• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ayri yasamaya basladik uzgunum cok ..

Allah şifa versin bebeginize inşallah sağlıkla doğar.Acaba eşiniz bebeğinizin durumundan dolayı istemeden böyle davranabilirmi.Uzuldugu için boyle tepki veriyor olabilir.
katiliyorum. Durumu kabullenemiyor olabilir. Tabi hakli demiyorum. Bebegin durumu onu hircinlastiriyor olabilir.

Mesele tam

meseleti anlatmak istoyorum lutfen yorum yapin .. Dayimlar cagirdi yemege esimde hazirlanmisti. İki kisi oldugumuz icin dayimlar ablamlari da cagirmis iki aile gidecektik .. Ben serrinden korktum bise diyemedim ablamlar bunu aramis giderken bizi de alirmisincok skstik diyr bu cildirdi bi kac aileyiz vs vs .. Gitmiyorum lan dedi sus dedim ben anneme gidiyorum ara hastayim de bi yere gitmiyorum lan dedi yani beni iki aileye de rezil etti :KK43:( ustumu giyindim evden ciktim baktim ablamlar bizi bekliyor agladim gelemicez dedim mecbur anlattim oda benden hirsinu almak icinsok oldugum bisey yapti ... Benim eltimle kaynim olayli bi sekilde 6 7 ay once bosandilar ikizleri var ve kaynanam bakiyor kaynanam cok iyi biridir aslinda cocuklar konusunda cokta hassastir .. Neyse babamlar koyden geldi abim ablam ve cocuklari var derken kaynanamlar babasini gorelim demisler nezaket olarak ugrayalim demisler .. Bende tabi buyurusunlar dedim esime dedimki yigenlerim felan var cok kalabalik 6 aylik hamileyim dedim ikizler gelmesin olmazsa babalari baksin dedim hiic bir kotu niyetim yoktu hic demezmiyiz biz kocamiza boyle seyler ben onlaru istemedimdiye degil gucum yok cocuk pesindr kosmaya belki 20 kisiye yakinuz benim evde... Esimle bu iftar olayi olunca annesine demiski anne oda cocuklari istemedi demis :KK43: kendi kocamdan kazik yedim ailecek cok.uzuldik herkes niyetumi biliyodu cunku .. Kaynanam da anneme dedi ki bilseydim bende gelmezdum benim cocugumu istemeyeni diye :KK43:(((bana akil verin beni rezil eden kaynanam degil benim kocam
Yasadıklarınız uzucu ama ıkı tane bebegın ne fazlalıgı vardı kusura bakmayın hassas davranmak zorundaydınız. onun dısında yasadıkalrınızın bunla alakalı oldugunu sanmam ama o aılede oksuzler varken sızı dusunmez su noktada

Konuyu baska yere actim gorulmedi sanirim yeni uyeyim bunun icin uye oldum uzgunum cok .. Esimin siniri dengesiz davranislari yuzunden ailemin canina tak etti benimde cok sevmeme belkide sevmesine ragmen evden ayrildimm.. Ailem en son iftara davet etti son dakka gitmiyorum dedi buyuk tepki cekti zaten idare ediyorsun surekli sinirli aile sevmez gezme sevmez benle gezmez .. En son. Durduk yere sorun cikardi anlamadim bende nefsine uydu 4 gundur annemdeyim abim gondermem diyor ben ona acirken o beni ailesine kotulemeis canik aciyor duzelir mi ayri yasamakla aceba bilmiyorum cok hatalari oldu affettim ama suan hamileyim ve gebeligim riskli yani bebegimin yatalak dogma ihtimali yuksek ben rabbime biraktim ins iyi olacak ama bana destek olmak.yerine cok asabi davraniyor duzelir mi bilmiyorum ona olan ozlemimim ve kizginligim birlesti anlamiyorum .. Ne yapsam bilmiyorum
zaten en zor zamanınızda size destek olmak yerine köstek olan insan olmadıkla sizin işiniz olmasın.

