Eşimle 5 senelik evliyiz ve çok büyük sorunlar atlattık bosanmadik çünkü ailem arkamda değildi ki oğlum için başkasının oğluna bakamayiz tarzinda konuşmuslardi, Ve bende kendi ayaklarım üstünde duramadigim için bosanmamistim açıkçası aldatma vs olmadı fakat sorunluydu işte. Bende şu an okuyordum hatta 2 senelik bölüm bitirdim sınavla 4 e tamamlayıp meslek sahibi olmak kendi ayaklarım üstünde durmakti hedefim o zamana kadar ikinci çocuk fikrim kesinlikle yoktu. Oğlum 4 yaşına gidecek Büyük mu konuştum bilmiyorum, çünkü düşüncem hep şuydu korunuyorm zaten olmaz ama olursa da aldiririm zaten, kendimi buna sartlamistim 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve ilk gunlerde aldiracagm diyordum fakat şu an bilmiyorum korkuyorum doktora gittim cuma günü 6 haftalıkmis ve kürtaj için gün almak istediğimde kararsız olduğumu gördüğünü tekrardan düşünmemi önerdi, açıkçası kendimi hazır hissetmiyorum ama aldirirsam ilahi adaletten korkuyorum, oğluma birsey olursa sırf meslek sahibi olmak sınavlarıma iyi hazırlanmak için de istemiyorsam ki etkisi var ya daha kötü olursa herşey, eşime de güvenmiyorum ama onun suçunu masum bir cana ödetmek adil gelmiyor bana.. ki aslında herşey bir yana 6 günde bir bağ kurdum ve o bağı da koparırsam çekeceğim vicdan azabından korkuyorum.. aslında aldirmazsam daha kötü olursa daha fazla pişman olursam diye de korkuyorum.. kötüyüm çok kötüyüm..