• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama felaket karışığım :( bilgilerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi serinim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başta bende kızmıştımm okuyunca,ama asıl maksatının yani asıl seni düşündüren şeyin ne oldugunu anladım...ama yinede sorun etme o dedigin şeyleri canım...duyguların karışıktır normaldir...
evet arkadaslar ben çok sinirlenmiştim ama ilk mesaja bakarak yorum yapmamanızı tavsiye ederim...
ne aldırması aldırayımmı falan demiyor ki kız...
ama canım sende konuyu açarken sactan baştan bahsetmişsin iyi olmamış yanlış anlaşıldın bak...çünkü bizler bu konuda çok hassasız..biri bebekle ilgili böyle bir konu açtıgında direk saldırıya geçiyoruz çünkü hepimiz çok dertliyiz bu konuda...sende arkadaslarımızı anlamaya çalış...keşke konuyu açarken,sacımı boyatamıyacam vs...katmasaydın ortaya ...
herneyse umarım iyisindir,bebişin hayırlı ugurlu olsun inşallah...:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

suan onun varlıgını hıssetmıyorsunu kalp atısını hıssetmıyorsun hele o bır canlansın karnında kalp seslerını duy bu dedıklerınden o kadar pısman olacaksın kı ne kocanı gozun gorecek ne sacını ne basını annelık cok kutsal bırsey ole gezmeye kocaya fılan denk degıl kusura bakma ama kızdım sana dogrusu olsun bebegın gene gezersınız bebek gezmeye engel bırsey olamazkı ıkıncısı sonuca ılerdede bebegın olmayacakmı bak cnm ılerde ıstersın bu seferde olmaz Allah korusun bu yuce duygunun tadını cıkartmaya bak.Kocanada cok gecmıs olsun

Son düzenleme:
canım bazıları üstüne fazla gelmişler ama ben seni anlıyorum öncelikle röntgenin cocuga gercekten zararı oldugu biliyorum onu iyice arastır bence.2.insan ruhen anne olmaya hazır hissetmiyosa kendini ara sıra bunalabiliyo ama yinede bambaska bişey ben daha 20 yasındayım 9 aylık bi kızım var benimde hersey hazırlıksız oldu arada erkendi benim için desemdee güzel bişey annelik sıkma hiç canını bak hamile olunca herkezin üstüne düşeceğinii falan düşün :) moral olsun ha bu arada ben hamileliğimde sadece 6 kilo aldım dogumdan 1 ay soonra verdim inan eskisinden daha güzelim :) sıkma canını

Arkadaşlar 7 aylık evliyim ve hiç bebek düşünmezken (5 sene sonra düşünüyorduk) hamile olduğumu öğrendim. Bundan öncesinde ilk ayımızda bi bebek aldırmıştık o yüzden bunu aldırmak gibi bi düşünce geçmedi içimizden fakat karışıklığım şunlar yüzünden ; bebeğim hastalık tarihimden itibaren hesaplandığı için şuanda 8 haftasını doldurdu. ve benim eşim geçen ay verem hastalığına yakalanmıştı allaha şükür bana bulaştırmadan iğleşti ilk evrelerde korkuyordum ama sizinde aklınızda olsun verem annede bile olsa bebeğe bulaşma ihtimali az oluyor dedi doktor. sizde olmadığı sürece sorun yok bebek doğunca bi iğne yaparız sorun çözülür dedi. bu soru işaretini atlattık..
2. soru işaretide ben kalıcı makyaj yaptırdım kaşlarıma 3 ocakta derinin 3 kat altına girdiğini söylemişlerdi bir nevi dövme. ve sırtıma da yaptırmıştım bunun bi zararı varmıdır sizce?
3.soru işaretide en çok kafamı kurcalıyanda 4 ocakta eşim verem olduğu için bendede akciyer röntgeni istediler ve çekildim. röntgen çekimleri ile ilgili okadar çok şey varki çok tedirginim böyle bişey yaşayan oldumu? Doktorum olabilirde olmayabilirde hamileliğinin tahminimce ilk döllenme günlerinde çekilmişsin ve akciyer filminin bebeğe vericeği zarar çok az gibi ama bellide olmaz diyor okadar kafam karışıkki :uhm:
Hem bukadar problem ile bebeğimi karşılamak çok zor olucak hemde eşimle daha evliliğimizin tadına doyamamıştık ve çok arkadaş çevresi olan çok hareketli bi çiftiz saçlarım sarı ve şuanda diplerim çıktı boyatamıyorum diye bile krizlere giriyorum her istediğimi giyemiycem albüminde varmış bende iyce şişicem benim durumumda kim olsa bunları düşünürmüydü merak ediyorum benmi çok bencilim :çok üzgünüm: zayıf ile normal arası bi kilodayım şimdi kilo alıcam eşim beyenmiycek diyede pskolojim bozuluyo :1no2: bunları aşabilcekmiyim bilmiyorum çok zor günler beni bekliyo sanırım dimi :1ninca:

