hamileyim ama esim bana vurdu ne yapayım kafayı yıyecegım

gece gec saatten gelmesi bir yanada tokat atması asıl olay ustelik hamilesiniz hatasını anlamasını saglayın bir sure evden ayrılın cok buyuk yanlıs yapmıs

aslında melek senin dusundugun gibi yapıyım diyorum bugun konusup bıraz anneme gitmek istedigimi soylemek istiyorum ama izin vermez normalde bile annme gidince kac defa arar bilmiyorum cok kafam karısık cok yalnızım cok

esimle konussam esim bana annenlere git biraz kafanı dinle dese kayınvalidem bunu duyunca cıldırır ve gitmemi engellemek icin elinden geleni yapar

siz eşinizin gözünü korkutmak değil, arayı yumuşatmak istiyorsunuz..

ailenize gidin diyenlere bahaneler sıralıyosunuz,
kayınvalideye anlat diyoruz, onlarla paylaşmam diyorsunuz
e yazdığınıza göre aynı evin içinde küslük yapabilecek bir fıtratınız da yok
daha ne önerilebilir ki size?

seviyomusun kocanı, alacağın her türlü karada ailen arkanda olurmu peki hepsinede haddini bildirmek için büyük bi blöf at ortaya tabi kalmak istiyosan orda

ya ben artık anlamıyorum bazı erkekleri.
hamile eşin rahatsız yanında olmuyorsun, üstüne geç geliyorsun eve
bunlarda yetmiyor tokat atıyorsun. ne sanıyor kendini acaba?
bulunmaz hint kumaşı falan mı???

eşine kıyamaz, kıyamamalı insan diye düşünüyorum hele ki bi bebek taşırken. ben acısını çıkarırdım ben de şiddete başvururdum demiyorum ama burnundan getirirdim herhalde

canım bende ne yazsam bilemedin öncelikle geçmiş olsun hayat zor dediğin gibi daha çok yeni evlisin ve hemen hamile kalmışsın keşke tedbirini alsaydın dicem ama olan olmuş artık şimdiki duruma bakalım öncelikle sana vurduğundan ailenin haberi olsun ve biraz hava değişimi için aileme gidicem de eşine ailenede olanları anlat ve konuşun büyüklerinden de fikir al bu sırada seninde düşüncelerin netleşir ona göre ne yapacağına karar verirsin

aynısını ben de yaşadım.. kimse bilmez.. hamileyken eşim beni sırf neden hep borçlanıyorsun da benim tüm altınlarımı saçma sapan işlere harcıyorsun diye söylendiğim için öyle bi vurdu ki bayıldım.. sonra bi uyandım burnum ameliyatlı olduğu için şişmiş, alnım fln kocaman olmuş.. herkese kafamı kapıya çarptım dedim.. pek inandırıcı gelmedi kimseye ama hala daha kimseye söylemedim..

oğluşum doğduktan sonra herşey değişti ama.. yanlışlıkla elini çarpsa bile saatlerce özür diliyor.. ama yine de evliliğimizi yürütmekte çok zorlanıyoruz.. çünkü ben unutamıyorum hamileyken maddi manevi yaşadıklarımı..

canım ben de hamileyim ben de şiddet gördüm malesef. öyle bir tokat da değil ağzımdan burnumdan kan geldi.ben de ona vurdum. problem kayınvalideme bağırmamdı ki kadın bana birsürü hakaret ettikten sonra bağırdım. şimdilik boşanmadım avukatla konuştum 1 yıl olmadan hakimler davayı bekletiyomuş filan dedi. dayağı ispatlamam gerekiyodu ama kapıyı kilitlediği için rapor da alamadım. eşimin ailesi biliyo dayağı kadın sonra beni arayıp özür filan diledi. ayrılmak istiyorum artık sevgim ve tahammülüm kalmadı. doğum sonrasını bekliyorum. kocanla ciddi ciddi konuş. çok zor bir durum allah sabır versin.

annene gitme konusunda da bişey söyleyim..
Azerbaycanlıyım.. türkiyede oturuyoruz tabiki.. hamileliğim zor geçtiği için eşim sen iyi değilsin annene git istersen dedi sağolsun.. ama ben hamileliğimin 6.ayından itibaren anneme gittim.. doğum yaptığım gün eşim geldi.. sonra 2 ay daha kaldım annemde, lohusa sendromu yaşamamak adına, öyle döndüm..

valla canım ben de şuan hamileyim ve zaten hamileliğin verdiği bir duygusallık oluyor haliyle.
Bir de üstüne böyle bir olayı yaşamak korkunç birşey.
Nasıl dayandın bilmiyorum ama Allah sana güç vermiş anlaşılan.
Umarım konu sahibi de kendisi için en doğru kararı verir.
Kimse böyle birşey yaşamayı hak etmez...