Yasadıklarınız uzucu ama ıkı tane bebegın ne fazlalıgı vardı kusura bakmayın hassas davranmak zorundaydınız. onun dısında yasadıkalrınızın bunla alakalı oldugunu sanmam ama o aılede oksuzler varken sızı dusunmez su noktada
bu konuda vıcdanım rahat esım benı tanıyor kaynanam benı tanıyor bı anda coxuk ıstemeyen olmamalıydı adım ... Ben cok severdım ıkızlerı benı cok severler sarılırlar ama benım dengesız esının bunu boyle aksettırmesı en buyuk hata bence .. Inanın kendı yıgenlerımızı bıle kaldıramadıgımı bılıyor esım hamılelıgım zor gecıyor bu kadar alınacak bırsey olmadıgını bılmelerı lazım .. Yorum ıcın saol canım

Tanısaydınız ve durumu gorseydınız emınım anlardınız.. Benım esım normalde coxukları yuksunur ben derım karısma elleme dıye .. Evımde kac tane esyamı kırdılar kaynanam kızardı anne kızma derdım .. Cocuk sonucta onlar onları gormeye gıdınce elım bos gıtmem .. Inanın daha o gun kaynanama gıttık ıftara erkek olan ıkız sırtıma bır vurdu kı .. Kayn babam cok kızıyor ona kızmasın dıye demedım eve gecınce sırt ustu yattım cok sancılabdım ben boyle severken onşarda bılırken bırden benım adım aa cocuk ıstedmedı olmamalıydı .. Ama esımı affetmıyecegım .. Ben kızımın ısmını bıle kaynanmn adı koymak ıstedıgımı soyledım karalamak bu kadar basıt olmamalı .. Rabbım sonunu hayıretsın hepınız yorumlara tesekkur ederım

Esım bana demıstı kı benım kotu bır huyum var kı bırı canımı skarsa onun en puf noktasından vurur acıtırım onu demıstı.. Bana yaptıgıda bu gerısı bahane .. Cok saolsun tebrık ederım onu

Esım bana demıstı kı benım kotu bır huyum var kı bırı canımı skarsa onun en puf noktasından vurur acıtırım onu demıstı.. Bana yaptıgıda bu gerısı bahane .. Cok saolsun tebrık ederım onu
Öncelikle Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin ama bebeğinin hastalığı ne niye zor geçiyor hamileligin

Öncelikle Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin ama bebeğinin hastalığı ne niye zor geçiyor hamileligin
amın Allah razı olsun bebegımın beynı anne karnında su topluyor malesef .. Hıdrosefalı hastalıgı

Mesele tam

meseleti anlatmak istoyorum lutfen yorum yapin .. Dayimlar cagirdi yemege esimde hazirlanmisti. İki kisi oldugumuz icin dayimlar ablamlari da cagirmis iki aile gidecektik .. Ben serrinden korktum bise diyemedim ablamlar bunu aramis giderken bizi de alirmisincok skstik diyr bu cildirdi bi kac aileyiz vs vs .. Gitmiyorum lan dedi sus dedim ben anneme gidiyorum ara hastayim de bi yere gitmiyorum lan dedi yani beni iki aileye de rezil etti :KK43:( ustumu giyindim evden ciktim baktim ablamlar bizi bekliyor agladim gelemicez dedim mecbur anlattim oda benden hirsinu almak icinsok oldugum bisey yapti ... Benim eltimle kaynim olayli bi sekilde 6 7 ay once bosandilar ikizleri var ve kaynanam bakiyor kaynanam cok iyi biridir aslinda cocuklar konusunda cokta hassastir .. Neyse babamlar koyden geldi abim ablam ve cocuklari var derken kaynanamlar babasini gorelim demisler nezaket olarak ugrayalim demisler .. Bende tabi buyurusunlar dedim esime dedimki yigenlerim felan var cok kalabalik 6 aylik hamileyim dedim ikizler gelmesin olmazsa babalari baksin dedim hiic bir kotu niyetim yoktu hic demezmiyiz biz kocamiza boyle seyler ben onlaru istemedimdiye degil gucum yok cocuk pesindr kosmaya belki 20 kisiye yakinuz benim evde... Esimle bu iftar olayi olunca annesine demiski anne oda cocuklari istemedi demis :KK43: kendi kocamdan kazik yedim ailecek cok.uzuldik herkes niyetumi biliyodu cunku .. Kaynanam da anneme dedi ki bilseydim bende gelmezdum benim cocugumu istemeyeni diye :KK43:(((bana akil verin beni rezil eden kaynanam degil benim kocam
Yazık çocukların zaten annesi yok gelsinler niye öyle dedin hamilelik psikolojini bozmuş belli eşinide bunaltmışsun