eveeeeeeeeeetttt....
aradan aylar geçti nerdeyse sene olucak şu yukarki yazıyı yazdığımdan beri...
baştan başlamak istiyorum...
şuanda 3 aylık güzeller güzeli, tamamen sağlıklı, etrafına gülücükler saçan,aguular yapan dünya da hiçbişeye değişmiyeceğim canımdan çok kocamdan milyon kat çok sevdiğim bir kız bebeğim var :dance:
yukarki yazıyı okuyorumda şuanda aslında ozaman nekadar bunalımda olduğumu ve hazır olmadığımı görüyorum ve şaşırıorum...
aslında hamileliğimin 4 ayına kadar bu duygular böyle devam etmişti...
ama ondan sonra değiştim hemde çok...
başta kocam beni daha çok sevmeye başladı, kilo aldıkça (ki çok kilo aldım birazdan yazıcam:) bunlara gülmeye başladık kendimle dalga bile geçer olmuştum kocamın taktığı lakaplar hoşuma gidiodu dobiş, dobilim, tombalağım, gebeleş gibi :)
her dk beni öpüp koklaması karnım büyüdükçe onla konuşması kızımın karnımda çılırırcasına tepinmesi :) herşey okadar güzeldiki şuanda 3 ay 6 günlük anneyim....
Allahım herkeze bu duyguyu yaşatsın ben tarif edemiyorum şimdi diyorum ben bu varlığı nasıl istememişim nasıl o yazdıklarımı düşünebilmişim...
hamileliğimin 4. ayından sonra hiçbişeyi takmamaya keyfini yaşamaya bakmaya başlamıştım mesela 3 aylıkken dibine gelmiycek şekilde röfle yaptırdım ve kaynak yaptırdım ama sonra hamileliğim bitene kadar yaptırmadım halimi siz düşünün :) nie yaptırmadım çünkü aklım başıma gelmişti bi bebek sahibi olucağımı ve hayatımın anlamı olucağını anlamıştım ve bebeğime zararlı olabilir düşüncesiyle ki doktorum kesinlikle zararı olmayacağını söyledi yaptırmadım kulaklarıma kadar kahverengi saçlarım inmişti ama takmıyodum bile. 52 kilo ile hamile kalmıştım resmen 75 kilo ile doğuma girdim kapılardan geçemiyodum kendi ağarlığımı kaldıramıyodum hayatımda 53 kiloya bile çıkmamıştım ama çok mutluydum. şimdi 60 kiloyum 8 kilo fazlam kaldı ama takmıyorum bile 3 ay önce doğum yapmama rağmem okadar kiloyuda verebildim. 40 ım çıktığı gibi saçlarımı boyattım :) hala gezebiliyorum.tek kötü yanı 4 aylık hamileyken düşük tehlikesi yaşadım iş'imin yoğunluğu ve stresi yüzünden. işten ayrılmak zorunda kaldım ama bi iyi yanı oldu annemin alt katına taşındım bu sayede. şimdi gezmeyide dert etmiyorum çünkü ara sıra akşamları dışarı çıkıyoruz annem bakıyo kızıma. zaten hamilelikte gezmeye engel deyilmiş bunu anladım hamileyken 1 gün evde oturmadık hatta daha bile anlamlı ve güzeldi gezmek çok kilo almama rağmen çokta güzel giyindim makyajımıda yaptım gören imreniyodu bu sayede benim gibi düşünen 3 arkadaşım daha benden sonra hamile kaldı :) şimdi gün sayıyolar bebeklerini kucaklarına almak için :) birazdan doğum hikayemide buraya ekliycem kızım yeni doğduğunda bi forma yazmıştım aynen buraya kopyalıycam... Allah benim gibi düşünenlerin aklını başına getirip onlarada böyle dünyalar tatlısı bi bebek versin inşallah. zamanında kızan kızmayan destek olan herkeze çok teşekkür ediyorum....:1hug:

