- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
-
- Konu Sahibi Merve Aycan
Neden hediye aliyosunuz almayın. Artik onlari degil kendinizi ve bebeginizi düşünün bi sure sizde aramayin. Kimseye ihtiyaciniz yok bebeginiz dogunca en iyi arkadasiniz o olucak . Sabirla bekleyin.Kızlar geçen gün konu açtım annem erkek kardeşimle kavga etmiş neyse bana baya laf etti falan özür diledim. Neyse kız kardeşlerimi arıyorum açmıyorlar hep işimiz var dersimiz var şu bu. Neyse annem de ben aramadan aramaz o kadar zor hamilelik yaşadım ki düşük yaptım öncesi kürtaj oldum gelen yok sonra ikinci defa düşük tehlikesi gelmediler en son hastaneye yatınca annem 4 5 gün gelip apar topar gitti. Neyse hamile olduğum için heyecanlıyım bugün görüntülü aradım kardeşim annem gil konuşuyoruz annem sürekli espri yapıyor ciddi konuşmuyor benle ondan sonra bunlar telefon kapandı sandı kız kardeşim ordan diyor ki anne ablayı çıkar o sadece kendi muhabbetini yapıyor bende ne bilim onlarla konuşuyordum dr böyle dedi acaba cinsiyet ne falan ama çok ağladım kapattım ağladım niye ben böyleyim kayınvvalidem sırt çevirdi olsun ailem var dedim inanın hepsine her ay hediye alıyorum harçlık elbise ne isteseler kendimde aile evinden 1 kaşık takımı bile almadım çalışıyorum artık kullanıldığımı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lütfen
Bilmiyorum istiyorlar bende kendimde alıyorum ailem anneme yazık kardeşlerim öğrenci ama çoğunlukla teşekkür bile etmiyorlar sanki mecburmuşum gibi en az 3 bin harcıyorum aylık onlaraNeden hediye aliyosunuz almayın. Artik onlari degil kendinizi ve bebeginizi düşünün bi sure sizde aramayin. Kimseye ihtiyaciniz yok bebeginiz dogunca en iyi arkadasiniz o olucak . Sabirla bekleyin.
28Yaşınız kaç Merve Hanım?
Kadir kıymet bilmeyene iyilik yapılmaz. Teşekkür etmeyene sürekli eğilip bükülüp ezmesine izin verilmez. Herkesin ailesinde sorun var. Sizinki de onlardan biri. Sosyal çevre edinin arkadaş eş dost komşu... Yeni bir dünya kurun size değer veren anlaştığınız insanlarla.Kızlar geçen gün konu açtım annem erkek kardeşimle kavga etmiş neyse bana baya laf etti falan özür diledim. Neyse kız kardeşlerimi arıyorum açmıyorlar hep işimiz var dersimiz var şu bu. Neyse annem de ben aramadan aramaz o kadar zor hamilelik yaşadım ki düşük yaptım öncesi kürtaj oldum gelen yok sonra ikinci defa düşük tehlikesi gelmediler en son hastaneye yatınca annem 4 5 gün gelip apar topar gitti. Neyse hamile olduğum için heyecanlıyım bugün görüntülü aradım kardeşim annem gil konuşuyoruz annem sürekli espri yapıyor ciddi konuşmuyor benle ondan sonra bunlar telefon kapandı sandı kız kardeşim ordan diyor ki anne ablayı çıkar o sadece kendi muhabbetini yapıyor bende ne bilim onlarla konuşuyordum dr böyle dedi acaba cinsiyet ne falan ama çok ağladım kapattım ağladım niye ben böyleyim kayınvvalidem sırt çevirdi olsun ailem var dedim inanın hepsine her ay hediye alıyorum harçlık elbise ne isteseler kendimde aile evinden 1 kaşık takımı bile almadım çalışıyorum artık kullanıldığımı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lütfen
Biraz yaşınız ufak sandım. Erken evlendiniz de fazlaca aile özlemi çektiğinizden bu kadar bağlı davranışlar sergiliyorsunuz diye düşündüm ama değilmiş.
Çok üzgünüm evet annemde çok iyilik yaptı ama gerçekten hiç bir faydaları yok gelip gitmezler maddi olarak 0 hoş annemde yok babam yapmaz ben elbise harçlık eksik etmem memurum evliyim eskisi gibi çoğunu göndermiyorum ama çoğu şeyi alıyorum teşekkür etmiyolar asla annem arada sağ ol eksik olma der o da çok nadir bilmiyorum bende belki mükemmel değilm ama hiç yaptığım değeri görmüyorum bir defa kardeşim gil gömlek almış bende çok beğendim 250 tl mi ne dedim bana da al kardeşim gidip almış annem suratı baya düştü çok alınmıştım geçen sene yurt dışına kurban yaptım eşim den dolayı kesemedik görevdeyi bende anneme kestiğinde biraz gönder dedim demez olaydım 3 kilo gönderdi o da istemeyerek diyor kurban bu sene az çıktı bilmiyorum ne desem halam evlendi dedem gil bir sürü şey yaptı dayım kızına dükkan açmış bunlar sadece 2 sene okul harçlığı verdi bir de annem bilezik bozdurdu verdi öğrenciyken artık ne yapayımKadir kıymet bilmeyene iyilik yapılmaz. Teşekkür etmeyene sürekli eğilip bükülüp ezmesine izin verilmez. Herkesin ailesinde sorun var. Sizinki de onlardan biri. Sosyal çevre edinin arkadaş eş dost komşu... Yeni bir dünya kurun size değer veren anlaştığınız insanlarla.