Sizi de ailesine kötülemiş öyle mi :( düzelir mi bilemiyorum
ama tek önemli olan şey şu durumda yavrunuzun sağlık ve sıhhat içerisinde doğması
rabbim yardımcınız olsun

Yazık çocukların zaten annesi yok gelsinler niye öyle dedin hamilelik psikolojini bozmuş belli eşinide bunaltmışsun
okudun mu gulum yazdıklarımı hepsını acıkladım ama dıyorum ya normal okumadıysan saolasın

Sizi de ailesine kötülemiş öyle mi :KK43: düzelir mi bilemiyorum
ama tek önemli olan şey şu durumda yavrunuzun sağlık ve sıhhat içerisinde doğması
rabbim yardımcınız olsun
evet ben de eaıme ınanamadım .. Kemdı sucunu ortmek ıcın sacmalamıs .. Canı saolsun elbet gecer bugunler dost kara gunde bellı olur benım esım ıyı degıl umarım bıan once pıskolojısı duzelır

Rabbim Ya Safi celle celaluh ismi serifi hurmetine bebene sifa ihsan etsin insallah saglikla hayrla dogar Rabbim hayrli yazilar kaderler yazar iyi insanlarla karsilastirir insallah
Insallah Rabbim esinize de dogru yolu gosterir merhamet vicdan verir hatasini anlar gelip sizden ozur diler

Ne zaman duzeldigine inanırsan don ben üç senedir sinirli bi adamla birlikteyim çok zor geçti günler hala daha değişmedi pişman oluyor yaptıklarına sadece o kadar bizde ayrı kaldık çok söz verdi sözünde durmadı hep beni değiştirmeye çalıştı duygusalllagina da yenik düşme seni gerçekten çok istiyorsa tedavi olsun öyle git evine canım

Rabbim Ya Safi celle celaluh ismi serifi hurmetine bebene sifa ihsan etsin insallah saglikla hayrla dogar Rabbim hayrli yazilar kaderler yazar iyi insanlarla karsilastirir insallah
Insallah Rabbim esinize de dogru yolu gosterir merhamet vicdan verir hatasini anlar gelip sizden ozur diler
cok tesekkur ederım guzel destegınız ıcın bana ettıgunız duanın daha fazlasıyla muhatap olun ınsAllah

Ne zaman duzeldigine inanırsan don ben üç senedir sinirli bi adamla birlikteyim çok zor geçti günler hala daha değişmedi pişman oluyor yaptıklarına sadece o kadar bizde ayrı kaldık çok söz verdi sözünde durmadı hep beni değiştirmeye çalıştı duygusalllagina da yenik düşme seni gerçekten çok istiyorsa tedavi olsun öyle git evine canım
cok uzuluyorum durduk yere huzur bozdu asla onu tahrık etmıyorum cevap bıle vermedım .. Suan evımdeyım esyalrımı topluyorum umarım kaybettıklerıne degmıstır .. :(

Back
X