaya başladım. 12.gün pik oldu 13.gün yine pik oldu ve 14.gün silikleşti. Ve garanti olsun diye 11 12 13 14 15.günler üst üste 5 gün boyunca değerlendirdik inşAllah. İlk kez böyle arkaya arkaya değerlendirdik bunun faydası olduğunu düşünüyorum. 17.güne kadar testi yapmaya devam ettim silikleştiği için artık bıraktım.
23.gün yani (2 gün önce) hissetmişim demekki tekrar öylesine bir ovülasyon testi yaptım koyu çıktı hemen araştırmaya başladım. İki ihtimal vardı ya 2.kez yumurtluyordum yada gebelik. Ertesi yani dün oluyor gün olarakta 24.gün tekrar yaptım bu kez dahada koyu çıktı ve regle 5 gün vardı. Gebelik testi yapmayı hiç düşünmüyordum baya zaman olduğu için. Ama dün akşam saat 6da içime doğdu içimden bir ses yap dedi ve ben testi yapıp arkamı dönüp abdets almaya başladım ezanlar okunuyordu çok dua ettim arkamı döndüğümde saniyeler içinde ikinci çizgi belirginleşti silikti ama vardı görünüyordu çok şükür. İnanamadım gerçekten regle 5 gün vardı ve 24.günde gebelik testinde çok çok çok erken olmasına rağmen ikinci çizgiyi gördüm ben çok şükür. Ve bu sabah kan vermeye gittim beta 76 çıktıardından doktora gittim ve 3 haftalık gebe olduğumu öğrenmiş oldum. Tabi daha çok yeni ve beta artacak mı ne olacak hiç bir şey bilmiyoruz duanızı istiyorum ve bu kadar sevinci bile yaşatan Rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum
Şimdi gelelim belirtilere öncelikle ben 23aralıkta yani reglin 2.günü doktora gidip hormon testi yaptırdım herşey güzel çıktı folik asite ve d vitaminine başladım bunlarında faydası olmuş olabilir mi bilemiyorum.
Sonra ovülasyon testini ilk kez deneyeceğim için bana çok eğlenceli geldi bu test her gün yapıyordum koyulşacak mı aa koyulaştı demekki yumurtlama oluyor aa silik oldu demekki herşey yolunda gibi gibi bana moral veriyordu ve çok inanıyordum.
Öncelikte bana kalırsa gebelik oluştuğunda belirtiler yumurtlamadan hemen sonra başlıyor. Bende hemen başladı herşey ve çok erken sonuç aldım ben. Önceki aylar bel ağrısı kasık ağrısı sırt ağrısı göğüs ağrısı kasıkta batma neler neler vardı hepsi psikolojikmiş bende. Bu ay sadece yumurtlama günleri doğal olarak hafif bir kasık ağrısı ve şişkinlik oldu hemen geçti. Şimdi en belirgin belirtiye geliyorum.
Bu ay yumurtlamadan hemen sonra yani 14.günden sonra o hafta bende mide yanması başladı ama böyle çok garip hani çok sarımsaklı yersinizde yanar ya ona benziyor ama su içmekle geçecek gibi değil garip bir mide yanması daha önce hiç olmamıştı halada devam ediyor.
Ve sol yumurtalıkta ara ara böyle sanki içten iğne batırırlar gibi minik batmalar oluyordu. Bu 5 gün kadar sürdü. Sonrasında yani bir kaç gündür sağ yumurtalıkta sanki böyle bir ağırlık varmış gibi bir his oldu ama ara ara sadece.
Bunun dışında önceki aylar regle 5 gün kala göğüs ağrısı başlar regle 2 gün kala tamamen geçerdi. Bu kez neredeyse 10 gün önceden yani yumurtlamadan 3 4 gün sonra göğüs ağrısı başladı garip bir şekilde baya erken başladı yani sonra zamanlar biraz daha azaldı şu an az da olsa var ve göğüslerde bir dolgunluk var.
Bunların dışında başka hiç bir belirtim yoktu arkadaşlar ne kasık ağrısı ne bel ne sırt hiç birşey. Zaten çok erken öğrenmiş olduğum için belkide daha başlayacak çünkü bugün daha reglime 4 gün var.
