Konuyu baska yere actim gorulmedi sanirim yeni uyeyim bunun icin uye oldum uzgunum cok .. Esimin siniri dengesiz davranislari yuzunden ailemin canina tak etti benimde cok sevmeme belkide sevmesine ragmen evden ayrildimm.. Ailem en son iftara davet etti son dakka gitmiyorum dedi buyuk tepki cekti zaten idare ediyorsun surekli sinirli aile sevmez gezme sevmez benle gezmez .. En son. Durduk yere sorun cikardi anlamadim bende nefsine uydu 4 gundur annemdeyim abim gondermem diyor ben ona acirken o beni ailesine kotulemeis canik aciyor duzelir mi ayri yasamakla aceba bilmiyorum cok hatalari oldu affettim ama suan hamileyim ve gebeligim riskli yani bebegimin yatalak dogma ihtimali yuksek ben rabbime biraktim ins iyi olacak ama bana destek olmak.yerine cok asabi davraniyor duzelir mi bilmiyorum ona olan ozlemimim ve kizginligim birlesti anlamiyorum .. Ne yapsam bilmiyorum
İyiligi cok iyi evine bakar ne istesem yok demez alir yedirr para verir eder asla aldatmaz goruslerimiz de aynidir seviyorda beni biliyorum bunlari dusununce idare et diyorum ama yaptiklari da mantiksiz hayata nesesi yok yasimiz genc ben zateb kapali bi bayanim kiskanmasina mahal vermem ama cok sktigi zamanlar oluyor bu dengesiz hareketlerini heleki annesine beni kotulemseini cok uzuluyorum .. Hayat ne gosterecek hic bilmem