Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Canm Bende sıkıntı yok o gurur yapıyor bazen yoksa kacicak yumurta ne yapsam bilemedim hiç konuşmuyoruz dünden bu yana
inşallah müjdeli haber için çok isterim
Bence direkt git deki nasilsa barışıcaz bu kuslugun bir mantığı yok uzatmayalım... al sana bir zeytin dalı de patlat bir öpücük 🥰hem ayıp oluyor küsmek nedir de tatlıya bağla bir an önce..baktin gercekten bokunu cikariyor hic bir şey yapma o zman bi yere kadar sabah da ciddi ciddi konus gerekiyorsa posta koy davranmasını sana böyle ne o öyle küsmek falan cocuk gibi

Bence direkt git deki nasilsa barışıcaz bu kuslugun bir mantığı yok uzatmayalım... al sana bir zeytin dalı de patlat bir öpücük 🥰hem ayıp oluyor küsmek nedir de tatlıya bağla bir an önce..baktin gercekten bokunu cikariyor hic bir şey yapma o zman bi yere kadar sabah da ciddi ciddi konus gerekiyorsa posta koy davranmasını sana böyle ne o öyle küsmek falan cocuk gibi
Ay Canm normalde giderdim ama hiç konuşmuyor benimle ama yaptığımı ettiğimi mecburen yiyor.Ne yapsam bilemedim yarında nöbetçi son şansım aynı odadayız elimizde telefon bakmiyoruz birbirimize bile kahve icicenmi desem laf atsam ama yatakta ben isteyen taraf olunca yok derse mahvolurum😭ama o bilio dün koyu çizgi çıktığını he o isteyen taraf ben oluryom yatma için😭😭

20210207_125334.jpg
canım bu bu gun 12 deki hali dün gece sabaha doğru degerlendirdik.Baristik yani umarım tutar acaba bugunde yapsammıki yoksa yarınami birde perşembe günü oldu yani pik olduğunun 1 gün öncesi

Evet canim catlamis gözün aydın Bugun de degerlendir yarinda hatta esine havuc suyu icir 1 bardak oglen hızı ve morfolojiyi yükseltiyor şansı arttırıyor 🤗cok sevindim barışmaya sen bi iki gun daha dayan artik sonrasi guzel olacak inşallah artik sakin yasa bi 10 gun cok agir is yapma eğilip kalkma bakalim istihirat et sanki varmis gibi

Kızlar merhaba başka test takibi ile şu an hamile olan var mı eğer net çatlama tarihini biliyorsanız cinsiyet tahmini yapabilirim bugüne kadar hiç yanılma olmadı

Evet canim catlamis gözün aydın Bugun de degerlendir yarinda hatta esine havuc suyu icir 1 bardak oglen hızı ve morfolojiyi yükseltiyor şansı arttırıyor 🤗cok sevindim barışmaya sen bi iki gun daha dayan artik sonrasi guzel olacak inşallah artik sakin yasa bi 10 gun cok agir is yapma eğilip kalkma bakalim istihirat et sanki varmis gibi
Alllah razı olsun cnm inşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder ..
Çok sağol cnm bnm Artık Takdir Allahın bugünde nasipse oldu dua edin inşallah

Alllah razı olsun cnm inşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder ..
Çok sağol cnm bnm Artık Takdir Allahın bugünde nasipse oldu dua edin inşallah
Süpersin insallah rabbim emeklerimizi zayi etmez bugün de ben bakicam çatlayıp catlamadigina unarim catlamistir 2 gundur pozitif görüyorum çatlamazsa bi de havuc suyu içerim aksma zatwn kendiliğinden catlar🙈

Bu ay ki yumurtlama dönemini değerlendirdik umarim gelecek aya hepimiz o güzel mutlu haberi alırız hayırlısıyla.Mevlam ne eylerse güzel eyler ..
20210208_154657.jpg