Onlarla bağı koparın demiyorum ama mesafe koyun uzak durun. Bayramdan bayrama görüşün. Herkes çok sıkı güvenli sağlam aile bağlarına sahip olamıyor üzgünüm
Biraz yaşınız ufak sandım. Erken evlendiniz de fazlaca aile özlemi çektiğinizden bu kadar bağlı davranışlar sergiliyorsunuz diye düşündüm ama değilmiş.
Hem size kötü davranıyorlar hem de siz neden hediye alıyorsunuz? Beklentinizi düşürün ve hediye almayı, onları önemsemeyi bırakın bence.
İyi de 3 4 kilo normal değil mi?Çok üzgünüm evet annemde çok iyilik yaptı ama gerçekten hiç bir faydaları yok gelip gitmezler maddi olarak 0 hoş annemde yok babam yapmaz ben elbise harçlık eksik etmem memurum evliyim eskisi gibi çoğunu göndermiyorum ama çoğu şeyi alıyorum teşekkür etmiyolar asla annem arada sağ ol eksik olma der o da çok nadir bilmiyorum bende belki mükemmel değilm ama hiç yaptığım değeri görmüyorum bir defa kardeşim gil gömlek almış bende çok beğendim 250 tl mi ne dedim bana da al kardeşim gidip almış annem suratı baya düştü çok alınmıştım geçen sene yurt dışına kurban yaptım eşim den dolayı kesemedik görevdeyi bende anneme kestiğinde biraz gönder dedim demez olaydım 3 kilo gönderdi o da istemeyerek diyor kurban bu sene az çıktı bilmiyorum ne desem halam evlendi dedem gil bir sürü şey yaptı dayım kızına dükkan açmış bunlar sadece 2 sene okul harçlığı verdi bir de annem bilezik bozdurdu verdi öğrenciyken artık ne yapayım
Açmazlar ki canları isteyince açıyorlarİyi de 3 4 kilo normal değil mi?
Başkalarına da veriliyor ya, doymak için değil doyurmak için ya kurban?
Onun dışında madem bir teşekkür etmiyorlar siz de hediye almayın, destek olmayın. Biraz sınır çizin, kardeşinizi arayıp dediğin şeyi duydum neden bu şekilde konuştun vs diyebilirdin.
Yani keşke daha fazla manevi olarak destek çıksalardı yaptıkları ayıp gerçekten ama tabi hikayeyi tek taraflı dinliyoruz belki hormonlardan dolayı fazla duygusallştınız bilemem ama anlattığınız gibiyse çok üzücü. Biraz uzak durun ailenizden
Hep bu şekildeydi evlendikten sonra mı böyle olduAçmazlar ki canları isteyince açıyorlar
Genelde böyleHep bu şekildeydi evlendikten sonra mı böyle oldu
Yani sizin onları önemsediğiniz kadar sizi önemsemiyorlar, kendi içlerindeki "aile bağı" bu şekilde demekki.Genelde böyle
Evet annemi aradım ağladım diyor misafir geldi kapat dedim yalan söyleme sonra diyor öylesine söyledim sizde akıl yok diyor birbrzi bırakırsınız diyor sen alttan al ablasınYani sizin onları önemsediğiniz kadar sizi önemsemiyorlar, kendi içlerindeki "aile bağı" bu şekilde demekki.
Siz sınırınızı çizin, iş sizde bitiyor
Sözü sana geçtiği için alttan al ablasın diyor, küçük olsan alttan al kardeşsin olacaksın.Evet annemi aradım ağladım diyor misafir geldi kapat dedim yalan söyleme sonra diyor öylesine söyledim sizde akıl yok diyor birbrzi bırakırsınız diyor sen alttan al ablasın
Kardeşim ağladığı duyduğu halde umursamıyor susuyorSözü sana geçtiği için alttan al ablasın diyor, küçük olsan alttan al kardeşsin olacaksın.
Bağımızı koparmayın yine zaten sadece belli bir mesafede durun. Size verdikleri kadar değer verin
Çok üzgünüm evet annemde çok iyilik yaptı ama gerçekten hiç bir faydaları yok gelip gitmezler maddi olarak 0 hoş annemde yok babam yapmaz ben elbise harçlık eksik etmem memurum evliyim eskisi gibi çoğunu göndermiyorum ama çoğu şeyi alıyorum teşekkür etmiyolar asla annem arada sağ ol eksik olma der o da çok nadir bilmiyorum bende belki mükemmel değilm ama hiç yaptığım değeri görmüyorum bir defa kardeşim gil gömlek almış bende çok beğendim 250 tl mi ne dedim bana da al kardeşim gidip almış annem suratı baya düştü çok alınmıştım geçen sene yurt dışına kurban yaptım eşim den dolayı kesemedik görevdeyi bende anneme kestiğinde biraz gönder dedim demez olaydım 3 kilo gönderdi o da istemeyerek diyor kurban bu sene az çıktı bilmiyorum ne desem halam evlendi dedem gil bir sürü şey yaptı dayım kızına dükkan açmış bunlar sadece 2 sene okul harçlığı verdi bir de annem bilezik bozdurdu verdi öğrenciyken artık ne yapayım
Kaç yaşında?Kardeşim ağladığı duyduğu halde umursamıyor susuyor