- Konu Sahibi serinim
ilk ay benim salaklığımdan oldu çok gezmekten orda burda kalmaktan hep ilacımı unutuyodum o yüzden oldu.
konuşmaların çocukça demişsin seni anlıyabiliyorum hakta veriyorum çünkü sen bi bebeğe sahip olmak için canını canına katmışsın senelerce uğraşmışsın ne diyebilirimki zaten asıl anne sizsiniz benim annemde öyle... benim olmam için hem annem hem babam amelyat olmuş 4 sene uğraşmışlar 4.seneden sonra olmuşum ve annem her dk anlatır o yüzden bebeklerinizde çok şanslı...
benim derdim 5 sene sonra kesin olucaktı ozaman olsaydı değil arkadaşlar hamileliğimi bilmeden eyer yazdıklarımı okuduysanız birsürü şey yaptım bu yüzden inanılmaz tedirgin olduğum için bunları düşünüyorum belki bebeğimin çok sağlıklı olduğunu öğrensem bi korkum olmasa herşeyi bi kenara bırakıcam....
ben daha 8 haftalığım sanırım karnım çıkınca anlıycam gerçekten anne olucağımı şuanda bi garibim...
inşallah ... yinede teşekkür ederim..
canim sen i yadirgadigimi düsünme sakin
ama bu cevaplarinla benim ne demek istedigimi anladigina sevindim
endiselerini cok iyi anliyorum
insallah bebeginde cok sagliklidir
sanirim 5. ayinda bir kontorl yaptirirsan bebeginin sorunlu yada olmadigini anlasiliyormus
dedigim gibi tek dilegim saglikli olmasidir
ayrica onun bir ilk hareketlerini ve kalp atislarini duydugun an anne olan ve sana tepki veren herkesi daha iyi anlayacaksin eminim
hakkinda hayirlisi
insallah güzel haberlerini aliriza.s.