• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama felaket karışığım :( bilgilerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi serinim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım takılmamak elde değil ama moralini yüksek tutmaya çalış. ne olursa olsun bir bebeğine daha kıyma..8 haftalık bir bebek bütün acıları hissediyor.göz göre göre parçalatma bebeğini. doğunca tüyüne bile kıyamayacaksın emin ol buna... sakat falan düşünmemeye çalış.sağ salim doğup Allah korusun bir sakatlık geçirse kapının önüne mi koyacaksın. bol bol dua et namaz kılmıyorsan namaza başla..Rabbim bebeklerimizi her daim sağlıklı eylesin...ayrıca anne karnındayken hiç bir test %100 kesin sonuç veremez...daha fazla karıştırma kafanı bence...

yok hayatım zaten aldırmayı düşünmüyorum Allah korusun....
hep dua ediyorum zaten Allah anneye hamilelikte dahada güç verirmiş daha çok yanında olurmuş diye söylerler...
Amin hepimizinkileri sağlıklı eylesin.
doktorda söyledi % 100 sonuç vermez dedi :( korkuyorum

senin için inş hayırlısı olsun ama gerçekten ilginç allah isteyene vermez istemeyenede ani hamile kalır ,düşünme yinede olan olmuş bundan sonrası için ne gibi önlemler alınacağını araştır bence.

evet diyorumki Allahın taktiri böyleymiş ilk öğrendiğimde bu olumsuzluklarıda düşündükçe çok ama çok ağladım :(
ama sonra düşündüm okdar çok anne olmayı bekleyen varki bu isyan olur Allaha karşı dedim sonra bidaha ağlamadım ama tabi aklım kurcalandıkça üzülüyorum...
Allah verdiyse bi bildiği vardır diyorum kendi kendime..
Allahım Rabbim isteyen herkezi bebek sahibi yapsın inşallah....
şuan için yapabilceim bişey yokmuş 4 aydan sonra testler başlıyomuş ozaman belli olrusa olurmuş sanırım doktor öyle söylemişti yanlış hatırlamıyosam..
heeeeeeeee bide geçen hafta c.tesi günü doktora gitmiştim 7 haftalısın demişti ama daha kalbi atmaya başlamamıştı sizce normalmidir ?

kafanın karışık olması çok doğal...ama sen içinde canından bir parça taşıyorsun.o kadar savunmasız ve masum ki..nasıl kıyabileceksin ona...ona sorulmadı dünyaya gelmek istiyor musun diye..dövme falan yaptırmışsın,röntgen çekinmişin.saçını boyatamıyacağını ve kilo alacağını,eşinin senin beğenmeyeceğini düşünüyorsun.bence bunları bir kenara bırak.bebeğini düşün o senin herşeyinden etkileniyor..iyi beslen,olumlu düşün.onu kucağına aldığında bu düşündüklerinin ne kadar boş olduğunu anlayacaksın..a.s

Arkadaşlar 7 aylık evliyim ve hiç bebek düşünmezken (5 sene sonra düşünüyorduk) hamile olduğumu öğrendim. Bundan öncesinde ilk ayımızda bi bebek aldırmıştık o yüzden bunu aldırmak gibi bi düşünce geçmedi içimizden fakat karışıklığım şunlar yüzünden ; bebeğim hastalık tarihimden itibaren hesaplandığı için şuanda 8 haftasını doldurdu. ve benim eşim geçen ay verem hastalığına yakalanmıştı allaha şükür bana bulaştırmadan iğleşti ilk evrelerde korkuyordum ama sizinde aklınızda olsun verem annede bile olsa bebeğe bulaşma ihtimali az oluyor dedi doktor. sizde olmadığı sürece sorun yok bebek doğunca bi iğne yaparız sorun çözülür dedi. bu soru işaretini atlattık..
2. soru işaretide ben kalıcı makyaj yaptırdım kaşlarıma 3 ocakta derinin 3 kat altına girdiğini söylemişlerdi bir nevi dövme. ve sırtıma da yaptırmıştım bunun bi zararı varmıdır sizce?
3.soru işaretide en çok kafamı kurcalıyanda 4 ocakta eşim verem olduğu için bendede akciyer röntgeni istediler ve çekildim. röntgen çekimleri ile ilgili okadar çok şey varki çok tedirginim böyle bişey yaşayan oldumu? Doktorum olabilirde olmayabilirde hamileliğinin tahminimce ilk döllenme günlerinde çekilmişsin ve akciyer filminin bebeğe vericeği zarar çok az gibi ama bellide olmaz diyor okadar kafam karışıkki :uhm:
Hem bukadar problem ile bebeğimi karşılamak çok zor olucak hemde eşimle daha evliliğimizin tadına doyamamıştık ve çok arkadaş çevresi olan çok hareketli bi çiftiz saçlarım sarı ve şuanda diplerim çıktı boyatamıyorum diye bile krizlere giriyorum her istediğimi giyemiycem albüminde varmış bende iyce şişicem benim durumumda kim olsa bunları düşünürmüydü merak ediyorum benmi çok bencilim :çok üzgünüm: zayıf ile normal arası bi kilodayım şimdi kilo alıcam eşim beyenmiycek diyede pskolojim bozuluyo :1no2: bunları aşabilcekmiyim bilmiyorum çok zor günler beni bekliyo sanırım dimi :1ninca:

arkadasım bende 7 aylık evlıyım ve 5 gun once 2haftalık bebegımı düşürdüm yıkıldım adta.Allah size vermıs ne guzel nıye boyle karamsarsın,bu forumda bebek dıye yanıp tutusan bınlerce insan var,ham ılkını nasıl kıyıpta aldırdın,2.bı gunaha gırme herkes kaderını yaşar sen Allahın ılk verdıgını kendın sonlandırmısın ona ragmen Allah sana ceza yerıne 2.bebek vermiş bunları cok ıyı dusun ve 2. gunaha gırme,ayrıca ıp çok ılerledı sen sadece Allaha tövbe et ve bu bebegın saglıklı olması için dua et;inş bı sorun çıkmaz

arkadaşım şu anki karışıklığın çok doğal çünkü hem plansızsın hemde bu konuda deneyimsiziz.ama o yaptırdığın hamilelik adına olumsuz şeyler hamileleiğin o kadar başındaki etkileyeceğini sanmıyorum.doktorunla konuş oda pekte önemsemeyecektir.bunları plansız herkes yapıyor.bende ağız filmi çektirdim,iki dişim için morfin yedim,ağrı kesici aldım ve bi kutlama gecesinde alkol aldım.ama bilmiyordum aynı senin gibi düşünmemiştik.hatta benimde forumum var benimde yaşadıklarıma bi bak.eşim ilk tepki gösterdi,şimdi normal karşılıyor,ama şimdide benim gebeliğim tam net değil.neyse....

canım evet çok yeni evlisiniz,bende 2.ayımda gebe kaldım aynı senin düşüncelerin gibi 1 dakka düşünmeden gittik aldırdık.şu an 3 yıllık evliyiz hala daha aklıma gelir yaşasaydı şu yaşta olurdu die.ve inan bana hiç bir işimiz allah tarafından rast gitmedi.o kadar dua ettimki o kadar hayırlar yaptımki allah beni affetsin die.allah biliyor artık.

bak canım kilo alırsan al eğer bu kadar takıyorsan kolayda verirsin demek ve herkeside şaşırtırsın :)
düşünsene kucağında yavrun ve sen gene eski kıyafetlerinle fıstık gibi.3.aydan sonra röfle vs... yaptırılıyor.çünkü sen ii bilirsin o boyalar diplere sürülmüyor ya.boyatırsın gene.bebeğine bakacak annen-kayınvaliden varmı acaba.illaki gezmek istiyorsan bırakırsın sen bak gene keyfine.ben bebeğin veya hamileliğin hayatı o kadarda etkilemesinden açıkçası korkmuyorum.bak daha yeni hamileyim mesela eşim nisanda konser var istanbulda gidermiyiz dedi''tabi dedim''nie gitmeyeyim,sen şimdideennn hiiiçççç takma bunları.biliyorum daha alışamadın.alışırsın hiiçç endişelenmeeee

cnm ya allahın izniyle inşallah bebişin sağlıkla gelcek ..ister istemes stres yaparsın ve olan şeyler...ve okadar bariz örneklerde varki sen sen bütün ntestlerini yaptır..allaha sığın ..bebişin allaha emanet..sen sanırım hamile olduğu bilmeden bu testleri yptırmışın...bi yerde okumuştum güvenilir internette bi sitede...regl günü gelene kadar anne yaptıklarından sorumlu diildir..ben hamile olduğumu bilmiyodum yapmadığüım iş kaldırmadığım apır eşya yoktu. ki her ay bebk özlemiyle acaba varmı diye kendimi kolluyodum.ilk kes o ay umudum yoktu umursamadım hiç bişiyi.o yüzden reglinden sonra sen sorumlusun.. umarım öledir..