işte buda doğum hikayem ;

36. haftama yeni girmiştim ve 1 haftada geç döllenmem vardı yani bebeğimin gelişimini 35. hafta olarak takip ediyordu doktor amcası... 22.09.2009 bayramın 3. günüydü oraya git buraya git baya yorulmuştum akraba gezmelerinden, 2 gündürde üzücü bi olay yaşamıştım ailem ile ilgili o yüzdende çok sıkıntıdaydım, bayada kilo almıştım. 52 kilo ile filinta gibi hamile kalan ben 75 kilo olmuştum oturduğum yerden kalkamıyordum. hem günün yorgunluğu hem can sıkıntısından o gün uyuyamadım bebişimin hala yarım yamalak bitmemiş odasına girdim aldım bilgisayarı elimde, karnımda kasılmalar başladı ağrım yoktu ama top gibi toplanıyodu karnım ve geriliodum dedim yalancı sancı filan heralde çünkü bilmiyorum hiçbişey.sabaha karşı 4 gibi çoğaldı bi kasılıyodu bidaha 10 dk flan kendine gelmiodu öyle kalıodu. bende yalancı sancıdır die yada suyum gelmedi doğum deildir sandım zaten bebek 35. hftaasında mümkün değil diyordum kendi kendime. en sonunda korkmaya başladım sabah 7 gibi bi duşa girdim belki üşütmüşümdür bi sıcak duş alıyım dedim neyse yok halaa aynı... en sonunda 7 buçuğa geliyodu duştan çıkıp eşimi uyandırdım oda izinliydi bayram nedeniyle 3 gün ve 9 da işe gidicekti dedimki karnım kasılıyo yalancı sancı heralde korkma ama ben korktum beni bi doktora götürsene bi kontrol olurum ordan işe gidersin sen dedim. neyse gittik beni drek doğumhaneye nts ye aldılar eşim dışarda olan bitenden habersiz beklio bende öyleyim yarımsaat ntsde kaldım 2 hemşire geldi habire kaçıncı haftan filn die sorular soruyolar garip garip ntsme bkıyolrdı en sonunda doktorum geldi doğumun başlamış seni doğuma almak zorundayız dedi normalmi düşünüosun evet dedim bağladılar koluma suni sancıyı oturmak yok dolaşıcaksın dediler saat 8 buçuğa geliyodu kocam dışarda hber verin dedim oda şok geçirmiş kimi bulursa haber vermiş :) yarım saat sora bi bktım doğumhanenin kapısında ben diyim 20 siz deyin 25 kişi var :) yarısı ağlar vaziyette :) ben tedirginim tabi çocuk 35 haftlık die neyse annemi aldılar bitek içeri. ben annemin yanında başladım sancı çekmeye öle çok bi sancı çekmiodum ama öğlen saat 2 oldu sncılarım çoğaldı yarım saatte bir çatı muaynesi oluyodum ama hiç açılmam olmadı 1 parmak diodu doktor her baktığında. en sonunda ntsde bebeğimin kalp atışlarının olması gerekenin çok üstüne çıktığını gördüler evet bende gördüm gerçekten çok yükselmişti suni sancının dokunduğunu , suni sancısızda hiç açılmıycağımı suni sancıyla anca 2 güne açılıcağımı böyle giderse bebeğime bikaç saat daha durursam bişey olucağını o yüzden sezeryan olmam gerektiğini anlattı doktorum. ben normal doğum diye aylarca direten kendini hazırlayan ben sezeryan olucktım ağlamaya başladım ama bebeğime bişey olmsın die mcburen apar topar o iğrenç lağmandan ve sonda takılmasından sonra amelyata alındım. ameliyathaneleri hep duyardım çok korkardım souk biyer derlerdi korkutucu derlerdi aaa bi girdim şok oldum inanılmz pozitif bi enerjisi vardı 7 -8 kişi vardı 3-4 erkek 3-4 kız hepsi gençlerdi çok güzel karşıladılar beni içeride ; yine aylardan kasım sanki sende kaldı tüm yarım die bi şarkı varya haayat boyu unutmam bidaha :) o çalıyodu son seste ve eşlik ediyolardı girdim bi gülmeye başladım beni görünce ohhh bee zayıf bi hamile dediler şok oldum :) benmi zayııfff yok artık dedim kızda bana sen buraya gelenleri bi görsen dedi göz kırptı :) hemşireydi sanırım. ellerimi ayaklarımı bağlarken bile çok rahatttım dövmemi gördüler hepsi başıma toplandı amelyat masasının arkasına :) sırtımda kocaman 20 cm civarı bi atatürkün imzasının dövmesi varda ;) aa maaa die die bağladılar beni hadi bkalım güzel anne uykuyaaa dediler ve gittim :)
