- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Ayy senin yerinde olsam kaynanamı ararım anlatırım.Mesele tam
meseleti anlatmak istoyorum lutfen yorum yapin .. Dayimlar cagirdi yemege esimde hazirlanmisti. İki kisi oldugumuz icin dayimlar ablamlari da cagirmis iki aile gidecektik .. Ben serrinden korktum bise diyemedim ablamlar bunu aramis giderken bizi de alirmisincok skstik diyr bu cildirdi bi kac aileyiz vs vs .. Gitmiyorum lan dedi sus dedim ben anneme gidiyorum ara hastayim de bi yere gitmiyorum lan dedi yani beni iki aileye de rezil etti( ustumu giyindim evden ciktim baktim ablamlar bizi bekliyor agladim gelemicez dedim mecbur anlattim oda benden hirsinu almak icinsok oldugum bisey yapti ... Benim eltimle kaynim olayli bi sekilde 6 7 ay once bosandilar ikizleri var ve kaynanam bakiyor kaynanam cok iyi biridir aslinda cocuklar konusunda cokta hassastir .. Neyse babamlar koyden geldi abim ablam ve cocuklari var derken kaynanamlar babasini gorelim demisler nezaket olarak ugrayalim demisler .. Bende tabi buyurusunlar dedim esime dedimki yigenlerim felan var cok kalabalik 6 aylik hamileyim dedim ikizler gelmesin olmazsa babalari baksin dedim hiic bir kotu niyetim yoktu hic demezmiyiz biz kocamiza boyle seyler ben onlaru istemedimdiye degil gucum yok cocuk pesindr kosmaya belki 20 kisiye yakinuz benim evde... Esimle bu iftar olayi olunca annesine demiski anne oda cocuklari istemedi demis kendi kocamdan kazik yedim ailecek cok.uzuldik herkes niyetumi biliyodu cunku .. Kaynanam da anneme dedi ki bilseydim bende gelmezdum benim cocugumu istemeyeni diye (((bana akil verin beni rezil eden kaynanam degil benim kocam
Ne olmuş yani 3-5 gün idare etse seve seve yapsa.seviyormu bilmiyorum canim ama benim bebegimin ozurlu yada sakat olacagi ihtimali oldugu zaman hep ablamin bana destek oldugunu evime gelip is guc yaptigini elimayagim oldugunu biliyor .. Hayir surekli bi yerlere gitmiyoruz ama ramazan oldugu icin 2 3 gun sk gorusmek zorunda kaldik ablamla da abimlede cunku benum annem babam ayri babam koyden geldi 2 gece kaldi mecbur bulustuk .. 3 gunde dayimlara cagrildik bu kadar tepki vermesi hos olmadi .. Annem kimse duymadan aradi oglum seytana uyma yuzunu yika gel dedi daha gelmedi soyleyin ben ne yapayim simdi.
Mesele tam
meseleti anlatmak istoyorum lutfen yorum yapin .. Dayimlar cagirdi yemege esimde hazirlanmisti. İki kisi oldugumuz icin dayimlar ablamlari da cagirmis iki aile gidecektik .. Ben serrinden korktum bise diyemedim ablamlar bunu aramis giderken bizi de alirmisincok skstik diyr bu cildirdi bi kac aileyiz vs vs .. Gitmiyorum lan dedi sus dedim ben anneme gidiyorum ara hastayim de bi yere gitmiyorum lan dedi yani beni iki aileye de rezil etti( ustumu giyindim evden ciktim baktim ablamlar bizi bekliyor agladim gelemicez dedim mecbur anlattim oda benden hirsinu almak icinsok oldugum bisey yapti ... Benim eltimle kaynim olayli bi sekilde 6 7 ay once bosandilar ikizleri var ve kaynanam bakiyor kaynanam cok iyi biridir aslinda cocuklar konusunda cokta hassastir .. Neyse babamlar koyden geldi abim ablam ve cocuklari var derken kaynanamlar babasini gorelim demisler nezaket olarak ugrayalim demisler .. Bende tabi buyurusunlar dedim esime dedimki yigenlerim felan var cok kalabalik 6 aylik hamileyim dedim ikizler gelmesin olmazsa babalari baksin dedim hiic bir kotu niyetim yoktu hic demezmiyiz biz kocamiza boyle seyler ben onlaru istemedimdiye degil gucum yok cocuk pesindr kosmaya belki 20 kisiye yakinuz benim evde... Esimle bu iftar olayi olunca annesine demiski anne oda cocuklari istemedi demis kendi kocamdan kazik yedim ailecek cok.uzuldik herkes niyetumi biliyodu cunku .. Kaynanam da anneme dedi ki bilseydim bende gelmezdum benim cocugumu istemeyeni diye (((bana akil verin beni rezil eden kaynanam degil benim kocam
daha once boyle tavur yapmamisti malesef kaynanam bakamiyor evde bakacak iki kaynim var normalde cocuk istemeyen biri degilim anlar sandan ama yanilmisim .. Kaynanamin dizleri iyi degil odem toplamis cocuklarla ben ugrasiyorum canim kalmiyor ciddi manada ortam yoktu bizde bu normaldir ama esim bunu kuplandi bu benim cok zoruma gidiyor burda bayanlari gorursunuz bazi sevmiyorum banane kaynimin cocuklarimdan diyenler var sevmiyorum diyenler var ben seviyorum ama ortam yok die iyi niyetle dedim ki bugune kadar bi saygisizlik etmedim ne kv ne de kp e ne kayinlarima .. 2 senede cok taniyamiyorsun esiniIkizlere bakan kayınvalideyse size geldiğinde de o ilgilenirdi. Nereye birakacaklardi ki ?
Neden istemediniz anlamadım.
