Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında melek senin dusundugun gibi yapıyım diyorum bugun konusup bıraz anneme gitmek istedigimi soylemek istiyorum ama izin vermez normalde bile annme gidince kac defa arar bilmiyorum cok kafam karısık cok yalnızım cok
esimle konussam esim bana annenlere git biraz kafanı dinle dese kayınvalidem bunu duyunca cıldırır ve gitmemi engellemek icin elinden geleni yapar
aslında gidip bir daha donmek de istemiyorum cunku hazmedemiyorum esşm benden ozur dileyince affedilecek bir sey degıl ki bu ailemin yanına gitsem onlarıda huzursuz edicem gitmesem esim hic bisetin farkında olmayacak aman ne yaparsam yapayım nasıl olsa aksam evde diye dusunecek dursam gitmesem sabretsem aynı evin icinde kus durulmuyor bir de kayınvalide ile birlikte oturunca hic kus durulmuyor hepsinden bunaldım psikolojim bozuldu
nerden baslasam bilmiyorrum 5 aylık evliyim 2 aylık da hamileyim ama hamileligim en basından beri riskli dusuk rıski var salı gunu aksam yemek yedim masayı toplarken bır tuhaflık hissettim lavaboya gittim.ve korktugum basıma geldi kanamam vardı hemen kayınvalidem kayınbabamı ve esimi aradı hastaneye gittik bu arada birde esimin ailesi ile birlikte oturuyorum bebegin kalp atıslarını dinledik bebek saglıklıydı.hemsire yatak ıstıratı verdi.neyse eve geldik hersey normal ertesi gun esim aksam sekizde aradı bir arkadasının yanında oldugunu soyledi bir saate kadar geliyorum dedi bende biraz kızdım ben ne haldeyim sen ne yapıyorsun ne arkadası diye teli kapattım.o bir saat oldu kac saat esim eve tam gece 3 te geldi bende sinirlendim biraz soylendim ve esim bana vurdu .kızlar cıldırmak uzereyim ne yapmalıyım zaten kaynana stresi bana fazlasıyla yetiyor bir de esim cıktı.ailemin yanına gitmek istiyorum sabahtan beri dusune dusune kafayı yıyecem ne olur bana akıl verin cok ihtiyacım var
aynısını ben de yaşadım.. kimse bilmez.. hamileyken eşim beni sırf neden hep borçlanıyorsun da benim tüm altınlarımı saçma sapan işlere harcıyorsun diye söylendiğim için öyle bi vurdu ki bayıldım.. sonra bi uyandım burnum ameliyatlı olduğu için şişmiş, alnım fln kocaman olmuş.. herkese kafamı kapıya çarptım dedim.. pek inandırıcı gelmedi kimseye ama hala daha kimseye söylemedim..
oğluşum doğduktan sonra herşey değişti ama.. yanlışlıkla elini çarpsa bile saatlerce özür diliyor.. ama yine de evliliğimizi yürütmekte çok zorlanıyoruz.. çünkü ben unutamıyorum hamileyken maddi manevi yaşadıklarımı..
canım ben de hamileyim ben de şiddet gördüm malesef. öyle bir tokat da değil ağzımdan burnumdan kan geldi.ben de ona vurdum. problem kayınvalideme bağırmamdı ki kadın bana birsürü hakaret ettikten sonra bağırdım. şimdilik boşanmadım avukatla konuştum 1 yıl olmadan hakimler davayı bekletiyomuş filan dedi. dayağı ispatlamam gerekiyodu ama kapıyı kilitlediği için rapor da alamadım. eşimin ailesi biliyo dayağı kadın sonra beni arayıp özür filan diledi. ayrılmak istiyorum artık sevgim ve tahammülüm kalmadı. doğum sonrasını bekliyorum. kocanla ciddi ciddi konuş. çok zor bir durum allah sabır versin.
valla canım ben de şuan hamileyim ve zaten hamileliğin verdiği bir duygusallık oluyor haliyle.
Bir de üstüne böyle bir olayı yaşamak korkunç birşey.
Nasıl dayandın bilmiyorum ama Allah sana güç vermiş anlaşılan.
Umarım konu sahibi de kendisi için en doğru kararı verir.
Kimse böyle birşey yaşamayı hak etmez...
aslında melek senin dusundugun gibi yapıyım diyorum bugun konusup bıraz anneme gitmek istedigimi soylemek istiyorum ama izin vermez normalde bile annme gidince kac defa arar bilmiyorum cok kafam karısık cok yalnızım cok
seviyomusun kocanı, alacağın her türlü karada ailen arkanda olurmu peki hepsinede haddini bildirmek için büyük bi blöf at ortaya tabi kalmak istiyosan orda