23.09.2009 saat 14:32 de bebeğimi çıkarmışlar ben 45 dk sonra ameliyathanenin kapısından çıkarken kendime geldim kendime geldiğimde ilk bebeğim nasıl kaç kilo diye sordum :) çok iyi bebeğin 2 buçuk kilo dediler. sonra annemleri eşimi gördüm herkez ağlıyodu bebeğimi görmüşler camekan biyerde bebeğimi yıkamışlar herkezin önünde orda görmüşler çok iyi bebein dediler...
bu doğumumun 1. aşamsıydı...
snra odama çıktım bebeğim geldi emzirdim memeyi almadı yorgundu minnacıktı orda aşık olmuştum ona çıldırdım bu duyguya çok güzel bi duygu... bebeğim inliyo gibiydi korktuk sonra onu aldılar meyer solunum yolları tam gelişmemiş ve bu yüzden küveze koydular bebeğim yoğun bakıma girdi 7 gün kalıcak dediler dünyam yıkıldı size anlatamam onun kokusunu aldıktan sonra ondan 1 saat bile ayrı kalmak beni mahfediyodu ben 2 gün kaldım hastanede sonra taburcu oldum her gün 15 dk gidip beeğimi dokunamadan öyle uzaktan görüyodum benim kokumu alınca o küvezin içinde öylebi kıpırdanmaya bşlıyoduki anlatamam ağlıyodu dha ben içeri girip merhaba dediğimde o ağladı küvezde ben ağladım dışarda kimseyi eve istemedim telefonlra cevap vermedim verdiklerimde hep ağladım...
sütüm azaldı :( ztten azdı 2 saatte 20 cc süt çıkartabiliorum ancak halada öyle...(şimdi hiç yok :(
neyse bu zor günlerin ardından bebeğim tm 7 gün sonra çıktı küvezden eve geldim kucağımdan hiç indirmedim onu, premaatüre olduğu için doktor kontrol amaçlı 2 gün sonra çağarmıştı 2 gün sonra tekrar gittik bebeğimi hastaneden çıkartırken kilosu 2 kilo 450 gr dı kontrole bi gittik 2 kilo 250 gr olmuş çok kilo vermiş dedi doktor kıyameti kopardı bide sarılık testi yaptı en fazla 12 olması gereken sonuç 20 çıktı acil tekrar hastaneye yatırdık bebişimi :( 1 günde öyle teddavi gördü yani 10 gün boyunca perişan olduk eşimde bende devamlı ağlar olmuştuk şimdi çok iyiyiz 16 günlük olduk. ve şuanda 2 kilo 800 gr ız.
prematüre bebek sahibi olmak çok zor birşeymiş... bebeğim 2 buçuk kilo olmasına rağmen yani kilosu doktorun söylediğine göre çok iyiymiş ama mesela emme duygusu gelişmemişti bikaç güne kadar zorla besliyorduk hiç uyanmıyodu 2 saatte bir uyandırıp zorlaa besliyoduk sütümü sağıp veriyorum 20 cc yada 30 cc çıkıyor hemen arkasndan 30 cc mama yapıp veriyoruz 2 saatte bir 45 dkda bu mamaları zorla emiyordu. şimd 3- 4 gündür maşallah düzeldi cuk cuk içiyo en fazla iki mamayı 20 dkda yiyoruz :) toparladık anlıycağınız...
ooooo baya uzun yazmışım :) ama olsun herkez okusun benimm doğum sürecimin her aşamasını istedim ;)
şimdi serin'imize aşığız babasıyla bu arada ben bana benzer diodum hep ama kızım babasının kopyası oldu el parmaklarından başka hiçbişeyi bana benzemiyo çenesindeki gamzeye kadar babasının aynısı :) bukadar koca delisi olmamın sonucu diyorum herkeze gören şok oluo zten copy by baba diolar :)
neyse kızlar benden bukadar...
allah herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah... benim yaşadığım zorlukları kimse yaşamasın... herkezi öpüyorum :*

