• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ayri yasamaya basladik uzgunum cok ..

Ikizlere bakan kayınvalideyse size geldiğinde de o ilgilenirdi. Nereye birakacaklardi ki ?
Neden istemediniz anlamadım.

Evet insan eşine dert yanabilir ama taniyorsa ona göre hareket etmeli.
Aynen bende ona takıldım. Sonuçta babaneleri yanında. Keşke öyle birşey demeseydiniz.
O kadar kalabalığa birsey demeyip onları ıstememezlik yapmak ağır gelmiştir kv ye.

Bu arada Allah bebeğinizi sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.
Eşinin yaptığı yanlış inşallah kendine gelir bir an önce.
İnsan hamile eşine hele ortada böyle hassas bir konu varken nasıl böyle davranır bilmiyorum.

Aynen bende ona takıldım. Sonuçta babaneleri yanında. Keşke öyle birşey demeseydiniz.
O kadar kalabalığa birsey demeyip onları ıstememezlik yapmak ağır gelmiştir kv ye.
ben bınu acıklamaktan skldım merak etmeyın bu konuda buyuk slntı yok ve meselede bu degıl

Bu arada Allah bebeğinizi sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.
Eşinin yaptığı yanlış inşallah kendine gelir bir an önce.
İnsan hamile eşine hele ortada böyle hassas bir konu varken nasıl böyle davranır bilmiyorum.
onu Allah a. Bıraktım benı cok arayacak ama ben bugunlerı unutmam

Konuyu baska yere actim gorulmedi sanirim yeni uyeyim bunun icin uye oldum uzgunum cok .. Esimin siniri dengesiz davranislari yuzunden ailemin canina tak etti benimde cok sevmeme belkide sevmesine ragmen evden ayrildimm.. Ailem en son iftara davet etti son dakka gitmiyorum dedi buyuk tepki cekti zaten idare ediyorsun surekli sinirli aile sevmez gezme sevmez benle gezmez .. En son. Durduk yere sorun cikardi anlamadim bende nefsine uydu 4 gundur annemdeyim abim gondermem diyor ben ona acirken o beni ailesine kotulemeis canik aciyor duzelir mi ayri yasamakla aceba bilmiyorum cok hatalari oldu affettim ama suan hamileyim ve gebeligim riskli yani bebegimin yatalak dogma ihtimali yuksek ben rabbime biraktim ins iyi olacak ama bana destek olmak.yerine cok asabi davraniyor duzelir mi bilmiyorum ona olan ozlemimim ve kizginligim birlesti anlamiyorum .. Ne yapsam bilmiyorum
Allah yardimciniz olsun.bence sabr edin.sakin ofkenize yenilip kotu bir hareket yapmayin.ve dua edin Allah yardim ederk.buda sizin imtihanininiz.Sabr...

Kıyamam sana hamileyken bunları yaşamak çok kötü , içinde minicik bir hayat yaşarken sen nelerle ugrasiyosun . Eşini zorlama hiçbirşey için ailene gelmek istemiyorsa gelmesin , yada biyere gitmek istemediği zaman tamam aşkım şöyle yapalım fln de , herkes aile gezmesini sevmek zorunda degilki , kendi aileninde sürekli sana ve eşine özellikle karsimasina musade etme . Esinle çözmeye ccalis problemlerini anlatabildimmi canım .Allah yawrularimizi bize bağışlasın ..

Kıyamam sana hamileyken bunları yaşamak çok kötü , içinde minicik bir hayat yaşarken sen nelerle ugrasiyosun . Eşini zorlama hiçbirşey için ailene gelmek istemiyorsa gelmesin , yada biyere gitmek istemediği zaman tamam aşkım şöyle yapalım fln de , herkes aile gezmesini sevmek zorunda degilki , kendi aileninde sürekli sana ve eşine özellikle karsimasina musade etme . Esinle çözmeye ccalis problemlerini anlatabildimmi canım .Allah yawrularimizi bize bağışlasın ..
amın .. Inanın aılem karısmaz benım esım zorla aılemı sokuyoremın olun. Evde canı sklsa annesıne ceker gıder gece vaktı. Canı sklsa benı arabadan ındırır ceker guder Allah hıdayet etsın ..

Bugun hocayı aradım dedıkı esının aılesınde buyu var bu adam ıyı degıl bu hareketlerı normal dedı daha da uzuldum :( eltım 7 ay once ayrıldı ve kaynanama hep beddua edrr halbukı kocasını aldattı ıkız cocugunu bıralto gıttı onun srrrınden. Korkuyorum. Huzurumuz bozuldu resmen

Konuyu kapatmanızı rıca edıyorum yetkılı kım varsa

Bugun hocayı aradım dedıkı esının aılesınde buyu var bu adam ıyı degıl bu hareketlerı normal dedı daha da uzuldum :KK43: eltım 7 ay once ayrıldı ve kaynanama hep beddua edrr halbukı kocasını aldattı ıkız cocugunu bıralto gıttı onun srrrınden. Korkuyorum. Huzurumuz bozuldu resmen
Oo üfürükçülerde olaya el atmış :issiz:

Back
X