Hamileyim ayri yasamaya basladik uzgunum cok ..

Ayy senin yerinde olsam kaynanamı ararım anlatırım.
Som olarak sen yine o sinirli saygısız oğluna inanmak istersen inan. De
Kocan çok fena. Ne demek böyle ya.
Bulabileceğin en felaket kocayı bulmuşsun.
Senin yerinde olsam oturum oturduğum yerde.
Bundan baba felan olmaz canım kusura bakma.
Hamilesin seni üzmek istemiyorum ama,
Karnındakine kurban olsun emiiiiii

Ne olmuş yani 3-5 gün idare etse seve seve yapsa.
Ablan mecbur mu kocanın pislerini temizlemeye
Yooo arada sen varsın sevgi var.
Kocan seni sayıp sevseydi sırtında taşır götürürdü.
Benim kocama bakıyorum tatildeyiz ben anneme giderim sonra kuzenim gelecek olurdu.
Oda hamile diye eşimi arardım getirirdi sonra evine geri götürürdü sanırım 7-8 kez böyle yaptık.
Ne var yani bunda bende ailesi geldi mi canla
Başla ağırlarım.
Aile böyle olunuyor. Sadece kendi ailemle olmaz.
Madem öyle evlenmeyecekti.

Ikizlere bakan kayınvalideyse size geldiğinde de o ilgilenirdi. Nereye birakacaklardi ki ?
Neden istemediniz anlamadım.

Evet insan eşine dert yanabilir ama taniyorsa ona göre hareket etmeli.

Ikizlere bakan kayınvalideyse size geldiğinde de o ilgilenirdi. Nereye birakacaklardi ki ?

daha once boyle tavur yapmamisti malesef kaynanam bakamiyor evde bakacak iki kaynim var normalde cocuk istemeyen biri degilim anlar sandan ama yanilmisim .. Kaynanamin dizleri iyi degil odem toplamis cocuklarla ben ugrasiyorum canim kalmiyor ciddi manada ortam yoktu bizde bu normaldir ama esim bunu kuplandi bu benim cok zoruma gidiyor burda bayanlari gorursunuz bazi sevmiyorum banane kaynimin cocuklarimdan diyenler var sevmiyorum diyenler var ben seviyorum ama ortam yok die iyi niyetle dedim ki bugune kadar bi saygisizlik etmedim ne kv ne de kp e ne kayinlarima .. 2 senede cok taniyamiyorsun esini

ben bilmiyorum taniyamiyorum.onu neden boyle yapti yazik rezil.olan.o.oldu . Kaynanamin arayamam cunku hemen inaniyorsa kendisi bilir ben bi yanlis bile yapmadim ona cok seviyeli ve guzeldi iliskimiz hemen kotu olmamasi lazim o anne o buyuk oglum onu demek istemrmistr demesi lazim az cok beni ve niyetimi bilir tanir

evde iki kaynim var canim biri babasi biri amcasi onlar bakabilirdi saat ona geliyorsu zaten gec te bi saatti cocuklarin uyumasi gerekeb

Benim arkadaşım da hamileligini baba evinde ,eşiyle küs geçirmişti. Ona da dedim sana da diyorum. Bebek dogsun kuzu olacak kuzu. Aile olduğunu anlayıp sizi elde etmeye çalışacak. Onunki tam dediğim gibi oldu,seninki de olacak insaAllah. Kaç ayliksin?

ya haklisiniz ama ne zor o zmanai gecirmek kiziyorum yalvara yalvara evleniyorlar nisanliyken. Ben konustum simdi ise degiati .. Uzmek hakki mi bu kadar bilmiyorum bebge bise alalim derim bejle deyip durud 7. Aya girecem ins 6 bitiyor

Evliliğin başları zordur. Ohoo biz ne kavgalar ettik. İlk başta cefa sonra sefa insaAllah. Zamanla birbirinize uyumlanirsiniz. Sen Simdi dunya basins yikilmis gibi hissediyorsundur ama duzelir. Hele Boyle basit konular nedir ki? Sen relax ol pozitif ol.

normall bi insan degil cok karamsar anormal ya anlatmak gerek bi yere gideriz yuz asar rezil olurum takintili kiskanc saolsu. Herkese uydurdu beni pismn olsada somdide sinir huyu cikti ne olur bilmem artik barutla mi evlendim o kibar adamla mi bilmiyorum

Allahim insallh sag salim dunyaya getirir yavrunuzu.
Bi zaman oncede yazmistim.
Bi arkdas hamileydi ve sorunlu bi evliligi vardi.
Yemiyor icmiyordu bu derdinden.
Ama halbuki cocuga besin lazim.
Ben diyetisyenlik okuyorum. Yapmayin etmeyin. Gida en onemlisi cocuk icin.

Sorarim size. Esinizle olan mevzuya su an elden gelen bisey varmi? Iplerin tumu sizin elinizde olsa amenna. Ama bazen elden bisey gelmiyor bekleyip gormekten baska.
Oysa...
Cocugunuzun yeterince beslenmesi, lazim vitamin mineralleri almasi tamamen sizin elinizde.
Elinizde olan seylere cabalayin.
O cocuk sizin sorumlulugunuz altinda.

Kocana sinir oldum.mizmiz,huysuz ve şımarık geldi.bence bir sure ailenin yanında kal.ha düzelir mi bilmem ama o burnu surtulsun biraz
haklısınınz .. Fazla öerhametlıyım. Bugungordum bızım evımızde kalıyor oglenlerı acıdım ama benım acıma duygum hastalık gbı cabuk acırım merhametım ıstemsız cok aöa dedıgınız gbı bıraz burnu surtunmelı

Keşke o da senin ona duyduğun merhametin birazini duysaydi.esinin acınacak bir hali yok canm.ne yaptıysa kendi yapmış.hatasini anlamalı ve yoksa daha çok üzülürsün

Keşke o da senin ona duyduğun merhametin birazini duysaydi.esinin acınacak bir hali yok canm.ne yaptıysa kendi yapmış.hatasini anlamalı ve yoksa daha çok üzülürsün
cok haklısınız kaynanma da ona da kızgınım daha bı yanlısım olmamıstı kaynanama anneöle konusurkenkı des tonunu duydum kızında sucu var dıye ... Ne deyım kı rabbım goruyor yarın esyalaromı toplıcm ıns evdem dua edın su mubarek gunlerde bana lutfen

Seni hamile halinle bir başına bırakıp arayıp sormayan üzerine birde seni kötüleyen heriften adam olmaz, koca olmaz, baba hiçç olmaz!..

Seni hamile halinle bir başına bırakıp arayıp sormayan üzerine birde seni kötüleyen heriften adam olmaz, koca olmaz, baba hiçç olmaz!..
aılemle arası ıyıydı sımdı aılem ona kıxımca utancındam arayamıyor ne bıleyım hayırlısı

Eşinin psikiytrik tedaviye ihtiyacı var bence..allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…