• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 sene sonra anne evine misafirlige gelip surekli azarlanmak.. cok uzgunum

O zaman eşine mahçup olma gibi bir durum söz konusu olamaz.
Madem rahat edemeyeceksin,madem kaldığın süre boyunca hep bu şekilde davranacak annen, o zaman geri dön.
Boşuna gerilmenin,mutsuz olmanın bir anlamı yok.
Kadının huyu buymuş zaten, küçüklüğünden beri böyle olduğunu söylüyorsun.Değişmeyecek.

En iyi adam bile bunu koz olarak kullaniyor malesef..
Yarinki tavri kafami netlestirir belki..

Hiç değilse, torunları hatrına
Anneliğine saygı duysa,
Git valla
Huyunu bilen seni mi kınar sanki?
Haklısın sen. İlla büyük diye her lafa, her harekete eyvallah edilmez, bunu bekleyene de müstehak zaten 2 günlük ziyaret

Anneligimi filanda gectim..
Bireyim ben diye bagirasim geliyor yuzune..
32 yasinda koca kadin oldum, 5 yas cocuk muamelesi goruyorum ne aci

Ne güzel ifade etmişsiniz el güzeli...Herkes ettiğiyle kalır zaten diyeceğinizi demişsiniz.Kaç gününüz kaldı? Biraz daha sabredemez misiniz?

Gunum belli degil.
Donus biletimi almamistim.
Ben sabretmeden yanayim ama iste o tavirlari beni cok uzuyor.

Valla zaten kalacaginiz gun belli biraz idare edemez misiniz? Kadinin huyu belli, huysuz anladigim kadariyla. Babaniz koskoca bir hayat gecirmis beraber, o bu ise ne diyor?

Babam arada kaliyor ama tabi hanim koylulugu agir basiyor.
Arada fisirdasirken duyuyorum birak bunaltma su kizi ceneni tut dedigini.
Ben idare ederim ama hani benim sinirlenmis halim feci oluyor.
Kirip dokmeden atlatabilsem..

annen degersiz hissediyor içten içe adagılık piskolojili bu yuzdende kızları asagılıyor küçüklen muhateneln ayrım görmüs ve sevgisizlik.

onun böyle biri oldugunu düsün sana özel degil onun sırunu kendi ile. kendi sinirler ini bozma . annenle acık acık yüzles yüz göz olma ona hissettiğin seyleri onun sana yasattıklarını bir kagıda da yazabilirsin ayrılırken ver.

küçüklen sana böyle seyler hissettirdiğinde sindi ki büyük galinle o küçük cocugu gördüğün zman ne yapardın bunu düşün . artık büyüdü n cok sükür o günler gecti.

Gunum belli degil.
Donus biletimi almamistim.
Ben sabretmeden yanayim ama iste o tavirlari beni cok uzuyor.
Sen zaten konuyu açmam diyorsun o da açmazsa boşver bir laf etme çocuklarla ilgilen,havalar güzelleşti gündüz dışarı çık çocuklarla biraz öyle idare et hafta sonu gibi de gidersin olmadı.Belki anlar kırıldığını gönül alır bakarsın

Çok üzüldüm sizin icin. Böyle anneleri gördükçe şok oluyorum. Benim annem torunun için canını verirmisin diye sorsalar bi sn bile düşünmez eminim. Bizim üstümüze titrer 3 gün görmese canı gider. Eminim ki siz çocuklarınıza annenizin size davrandığı gibi davranmıyosunuz.

Yani oglumu cok seviyor ama kizimla arasi pek yok.
Kizlari sevmiyor bnmki..
Ben anneme hasret buyudum, hep isi vardi hep musagir temizlik yemek..
Bos vakti olsa kacip komsuya giderdi bizi babama birakip.
Ben cocuklarimla daha dolu vakit gecirmeye calisiyorum, koynuma alip uyutuyorum.
Ilerde iliskimiz nasil olur bilmem ama sevgimi gosteriyorum.