Birde biz eşimle hatime başladık arkadaşlar ve hatimim bittikten 5 gün sonra gebe olduğumu öğrenmiş oldum Rabbimin ayetlerine sığındık 41 Fetih okudum Meryem suresi okudum ve tabi bol dua Rabbimin kapısı öyle geniş ki kimseyi eli boş bırakmasın inşAllah
Benim hikayem bu şekilde arkadaşlar umarım biraz olsun size umut olup merakınızı giderebilmişimdir. Başka merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.
Bir gün bende bu cümleyi kurabilecekmiyim diye çok imrenirdim ama çok şükür bugün duamdır Rabbim isteyen herkese tez zamanda aratmadan içini daraltmadan bekletmeden üzmeden boynunu bükmeden hemen sağlıklı bir şekilde nasibindeki evladına kavuşmayı hamile kalmayı ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşAllah
Şimdi size tüm ovülasyon testlerimi ve gebelik testimi ekliyorum örnek olur belki.
Amin aminn inşAllah duanızı eksik etmeyinHayırlı olsun, sağlıçakla bebeğini kuçağına al inşallah. Sizlerin mutluluğunu okuyunca bizlerde umutlanıyoruz, Rabbim evlat isteyen bütün anne adaylarını sevindirsin. Amin
İçimin sıkıntı üzüntüsünü anlarcasına nasıl güzel bir dua etdin kardeşim yüreğine sağlık. Annem bir tek bana böyle içten dua eder. Bu akşam vakti o kadar duyğulandım ki, Allah razı olsun Rabbim seni aileni hasretle beklediğin evladını size bağışlasın. Her kese içden dua etmişsin. Rabbim kalbine göre versin inşallah. Umarım bu ay dualarımızı Rabbim duyar bende burdan sevincimi paylaşırım.Amin aminn inşAllah duanızı eksik etmeyinRabbim bu mübarek perşembe gecesi hürmetine hayırlısıyla daha fazla bekletmeden başkalarına tabiki sevinirken bir yandan içinin yanmasına fırsat kalmadan ‘ah keşke bende artık bu mutluluğu yaşasam ah keşke benimde olsa’ dediğin anda sana ve cümle isteyen kardeşlerimize hemen bu ay artık beklediği müjdeyi almayı nasip etsin omzundaki bu yükü artık atmayı gönlünün sevinçle dolmasını nasip etsin yarın en güzel güne mübarek Cuma gününe çıkarken Rabbim dualarımızı kabul etsin artık gözünün yaşını dindirsin için daha fazla daralmadan bunalmadan bu ay o testte çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşAllah Herkes dua eder tez zamanda nasip etsin diye ama insan içinden geçirir o zaman ne zaman gelecek o tez zaman ne zaman olacak diye bu yüzden diyorum ki hemen bu ay artık inşAllah beklediğiniz müjdeyi almayı nasip etsin Rabbim
Aminn inşAllah Rabbim sendende cümle kardeşlerimizdende razı olsunİçimin sıkıntı üzüntüsünü anlarcasına nasıl güzel bir dua etdin kardeşim yüreğine sağlık. Annem bir tek bana böyle içten dua eder. Bu akşam vakti o kadar duyğulandım ki, Allah razı olsun Rabbim seni aileni hasretle beklediğin evladını size bağışlasın. Her kese içden dua etmişsin. Rabbim kalbine göre versin inşallah. Umarım bu ay dualarımızı Rabbim duyar bende burdan sevincimi paylaşırım.
