• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ayri yasamaya basladik uzgunum cok ..

Ne zaman duzeldigine inanırsan don ben üç senedir sinirli bi adamla birlikteyim çok zor geçti günler hala daha değişmedi pişman oluyor yaptıklarına sadece o kadar bizde ayrı kaldık çok söz verdi sözünde durmadı hep beni değiştirmeye çalıştı duygusalllagina da yenik düşme seni gerçekten çok istiyorsa tedavi olsun öyle git evine canım
bu sinirli ya yaptiklarina asla pisman olmaz

Oncelikle bebeginizin durumu icin uzuldum insallah Hayirlisiyla sapa saglam dogar. Benim ablaminda doguma kadar bebegi icin ayni sey soylendi hatta farkli doktorlara gitti hepside yatalak olabilir bebek dedi ablam tam 9 ay bunun stresiyle yasadi ama cok sukur sapa saglam dogdu o yuzden hayirlisiyla saglikli olur sizinde insallah olmasada uzulmeyin o minik melek sizin bir parcaniz ve her haliyle onu cok seveceginize eminim. Esinizle olan duruma da cok uzuldum insallah bu surecte hatalarini anlar ve sizi geri kazanmaya calisir. Geri adim atmayin sabırla bekleyin

Oncelikle bebeginizin durumu icin uzuldum insallah Hayirlisiyla sapa saglam dogar. Benim ablaminda doguma kadar bebegi icin ayni sey soylendi hatta farkli doktorlara gitti hepside yatalak olabilir bebek dedi ablam tam 9 ay bunun stresiyle yasadi ama cok sukur sapa saglam dogdu o yuzden hayirlisiyla saglikli olur sizinde insallah olmasada uzulmeyin o minik melek sizin bir parcaniz ve her haliyle onu cok seveceginize eminim. Esinizle olan duruma da cok uzuldum insallah bu surecte hatalarini anlar ve sizi geri kazanmaya calisir. Geri adim atmayin sabırla bekleyin
aksam konusmaya geleceklermis israrla b3nim hatali oldugumu soylemisler anneme cok kirginim ya yapsam yaptim dicem ben keskin konusasan sucunu fazlasiyla kabul eden bi insanim kimseye kirilmiyirum esime kiriliyorum .. Beni hep rezil eder olgun dur dedim 30 yasinda ama malesef cok cahilce davvraniyor bebegimi cok seviyorum elsiz kolsuz olsa rabbim korusun o benim ahiretim

size karsı nasıldı yani ailenizi sevmeyebilir ve pürüzler cıkarmıs olabilir ailenize karsı saygı sevgi duymayabilir bu sorun
.ama en önemlisi size nasıldı

size karsı nasıldı yani ailenizi sevmeyebilir ve pürüzler cıkarmıs olabilir ailenize karsı saygı sevgi duymayabilir bu sorun
bana karsi da kaba zaten beni sevse onlari idare eder bana kotu olunca onlarada da kotu oluyir ki ben kotu olacak birsey yapmadim cidden sorunlu bi insan esim ara ara bunalima girer zamaninda abisi intihar etmis. Bu cok etkilenmis. Beni intiharederim diyerek tehtid ettigi bile oldu cok zormus cok ailem sevdi iyi biridir dedim iki ucte kendini guzel gosterdi .. Simdi pismanim ama kader

Alemi sevmek zorunda degil ama saymak zorunda yoksa bu evliligi ben bitiririm benim icin saygi cok onemli asla saygi duyacak

Canım Allahım çocuğuna şifa versin boşver bu adamı daha büyük sorunların var bir insan önce çocuğunu düşünür bu kocan çocuk gibi