cnm oncelikle hep olumlu dusunmeye bak isallah bebgini kucagina alinca inanki iyiki dogurmusum diyeceksin insan anne olunca ne guzelligi dusunuyor ne baska bir seyi cunku zaten sen en guzel seyi alacaksin eline diger ayrintilar sana viz gelecek.bebeginle ilgili sana tavsiyem 12 .haftaya girdigin zaman gidip ayrintili ultrasona girmen orada bebegin herseyine bastan sona bakiyorlar gerekli testler yapiliyor yani merak etme bisey varsa sana soylerler cnm allah yardimcin olsun

canım o kadarda sor günler seni beklemiyor merak etme çok şuan için yazdıklarını düşünmen normal çünkü çok başındasın hamileliğinin evliliğinde yeni ama biraz daha zaman geçsin bebişin hareket etmeye başlasın eşin senin kilo aldığını bile fark etmiyecek ben bebeği ne zaman hisedeceğim diye düşünmekten sende o hareket ederken biran önce doğsa demeye başlayacaksın braz daha sabret inşallah çok güzel olucak herşey

kafanın karışık olması çok doğal...ama sen içinde canından bir parça taşıyorsun.o kadar savunmasız ve masum ki..nasıl kıyabileceksin ona...ona sorulmadı dünyaya gelmek istiyor musun diye..dövme falan yaptırmışsın,röntgen çekinmişin.saçını boyatamıyacağını ve kilo alacağını,eşinin senin beğenmeyeceğini düşünüyorsun.bence bunları bir kenara bırak.bebeğini düşün o senin herşeyinden etkileniyor..iyi beslen,olumlu düşün.onu kucağına aldığında bu düşündüklerinin ne kadar boş olduğunu anlayacaksın..a.s

yok kıyamam zaten hiçbişekilde :(
evt hamilelikte yapılmıycak ve yapılmaması gereken herşeyi yaptırdım ama bilmeden umarım buda Allahın bi taktiridir...
Annelik gerçekten garip bişey okadar ufak olmasına karşın onu düşündükçe kalbim durcak gibi oluyo sanırım bu tedirginliklerimin hepsi onu kucaıma alınca geçicek umarım...
Allah herkeze sağlı bebekler versin inşallah.

arkadasım bende 7 aylık evlıyım ve 5 gun once 2haftalık bebegımı düşürdüm yıkıldım adta.Allah size vermıs ne guzel nıye boyle karamsarsın,bu forumda bebek dıye yanıp tutusan bınlerce insan var,ham ılkını nasıl kıyıpta aldırdın,2.bı gunaha gırme herkes kaderını yaşar sen Allahın ılk verdıgını kendın sonlandırmısın ona ragmen Allah sana ceza yerıne 2.bebek vermiş bunları cok ıyı dusun ve 2. gunaha gırme,ayrıca ıp çok ılerledı sen sadece Allaha tövbe et ve bu bebegın saglıklı olması için dua et;inş bı sorun çıkmaz

:çok üzgünüm: çok üzüldüm canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
İlki gerçekten bi anlık düşüncesizliğime geldi daha yeni evliydik eşimde istemedi bende o rehavete kapıldım aldırdık sonradan çok üzüldüm o ayrı ama işte ben olmaz die düşünürken hiç olmadık zamanda oldu gerçektende...
aldırmayı hiç düşünmedim Allah biliyoya...
ama bi sakatlığı olcak diye ödüm patlıyı.
Ben tövbemi çok ettim hatta aldırdıktan sonra ona günlük bile yazmıştım özür dilerim bebeğim die :(
şimdi allah yine verdi bunda bi hayır vardır diyorum umarım sağlıklı olur bütün dualarım onunla....

canım senin yaptıklarından fazlasını bi tanıdığım yapmış hatta ilaç tedavisi görmüş hamile olduğunu öğrenince aldırmak istemiş çocukda kesin bişey olur diye ama doktor ilk üç ayda o su gibi zaten korkma bişey olmaz demiş ve kızı olmuş yazada o kızın düğünü herşeysi düzgün çokda güzel bir kız.korkma inşallah senin bebişinde çok iyi olucak

İnşallah bebeğin sağlıklıdır.
Sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirsin.
Unutma hamileyken de çok bakımlı olabilirsin.
Hamile kaldın diye kendini salma.
Yine süslen,püslen.
Hem hamile insanlar daha bi güzel oluyor bence.
Ayrıca saçın içinde belki bitkisel boyalar vardır.

