hamileyim ama esim bana vurdu ne yapayım kafayı yıyecegım

geçmiş olsun.üzülme bebeğine dikkat et.haklısın üzülmekte tabiki.eşinle konuş ve ona bu yaptığının seni çok üzdüğünü anlat.belki eşinde çok pişmandır şuan.

Arkadaşlar hamile bir bayana neden onu daha fazla üzecek öfkesini artıracak kendini daha da kötü hissettirecek yorumlar yazmayı tercih ediyorsunuz bide düşük riski varmış yazık günah değil mi zaten çok üzgün:26: kalkıp benimki asla yapmaz..yapamaz zaten.. yaparsa şöyle olur.. böyle olur katlanma terket onu ..yakın yıkın ortalığı falan... bumudur sıkıntıyı derdi paylaşmak ... hem o da eşine vursa karşılık verse ne olacak sanki adam daha beter gözü dönecek çıldırıp daha çok zarar verecek kadına .. kadın kuvvetiyle erkek kuvveti bir olabilir mi hiç!.. konu sahibi arkadaş öncellikle çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle birşey yaşanmaz ...eşinin yaptığı çok çirkin bir davranış hatasını anlaması açısından yüz vermeyin ve bir süre annenizde kalmayı istediğinizi söyleyin evliliğimizi bir daha gözden geçirmemiz gerek demelisiniz bence ve eşinize vicdanını sızlatacak bir konuşma yapın yada bir kağıda yazın kendisiyle yüzleşmesi için:26: Bu arada yorum yazan bazı arkadaşlar hamileliğinde ağzından burnundan kan gelene kadar dayak yediklerini yazmışlar çok üzüldüm valla.. onlara da çok geçmiş olsun dayakçı vicdansız merhameti kalmamış kocaları Allah ıslah etsin diyecek söz bulamıyorum Allah yaşatmasın kimseye böyle üzüntüleri :26:

Son düzenleme:
jinar konunu hatırlıyorum canım nasıl ayrımı yaşıyorsunuz eşinle yoksa halen birliktemisiniz?

ayrı yaşamıyoruz canım çalıştığım için annemlere gidemedim şehir dışında onlar. abim geldi abi ben çok sıkıldım bikaç gün bizde kal dedim o kaldı. bikaçgün ablamda kaldım.dayağı anlatmadım ama sorunlar var dedim aileme. eşim çok iyi şimdi özür diledi defalarca ağladı filan ama affetmediğimi biliyo aynı evde ayrı gibi yaşıyoruz. şimdi tek düşündüğüm bebek. yaptığını unutmuyorum ama bebeğe daha fazla stres yaşatmak istemiyorum.

ilk tokatta tepkini vermezsen gerisi gelir canım.
ayrıl demiyorum ama ona büyük bir tepki vermelisin.
ona her an gidebilecekmiş hissini vermelisin
ayrıca merak ettim. kaynanan ve kayınpederin neden oğullarına
gece 3 lere kadar eve gelmeyip dışarda ne yaptığını sormuyorlar ?

Ahhhhh bu erkekler ahhhh! Canim 5 aylik evlisin, 2 aylik hamilesin ve esinden tokat yedin. Bosa bu adami imkanin varsa yada iyi bir ders ver. Bir daha cesaret edemesin vurmaya, bu ne demek! Hamile kadin zaten hassas olur, ne dusuncesiz adamlar var. Git annenin evine, geldiginde de ayri eve tasinmayi iste, durumunuz musaittir umarim! Rabbim hakkinda hayirlisini versin, cok uzuldum....:5:

nerden baslasam bilmiyorrum 5 aylık evliyim 2 aylık da hamileyim ama hamileligim en basından beri riskli dusuk rıski var salı gunu aksam yemek yedim masayı toplarken bır tuhaflık hissettim lavaboya gittim.ve korktugum basıma geldi kanamam vardı hemen kayınvalidem kayınbabamı ve esimi aradı hastaneye gittik bu arada birde esimin ailesi ile birlikte oturuyorum bebegin kalp atıslarını dinledik bebek saglıklıydı.hemsire yatak ıstıratı verdi.neyse eve geldik hersey normal ertesi gun esim aksam sekizde aradı bir arkadasının yanında oldugunu soyledi bir saate kadar geliyorum dedi bende biraz kızdım ben ne haldeyim sen ne yapıyorsun ne arkadası diye teli kapattım.o bir saat oldu kac saat esim eve tam gece 3 te geldi bende sinirlendim biraz soylendim ve esim bana vurdu .kızlar cıldırmak uzereyim ne yapmalıyım zaten kaynana stresi bana fazlasıyla yetiyor bir de esim cıktı.ailemin yanına gitmek istiyorum sabahtan beri dusune dusune kafayı yıyecem ne olur bana akıl verin cok ihtiyacım var

