hamileyim ama esim bana vurdu ne yapayım kafayı yıyecegım

ozlem2329

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
6
1
86
Ankara
nerden baslasam bilmiyorrum 5 aylık evliyim 2 aylık da hamileyim ama hamileligim en basından beri riskli dusuk rıski var salı gunu aksam yemek yedim masayı toplarken bır tuhaflık hissettim lavaboya gittim.ve korktugum basıma geldi kanamam vardı hemen kayınvalidem kayınbabamı ve esimi aradı hastaneye gittik bu arada birde esimin ailesi ile birlikte oturuyorum bebegin kalp atıslarını dinledik bebek saglıklıydı.hemsire yatak ıstıratı verdi.neyse eve geldik hersey normal ertesi gun esim aksam sekizde aradı bir arkadasının yanında oldugunu soyledi bir saate kadar geliyorum dedi bende biraz kızdım ben ne haldeyim sen ne yapıyorsun ne arkadası diye teli kapattım.o bir saat oldu kac saat esim eve tam gece 3 te geldi bende sinirlendim biraz soylendim ve esim bana vurdu .kızlar cıldırmak uzereyim ne yapmalıyım zaten kaynana stresi bana fazlasıyla yetiyor bir de esim cıktı.ailemin yanına gitmek istiyorum sabahtan beri dusune dusune kafayı yıyecem ne olur bana akıl verin cok ihtiyacım var

geçmiş olsun cnm ya inş. iyisindir umarım kanaman devam etmiyodur. bir süre annene gitmek istedigini söylesen hani yatıyosunya azcıkta annen baksın tarzında kocanında sen eve dönene kadar ödü patlar ya dönmezse diye ama kayğılı bir insansa kaygısız bi insansa deil annene fizana gitsen umrunda olmaz allah yardımcın olsun

off çok kötü ya gece 3 te geldi he yuh dağlara taşlara yarabbim sıkar valla benim kocam öyle birşey yapamaz

sende sessiz kalma canım daha kaç aylık evlisniz üçte eve geliyor ya..

üf bide hamilesin ya git annenlere anlasın hatasını önceden benm eşimde yapardı geç saatte gelirdi ama ben hamile falan değilim genede katlanamazdım. ama artık yapmıyor şükür birde el kaldırmış ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun git annenlere kafanı dinle kendini ve çocuğunu düşün bundan sonra tek derdn onlar olsun.

allah yardım etsin valla...
çok kötü olmuş...
anlıyorum seni benim eşimde böyledir...
gece yarısına kadar gelmez gelse sarhoş gelir genelde....
ortalığı dağıtır sonra hiçbişey olmamış gibi davranır ayılınca...
bende bırakıp gitmeye karar verdim..

şimdi mantıklı olmak gerekiyo canım eşin resmen saçmalamış yani. hamile karısına vuracak kadar gaddar olmuş. ama şimdi senin açından düşünürsek git annenlerin evine terket desem hamilesin ve büyük ihtimalle de geri döneceksin eşin özür dilediğinde. ama geri döndüğünde eşin artık şunu bilecek ki o seni dövse bile sen onu affedebiliyosun ona mecbursun diye düşünecek ve daha sonrasında da bu hareketlerini devam ettirecek belki. e dursan gitmesen o sana vurduğu için canın yanacak üzüleceksin hamile halinle. bence eşinle çok ciddi bi konuşma yap. eğer bidaha böyle bişeye kalkışırsa affın olmadığını bilsin. ona bunu gerçekten hissettir. eğer seni üzmeye devam ederse de ailene haber ver gelip alsınlar seni. seni de karnındaki bebeğini de kimsenin üzmeye hakkı yok.

aslında melek senin dusundugun gibi yapıyım diyorum bugun konusup bıraz anneme gitmek istedigimi soylemek istiyorum ama izin vermez normalde bile annme gidince kac defa arar bilmiyorum cok kafam karısık cok yalnızım cok

Gece 3 kadar nerelerdeymiş eve geldiğindede hamile eşine vuracak kadar gözü dönmüş hayret bişey yıkın ortalığı bence kadınlar sabrettikçe onlar arsızlaşıyor ,yapmayın allah aşkına..

eli kırılsın dicem ama haddime değil işte gözünü korkut canım yoksa önünü alamazsın...

canım 5 aylık evlisin 2 aylık bebeğin var. keşke bu kadar acele etmeseydin. eşini ailesini falan tanısaydın biraz.
eşin belki anne babasına güvenmiştir hani onlarda evde sonuçta birşey olursa haberim olur gibisinden.
belkide canı sıkılmıştır bişeylere, iş güç gibi üstüne bebek.
tamam eşimizden destek bekliyoruz, yanımızda olsun istiyoruz ama bazen bazılarınında ayak altında dolaşmaması daha iyi oluyor.
senin eşinde bunlarda sanırım. sen kendi sıhatine bak, bebeğini düşün.
bazı erkekler bizim gibi hassas bakmıyor olaya. huy, yapı meselesi belkide.
anne evine gitmek çözüm değil bence. odana çekil bol bol dinlen, sitresede girme.

tamam eşinin yaptığını hiç doğru bulmuyorum ama çok yeni evlisiniz, attığın her adımın iyi yada kötü yanları olabilir.
bi kadın eşinin huyunu suyunu çözmeden anne evine gitmemeli bence..
anne evine gitmek en büyük kozdur ama sana bu şekilde davranan adamın, burnunun sürteceğini pişman olacagını sanmıyorum..

aslında gidip bir daha donmek de istemiyorum cunku hazmedemiyorum esşm benden ozur dileyince affedilecek bir sey degıl ki bu ailemin yanına gitsem onlarıda huzursuz edicem gitmesem esim hic bisetin farkında olmayacak aman ne yaparsam yapayım nasıl olsa aksam evde diye dusunecek dursam gitmesem sabretsem aynı evin icinde kus durulmuyor bir de kayınvalide ile birlikte oturunca hic kus durulmuyor hepsinden bunaldım psikolojim bozuldu

aslında melek senin dusundugun gibi yapıyım diyorum bugun konusup bıraz anneme gitmek istedigimi soylemek istiyorum ama izin vermez normalde bile annme gidince kac defa arar bilmiyorum cok kafam karısık cok yalnızım cok

kayınvalidene söylet bagzı işlerim oluyo çekiniyorum birazda annem baksın tarzında söylesen

nasıl vurdu?
bir tokat şeklinde mi, yoksa töreli dövdü mü?
ayrıca kayıvalide vs duymadı mı sesleri falan
neden onlara söylemediniz

bence susma bende 3 yılık evliyim ve ilk başlarda problemler yaşadım ama asla kendimi ezdirmedim. eğer şimdi bişeyleri çok fazla kabul edersen sonrasında da kabul edeceğini düşünürler

nasıl vurdu?
bir tokat şeklinde mi, yoksa töreli dövdü mü?
ayrıca kayıvalide vs duymadı mı sesleri falan
neden onlara söylemediniz

hayır duymadı biz odamızdaydık bana tokat attı onlara soylesem uzulmus gibi yapıp arkamdan gulerler birde ben onlarla ıyı kotu birseyimi paylasmıyorum

ya benim kocam bana vuracak olsa bende ona vururdum ne bu be nefret ediyorum bu tarz erkeklerden ne sanıyolar kendilerini bir daha asla izin verme bu tarz seyleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…