Darısı bizim başımıza.

bence biraz tedrgıni oyuzden böle düşnuyorsun,belkide yasın ufak bilemıyorum ama allahın verdıgı en büyük hedıye bence bı bebek....bı süre kfanı dagtmaya calış kendıne annelğe hazrla,çok sosyal insanlar deprsyona grbiliyooo... saç boyatmayı dert halıne getrmen çok gerksiz kocan senı sevıyosa ne sacını ne göbenı ne buyuyen poponu görürşakkıdı

yok kıyamam zaten hiçbişekilde :(
evt hamilelikte yapılmıycak ve yapılmaması gereken herşeyi yaptırdım ama bilmeden umarım buda Allahın bi taktiridir...
Annelik gerçekten garip bişey okadar ufak olmasına karşın onu düşündükçe kalbim durcak gibi oluyo sanırım bu tedirginliklerimin hepsi onu kucaıma alınca geçicek umarım...
Allah herkeze sağlı bebekler versin inşallah.

bencede onu kucağına alıp kokladığında tedirginlik denen hiçbirşey kalmayacak buna emin olabilirsin.:ecrin_bebek:

arkadaşım şu anki karışıklığın çok doğal çünkü hem plansızsın hemde bu konuda deneyimsiziz.ama o yaptırdığın hamilelik adına olumsuz şeyler hamileleiğin o kadar başındaki etkileyeceğini sanmıyorum.doktorunla konuş oda pekte önemsemeyecektir.bunları plansız herkes yapıyor.bende ağız filmi çektirdim,iki dişim için morfin yedim,ağrı kesici aldım ve bi kutlama gecesinde alkol aldım.ama bilmiyordum aynı senin gibi düşünmemiştik.hatta benimde forumum var benimde yaşadıklarıma bi bak.eşim ilk tepki gösterdi,şimdi normal karşılıyor,ama şimdide benim gebeliğim tam net değil.neyse....

canım evet çok yeni evlisiniz,bende 2.ayımda gebe kaldım aynı senin düşüncelerin gibi 1 dakka düşünmeden gittik aldırdık.şu an 3 yıllık evliyiz hala daha aklıma gelir yaşasaydı şu yaşta olurdu die.ve inan bana hiç bir işimiz allah tarafından rast gitmedi.o kadar dua ettimki o kadar hayırlar yaptımki allah beni affetsin die.allah biliyor artık.

bak canım kilo alırsan al eğer bu kadar takıyorsan kolayda verirsin demek ve herkeside şaşırtırsın :)
düşünsene kucağında yavrun ve sen gene eski kıyafetlerinle fıstık gibi.3.aydan sonra röfle vs... yaptırılıyor.çünkü sen ii bilirsin o boyalar diplere sürülmüyor ya.boyatırsın gene.bebeğine bakacak annen-kayınvaliden varmı acaba.illaki gezmek istiyorsan bırakırsın sen bak gene keyfine.ben bebeğin veya hamileliğin hayatı o kadarda etkilemesinden açıkçası korkmuyorum.bak daha yeni hamileyim mesela eşim nisanda konser var istanbulda gidermiyiz dedi''tabi dedim''nie gitmeyeyim,sen şimdideennn hiiiçççç takma bunları.biliyorum daha alışamadın.alışırsın hiiçç endişelenmeeee

Canım Allah seninde bebeğini sana bağışlasın inşallah... birazdan seninde formuna bakıcam..

evet valla moral verdiniz kilo almayı bile düşünmüyorum artık sonuçta veririm zorlarsam...
röfleyide kuaförümle konuştum diplere gelmiycek şekilde yapıyorlarmış hiçte bi sorunu yokmuş bi riskide yokmuş hamilenin pskolojiside önemli diyolarmış doktorlar.

bebeğime annem bakıcak hamile kalmadan önce hayatta bakamam filan diodu ama bebeği duyunca ee sonuçta benimde çalışmaya devam etmem lazım bir kişinin çalışmasıyla kiraydı elektrikti suydu doğalgazdı herşey olmuyo ondan çalışmam gerektiği için gözünü kırpmadan ben bakarım dedi sağolsun.. ne varsa annelerden vardır kızım dedi sonrada anne olunca anlarsın dedi...

aslında evet sende haklsıın sonuçta bunu hayatımızda kaç kere yşıycazki kaç kere bukadar şişicez tadınıda çıkarmak lazım...

