• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama felaket karışığım :( bilgilerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi serinim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence biraz tedrgıni oyuzden böle düşnuyorsun,belkide yasın ufak bilemıyorum ama allahın verdıgı en büyük hedıye bence bı bebek....bı süre kfanı dagtmaya calış kendıne annelğe hazrla,çok sosyal insanlar deprsyona grbiliyooo... saç boyatmayı dert halıne getrmen çok gerksiz kocan senı sevıyosa ne sacını ne göbenı ne buyuyen poponu görürşakkıdı

evet tedirgin olduğum için böyle düşünüyorum...
yaşımın çok ufak olduğunu söyleyemem 25'imi doldurdum. 83'lüyüm.
umarım depresyona girmem :1no2:
ya bende diyorum saçımı boyamayı derd etmiyim die işte ama ne biliyim ben normalde çok fazla kendine bakan birisiyim sanırım o yüzden bukadar dert ettim kendime...
ama yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum bu duruma bende :CüvCüv:

ya kusura bakma ama bencılmıyım dıye sormusun ya bence bencılsın ılk hamılelıgınde boyle bı sorun yokmus neden aldırdın 2, sacını 3 aydan sonra bıtkısel boyalrla boyatabılırsın yok hayatı yasayacam falan hıkaye ıste mevlam hepmızı bır sekılde denıyo sanada vereek denıyo kımelerını vermeyerek secım senın.....

ya kusura bakma ama bencılmıyım dıye sormusun ya bence bencılsın ılk hamılelıgınde boyle bı sorun yokmus neden aldırdın 2, sacını 3 aydan sonra bıtkısel boyalrla boyatabılırsın yok hayatı yasayacam falan hıkaye ıste mevlam hepmızı bır sekılde denıyo sanada vereek denıyo kımelerını vermeyerek secım senın.....

ilk hamileliğimde aldırdım çünkü eşimde hiç istemiyordu ve daha 1 aylık evliydik göze alamadım.
tabiki deniyo her insanın hayatında bazı şeylere yön vermek isterken başka şeyler olabilyor bu da benim hayatımda böyle oldu. demin bi arkadaş dedi çok doğru...
Allahın taktiri diyorum başka bişey demiyorum Allah çok istiyene bazen vermiyo yada zor veriyo hiç beklemiyene pat diye veriyo herkezi değişik şekilde sınıyo...
İnşallah bu sınavdan olumlu sonuçlarla geçeriz...

Arkadaşın yaşıda sanırım küçük,bu yüzden yazdığı şeyler kendini hazır hissetmediğini gösteriyor...

vallla öncelikle tebrik ediyorum seni
ama biraz kendinden cok artik bebegini düsün ve sac basti umursama
bebegin olduktan sonra esin begenmezsede kendi bilir
ayrica hadi bu ikinci korunurken oldu iste esini n hastaligindan dolayi
ya ilk ay nasil hamile kaldin ????
bunu cok merak ettim acikcasi
valla ne dersen de
ama bana görede yasin cok kücük degil ama
konusmalarin ve yazmalarin bana cok cocukca geldi
su an bir bebegim olsun diye neler vermezdim diye düsündüm bir an
ama allahin isi belli olmuyor iste ben ilk bebegim icin 6 sene ugrastim
sanki 5 sene sonra kesin olacakmis gibi konusmalariniz var ya beni öldürüryor
amna yine diyorum ikinci icinde bir 6 sene savasmaya raziyim yeterki o güzel duyguyu bir kez daha yasiyim
sanada tek diyecegim
insallah sagliklidir bebegin hakkinda hayirlisi

Valla ne diyelim, hastalik için cok geçmis olsun, insallah Allah sifasini verir. Ben seni iyi anliyorum, tedirginliklerin normal bendede vardi ama simdi bebegimle yasayacagimiz guzel gunleri dusunup mutlu oluyorum.Ne buyuk bir mucize bu sende anlayacaksin eminim. Allah hakkinizda hayirlisi versin canim.

Arkadaşın yaşıda sanırım küçük,bu yüzden yazdığı şeyler kendini hazır hissetmediğini gösteriyor...

valla 25 yaşındayım yaşımın çok küçük olduğunu söyleyemem ama hazır hissetmediğim doğru olabilir

vallla öncelikle tebrik ediyorum seni
ama biraz kendinden cok artik bebegini düsün ve sac basti umursama
bebegin olduktan sonra esin begenmezsede kendi bilir
ayrica hadi bu ikinci korunurken oldu iste esini n hastaligindan dolayi
ya ilk ay nasil hamile kaldin ????
bunu cok merak ettim acikcasi
valla ne dersen de
ama bana görede yasin cok kücük degil ama
konusmalarin ve yazmalarin bana cok cocukca geldi
su an bir bebegim olsun diye neler vermezdim diye düsündüm bir an
ama allahin isi belli olmuyor iste ben ilk bebegim icin 6 sene ugrastim
sanki 5 sene sonra kesin olacakmis gibi konusmalariniz var ya beni öldürüryor
amna yine diyorum ikinci icinde bir 6 sene savasmaya raziyim yeterki o güzel duyguyu bir kez daha yasiyim
sanada tek diyecegim
insallah sagliklidir bebegin hakkinda hayirlisi