......
işte buydu dağum hikayem şimdi 3 ay 6 günlüğüz bi önceki msjdada yazdığım gibi. ve doğduğunda 2 buçuk kiloydu o hafta 2 kilo 200 gr a kadar düşmüştü 46 cm doğdu. şuanda geçen hafta kontrolüne götürdüğümde 61 cm 7 kiloydu :) dokor 6 aylık bebek gibi olmuş dedi seviniyorum tabi. bitek 2 ay süt verebildim oda mama takviyesiyle naptım ettim sütüm çoğalmadı :( sonra 1 damla bile gelmemeye başladı mamayla devam ettik. şimdi agulara başladık hıı hııı die gülüyoruz duvarlarla konuşuyoruz auuuu uuuuuu aaaaaaaaa die :) allahıma binlerce şükür hiçbi sorunu yok bebeğimin inşallahta bundan sonrada olmasın. herkezi öpüyorum allah olmayanlarada versin olanlarınkini kendilerine bağışlasın hamile olanlarıda bi avazda kurtarsın inşallah

Mesajı ılk okuduĞumda bır anda aklıma kendı hamılelıĞım geldı. Yok saÇlar yok kılolar v.s. .. Hatta doĞum yaptım 40ı Çıkar Çıkmaz soluĞu kuafÖrde almıŞtım. Ama doĞduĞu anda dÜnyam deĞıŞmıŞtı kıloymuŞ saÇ dıbıymıŞ lekelermıŞ hepsı fasafısoymuŞ demıŞtım kendı kendıme.. Ve senınde onu kucaĞına aldıĞında bÜtÜn kaygılarına gÜleceĞını bılıyodum o yÜzden topıĞı sonuna kadar keyıfle okudum:)Çok ama Çok sevındım arkadaŞım allah uzun ÖmÜrler versın saĞlıkla bÜyÜsÜn

çok geçmiş olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin.

cok sevindim canim.
insallah ben de hayirlisiyla dogurup kucagima alirim kizimi...:)

buraya yazılanları taaa, en başından okudum. nerden nereye di mi. çok şükür Allah sana bebeğini sağlıkla vermiş. tebrik ederim. darısı tüm isteyenlerin başına.

