- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Ayy senin yerinde olsam kaynanamı ararım anlatırım.Mesele tam
meseleti anlatmak istoyorum lutfen yorum yapin .. Dayimlar cagirdi yemege esimde hazirlanmisti. İki kisi oldugumuz icin dayimlar ablamlari da cagirmis iki aile gidecektik .. Ben serrinden korktum bise diyemedim ablamlar bunu aramis giderken bizi de alirmisincok skstik diyr bu cildirdi bi kac aileyiz vs vs .. Gitmiyorum lan dedi sus dedim ben anneme gidiyorum ara hastayim de bi yere gitmiyorum lan dedi yani beni iki aileye de rezil etti( ustumu giyindim evden ciktim baktim ablamlar bizi bekliyor agladim gelemicez dedim mecbur anlattim oda benden hirsinu almak icinsok oldugum bisey yapti ... Benim eltimle kaynim olayli bi sekilde 6 7 ay once bosandilar ikizleri var ve kaynanam bakiyor kaynanam cok iyi biridir aslinda cocuklar konusunda cokta hassastir .. Neyse babamlar koyden geldi abim ablam ve cocuklari var derken kaynanamlar babasini gorelim demisler nezaket olarak ugrayalim demisler .. Bende tabi buyurusunlar dedim esime dedimki yigenlerim felan var cok kalabalik 6 aylik hamileyim dedim ikizler gelmesin olmazsa babalari baksin dedim hiic bir kotu niyetim yoktu hic demezmiyiz biz kocamiza boyle seyler ben onlaru istemedimdiye degil gucum yok cocuk pesindr kosmaya belki 20 kisiye yakinuz benim evde... Esimle bu iftar olayi olunca annesine demiski anne oda cocuklari istemedi demis
kendi kocamdan kazik yedim ailecek cok.uzuldik herkes niyetumi biliyodu cunku .. Kaynanam da anneme dedi ki bilseydim bende gelmezdum benim cocugumu istemeyeni diye
(((bana akil verin beni rezil eden kaynanam degil benim kocam
Som olarak sen yine o sinirli saygısız oğluna inanmak istersen inan. De
Kocan çok fena. Ne demek böyle ya.
Bulabileceğin en felaket kocayı bulmuşsun.
Senin yerinde olsam oturum oturduğum yerde.
Bundan baba felan olmaz canım kusura bakma.
Hamilesin seni üzmek istemiyorum ama,
Karnındakine kurban olsun emiiiiii