çok sağol canım moralin için geçekten...
Allah bebeğine sağlık versin seninle kalsın kaydirigubbakcemile5

cnm ya allahın izniyle inşallah bebişin sağlıkla gelcek ..ister istemes stres yaparsın ve olan şeyler...ve okadar bariz örneklerde varki sen sen bütün ntestlerini yaptır..allaha sığın ..bebişin allaha emanet..sen sanırım hamile olduğu bilmeden bu testleri yptırmışın...bi yerde okumuştum güvenilir internette bi sitede...regl günü gelene kadar anne yaptıklarından sorumlu diildir..ben hamile olduğumu bilmiyodum yapmadığüım iş kaldırmadığım apır eşya yoktu. ki her ay bebk özlemiyle acaba varmı diye kendimi kolluyodum.ilk kes o ay umudum yoktu umursamadım hiç bişiyi.o yüzden reglinden sonra sen sorumlusun.. umarım öledir..

inşallah canım benim ağzın bal yesin...
evet gerçekten çok stres yapıyorum annelik duyguları heralde inanılmaz endişeci bi insan oldum resmen....
evet hamile olduğumu bilmeden bunları yaptırmıştım malesef...
evet bende araştırdım şimdi gerçektende regl günü gelene kadar yapılanlardan sorumlu değildir bişey olmaz gibi yazıyodu içim rahatladı birazdaha olsa...
inşallah öyledir... sağol canım

cnm oncelikle hep olumlu dusunmeye bak isallah bebgini kucagina alinca inanki iyiki dogurmusum diyeceksin insan anne olunca ne guzelligi dusunuyor ne baska bir seyi cunku zaten sen en guzel seyi alacaksin eline diger ayrintilar sana viz gelecek.bebeginle ilgili sana tavsiyem 12 .haftaya girdigin zaman gidip ayrintili ultrasona girmen orada bebegin herseyine bastan sona bakiyorlar gerekli testler yapiliyor yani merak etme bisey varsa sana soylerler cnm allah yardimcin olsun

İnşallah bebeğim sağlıklı olurda bende o mutluluğu yaşarım...
teşekkür ederim canım inşallah sağlıklıdır dua etmekten başka elimden gelen bişey yok..
Amin...

canım o kadarda sor günler seni beklemiyor merak etme çok şuan için yazdıklarını düşünmen normal çünkü çok başındasın hamileliğinin evliliğinde yeni ama biraz daha zaman geçsin bebişin hareket etmeye başlasın eşin senin kilo aldığını bile fark etmiyecek ben bebeği ne zaman hisedeceğim diye düşünmekten sende o hareket ederken biran önce doğsa demeye başlayacaksın braz daha sabret inşallah çok güzel olucak herşey

evet canım bende öyle düşünüyorum zamnla daha çok alışıcam buna...
eşim zaten bişey demez onun hoşuna gider oda istemiyodu hiç 5 sene olmasın filan diyodu ama olduğunu duyunca benden çok istedi bende çok şaşırdım.. bazen diyorum şişko olcam ben sevcekmisin beni diyorum tabi ozaman daha çok sevcem diyo 2 canım olcaksın ozaman diyo...
sanırım babalık böyle bişey çünkü eşimde çok değişti....
inşallah canım çok teşekkür ederim destekleriniz güzel sözleriniz güzel dilekleriniz için :)

canım senin yaptıklarından fazlasını bi tanıdığım yapmış hatta ilaç tedavisi görmüş hamile olduğunu öğrenince aldırmak istemiş çocukda kesin bişey olur diye ama doktor ilk üç ayda o su gibi zaten korkma bişey olmaz demiş ve kızı olmuş yazada o kızın düğünü herşeysi düzgün çokda güzel bir kız.korkma inşallah senin bebişinde çok iyi olucak

canımyaaa sağol vallahi çok içim rahatladı gerçekten sağolun inşallah bişey olmaz

İnşallah bebeğin sağlıklıdır.
Sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirsin.
Unutma hamileyken de çok bakımlı olabilirsin.
Hamile kaldın diye kendini salma.
Yine süslen,püslen.
Hem hamile insanlar daha bi güzel oluyor bence.
Ayrıca saçın içinde belki bitkisel boyalar vardır.

Darısı bizim başımıza.

evet kendimi toparlayıp kendime baktığım sürece kendimi ii hissederim diye düşünüyorum..
inşallah canım tavsiyelerin için teşekkür ederim..
bitkisel boyayıda benim doktorum tavsiye etmiyomuş arkadaşımda ona gidiyo ben sormadım gerçi ama ona bitkiselide dibine gelmeden dibinden 1 santim geriden boyatabilirsin bişey olmaz bitek dibine gelmesin demiş okadar.

Darısı senin başına hayatım inşallahhhhh

Back