Hamileyim ailem uzak duruyor

Kızlar geçen gün konu açtım annem erkek kardeşimle kavga etmiş neyse bana baya laf etti falan özür diledim. Neyse kız kardeşlerimi arıyorum açmıyorlar hep işimiz var dersimiz var şu bu. Neyse annem de ben aramadan aramaz o kadar zor hamilelik yaşadım ki düşük yaptım öncesi kürtaj oldum gelen yok sonra ikinci defa düşük tehlikesi gelmediler en son hastaneye yatınca annem 4 5 gün gelip apar topar gitti. Neyse hamile olduğum için heyecanlıyım bugün görüntülü aradım kardeşim annem gil konuşuyoruz annem sürekli espri yapıyor ciddi konuşmuyor benle ondan sonra bunlar telefon kapandı sandı kız kardeşim ordan diyor ki anne ablayı çıkar o sadece kendi muhabbetini yapıyor bende ne bilim onlarla konuşuyordum dr böyle dedi acaba cinsiyet ne falan ama çok ağladım kapattım ağladım niye ben böyleyim kayınvvalidem sırt çevirdi olsun ailem var dedim inanın hepsine her ay hediye alıyorum harçlık elbise ne isteseler kendimde aile evinden 1 kaşık takımı bile almadım çalışıyorum artık kullanıldığımı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lütfen
Siz de bir süre aramayın en çok ihtiyaç duyduğunuz zaman yaptıkları çok yanlış kendi aileniz bile olaa herkese had bildirmek lazım.

Bilmiyorum istiyorlar bende kendimde alıyorum ailem anneme yazık kardeşlerim öğrenci ama çoğunlukla teşekkür bile etmiyorlar sanki mecburmuşum gibi en az 3 bin harcıyorum aylık onlara
Harcamayin ne gerek var 3 bini bebeğiniz icin kenara koyun

Kızlar geçen gün konu açtım annem erkek kardeşimle kavga etmiş neyse bana baya laf etti falan özür diledim. Neyse kız kardeşlerimi arıyorum açmıyorlar hep işimiz var dersimiz var şu bu. Neyse annem de ben aramadan aramaz o kadar zor hamilelik yaşadım ki düşük yaptım öncesi kürtaj oldum gelen yok sonra ikinci defa düşük tehlikesi gelmediler en son hastaneye yatınca annem 4 5 gün gelip apar topar gitti. Neyse hamile olduğum için heyecanlıyım bugün görüntülü aradım kardeşim annem gil konuşuyoruz annem sürekli espri yapıyor ciddi konuşmuyor benle ondan sonra bunlar telefon kapandı sandı kız kardeşim ordan diyor ki anne ablayı çıkar o sadece kendi muhabbetini yapıyor bende ne bilim onlarla konuşuyordum dr böyle dedi acaba cinsiyet ne falan ama çok ağladım kapattım ağladım niye ben böyleyim kayınvvalidem sırt çevirdi olsun ailem var dedim inanın hepsine her ay hediye alıyorum harçlık elbise ne isteseler kendimde aile evinden 1 kaşık takımı bile almadım çalışıyorum artık kullanıldığımı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lütfen
Burada sayfalarca yorumda yapılsa siz ödün vermeye devam edeceksiniz çünkü öyle yetiştirilmişsiniz anneniz tarafından. Genelde mutsuz ve dar gelirli aileler de fark ettiğim anneler büyük kızı kurban seçiyor sırtındaki sorumluluğu vey mutsuzluğu ona yüklüyor. Sanırım sizde de böyle bir şekilde kardeşlerimizin annesi gibi hissediyorsunuz. Ama boşa çaba çünkü kıymetiniz bilinmeyecek. Zamanı gelince yapmasaydi olacak.
Aklınız size verilmeyen değer çocuğunuza verilmediği zaman gelecek ama sizden giden gitmiş olacak.
Artık eşinize ve çocuğunuza odaklanın çekirdek ailenizi sevgiyle huzurla büyük mutlu bir aile yapın. Ailenize maddi destek vererek onların da hakkına giriyorsunuz.

X