nerede gördün resimleri pony?
Öyle olmamış ki. Konu sahibi aldatıldığı halde yalan söylemiş o konuda. Ben kadın olduğum için elimde tuttum, sen de tutsaydın demiş. Ama o tarihte biliyormuş aldatıldığını, asla aldatılmadığını iddia etmiş.
Siz tam anlayamadınız bence.
valla çok enteresan, o konu şu an ama resim profil resmiyle aynıydı hatta resmi de ekliyim,
http://www.orgudekor.com/2014-cocuk...ek-odasi-takimlari-fiyatlari-ankara-fotolari/
Profil fotosuydu ama kaldırmış
konuyu buldum, konu açmış nasıl olmuş diye.. İlginç bir tip konu sahibi..
Konunun linki var mi. Bebek odalarının paylaşıldığı bir topikte de profil resmini kast edip bizim odamizda bu , solda demişkonuyu buldum, konu açmış nasıl olmuş diye.. İlginç bir tip konu sahibi..
Konunun linki var mi. Bebek odalarının paylaşıldığı bir topikte de profil resmini kast edip bizim odamizda bu , solda demiş
Yasakmış bacım :)Konunun linki var mi. Bebek odalarının paylaşıldığı bir topikte de profil resmini kast edip bizim odamizda bu , solda demiş
Yasak mı? o zaman uçtum bensondan 2 önceki mesajıma bak cevap yazdım. link verirsem Mune uçurur beni
öncelikle bi sakin ol ve saldırmaktan vazgeç.Öldüresiye dayak yiyip aldatılan birine boşa gitsin diyenleri mi anlamıyorsunuz?
Hangi kısmını anlayamadınız acaba? Seviyorum ayağına bu sefer dayak yerken ölmesini mi tercih ediyorsunuz?
Bu kadar evlilik ve koca meraklısı insanları da ben anlamıyorum. Ama madem siz ve konu sahibi anlaşıyorsunuz, dayak yemek ve aldatılmanın da sizlerin başınıza gelmesi olağan olandır. Sonuçta affediyorsunuz, yeseniz ne, yemeseniz ne.
öncelikle bi sakin ol ve saldırmaktan vazgeç.
yazdıklarını bi oku istersen, nasıl bir sinir sistemiyle yazdıysan ben koca meraklısı yapmışsın hayal dünyanda.
öncelikle ön yargılarından vazgeçerek insanların görüşlerine de saygı göstermeyi öğren bence.
ben konuya yorum yaptım, sen de konuya yorum yap. kaldı ki benim yorumum seni ilgilendirmez.
sen o zaman kocanla bu sorunları yaşarsan anında boşar ve çöpe atarsın ama başkasının düşüncelerine fikrine karışamazsın
konu sahibine ne güzel dayak yemişsin bir daha ye bayıldım yazmadım öncelikle düzgün okuyun.
ikincisi ben de hamile kalmasının doğru olmadığını söyledim. ancak damacanayı devirdiği için eşinin de buna sinirlenmesi ve aralarında geçen tartışma zaten hiçbir evde olmuyor değil mi?
herkes dayak yiyor demiyorum ayrıca dayağı da savunmuyorum.
ama burda kocasından bir tokat yedi diye boşan diyen ve kendi kocasından dayak yiyen de bir sürü ezik kadın var.
biz de bunlardan bıktık anlayacağınız.
kendi yiyemediği naneleri burada atıp tutanlardan bıktık.
son olarak benim yorumuma karışamazsınız. siz kocanız elini kaldırdığında gider davanızı açarsınız oldu mu
bir önceki msjda da yazmıştım canım.Bİ HATA EDİP DERDİMİ BURDA PAYLAŞTIM.
EKSİK VEYA KAFA KARIŞIKLIĞI YÜZÜNDEN BELKİ YANLIŞ ŞEYLER YAZMIŞ OLABİLİRİM BİLMEDEN.
AMA İNSANLAR BİRBİRLERİNİ ANLAMIYOR...
HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ.
BEN DE SEKİZBUÇUK AYLIK HAMİLE BİRİ OLARAK DUA EDİYORUM TÜM HAKARETLERİNİZE RAĞMEN
İNŞALLAH KİMSE YAŞADIKLARIMI YAŞAMAZ
yazdıklarınız okumadım ve okumayı da düşünmüyorumHanımefendi yorumunuza cevap yazılması yorumunuza karışılması demek değildir, önce bunu bir idrak edin.
Benim mesajım
- Argüman
- Kınama
- Argüman
Sizin cevabınız
-Sen şunu yapma
-Sizin gibiler
-Sen boşa kocanı
Buradan bile saldırı nerede anlayabilirsiniz. Ayrıca ezik kadın tanımlamanıza gülümsedim. Evet tokat yedi diye boşanan kadın ezik, boşanmayan değil tabi.
Kadın öldüresiye dayak yemiş çocuğunu düşürmüş. Sizin bana verdiğiniz örnek bir tokat yemek.
kendi yiyemediği naneleri burada atıp tutanlardan bıktık.
Burada demek istediğiniz şey, benim yapamadığımı yapabilen kadınları görmek istemiyorum, bıktım. Bana gururun ne olduğunu hatırlatıyor.
Yalnız anormal olan dayak yiyip affetmektir zaten, o nedenle daha çok görürsünüz, haberiniz olsun.
yazdıklarınız okumadım ve okumayı da düşünmüyorum
gereksiz yere sizin yüzünüzden sinirimi bozamam
siz önüne gelene saldırmaya hazır halde bekleyen bir tipsiniz
umrumda değil yorumunuz
size bye
evet canım evet (he canım he)Hanımefendi chat odası değil burası, ben de sizinle dedikodu yapmaya hevesli komşunuz değilim.
Komik komik kişisel mesajlar yazmanıza gerek yok. Fikir paylaşımı ve kadın hakları ile alakam yok dersiniz olur biter.
ben konuya fransız kaldım.herkes neden kavga ediyor.ben de hamileyim diye baktım. ama bişey anlamadım vallaBİ HATA EDİP DERDİMİ BURDA PAYLAŞTIM.
EKSİK VEYA KAFA KARIŞIKLIĞI YÜZÜNDEN BELKİ YANLIŞ ŞEYLER YAZMIŞ OLABİLİRİM BİLMEDEN.
AMA İNSANLAR BİRBİRLERİNİ ANLAMIYOR...
HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ.
BEN DE SEKİZBUÇUK AYLIK HAMİLE BİRİ OLARAK DUA EDİYORUM TÜM HAKARETLERİNİZE RAĞMEN
İNŞALLAH KİMSE YAŞADIKLARIMI YAŞAMAZ
Konu sahibinin yazdığı diğer şeyleri gördük, başka konuda hic aldatilmadim diyor, bebegimin odası diye paylaştığı resim i google dan eklemiş ve neresini degistireyim diyor. Artık samimi mi değil mi siz değerlendirin. Bizde baya uzulduk bos yere çünkübir önceki msjda da yazmıştım canım.
bilmiyorum yazdıklarından samimiyetine inandım.
yuvasının dağılmaması için çaba sarfeden hamile bir bayanın derdinde bile ego tatminleri yapan insanların olması gerçekten çok üzücü.
ben bunları yazarken saldırmaya hazır beklediklerinden de eminim.
ama daha öncede yazdım burada kocası suratına tüküren kadınlar akıl vermeye kalkıp boşa kocanı diye çok rahat baskılar da yapabiliyor.
bu yüzden, sen dua et ve bebeğin için kendini üzme derim.
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?