ilk ay benim salaklığımdan oldu çok gezmekten orda burda kalmaktan hep ilacımı unutuyodum o yüzden oldu.
konuşmaların çocukça demişsin seni anlıyabiliyorum hakta veriyorum çünkü sen bi bebeğe sahip olmak için canını canına katmışsın senelerce uğraşmışsın ne diyebilirimki zaten asıl anne sizsiniz benim annemde öyle... benim olmam için hem annem hem babam amelyat olmuş 4 sene uğraşmışlar 4.seneden sonra olmuşum ve annem her dk anlatır o yüzden bebeklerinizde çok şanslı...
benim derdim 5 sene sonra kesin olucaktı ozaman olsaydı değil arkadaşlar hamileliğimi bilmeden eyer yazdıklarımı okuduysanız birsürü şey yaptım bu yüzden inanılmaz tedirgin olduğum için bunları düşünüyorum belki bebeğimin çok sağlıklı olduğunu öğrensem bi korkum olmasa herşeyi bi kenara bırakıcam....
ben daha 8 haftalığım sanırım karnım çıkınca anlıycam gerçekten anne olucağımı şuanda bi garibim...
inşallah ... yinede teşekkür ederim..

Valla ne diyelim, hastalik için cok geçmis olsun, insallah Allah sifasini verir. Ben seni iyi anliyorum, tedirginliklerin normal bendede vardi ama simdi bebegimle yasayacagimiz guzel gunleri dusunup mutlu oluyorum.Ne buyuk bir mucize bu sende anlayacaksin eminim. Allah hakkinizda hayirlisi versin canim.

sağol canım...
bu mucizeyi anlıyabiliyorum ama bebeğimin sağlıksız olucağını duymak beni korkutuyo...
Umarım bunların hepsi birer kuruntudur....
Amin canım sağol..

bir kürtajdan sonra dünyanin en güzel hediyesiyle ödüllendirilmisin ama sen sacini boyamayi kilo almayi cirkinlesecegini ve esinin seni begenmeyecegini düsünüyorsun..kusura bakma ama cok bencilsin..o bebek icin allaha yalvaran ama yinede sahip olamayan okadar cok insan var ki.sen sükredecegine neleri düsünüyorsun..
sizin gibi insanlari gördükce bazen isyan edesim geliyo biz deliler gibi cirpinip bir taneye bile sahip olamazken neden degerini bilmeyenlerin oluyo diye
sana tüp bebek yaptiranlarin yada asilama yaptiranlarin forumunu okumani tavsiye ederim,insani yikan basarisiz tedaviler, her ay umutla beklemek hayal kurmak ama sonunda yikilmak ne demek cok iyi anlatiliyor orda..ozaman karnindaki melegin degerini daha iyi anlarsin

Son düzenleme:
canım dünyanın en büyük hediyesi o bebek 7 yıl sonra sahip olabildim bende ve 26 yaşındayı ne catlaklar ne sarkmalar inan hiç biri önemli degil onun verdigi mutluluk hiç bişeye degişilmez.

cnm annelik farklı bişey ama fedakarlık ister sende bebeğini kucağına alınca bilirsin o duyguları ama bence sen bahaneler üretiyorsun fedakarlık etmiyceksen etmiycek gibi görünüyorsun hiç doğurma bence....

canım bence sen kendinden çok bebeğe bişey olucak diye tedirginsin ama merak etme Allahın izniyle hiç bişey olmaz bende başlarda çok zor günler geçirdim hatta doktorum belkide bebeğimden vazgeçmek zorunda kalabileceğimi söyledi ama Allaha binlerce şükürler olsunki bebeğiminde beninde durumum oldukça iyi onun için üzme kendini dua et sadece Rabbim korur

bir kürtajdan sonra dünyanin en güzel hediyesiyle ödüllendirilmisin ama sen sacini boyamayi kilo almayi cirkinlesecegini ve esinin seni begenmeyecegini düsünüyorsun..kusura bakma ama cok bencilsin..o bebek icin allaha yalvaran ama yinede sahip olamayan okadar cok insan var ki.sen sükredecegine neleri düsünüyorsun..
sizin gibi insanlari gördükce bazen isyan edesim geliyo biz deliler gibi cirpinip bir taneye bile sahip olamazken neden degerini bilmeyenlerin oluyo diye
sana tüp bebek yaptiranlarin yada asilama yaptiranlarin forumunu okumani tavsiye ederim,insani yikan basarisiz tedaviler, her ay umutla beklemek hayal kurmak ama sonunda yikilmak ne demek cok iyi anlatiliyor orda..ozaman karnindaki melegin degerini daha iyi anlarsin

ruh halinde agresif yazıyo gerçektende agresifsin.
senin olmuyo olabilri anneminde senelerce olmamış sonunda olmuş
benim şimdi oldu beklemezken oldu die değerini niye bilemiyim sen benim tarzımı biliomusunki bilmeden konuşuyosun belki senden bin kat daha sevicem çocuğumu bin kat daha değer vericem tanımdan etmeden saçma sapan konuşma.
benim tereddütüm başka konulardaydı anlamadan etmeden saldırıya geçmişin.
ben herşeyin değerinii çok ii biliyorum sen merak etme..
allah sanada versin...

