Hamileyim ailem uzak duruyor

Siz de bir süre aramayın en çok ihtiyaç duyduğunuz zaman yaptıkları çok yanlış kendi aileniz bile olaa herkese had bildirmek lazım.

Bilmiyorum istiyorlar bende kendimde alıyorum ailem anneme yazık kardeşlerim öğrenci ama çoğunlukla teşekkür bile etmiyorlar sanki mecburmuşum gibi en az 3 bin harcıyorum aylık onlara
Harcamayin ne gerek var 3 bini bebeğiniz icin kenara koyun

Burada sayfalarca yorumda yapılsa siz ödün vermeye devam edeceksiniz çünkü öyle yetiştirilmişsiniz anneniz tarafından. Genelde mutsuz ve dar gelirli aileler de fark ettiğim anneler büyük kızı kurban seçiyor sırtındaki sorumluluğu vey mutsuzluğu ona yüklüyor. Sanırım sizde de böyle bir şekilde kardeşlerimizin annesi gibi hissediyorsunuz. Ama boşa çaba çünkü kıymetiniz bilinmeyecek. Zamanı gelince yapmasaydi olacak.
Aklınız size verilmeyen değer çocuğunuza verilmediği zaman gelecek ama sizden giden gitmiş olacak.
Artık eşinize ve çocuğunuza odaklanın çekirdek ailenizi sevgiyle huzurla büyük mutlu bir aile yapın. Ailenize maddi destek vererek onların da hakkına giriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…