Alemi sevmek zorunda degil ama saymak zorunda yoksa bu evliligi ben bitiririm benim icin saygi cok onemli asla saygi duyacak
canım aranız bozul olunca ailede araya girince saygısızlık olabiliyor kendinden bak olaya bir cok kadın karsı tarafın ailesiyle sorun yasayabiliyor . normallestirmiyorum ama olabilr birsey ve senin cocugunun babasız büyümesi daha kötü

bu konuda vıcdanım rahat esım benı tanıyor kaynanam benı tanıyor bı anda coxuk ıstemeyen olmamalıydı adım ... Ben cok severdım ıkızlerı benı cok severler sarılırlar ama benım dengesız esının bunu boyle aksettırmesı en buyuk hata bence .. Inanın kendı yıgenlerımızı bıle kaldıramadıgımı bılıyor esım hamılelıgım zor gecıyor bu kadar alınacak bırsey olmadıgını bılmelerı lazım .. Yorum ıcın saol canım
20 kişiden baska birileri bakardı cocuklara

canım aranız bozul olunca ailede araya girince saygısızlık olabiliyor kendinden bak olaya bir cok kadın karsı tarafın ailesiyle sorun yasayabiliyor . normallestirmiyorum ama olabilr birsey ve senin cocugunun babasız büyümesi daha kötü
benim babam col saygisizdi annemin ailesine eve gelmelerini ostemezdi cok olay cikarirlardi 25 yil evli.kaldilar ben en kucukleriyim keske daha once bosansalardi hayat bize cok zor gecti hepimiz cok yiprandik nisanliykende esimle konustum basimin ustunde yerleri var derdi simdi bana rahat vermez oldu e.. Cocugum huysuz bi ortamda buyumesin

M3sele ikizlerde degil onun aileme olan hircinligi bana olan sevgisiz ve saygisiz tutumu umarim beni ve dogmamis bebegimi kaybetmez nefsi davranislarindan dolayi hayat kisa ..

Kardeşim direk boşan..hiç çekme..ben böyle bu babaya sahiptim..neler çektiğimi bir ben bilirim..aileye saygı göstermeyen adamdan hiç birsey olmaz..bu hayatta bunla çekilmez..

Kardeşim direk boşan..hiç çekme..ben böyle bu babaya sahiptim..neler çektiğimi bir ben bilirim..aileye saygı göstermeyen adamdan hiç birsey olmaz..bu hayatta bunla çekilmez..
benim babamda oyleydi 25 yil cektik seni iyi anliyorum bilmiyorum onun cabasina vagli bebegim icin deneyecegim :( ama ilerdede boyle devam ederse bosanacagm

Bu. Aksam gelmediler :( kocam ya gurur yapti ya utaniyor 6.gecem bugun ..

Konuyu baska yere actim gorulmedi sanirim yeni uyeyim bunun icin uye oldum uzgunum cok .. Esimin siniri dengesiz davranislari yuzunden ailemin canina tak etti benimde cok sevmeme belkide sevmesine ragmen evden ayrildimm.. Ailem en son iftara davet etti son dakka gitmiyorum dedi buyuk tepki cekti zaten idare ediyorsun surekli sinirli aile sevmez gezme sevmez benle gezmez .. En son. Durduk yere sorun cikardi anlamadim bende nefsine uydu 4 gundur annemdeyim abim gondermem diyor ben ona acirken o beni ailesine kotulemeis canik aciyor duzelir mi ayri yasamakla aceba bilmiyorum cok hatalari oldu affettim ama suan hamileyim ve gebeligim riskli yani bebegimin yatalak dogma ihtimali yuksek ben rabbime biraktim ins iyi olacak ama bana destek olmak.yerine cok asabi davraniyor duzelir mi bilmiyorum ona olan ozlemimim ve kizginligim birlesti anlamiyorum .. Ne yapsam bilmiyorum
Çok benzer bir konu benim başıma geldi bugün :KK14:eşimle konuşmuyorum , Teyzem iftara çağırdı son dahkla gelmeyrcegim dedi . insanların buna bişey dedikleri yok ven de çok sinir oldum

Back
X