• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ilk defa bana vurdu

Oturup konusacagimiz bir ortam da olamiyor.cunku su anda ayri odalarda oturup ayri yataklarda yatiyoruz.2 gundur birbirimizin yuzunu gormedik.bazi problemlerimiz olmustu zamaninda.oturduk konustuk.bir sure duzeliyor.sonra ayni tas ayni hamam.kisir dongu.

Bosanmak isteseydiniz hazır abinizde gelmisken giderdiniz zaten, siz konuyu kendi icinizde sindirmeye çalışıyorsunuz belli. Oyuzden boşanın diye fetva vermek yerine çözüm için öneride bulunmak daha dogru olur.
Esiniz sinirli biri ve sizde benim gibi biraz trip atmayi surat asmayi seviyorsunuz.
Boyle durumlarda trip atmayi birakip esiniz sakinken duygularinizi kirici olmadan soylemek daha çok ise yariyor.
Yataklari ayirmanizida yadirgamadim acikcasi her tartismada bizdede durum bu olur malesef ve bu durum gunler surer, iki tarafta konusmaz ama birbirini de kışkirtmazsa sürec kendiliginden gelisir taraflar birbirleriyle konusmaya baslar.

Evliligin bu yillari biraz tehlikeli oluyor herkes kendi dedigi olsun istiyor çiftler degilde egolar konusuyor, zamanla azalacaktir siz yeterki sakinliginizi korumayi ogrenin degisimi goreceksiniz. Kari koca iliskiniz degilse bile insani iliskileriniz rayina oturacaktir. Sakinlestikten sonra oturup guzelce konusun git derkenki dusuncelerini ogrenin genelde sinirle soylenen samimiyetsiz sozler oluyor çoğu. Öğrenin ki sizde yolunuzu ona gore belirleyin derim.

Senin ona vurmanla , onun sana vurmasını bir tutan çıldırmış olmalı. Sen vurmuş olabilirsin de uyuşturacak kadar mı vurdun? Sana tüm gücüyle vurmuş hem de bebeği alırken. Bebeği bile düşünmüyor zaten. O an cidden bir şey olabilirdi. Ense çok tehlikeli bir yer değil mi?

Haksız değilsin ve bu adamı bırakmalısın. Daha kötü dövmeye başlayacak çünkü.

Oturup konusacagimiz bir ortam da olamiyor.cunku su anda ayri odalarda oturup ayri yataklarda yatiyoruz.2 gundur birbirimizin yuzunu gormedik.bazi problemlerimiz olmustu zamaninda.oturduk konustuk.bir sure duzeliyor.sonra ayni tas ayni hamam.kisir dongu.

Bu adamı böyle kabul edeceksin ya da gideceksin. Seni de çocuğunu da sevmiyor.

Az once evi terkettim ve abime geldim.gelirken haber vermedim.bi mektup yazip biraktim masanin uzerine.aksam eve geldiginde gorecek.beni istemedi bunaldigini soyledi.yaptiklarini dusundukce sindiremez oldum ve gittim.mutlu olsun simd...

Az once evi terkettim ve abime geldim.gelirken haber vermedim.bi mektup yazip biraktim masanin uzerine.aksam eve geldiginde gorecek.beni istemedi bunaldigini soyledi.yaptiklarini dusundukce sindiremez oldum ve gittim.mutlu olsun simd...

Hayirlisi olsun diyelim canim, ikinizde kafanizi dinleyin, iliskinizi gozden gecirin sonunda gercekten duzeltip isteyip istemeyeceginize karar verirsiniz.

Bir evlilik kolay kurulmuyor,ama tek kisinin iteklemesiyle de yurumuyor yurumemeli.Sizin ve bebeginizin hakkinda en hayirlisi olur insallah.Son olarak geri donmeyi dusunmeyin, eger geri donerseniz tahmininizin otesinde olaylar kotu gelisecektir.Baba olmak olene kadar,anneden ayrilana kadar degil.Mutlu ve huzurlu olmanizi dilerim.

Resmen kavga olsun ve bu evlilik bitsin desin diye, yer aramiş..

Evliligi bitirmeye cok merakli sanirim her seferinde soyledigine gore. Bir evden gidinde akli basina gelsin...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah çok mutlu olursunuz.

Nasılsıniz konu sahibi
Eşiniz aradımi nerdesin diye

Beni aramadi.eve gittiginde biraktigim notu gorup abim yazmis.oraya gelip gelmedigimi sormus.abim de bizde demis.o kadar.baska bisey konusmamislar.beni aramadi bisey yazmadi.