Burdan baktığımda 6 si net olmus ama canli canli baktığımda hicbirsey anlamamıştım ben 6 ve 7 çok benziyordu 🤪allahtan değerlendirmeye alındı simdi oturup mülakat sonucunu beklemek var 💯🤰

Napsam bugünü dr mi değerlendirsemm acaba sanirim ikimizin de aynı dönemm insallah bebeklerimizin müjdesini alırız bu ay🧿🙏
He yeni anladım bugünude degerlendir cnm mutlaka ne olur ne olmaz 3.4 saat önce lavobada bildiğin afedersin sümüksü uzayan şeffaf akıntı gordum galiba gec catladi benim ondan bugunde degwrlwndireyim diyorim bay ne zman

Ben de o dediğinden yok bu ay hayret ettim normalde az çok anlardım bi adet bitiminden gördüm 1 kez başka da görmedim akintiyi testte olmasa bilemicektim valla buhun dinlenmeye ayırdık 3 gundur perisan🥰haldeyiz yarin değerlendircez bakalim kısmetse herseyde vardır bir hayır. Benim sat 27 ocakti son 5 aydır 24_25gunde oluyorum normali 26 idi yaş 34 bqkalim bu ay nasıl olacak 22 şubat gibi ortalama ay inşallah olmayız ya valla artik anne olmak istiyorum hayirlisyla

Ben de o dediğinden yok bu ay hayret ettim normalde az çok anlardım bi adet bitiminden gördüm 1 kez başka da görmedim akintiyi testte olmasa bilemicektim valla buhun dinlenmeye ayırdık 3 gundur perisan🥰haldeyiz yarin değerlendircez bakalim kısmetse herseyde vardır bir hayır. Benim sat 27 ocakti son 5 aydır 24_25gunde oluyorum normali 26 idi yaş 34 bqkalim bu ay nasıl olacak 22 şubat gibi ortalama ay inşallah olmayız ya valla artik anne olmak istiyorum hayirlisyla
Rabbim tez vakitte anne olmayı nasip etsin cnm insallah sana ilk anne olucan ay inşallah olsun bebişin
bnmde yaş 35 3. olucak ben biraz kalabalık aile sevenlerdenim yaşım geçtimi diyorum bazen doktor gayet iyi herşey sıkıntı ettiğim için olmuyor diyor bnde 31 günde düzenli adet oluyorum herşeyim normal ama kalamıyorum küçük oğlum 8 yaşında ozaman dan bu yana korubmadigim halde hamile kalamiyorum aslında takmıyorum o kadar demekki nasip değilmiş cnm bnm Artık bu gece son denemem oldu bu saatten sonra yumurtlama olmaz dedgin gibi çok yoruldum 5 günde 4 kez hayirlisi artik

Rabbim tez vakitte anne olmayı nasip etsin cnm insallah sana ilk anne olucan ay inşallah olsun bebişin
bnmde yaş 35 3. olucak ben biraz kalabalık aile sevenlerdenim yaşım geçtimi diyorum bazen doktor gayet iyi herşey sıkıntı ettiğim için olmuyor diyor bnde 31 günde düzenli adet oluyorum herşeyim normal ama kalamıyorum küçük oğlum 8 yaşında ozaman dan bu yana korubmadigim halde hamile kalamiyorum aslında takmıyorum o kadar demekki nasip değilmiş cnm bnm Artık bu gece son denemem oldu bu saatten sonra yumurtlama olmaz dedgin gibi çok yoruldum 5 günde 4 kez hayirlisi artik
Bence de takıyoruz ama olumlu düşünelim yine de bunlar geçecek allahin izniyle hersey yoluna girecek o güzel haberi alacağız...🙏🧿🤰bangır bangır bağıracağım burda ben de hamileyimmmm diyeee

Sana bir de gulbahar ölçü diye biri var youtube da ve instagramda onu izle inanılmaz güzel hikayeler var bir cok kadın hamile kalmış hatta zor olanlar da ben de denedim ilk defa bu ay onun söylediklerini 🙏🙏o yüzden daha çok heyecanlayim

X