Teşekkür ediyorum kardeşim Bana yazdığın tüm güzel duaların daha fazlasını sana diledim. Sen özel birisin kalbin iyilikle dolu ben bunu çok hiss etdim, ve inan bana yüreğim ferahladı. Bu gün adetimin üçüncü günü klomen kullanıçam, ve birde macuna başladım. Bakalım hayırlısı . İnşallah bu ay sevindirir Yüce Rabbim tüm anne adaylarını.Aminn inşAllah Rabbim sendende cümle kardeşlerimizdende razı olsunBizim Rabbimiz öyle bir Rab ki kalpler onun elinde kalplerimizi birleştiren O’dur, diyor ki kişinin başkasına ettiği dua daha makbuldur. Bu yüzden bu mübarek gecede ellerimi açtım Rabbime yalvarıyorum nasıl şundan 1 2 ay önce ben yalvarıyordum şimdide yalvarıyorum Rabbim omzumuza bu ağır yükü yüklemesin artık boynunu bükün bırakmasın gece gündüz nefes aldığın her an içinden düşündüğünde ben bu yükle daha ne kadar yaşayacağım hiç olmayacak mı diye korktuğunda Rabbim o saf muhtaç haline acıyıp gönlüne ferahlık versin bu geceler hürmetine bebeğini bu ay rahmine düşürsün artık insanlar içinde kendini kötü hissetmene belki kendini aciz hissetmene fırsat kalmadan hayırlısıyla gebelik haberini almayı sonrada evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu öyle bir yük ki yaşamayan anlayamaz aylarca yıllarca bekleyenler elleri kolları bağlı elinden hiç bişey gelmeden sadece o tarihi içi içini yiyerek bekleyenler anlar Rabbim isteyen bir haber bekleyen bir bekleyiş içinde olan hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasın Burası gebelik haberleriyle dolup taşsın sevincimizi paylaşalım inşAllah Rabbim her birimizin Saliha birer güzel anne olduğu günleri görmeyi nasip etsin
Canım benim sen bana dua ettin ya bana en büyük hediye budur duanı eksik etme inşAllahTeşekkür ediyorum kardeşim Bana yazdığın tüm güzel duaların daha fazlasını sana diledim. Sen özel birisin kalbin iyilikle dolu ben bunu çok hiss etdim, ve inan bana yüreğim ferahladı. Bu gün adetimin üçüncü günü klomen kullanıçam, ve birde macuna başladım. Bakalım hayırlısı . İnşallah bu ay sevindirir Yüce Rabbim tüm anne adaylarını.
İnan kardeşim Allah şahidim burda her mutlu haberi paylaşan ve anne olmak isteyen tüm annelere içimden dua etdim. Bizler nasıl hisler geçirdiğimizi biz biliriz. Tüpbebek için günümüzü bekliyoruz ama doğal yoldan anne olmak istiyorum 3 buçuk senedi. Her ay o neqatif gebelik testleri beni ağlatdı her ay üzüntü her ay göz yaşı stres. Yoruldum ama umudumu kayb etmedim. Namazda hep Allah’a dua ediyorum bir gün sesimi duyuçak biliyorumCanım benim sen bana dua ettin ya bana en büyük hediye budur duanı eksik etme inşAllahHadi bakalım inşAllah Şifa olsun inşAllah bunlar vesile olsun Rabbim bunları vesile kılmış olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz Bizede yaz habersiz merakta bırakma inşAllah
Sen başkaları için bile böyle güzel içten dua edersinde Rabbim seni duymaz mı ayetinde buyuruyor Kimse kendisi için gizlenen müjdeyi bilemez diye bilmiyoruz ki ne zaman gelecek o güzel haber. Bunu yaşamayan anlamaz belki bende yıllarca bekleyenleri anlayamam ama öyle bir yük ki insanın elinden hiç bişey gelmiyor sadece bekliyorsun öyle zor ki insanların içine çıkmak acaba soracaklar mı diye tedirgin olmak bu başka hiç bişeye benzemiyor insan çaresiz kalıyor işin içinden çıkamıyor kalbi daralıyor düşünüyor yakınlarından gelen her gebelik haberine seviniyor ama arkasından hemen sanada soracaklar diye kalakalıyorsun Rabbim kimseyi bu zor duruma düşürmesin . Kimsenin hevesini kırmasın inşAllah. Daha fazla daraltmadan kalbini incinmesine gönlünün sıkışmasına fırsat kalmadan artık bu ay bu müjdeyi almayı nasip etsin Rabbim evine hanene çocuk sesi nasip etsin sana ve isteyen bekleyen cümle kullarına inşAllah . Bu da bir imtihan zor bir imtihan başka hiç bir şeye benzemiyor öyle ince bir çizgi ki Rabbim inşAllah kimseyi bununla sınamasın. Rabbim evine size bereket versin hastanelerde korkuyla beklemeden kendiliğinden bu haberi sıcacık evinde al inşAllahİnan kardeşim Allah şahidim burda her mutlu haberi paylaşan ve anne olmak isteyen tüm annelere içimden dua etdim. Bizler nasıl hisler geçirdiğimizi biz biliriz. Tüpbebek için günümüzü bekliyoruz ama doğal yoldan anne olmak istiyorum 3 buçuk senedi. Her ay o neqatif gebelik testleri beni ağlatdı her ay üzüntü her ay göz yaşı stres. Yoruldum ama umudumu kayb etmedim. Namazda hep Allah’a dua ediyorum bir gün sesimi duyuçak biliyorum