Evet insan eşine dert yanabilir ama taniyorsa ona göre hareket etmeli.
ben bilmiyorum taniyamiyorum.onu neden boyle yapti yazik rezil.olan.o.oldu . Kaynanamin arayamam cunku hemen inaniyorsa kendisi bilir ben bi yanlis bile yapmadim ona cok seviyeli ve guzeldi iliskimiz hemen kotu olmamasi lazim o anne o buyuk oglum onu demek istemrmistr demesi lazim az cok beni ve niyetimi bilir tanirNe olmuş yani 3-5 gün idare etse seve seve yapsa.
Ablan mecbur mu kocanın pislerini temizlemeye
Yooo arada sen varsın sevgi var.
Kocan seni sayıp sevseydi sırtında taşır götürürdü.
Benim kocama bakıyorum tatildeyiz ben anneme giderim sonra kuzenim gelecek olurdu.
Oda hamile diye eşimi arardım getirirdi sonra evine geri götürürdü sanırım 7-8 kez böyle yaptık.
Ne var yani bunda bende ailesi geldi mi canla
Başla ağırlarım.
Aile böyle olunuyor. Sadece kendi ailemle olmaz.
Madem öyle evlenmeyecekti.
evde iki kaynim var canim biri babasi biri amcasi onlar bakabilirdi saat ona geliyorsu zaten gec te bi saatti cocuklarin uyumasi gerekebIkizlere bakan kayınvalideyse size geldiğinde de o ilgilenirdi. Nereye birakacaklardi ki ?
Neden istemediniz anlamadım.
Evet insan eşine dert yanabilir ama taniyorsa ona göre hareket etmeli.
cok tesekkur ederim guzel desteginiz icin bebegimi de unuttum kendimi de dusurdugu duruma bak beni cok mahcup ediyorCanım benim bebeğin çok sağlıklı doğacak insaAllah. Sen uzme o tatlı canını. Zamanla her şey yoluna girer.
ya haklisiniz ama ne zor o zmanai gecirmek kiziyorum yalvara yalvara evleniyorlar nisanliyken. Ben konustum simdi ise degiati .. Uzmek hakki mi bu kadar bilmiyorum bebge bise alalim derim bejle deyip durud 7. Aya girecem ins 6 bitiyorBenim arkadaşım da hamileligini baba evinde ,eşiyle küs geçirmişti. Ona da dedim sana da diyorum. Bebek dogsun kuzu olacak kuzu. Aile olduğunu anlayıp sizi elde etmeye çalışacak. Onunki tam dediğim gibi oldu,seninki de olacak insaAllah. Kaç ayliksin?
normall bi insan degil cok karamsar anormal ya anlatmak gerek bi yere gideriz yuz asar rezil olurum takintili kiskanc saolsu. Herkese uydurdu beni pismn olsada somdide sinir huyu cikti ne olur bilmem artik barutla mi evlendim o kibar adamla mi bilmiyorumEvliliğin başları zordur. Ohoo biz ne kavgalar ettik. İlk başta cefa sonra sefa insaAllah. Zamanla birbirinize uyumlanirsiniz. Sen Simdi dunya basins yikilmis gibi hissediyorsundur ama duzelir. Hele Boyle basit konular nedir ki? Sen relax ol pozitif ol.
haklısınınz .. Fazla öerhametlıyım. Bugungordum bızım evımızde kalıyor oglenlerı acıdım ama benım acıma duygum hastalık gbı cabuk acırım merhametım ıstemsız cok aöa dedıgınız gbı bıraz burnu surtunmelıKocana sinir oldum.mizmiz,huysuz ve şımarık geldi.bence bir sure ailenin yanında kal.ha düzelir mi bilmem ama o burnu surtulsun biraz
cok haklısınız kaynanma da ona da kızgınım daha bı yanlısım olmamıstı kaynanama anneöle konusurkenkı des tonunu duydum kızında sucu var dıye ... Ne deyım kı rabbım goruyor yarın esyalaromı toplıcm ıns evdem dua edın su mubarek gunlerde bana lutfenKeşke o da senin ona duyduğun merhametin birazini duysaydi.esinin acınacak bir hali yok canm.ne yaptıysa kendi yapmış.hatasini anlamalı ve yoksa daha çok üzülürsün
aılemle arası ıyıydı sımdı aılem ona kıxımca utancındam arayamıyor ne bıleyım hayırlısıSeni hamile halinle bir başına bırakıp arayıp sormayan üzerine birde seni kötüleyen heriften adam olmaz, koca olmaz, baba hiçç olmaz!..
Eşinin psikiytrik tedaviye ihtiyacı var bence..allah yardimcin olsunKonuyu baska yere actim gorulmedi sanirim yeni uyeyim bunun icin uye oldum uzgunum cok .. Esimin siniri dengesiz davranislari yuzunden ailemin canina tak etti benimde cok sevmeme belkide sevmesine ragmen evden ayrildimm.. Ailem en son iftara davet etti son dakka gitmiyorum dedi buyuk tepki cekti zaten idare ediyorsun surekli sinirli aile sevmez gezme sevmez benle gezmez .. En son. Durduk yere sorun cikardi anlamadim bende nefsine uydu 4 gundur annemdeyim abim gondermem diyor ben ona acirken o beni ailesine kotulemeis canik aciyor duzelir mi ayri yasamakla aceba bilmiyorum cok hatalari oldu affettim ama suan hamileyim ve gebeligim riskli yani bebegimin yatalak dogma ihtimali yuksek ben rabbime biraktim ins iyi olacak ama bana destek olmak.yerine cok asabi davraniyor duzelir mi bilmiyorum ona olan ozlemimim ve kizginligim birlesti anlamiyorum .. Ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?