bencede dogru demıssın arkadasım :)Bir süre daha Özlem Çek onun asabi davranışlarını çekeceğine
dogru soyluyorsunuzBir süre daha Özlem Çek onun asabi davranışlarını çekeceğine
cok tesekkur ederim haklisiniz su krtik.gunleri bir atlatsam ins uzulmem de gececek kimse beklemezdi bizden yeni evli sayiliriz bebegimiz olacak gelen beni annemde goruncebencede dogru demıssın arkadasım :)
hatta konu sahibesi yavas yavas durup dusunuceksin zamanin olucak affettigin icin de pismanlik yasiycaksin bence ben kendime nasi boyle yazik etmisim diyceksin :)
hayirlisi olsun ama ailen sana sahip cikiyormus ne guzel ailenin yaninda dur cunkuonlarda senin yaninda duruyorlar en azindan bir sure daha... umarim hersey eskisinden guzel olur senin icin
Aynen öyle bir süre Kafanı dinle kendinle ilgilenbencede dogru demıssın arkadasım :)
hatta konu sahibesi yavas yavas durup dusunuceksin zamanin olucak affettigin icin de pismanlik yasiycaksin bence ben kendime nasi boyle yazik etmisim diyceksin :)
hayirlisi olsun ama ailen sana sahip cikiyormus ne guzel ailenin yaninda dur cunkuonlarda senin yaninda duruyorlar en azindan bir sure daha... umarim hersey eskisinden guzel olur senin icin
insallah rabbim imtihan etmesin 3 kardesiz 2 si yeni dogum yapti benim kide dogacak kurbandan sonra ins herkes bebegime uzulurken kocamin sacma tavirlarina uzulmek yorulmak beni. Zayiflatoyor artik ..Insallah bebeginiz saglikli dogar.
Gerisi bir sekilde hallolur...
Allah şifa versin bebeginize inşallah sağlıkla doğar.Acaba eşiniz bebeğinizin durumundan dolayı istemeden böyle davranabilirmi.Uzuldugu için boyle tepki veriyor olabilir.[/Qbeni seviyorsa boyle bir tutuma girmemesi lazimbence hamilelikten oncede boyleydi
meseleti anlatmak istoyorum lutfen yorum yapin .. Dayimlar cagirdi yemege esimde hazirlanmisti. İki kisi oldugumuz icin dayimlar ablamlari da cagirmis iki aile gidecektik .. Ben serrinden korktum bise diyemedim ablamlar bunu aramis giderken bizi de alirmisincok skstik diyr bu cildirdi bi kac aileyiz vs vs .. Gitmiyorum lan dedi sus dedim ben anneme gidiyorum ara hastayim de bi yere gitmiyorum lan dedi yani beni iki aileye de rezil ettiÖncelikle Allah bebeğini sağlıkla doğurmayı nasip etsin sağlıklı bir evlat inşallah.
Bir erkeğin böyle durumlarda annelerine eşlerini kötülemesinden nefret ederim.
Adam olarak asla görmem. Üstelik hamilesiniz.
İnsanlar ne düşünür sizi nasıl görür diye düşünmeyi bırakın hamileliğinize bakın.
Ne güzel ailenizde sahip çıkıyor.
Bundan daha güzel ne olabilir ki?
Bırakın cehennemin dibine kadar yolu var deyin geçin.
Başta zor olur sonrası daha güzel olur.
Emin olun.
daha 3 ayim var dogumaÖncelikle Allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.sende simdilik sadece bebegini ve kendini düsün.esinmis annesiymis söylenenlermis düsünüp stres yapma kendine hayirlisiyla dogumunu yap gerisi gelir.
Hayirlisi deyip stres yapmadan bekle cünkü insani canindan bezdiren stres.belki bu üc ay esininde aklini basina getirecek bir süredir. Allah yardimcin olsun canim.daha 3 ayim var doguma
cok tesekkur ederim Allah im razi olsun ..Hayirlisi deyip stres yapmadan bekle cünkü insani canindan bezdiren stres.belki bu üc ay esininde aklini basina getirecek bir süredir. Allah yardimcin olsun canim.
seviyormu bilmiyorum canim ama benim bebegimin ozurlu yada sakat olacagi ihtimali oldugu zaman hep ablamin bana destek oldugunu evime gelip is guc yaptigini elimayagim oldugunu biliyor .. Hayir surekli bi yerlere gitmiyoruz ama ramazan oldugu icin 2 3 gun sk gorusmek zorunda kaldik ablamla da abimlede cunku benum annem babam ayri babam koyden geldi 2 gece kaldi mecbur bulustuk .. 3 gunde dayimlara cagrildik bu kadar tepki vermesi hos olmadi .. Annem kimse duymadan aradi oglum seytana uyma yuzunu yika gel dedi daha gelmedi soyleyin ben ne yapayim simdi.Ablanlari sevmiyor mu
Onlari surekli bir yerlere o mu goturuyor yada ablanlar surekli sizle mi takiliyor
bu yuzden bikip bir anda patlamis olabilir mi yoksa bir kerelik bir sey icin mi bu kadar sinirlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?