Boyle bi konu acacagim asla aklimin ucundan gecmezdi.iyi kotu gecinen cok fazla problemleri olmayan 2 ayda bir buyuk kavgalar edip ayni gun icinde barisan 5 senelik evli bir kadinim.9 ay once dogum yaptim.hamilelik donemimdede esimle hep kavgalarimiz oldu.7 aylik hamileyken sacma sapan bi tartisma sonucunda esim ayrilalim dedi.o gun bu gundur icimden cikmadi o cumlesi zaten.dogumdan sonra daha beter oldu iliskimiz.esimin soyle bi problemi var.beni ben olarak sevmiyo beni benden tanimak istemiyo.ordan burdan annesinden vs duyduklariyla dolup dolup benden nefret etmeye basliyo.dogumdan once calisan bi kadindim.artik calismiyorum.esim aksam eve geldiginde oturup sohbet etmek birlikte biseyler paylasmak istiyorum.ama o hep elinde telefon butun gece oturur sonrada gider yatar.bi kere bile agzindan hadi sende sıkılıyosun hazirlanda suraya goturim demez.hep ben teklif ederim.gelelim asil meseleye.cumartesi aksami gece 11 civari evde oturuyoruz.bebegimin de atesi cikmisti.gunduz asi vurdurdugumuz icin.cocugu yikiyorum soyuyorum falan atesi dussun diye biseyler yapiyorum.bu kalkti gecenin 11 inde arkadaslar playstation oynamaya cagirdi demeye.bizim binada komsunun evinde oynayacaklar bu arada.bana hicbisey sormadan cikti gitti.gece 2 oldu aradim artik.eve gelmeyi dusunmuyomusun dedim.oyun oynuyorum gelicem dedi.gece 3 te geldi.4 saat boyunca aramadi bile.cocuk ne oldu diye.ertesi gun benim suratim dusuk konusmuyorum.kendisine ne oluyosa o bana benden daha cok trip atiyo.evde yuzumu gormemek icin kose kapmaca oynuyo.neyse sabahtan aksama kadar hicbisey yemedik.aksam masa kurdum.yemek yemiyomusun diye seslendim cevap yok.ikinciye seslendim yemiyorum diye tersledi.ben de zikkim ye o zaman dedim.sonra agiz dalasimiz basladi.bitti bu evlilik demeye basladi.sonra ayakta itisip kakisirken ben sirtina vurdum elimin tersiyle.sonra ayrildik birbirimizden.aradan 5 dk gecti.cocugu mama sandalyesinden almaya calisirken arkam donuk bi sekilde enseme oyle bir vurduki beyin kanamasi geciriyorum sandim.hala daha ensem uyusuk acidan.sonra abimi aradi ben annesini aradim.eve geldiler curcuna laf dalasi hicbisey cozulmedi.neymis ben onu nasil arayip eve gelmiyomusun dermisim.benim surat yapmamin tek sebebi usulunce gonlumu almadan gitmesiydi.bana deseydiki cocugun atesi var ama cok onemli degilse ben bi kac saat arkadaslarla takilip kafa dagitsam.gelirim merak etme sizde yatin vs diye guzellikle soylese canimi yese.ama yok.boyle izin almis olurmus.izin alamazmis.ben evde krallik kurmaya calisiyomusum.onu kopek gibi oynatiyomusum.disarida ondan bundan ornek alip gelip kendi evliliginede aynisini uygulamak istiyo.su an icime nefret doldu.sirf cocugum var diye gitmiyorum bu evden.yorumlarinizi bekliyorum.benim hatali oldugum yerler varsa lutfen ozelestiri yapabilmem icin soyleyin.
Genel olarak haklısınız. Ancak "zıkkım ye" demeniz ve sırtına vurmanız olmamış. Ama yine de size böyle davranmasını gerektirmezdi. Çocuk ateşliyken oyun oynamaya gitmesi sinirlerinizi yıpratmış ki çok haklısınız. Kim olsa sinirlenirdi bu durumda. Allah akıl fikir versin bu adamlara ne diyeyim. Evlenmeden önce melek gibiler, evlendikten sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.

Cok iyi dusunmek lazim cocuk isini. Cunku kocan cok iyi bile olsa az bisey zoru gordu mu yapayalniz kaliyorsun bebekle. Babalik cok kolay...
Of çok zor ya düşün düşün olmuyor eşim her ay ilacı bırak diye başımın etini yiyor

Aslında haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. İkinizde de şiddete meyil var maalesef. Düşünün taşının emek harcamaya değer birsisyse devam edin. Işık yoksa ve aileniz arkadaysa bırakın gitsin

Back