Anneligimi filanda gectim..
Bireyim ben diye bagirasim geliyor yuzune..
32 yasinda koca kadin oldum, 5 yas cocuk muamelesi goruyorum ne aci
eskiden yasadıgın duygular tetikleniyor .ona söyle ama simdi degil giderken veya mektupla içinde kaldıkca yara olacak

Ayy kuzum tek degilsin yasayan .. Sen haklisin diyeceksin.. cogu zamanda duymayacaksin.. :KK47:Ama kesin cozum nedir biliyormusun? agzina bal vermek ..o nedir bilirmisin? keseni agzini acacaksin, her ay para gondereceksin..elin kolun dolu geleceksin.. onlari tatile gotureceksin OOOOOOO SENDEN KIYMETLISI OLMAZZZ.....:KK11:

annen degersiz hissediyor içten içe adagılık piskolojili bu yuzdende kızları asagılıyor küçüklen muhateneln ayrım görmüs ve sevgisizlik.

onun böyle biri oldugunu düsün sana özel degil onun sırunu kendi ile. kendi sinirler ini bozma . annenle acık acık yüzles yüz göz olma ona hissettiğin seyleri onun sana yasattıklarını bir kagıda da yazabilirsin ayrılırken ver.

küçüklen sana böyle seyler hissettirdiğinde sindi ki büyük galinle o küçük cocugu gördüğün zman ne yapardın bunu düşün . artık büyüdü n cok sükür o günler gecti.

eskiden yasadıgın duygular tetikleniyor .ona söyle ama simdi degil giderken veya mektupla içinde kaldıkca yara olacak

Evet 5 kizin en buyugu annem.
Cocuklari hic sevmez, hasbel kader ben ve erkek kardesim dogmusuz.
O da zor bi cocukluk gecirmis, bazi konularda anlamaya calisiyorum ama anneannemle buyuzden gorusmez bile..
Ben gorusuyorum, iletisim kesmiyorum..
Ama aynen dediginiz gibi, bugun bana yaptigi haksizlik suanki halimi degil icimdeki kiz cocugunun canini yakiyor, cok gucume gidiyor.
Cok denedim yazmak, yazdim da..
Yazdigim herseyi paramparca copte buldum kac defa.
Dusunuyorum da, bnm evladim bana bi mektup yazip halini anlatsa, kendime lanet ederdim, ben nasil oldu da yavrumu dinlemedim ezdim gectim diye..
Ama bnm annem yazilani da cop yapiyor konusalani da duymuyor..

Ayy kuzum tek degilsin yasayan .. Sen haklisin diyeceksin.. cogu zamanda duymayacaksin.. :KK47:Ama kesin cozum nedir biliyormusun? agzina bal vermek ..o nedir bilirmisin? keseni agzini acacaksin, her ay para gondereceksin..elin kolun dolu geleceksin.. onlari tatile gotureceksin OOOOOOO SENDEN KIYMETLISI OLMAZZZ.....:KK11:

Ailesinin kirasını ödeyip aşırı kötü davranılan bir tanıdığım var. Hediye, sürpriz vs işe yarıyordur belki. Ama düzenli olarak aynı iyiliği yapınca görev gibi algılanabiliyor sanırım.

Yani oglumu cok seviyor ama kizimla arasi pek yok.
Kizlari sevmiyor bnmki..
Ben anneme hasret buyudum, hep isi vardi hep musagir temizlik yemek..
Bos vakti olsa kacip komsuya giderdi bizi babama birakip.
Ben cocuklarimla daha dolu vakit gecirmeye calisiyorum, koynuma alip uyutuyorum.
Ilerde iliskimiz nasil olur bilmem ama sevgimi gosteriyorum.
Gösterin sevginizi gösterin ki dışarıda aramasınlar sevgiyi. Babanız nasıldır peki?

Arada yapilacak o zaman , ne diyebilir ki.. Ama durum bu..Hele ki su zamanda ailende olsa, sulalen de olsa ne yazik ki; PARAN VARSA AGASIN , PASASIN, SULTANSIN......

Back