Sabah sabah nasil canim skildi gecmis olsun canim hemen annene git anlasin aptal kaynanandanda saklama 5 aylik evliyim ve 2 aylik hamileyken esim bana vuruyorsa ilerde daha beterini yapar de olanlari saklama kimseden sahipsizmi sandi seni pis adam cok uzuldum ya gercekten bende ayni evdeyim kv ile sorunlar bendede oluyor ancak boyle bir durum benim basima gelse kv dunyayi basina yikar kocamin mahvederler onu kacacak delik arar ama ben sorunlarimi saklamiyorum atma icine gerekirse ailene soyle srn onlara verilen emanetsin emanete nasil ihanet ederler

1.5 senelik konuyu nerden bulup da cikardiniz, hayret dogrusu.
Cocuk muhtemelen dogmus, okula bile baslamistir. Esiyle arasi da olacagina varmistir herhalde.
Tavsiye vermek icin artik cok gec.
:37:

Cocuk muhtemelen dogmus, okula bile baslamistir. Esiyle arasi da olacagina varmistir herhalde.

Ya evet ya ben hic tarihe bakmadan yazdim sonrada bi baktim taaaaa ne zamana ait

Evli bir adamın üstüne üstlük 5 aylık evli bir adamın gece 3e kadar dışarıda işi ne !
Küs kal, konuşma bir süre .
Birazda o düşmenin etkisiyle hasta hissedebilirsin kendini .

Anaa :1:
Bende nasıl sinirlendim adama .
Neyse geçmiş geçmiştir .:1:

nerden baslasam bilmiyorrum 5 aylık evliyim 2 aylık da hamileyim ama hamileligim en basından beri riskli dusuk rıski var salı gunu aksam yemek yedim masayı toplarken bır tuhaflık hissettim lavaboya gittim.ve korktugum basıma geldi kanamam vardı hemen kayınvalidem kayınbabamı ve esimi aradı hastaneye gittik bu arada birde esimin ailesi ile birlikte oturuyorum bebegin kalp atıslarını dinledik bebek saglıklıydı.hemsire yatak ıstıratı verdi.neyse eve geldik hersey normal ertesi gun esim aksam sekizde aradı bir arkadasının yanında oldugunu soyledi bir saate kadar geliyorum dedi bende biraz kızdım ben ne haldeyim sen ne yapıyorsun ne arkadası diye teli kapattım.o bir saat oldu kac saat esim eve tam gece 3 te geldi bende sinirlendim biraz soylendim ve esim bana vurdu .kızlar cıldırmak uzereyim ne yapmalıyım zaten kaynana stresi bana fazlasıyla yetiyor bir de esim cıktı.ailemin yanına gitmek istiyorum sabahtan beri dusune dusune kafayı yıyecem ne olur bana akıl verin cok ihtiyacım var

Bence hiç katlanma canım çek git annenlerin evine onları neden huzursuz edicen asıl o evde kaldıkça yaşadıkların onları huzursuz eder. Bu hafife alınacak birşey değil gidip dava etsen kocana uzaklaştırma verirler tek celsede boşanırsın o derece önemli yani.

allah belalarını versin.. resmen okurken iğrendim bu erkeklerden .. ne demeke hamile kadının ağzından burnundan kan getirmek .. boşa gitsin pisliği.. çocuğuna da baba olamaz o ..

allah belalarını versin.. resmen okurken iğrendim bu erkeklerden .. ne demeke hamile kadının ağzından burnundan kan getirmek .. boşa gitsin pisliği.. çocuğuna da baba olamaz o ..

Canım , konu 2012 konusu. O bebek şimdi konuşup , gülüyordur. Tarihine bakarsanız , eski konuları hortlatmamış olursunuz ;)

Evlendigin gibi zirt diye hamile kalirsan daha kendi evine bile cikmamisken iyi olmus sana evliligin ilk donemleri bile yeniden tanima evresidir .. dusuncesizce hareket etmissin evlilik=cocuk yapmak diye bakarsan oyle olur

Back