Mesajı İlk okuduĞumda bİr anda aklıma kendİ hamİlelİĞİm geldİ. Yok saÇlar yok kİlolar v.s. .. Hatta doĞum yaptım 40ı Çıkar Çıkmaz soluĞu kuafÖrde almıŞtım. Ama doĞduĞu anda dÜnyam deĞİŞmİŞtİ kİloymuŞ saÇ dİbİymİŞ lekelermİŞ hepsİ fasafİsoymuŞ demİŞtİm kendİ kendİme.. Ve senİnde onu kucaĞına aldıĞında bÜtÜn kaygılarına gÜleceĞİnİ bİlİyodum o yÜzden topİĞİ sonuna kadar keyİfle okudum:)Çok ama Çok sevİndİm arkadaŞım allah uzun ÖmÜrler versİn saĞlıkla bÜyÜsÜn

aynen öylee :) herşey boş bebeğimden başka gerçektende ;) sağol canım benim amiin hepimizinkilere uzun ömürler versin sağlık ve mutlulukla beraber inşallah...

buraya yazılanları taaa, en başından okudum. nerden nereye di mi. çok şükür Allah sana bebeğini sağlıkla vermiş. tebrik ederim. darısı tüm isteyenlerin başına.

:))) kesinlikleee nerdennn nereyeeeeee bende defalarca okuyorum herşeyin allahın bi mucizesi olduğuna inanıyorum... evet şükürler olsunki korktuklarımın hiçbiri çıkmadı herkezedde örnek olsun acele kararlar verip testler yaptırmadan aldırıcam demesinler... aminnn darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh

planlasan bile aksilikler hep olabilir.
Biz düşünüyorduk bebek ancak tam adetimden 2 hafta sonra bana araba çarptı ve hastaneye kaldırıldım, herhangi bir hamilelik olsa bile anlaşılması mümkün olmadığı için ve bana bişey sormadıkları için bi dizi röntgen film çektirdim.

2,5 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum ancak sonra kafama dank etti, araba çarpmıştı.
Hemen doktora gittim, yalnız başıma ağlayarak.Doktor yaşım genç olduğu için istenmeyen bebek sandı.Bir de röntgen diyince hemen alalım boşver dedi.Çok ağladım, bir daha o doktora gitmedim.Sonra bebeğimizin kalp atışını duyduk, 12. haftada takla atışlarını gördük, 22. haftada organ taramasını yaptık.
27. haftaya giricem işte, şimdilik bir sorun yok gibi.Allah bebeklerimize sağlık versin.

ınşallah benim de sağlıklı sıhhatli doğar bebeğim.

planlasan bile aksilikler hep olabilir.
Biz düşünüyorduk bebek ancak tam adetimden 2 hafta sonra bana araba çarptı ve hastaneye kaldırıldım, herhangi bir hamilelik olsa bile anlaşılması mümkün olmadığı için ve bana bişey sormadıkları için bi dizi röntgen film çektirdim.

2,5 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum ancak sonra kafama dank etti, araba çarpmıştı.
Hemen doktora gittim, yalnız başıma ağlayarak.Doktor yaşım genç olduğu için istenmeyen bebek sandı.Bir de röntgen diyince hemen alalım boşver dedi.Çok ağladım, bir daha o doktora gitmedim.Sonra bebeğimizin kalp atışını duyduk, 12. haftada takla atışlarını gördük, 22. haftada organ taramasını yaptık.
27. haftaya giricem işte, şimdilik bir sorun yok gibi.Allah bebeklerimize sağlık versin.