İnşallah canım, çok teşekkür ediyorum. Güzel moralverici cümlelerin için minnetdarım. Çevren ve arkadaşların ailen şanslı böyle değerli güzel kalpli biri var hayatlarında. Seninle sohbet iyi geldi canım, kendine bebeyine çok iyi bak iyigeceler Allah’a emanet olun, yine görüşürüz umarım bende müjdeli haberimi paylaşırımSen başkaları için bile böyle güzel içten dua edersinde Rabbim seni duymaz mı ayetinde buyuruyor Kimse kendisi için gizlenen müjdeyi bilemez diye bilmiyoruz ki ne zaman gelecek o güzel haber. Bunu yaşamayan anlamaz belki bende yıllarca bekleyenleri anlayamam ama öyle bir yük ki insanın elinden hiç bişey gelmiyor sadece bekliyorsun öyle zor ki insanların içine çıkmak acaba soracaklar mı diye tedirgin olmak bu başka hiç bişeye benzemiyor insan çaresiz kalıyor işin içinden çıkamıyor kalbi daralıyor düşünüyor yakınlarından gelen her gebelik haberine seviniyor ama arkasından hemen sanada soracaklar diye kalakalıyorsun Rabbim kimseyi bu zor duruma düşürmesin . Kimsenin hevesini kırmasın inşAllah. Daha fazla daraltmadan kalbini incinmesine gönlünün sıkışmasına fırsat kalmadan artık bu ay bu müjdeyi almayı nasip etsin Rabbim evine hanene çocuk sesi nasip etsin sana ve isteyen bekleyen cümle kullarına inşAllah . Bu da bir imtihan zor bir imtihan başka hiç bir şeye benzemiyor öyle ince bir çizgi ki Rabbim inşAllah kimseyi bununla sınamasın. Rabbim evine size bereket versin hastanelerde korkuyla beklemeden kendiliğinden bu haberi sıcacık evinde al inşAllah
Canım benimİnşallah canım, çok teşekkür ediyorum. Güzel moralverici cümlelerin için minnetdarım. Çevren ve arkadaşların ailen şanslı böyle değerli güzel kalpli biri var hayatlarında. Seninle sohbet iyi geldi canım, kendine bebeyine çok iyi bak iyigeceler Allah’a emanet olun, yine görüşürüz umarım bende müjdeli haberimi paylaşırım
Bence degerlendir bugünü çünkü koyu cikmis baya siliklesmeyi görene kadar devam yani bu ve bi kac gun onemli bir de ilişkiden sonraki idrarla yapma testini sonrakinde yap 1 saat önceden sıvı alımını kes tatlim o zman tekrar gönder bakalım siliklesmw var mivarsa yumurta catlamistir haydi insallah guzel haberlerini ver sen de bu tipikteEki Görüntüle 2777904 Merhabalar yardım edermisiniz tecrübeli Arkadaşlar ne yapmam lazım sizce bu gece yada yarın gece ilişkide bulunsammi nedersiniz heyacan yaptım şimdi ne yapabilirim acaba catlamismidir
inşallah eşimle biraz aram açık ne yapsamki nasıl etsem kafam karıştıBence degerlendir bugünü çünkü koyu cikmis baya siliklesmeyi görene kadar devam yani bu ve bi kac gun onemli bir de ilişkiden sonraki idrarla yapma testini sonrakinde yap 1 saat önceden sıvı alımını kes tatlim o zman tekrar gönder bakalım siliklesmw var mivarsa yumurta catlamistir haydi insallah guzel haberlerini ver sen de bu tipikte
Arayi kapatmak için bence çok iyi bir fırsatinşallah eşimle biraz aram açık ne yapsamki nasıl etsem kafam karıştı
Canm Bende sıkıntı yok o gurur yapıyor bazen yoksa kacicak yumurta ne yapsam bilemedim hiç konuşmuyoruz dünden bu yanaArayi kapatmak için bence çok iyi bir fırsatsen bi kac gunde olsa bu seferlik alttan al ne de olsa sonunda herseyi unutturacak müjdeli bir haber almak var ...bazi şeyler için değer ama yine de sen bilirsin
Aynen gün kaçacak ona söyleme bugünü biraz sorunu konuşmaya başla yaklaş adım adımCanm Bende sıkıntı yok o gurur yapıyor bazen yoksa kacicak yumurta ne yapsam bilemedim hiç konuşmuyoruz dünden bu yana
inşallah müjdeli haber için çok isterim