Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim ama felaket karışığım :( bilgilerinize ihtiyacım var
Uzun süre susuz kalırsa olurcanim . Benim evde altıma kaçırıyor gibi geldi . Hastanede gelmeye devam etti . Sabah 6:20 de gelmeye başladı . Saat 11 e geliyordu ameliyat masasına yatarken hala geliyordu . Görümcemin 41 haftada suyu yok denecek kadar az kalmış suni sancı ile 7 saatte doğum yaptı normal
Uzun süre susuz kalırsa olurcanim . Benim evde altıma kaçırıyor gibi geldi . Hastanede gelmeye devam etti . Sabah 6:20 de gelmeye başladı . Saat 11 e geliyordu ameliyat masasına yatarken hala geliyordu . Görümcemin 41 haftada suyu yok denecek kadar az kalmış suni sancı ile 7 saatte doğum yaptı normal
Asa suni sancı çok zor diyorlar hemen hemen ayni olmusuz aksam 10gibi gelmeye başladı hastanede de geldi biraz ertesi gün ikindi de doğum yaptım doğumda da sanki hic suyum gelmemiş gibi tekrar suyum gelmişti
Asa suni sancı çok zor diyorlar hemen hemen ayni olmusuz aksam 10gibi gelmeye başladı hastanede de geldi biraz ertesi gün ikindi de doğum yaptım doğumda da sanki hic suyum gelmemiş gibi tekrar suyum gelmişti
Aynen bebeğin içinde sorun yaşamayacagi kadar su varmış demek . Suni sancı değişmiş artık damardan serum ile vermiyorlar . Alttan lastik gibi spiral gibi bir şey koyuyorlar diyolar. Acilmayi hızlandırıyormus