canım dünyanın en büyük hediyesi o bebek 7 yıl sonra sahip olabildim bende ve 26 yaşındayı ne catlaklar ne sarkmalar inan hiç biri önemli degil onun verdigi mutluluk hiç bişeye degişilmez.

tabiki bebek bir mucize bak nekadar beklemişsin haklısın herkezin durumu aynı olmuyo sağol desteğin için...

cnm annelik farklı bişey ama fedakarlık ister sende bebeğini kucağına alınca bilirsin o duyguları ama bence sen bahaneler üretiyorsun fedakarlık etmiyceksen etmiycek gibi görünüyorsun hiç doğurma bence....

anne olduğumu hissediyorum sağolsun bazı arkadaşlar sayesinde canım
gece rüyamda bebeğimide gördüm zaten
hani böyle gereksiz yorumlar yapmayın bende kimin çocuğa nasıl bakıcağını nasıl bakamıycağını allah bilir doğurma bence demek fedakarlıkmı sence sende çok bi merhametliymişsin drek öldürdün karnımdaki bebeği...
benimkiler bahane değil canım anlayan anlıyo zaten sende anlamayı ver...

canım bence sen kendinden çok bebeğe bişey olucak diye tedirginsin ama merak etme Allahın izniyle hiç bişey olmaz bende başlarda çok zor günler geçirdim hatta doktorum belkide bebeğimden vazgeçmek zorunda kalabileceğimi söyledi ama Allaha binlerce şükürler olsunki bebeğiminde beninde durumum oldukça iyi onun için üzme kendini dua et sadece Rabbim korur

canım vallahi çok sağol beni gerçekten anladığın ve kudurup sinir etmek için saldıran insanlardan olmayıp benim de bi anne olduğumu ve şuanda duygularımı bilerek konuştuğun için teşekkür ederim.
bende zor günler geçiriyorum doktorum sağolsun yeterince sakinleştirdi beni ama yinede aklımda var işte ihtimaller. Allah inşallah sağlıklı bi bebek verir banada.
Dua ediyorum canım biliyorumki Allahım onu koruycak...
bende bu ruh halinden kurtulucam :)

çok şükür bende hamileyim.bebeğimi bana bağışlaması için rabbime hergün ağlayarak dua ediyorum.bir kaybım var ve bedenimin yarısını onunla kaybettim.önüme gelene dua etmesini söylüyorum.eve tıkıldım.öğretmenim ev iş arasında mekik dokuyorum.ama doktor sağından soluna dönme derse dönmem.sosyal hayat bitti 5 aydır eşimle dışarı çıkmadık yorulurumda yavruma birşey olur diye.
aldırmayı düşünme.bırak bozulan vücudun saçların olsun.bir can gelecek ve sen anne olacaksın...eşin beğenmezse onun tuhaflığıdır.yaparken beğeniyorda parçası sendeykenmi beğenmiyor.aldırma bunlara sakın sakın...

çok şükür bende hamileyim.bebeğimi bana bağışlaması için rabbime hergün ağlayarak dua ediyorum.bir kaybım var ve bedenimin yarısını onunla kaybettim.önüme gelene dua etmesini söylüyorum.eve tıkıldım.öğretmenim ev iş arasında mekik dokuyorum.ama doktor sağından soluna dönme derse dönmem.sosyal hayat bitti 5 aydır eşimle dışarı çıkmadık yorulurumda yavruma birşey olur diye.
aldırmayı düşünme.bırak bozulan vücudun saçların olsun.bir can gelecek ve sen anne olacaksın...eşin beğenmezse onun tuhaflığıdır.yaparken beğeniyorda parçası sendeykenmi beğenmiyor.aldırma bunlara sakın sakın...

Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıklı sıhatli doğsun inşallah.
Teşekkür ederim desteğin için haklısın....:1hug:

ben seni anlıyorum canım ve bence sen plansız da olsa başına gelen bu yeni mucizeye hazırsın. hem bakımlı, hem sevgi dolu, bebeciğini dünyalar kadar seven genç güzel bir anne olacaksın eminim. bu kadar tereddüte düşmen ve sorular sorman bunu gösteriyor. röntgen olayını da hiç kafana takma bir arkadaşım 5 aylık hamileyken dayanılmaz bel ağrıları yüzünden tomografi çektirmeye gidiyor ve orda öğreniyor hamile olduğunu. hemen doktoruna gidiyor tomografi zarar verir mi diye bişey olmaz diyor doktoru ki onunki 5 aylıkken. senin daha başında hamileliğin. bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.. süprizzzzz
bu arada bizler için de dua et emi.. doğumdan sonra da daşş gibin bi anne olda görenler maaşallah desin.. laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Back