yani bu kadar uydurup boşyere acıtasyon yaptıysa bişey diyemiyorum.Konu sahibinin yazdığı diğer şeyleri gördük, başka konuda hic aldatilmadim diyor, bebegimin odası diye paylaştığı resim i google dan eklemiş ve neresini degistireyim diyor. Artık samimi mi değil mi siz değerlendirin. Bizde baya uzulduk bos yere çünkü
Valla artik bilmiyorum ki ruh hali nasılyani bu kadar uydurup boşyere acıtasyon yaptıysa bişey diyemiyorum.
o halde ruh hali bozuktur ki, bu durumda yine üzülürüm, Allah şifasını versin..
ben de, aynenValla artik bilmiyorum ki ruh hali nasıl
Ama bizler burda suistimal edilince çok sinirleniyorum
Hımm.... Aynen.....konu sahibi... yaşadıkların gerçek olabilir. yargılayamam. ama bence olayları abartarak anlatıyorsun. tutarsızlık var yani. eğer aldatılıyorsan ve dayak yiyorsan o evde kalamazsın. hiçbir kadın buna katlanmaz.
bence de Allah şifasını versinyani bu kadar uydurup boşyere acıtasyon yaptıysa bişey diyemiyorum.
o halde ruh hali bozuktur ki, bu durumda yine üzülürüm, Allah şifasını versin..
İNŞALLAH SEN DE EVLAT ACİSİ YAŞAR VE ALDATİLİRSIN. O ÇOCUĞUN DOĞMAZ İNŞALLAH TERBİYESİZ.bence de Allah şifasını versin
İNŞALLAH SEN DE EVLAT ACİSİ YAŞAR VE ALDATİLİRSIN. O ÇOCUĞUN DOĞMAZ İNŞALLAH TERBİYESİZ.
İNŞALLAH SEN DE EVLAT ACİSİ YAŞAR VE ALDATİLİRSIN. O ÇOCUĞUN DOĞMAZ İNŞALLAH TERBİYESİZ.
Yazdiklarimiza bir cevap verip savunma yapmak yerine görmezden geliyor. Sonra biz beddualik oluyoruz. Bazılarının duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.Sen burada yalan yanlış konuş oraya farklı buraya farklı yaz, insanlarla dalga geç sonra beddua et yok ya. Hadsiz, seviyesiz.
benim de eşim daha önce evliydi
o 35 ben 24üm üstelik
3 tane de çocuğu var
ben de çok kıskanıyorum ama ona güvendiğimi de hissettiriyorum...
çünkü ona dedim ki eğer beni aldatırsan seni allaha havale ediyorum diye.
hatta beni aldatabileceğine inanmıyorum. çünkü bana aşırı bağlı..
o hata yapan herkesi tek kalemde siler düşünmeden. ama ben o kadar kavga etmeme rağmen bana çok bağlı.. sürekli de BENİ ASLA BIRAKMA. BU DÜNYADA HUZUR BULDUĞUM TEK KADINSIN diyor sürekli...
şuan 33 haftalık hamileyim. 22 haftalıkken doktor bebeğimiz için risk olduğunu, ya anneyi ya bebeği kurtarabileceğini söyledi sorun devam ederse diye. eve geldiğimizde konuştuk. bana dedi ki senin hayatın benim için en önemli şey ve benim için hiçbişeyin değeri yok senin yanında...
onun o desteği sayesinde şimdi ben de oğlumuz da çok iyiyiz...
KISACASI : ERKEKLER HUZUR ARAR Bİ KADINDA. EĞER ONA ARADIĞI HUZURU DOĞRU Bİ ŞEKİLDE VERİRSENİZ HİÇ Bİ KADINA BAKMAZ
Ya mavi nasıl susalim ama bu kaçıncı ya. Biz insanlar için burada üzülurken ne duruma dusuyoruz.Arkadaşlar iş amacından iyice çıktı
Sizi sükuta davet ediyorum
Yazdiklarimiza bir cevap verip savunma yapmak yerine görmezden geliyor. Sonra biz beddualik oluyoruz. Bazılarının duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.
BANA HAKSIZ YERE İTHAM EDEN HERKES ALLAHTAN BULSUN. YALAN SÖYLÜYORSAM ALLAH BENİM YALAN SÖYLEMİYORSAM DA BU HAKARET EDENLERİN BELASINİ VERSİN İNŞALLAHBurada ne diyorsun, konunda ne diyorsun. Ayrıca seni hastanelik edecek kadar dövmüşse, bebeğine zarar verecek kadar o hastanaye polis gelirdi. Doktor çağırırdı çağırmak zorunda. Hayır gelmedi diyorsun. Kimi kandırıyorsun sen? Burada insanlar senin için üzülüyor resmen insaların duyguları ile oynuyorsun. Utanmadan kadına çocuğun doğmaz diye beddua ediyorsun hadsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?