İnşallah benim de sağlıklı sıhhatli doğar bebeğim.

canım benim öncelikle geçmiş olsun...
hiç korkma bebişinin hiçbişeyi yoktur sen benim yaptıklarımı okuduysan bunu anlamışsındır. bebişin gelmek istemiş allahın bi bildiği vardır. ben bu şekilde olan çocuklarında özel olduğuna inanıyorum. inanki çok özel bi bebek olucak o. allah sağlık versin canım benim çok dikkat et kendine ve bebişine tamammı :)

Arkadaşlar 7 aylık evliyim ve hiç bebek düşünmezken (5 sene sonra düşünüyorduk) hamile olduğumu öğrendim. Bundan öncesinde ilk ayımızda bi bebek aldırmıştık o yüzden bunu aldırmak gibi bi düşünce geçmedi içimizden fakat karışıklığım şunlar yüzünden ; bebeğim hastalık tarihimden itibaren hesaplandığı için şuanda 8 haftasını doldurdu. ve benim eşim geçen ay verem hastalığına yakalanmıştı allaha şükür bana bulaştırmadan iğleşti ilk evrelerde korkuyordum ama sizinde aklınızda olsun verem annede bile olsa bebeğe bulaşma ihtimali az oluyor dedi doktor. sizde olmadığı sürece sorun yok bebek doğunca bi iğne yaparız sorun çözülür dedi. bu soru işaretini atlattık..
2. soru işaretide ben kalıcı makyaj yaptırdım kaşlarıma 3 ocakta derinin 3 kat altına girdiğini söylemişlerdi bir nevi dövme. ve sırtıma da yaptırmıştım bunun bi zararı varmıdır sizce?
3.soru işaretide en çok kafamı kurcalıyanda 4 ocakta eşim verem olduğu için bendede akciyer röntgeni istediler ve çekildim. röntgen çekimleri ile ilgili okadar çok şey varki çok tedirginim böyle bişey yaşayan oldumu? Doktorum olabilirde olmayabilirde hamileliğinin tahminimce ilk döllenme günlerinde çekilmişsin ve akciyer filminin bebeğe vericeği zarar çok az gibi ama bellide olmaz diyor okadar kafam karışıkki :uhm:
Hem bukadar problem ile bebeğimi karşılamak çok zor olucak hemde eşimle daha evliliğimizin tadına doyamamıştık ve çok arkadaş çevresi olan çok hareketli bi çiftiz saçlarım sarı ve şuanda diplerim çıktı boyatamıyorum diye bile krizlere giriyorum her istediğimi giyemiycem albüminde varmış bende iyce şişicem benim durumumda kim olsa bunları düşünürmüydü merak ediyorum benmi çok bencilim :çok üzgünüm: zayıf ile normal arası bi kilodayım şimdi kilo alıcam eşim beyenmiycek diyede pskolojim bozuluyo :1no2: bunları aşabilcekmiyim bilmiyorum çok zor günler beni bekliyo sanırım dimi :1ninca:[/QU
Canım bebek düşünmüyorsaniz ve üstelik bi bebek de aldirmissinz korunma yollarını deneseydiniz bende şuan hamileyim hic de kilo falan dusunemem bebeğim herşeyden. önemli doğum sonrasinda eski kilona dönebilirsin üstelik gebelik anneye ayrı bi güzellik katıyor 2. gebeliğin hic eşimin Çirkinleşmisim gibi baktığını görmedim hissetmedim de iki kişilik seviyor hatta :) hamilelik anne olmak çok güzel bi şey tadını çıkar

Korunma isini okuyunca anladım sen birden birden bebek gelince sasmissn ama geçer zamanla heleko hareketleri başlasın ne saçma şeyler dusunmusum dersin emin ol inşallah saglicakla gelir bebeğin Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back