Ben de zaten tepkisine şok oldum iyi geciniyorduk çocuğu en çok o istiyordu aniden gelen tepkiye de çok şaşırdım anlamlandiramafim ilk başta panik ataksın doğuramazsın taşıyamazsın şeklinde iyiliğimi düşünüyor gibi söyledi ben zaten aldırmanı istemem ama çocuğu aldıralım hastalığın gecince sonra yine yaparız dedi yüzsüz adam. Ben de ben dayanırım dedim sorun buysa. Sonra beni delirtmek için uğraştı durdu ilacımı bahane etti derken ben aldırmamaya karar verince beni ve benden çocuk istemediğini söylemeye bana eziyet etmeye hakaret etmeye başladı. Hamileyim inanın yataktan çıkacak halim yok sabahın köründe bağır çağır beni kaldırıyor kahvaltı hazırlamam için bir şey yapmayınca dövmekle tehdit ediyor. Kendime yemek hazırlayacak halim olmuyor bile. Zaten karnında çocuk yok küçücük bir et parçası kendini hamile yerine koyuyorsun deyip duruyor. Ben ona karşı sevgi ve iyi niyetten başka bir şey vermedim hadi gunahkarim kötüyüm ben hak ediyorum diyeyim ama benim çocuğum hak etmiyor ki. Ben çocuğumun kalp atışını duydum bacaklarını oynattigini gördüm nasıl aldırayım bilemedim. Ama boşanmaktan başka çarem de kalmadı.
Ben de zaten tepkisine şok oldum iyi geciniyorduk çocuğu en çok o istiyordu aniden gelen tepkiye de çok şaşırdım anlamlandiramafim ilk başta panik ataksın doğuramazsın taşıyamazsın şeklinde iyiliğimi düşünüyor gibi söyledi ben zaten aldırmanı istemem ama çocuğu aldıralım hastalığın gecince sonra yine yaparız dedi yüzsüz adam. Ben de ben dayanırım dedim sorun buysa. Sonra beni delirtmek için uğraştı durdu ilacımı bahane etti derken ben aldırmamaya karar verince beni ve benden çocuk istemediğini söylemeye bana eziyet etmeye hakaret etmeye başladı. Hamileyim inanın yataktan çıkacak halim yok sabahın köründe bağır çağır beni kaldırıyor kahvaltı hazırlamam için bir şey yapmayınca dövmekle tehdit ediyor. Kendime yemek hazırlayacak halim olmuyor bile. Zaten karnında çocuk yok küçücük bir et parçası kendini hamile yerine koyuyorsun deyip duruyor. Ben ona karşı sevgi ve iyi niyetten başka bir şey vermedim hadi gunahkarim kötüyüm ben hak ediyorum diyeyim ama benim çocuğum hak etmiyor ki. Ben çocuğumun kalp atışını duydum bacaklarını oynattigini gördüm nasıl aldırayım bilemedim. Ama boşanmaktan başka çarem de kalmadı.
Başka biri olabilir belki hayatında2.5 senede esinizi hiç mi taniyamadiniz
Basta istiyordu da birdenbire ne oldu bu adama
Hem seni hem çocuğu istemiyorum demeye basladi.
AranIzda büyük kavga mi oldu
Nasıl bu raddeye geldiniz
ozaman boşanıp çocuğuyla yaşayacak baska yolu yokBaşka biri olabilir belki hayatında
Oha ne korkunç adammış o ya. Hiç korkma aslanlar gibi bakarsın çocuğuna. Zaten çocuğun olduğunda evli olsan bile işin büyük kısmı sana düşüyor. İlk zamanlar birilerinden yardım almaya çalış sonra işler gitgide kolaylaşıyor. Benim annem de biz bebekken boşanmış öyle böyle büyüdük ekmeğimizi elimize aldık işte. En kısa zamanda feraha kavuşursun inşaallah. Zamanla bu kötü günler geride kalacak korkma, evladına mutlu keyifli bir hayatın olacakBen de zaten tepkisine şok oldum iyi geciniyorduk çocuğu en çok o istiyordu aniden gelen tepkiye de çok şaşırdım anlamlandiramafim ilk başta panik ataksın doğuramazsın taşıyamazsın şeklinde iyiliğimi düşünüyor gibi söyledi ben zaten aldırmanı istemem ama çocuğu aldıralım hastalığın gecince sonra yine yaparız dedi yüzsüz adam. Ben de ben dayanırım dedim sorun buysa. Sonra beni delirtmek için uğraştı durdu ilacımı bahane etti derken ben aldırmamaya karar verince beni ve benden çocuk istemediğini söylemeye bana eziyet etmeye hakaret etmeye başladı. Hamileyim inanın yataktan çıkacak halim yok sabahın köründe bağır çağır beni kaldırıyor kahvaltı hazırlamam için bir şey yapmayınca dövmekle tehdit ediyor. Kendime yemek hazırlayacak halim olmuyor bile. Zaten karnında çocuk yok küçücük bir et parçası kendini hamile yerine koyuyorsun deyip duruyor. Ben ona karşı sevgi ve iyi niyetten başka bir şey vermedim hadi gunahkarim kötüyüm ben hak ediyorum diyeyim ama benim çocuğum hak etmiyor ki. Ben çocuğumun kalp atışını duydum bacaklarını oynattigini gördüm nasıl aldırayım bilemedim. Ama boşanmaktan başka çarem de kalmadı.