Allah yardımcın olsun tatlım
sen bebeğini ve kendini düşünmelisin
bi süre annenin yanına git onunda gözü korksun
bi daha vurmasına izin verme
yani cesaret edemesin
kaybetme korkusu taşımalı

jinar konunu hatırlıyorum canım nasıl ayrımı yaşıyorsunuz eşinle yoksa halen birliktemisiniz?

İnşaAllah canım..
hemen pes edemezdim.. ondan dayanma gücü verdi Rabbim çok şükür..
hele hamilelikte yaşananlar asla ama asla unutulmuyor.. oğlum 9 aylık olacak neredeyse, ama ben hamileliğimde üzüldüğüm her şeyi en ince ayrıntısına kadar ezbere aklımda tutuyorum ve aklımdan çıkaramıyorum..

insan nedense hamileliğinde yaşadığı kötü şeyleri aklından çıkaramıyor.ben son anıma kadar çalışmak zorunda kaldım son gün bile çalıştım.eşimin ailesi geldi güya kredi kartı verdiler harcamalrı yapalım sonraki ay ödeyecektik.yapılan harcama neyse daha ben hastaneden çıkmadan eşim gidip hesabımdan çekip yatırmış.ben bu işten birşey anlamadım.boşuna minnet altında kaldım.evlendğim günden beri ne tatilim var ne gecem ne gündüzüm.üstüne çocukta yaptım.hiç mutlu değilim bende.eşim ben hamileyken 6 ay boyunca ağlattı,6ay boyunca kavga ettik.sonrasında artık kendimi ezdirmedim ondan beridir ona bağırır çağırırım.umrumdada değil.evlenirken zaten bana birşey almadılar yapmadılarda yüzüğümü bile kendim aldım salaklığım işte.gelinlik giyemedim.içimde uhte olarak kaldı....yani pişmanım kısaca.maddi manevi artık yoruldum.işten ayrıldı habire bilgisayar başında oyun oynuyor.bir yardım et ben artık kaça bölünmüşken.sizin konunuza gelince asla unutamayacaksınız ama boşanmada bu aşamada olmaz.gidin annenize biraz kafanızı dinleyin.kaynananın her dediğini yaparsanız.

Bu sayfalarda daha once baska kadinlarin yazdiklarini okumuyormusun annenlerinn evine git esinin akli basina gelene kadar geri donme annemler uzulur diyede bahane uydurma yoksa bu dayaklar hep devam eder alisirsin dayaga sen bilirsin ayrica esinin gozunfe hic kiymetinde kalmaz evde her daim onu bekleyen istedigi zaman dovebilecegi hizmetcidi gibi gorur arkanda ailen oldugunu hatirlamasi lazim

Geçmiş olsun canım. Eşine de yuh diyorum başka hiç birşey demiyorum hamilesin, 1 gece önce hastaneden gelmişsin, evde yatıyosun, düşük riskin var eşin olacak adamda seni tokatlıyor öylemi?

Yaa bişey dicem şimdi sonra banlanacağım. Allah bildiği gibi yapsın biraz da merhamet ve anlayış versin..

aileni arayıp durumu haberdar et, en azından bilsinler. sonradan bu kadar sorun vardı neden söylemedin diye sana kızmasınlar. sen değil onlar bulsun bi çere..

Geçmiş olsun...Eşine el kaldıran bir zihniyeti anlamak mümkün değil...Hele ki hamilelik gibi bir dönemde. Bence ailenin yanına gitmelisin. Kaynanan ne derse desin. Böyle bir davranışı hiç kimse haketmez. Annenin yanında daha salim kafayla düşünür eşinin de davranışlarına göre bazı şeyleri şekillendirirsin. Allah yardımcın olsun...

aslında melek senin dusundugun gibi yapıyım diyorum bugun konusup bıraz anneme gitmek istedigimi soylemek istiyorum ama izin vermez normalde bile annme gidince kac defa arar bilmiyorum cok kafam karısık cok yalnızım cok

Ya kusura bakmayın ama ben anlayamıyorum. Adam müşkül durumdayken sizi yalnız bırakmış,vurmuş,üstelik gebesiniz ve bu gebelik riskli. Ne yapmanız gerektiğini söyleyemem ama bir zahmet ailenizin evine kafa dinlemeye veya düşünmeye giderken izin almayıverin. O işe gitsin,siz de çıkın gidin. Ve ailenizle paylaşın bunu. Paylaşmazsanız devamı gelecektir malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…